Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τι να το κανεις? Αμα μας στελνουν των 4 ευρω κουπονια?! Κ μαλιστα χωρις προσφορες πουθενα! Βαζουν καθε 2 μηνες προσφορα το πολυυυυυ σας λεω 30 %

Χαιρετισματα να τους πεις! :evil::evil::evil::evil:

Μαζί με το κουπόνι όμως θα μας βγει η συσκευασία 8ευρώ και κάτι...Οπότε είναι μια χαρά...Ούτε η libero δεν βγαίνουν τόσο...

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια δεν σας συγκαιονται τα μωρακια με τις παμπερς?ειναι σαν ναυλον το μεσα τους...με τις λιμπερο εμας μας βγαινουν τα τσισα...μονο τις μπεμπιλινο βολευεται ο πωπουδακος του μωρου μου..και δεν βρισκω προσφορες...κουπονια μια φορα μου στειλανε...στην αρχη...

s0g0p2.png

5wRrp2.png

βρε κοριτσια δεν σας συγκαιονται τα μωρακια με τις παμπερς?ειναι σαν ναυλον το μεσα τους...με τις λιμπερο εμας μας βγαινουν τα τσισα...μονο τις μπεμπιλινο βολευεται ο πωπουδακος του μωρου μου..και δεν βρισκω προσφορες...κουπονια μια φορα μου στειλανε...στην αρχη...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Για κουπόνια στείλε ένα email στο [email protected] και ζήτησε, δίνοντας διεύθυνση και θα σου στείλουν. Ή γίνε μέλος εδώ http://www.babylino.gr/babyclub.php . Στέλνουν και ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ συσκευασίες δώρο να δοκιμάσεις ένα συγκεκριμένο προιόν, αν ζητήσεις. Μπορείς να κάνεις εγγραφή μέλος και τον εαυτό σου και τον σύζυγο για να λαμβάνετε διπλά κουπόνια!

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Ειχε πριν 2 εβδομαδες 40% στο Μασουτη και επαιρναν και κουπονια.

Δενε χει στην Αθηνα νομιζω αλλα εχετε Βεροπουλο και Σκλαβενιτη που δεν εχουμε εδω. :(

Στον Σκλαβενιτη στον Υμηττο που μενει η κουμπαρα μου, ειχε πριν κανενα μηνα -5 ευρω στα babylino και με το κουπονι εβγαινε παλι παμφτηνη η πανα.

Πηγαινω συχνα στο Σκλαβεντιτη κ δν ειχα δει τετοια προσφορα ! το πολυ 3.5 ευρω να σου κανει στις οικονομικες καμια σχεση με το 40 % στο Μασουτι! Περυση ειχαν προσφορες , σημερα ειναι για παρηγορια!:lol:

Μαζί με το κουπόνι όμως θα μας βγει η συσκευασία 8ευρώ και κάτι...Οπότε είναι μια χαρά...Ούτε η libero δεν βγαίνουν τόσο...

Καλα ειναι ναι μεν , αλλα ξαναλεω για παρηγορια οι προσφορες τις αλλες χρονιες εβαζαν 50 % συχνα βαλε κ το κουπονι ! Κ ψωνιζες με 30 ευρω ποσεςςςςςςςςς πανες!!! :shock:

Διαφημίσεις

Καλα ειναι ναι μεν , αλλα ξαναλεω για παρηγορια οι προσφορες τις αλλες χρονιες εβαζαν 50 % συχνα βαλε κ το κουπονι ! Κ ψωνιζες με 30 ευρω ποσεςςςςςςςςς πανες!!! :shock:

Εχουν χαμηλωσει και τις τιμες στα 15 ευρω και κατι ψιλα. Ακομα και με σκετο κουπονι στα 11 ευρω, ειναι καλη τιμη για τοσο ποιοτικη πανα. Νομιζω οτι ειναι μακραν ανωτερη απο παμπερς και λιμπερο.

Κοριτσια ενω στο φυλλαδιο δεν γραφουν τιποτα, σημερα που πηγα στο καρφουρ εχει τις λιμπερο με 30% νομιζω :confused: ('η 20%;;; )

Συγνωμη αλλα νυσταζαν και τσιριζαν και τα δυο και ειχαμε γινει θεαμα και ειδα την ταμπελιτσα στα πεταχτα. Νομιζω 30% παντως.

Επισης ειχε 30% σε ολα τα γυναικεια ρουχα, καλτσες, καλσον, εσωρουχα.

Βρε DeaLuna δεν είναι αναγκασμένοι να βάζουν προσφορές. Και για να μη βάζουν τόσο μεγάλες πια σημαίνει ότι δεν μπορούν... Είναι οι μόνοι που στέλνουν κουπόνια όποτε τους ζητήσεις και που βάζουν τόσο καλές προσφορές...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

εγω πηγα σημερα στα my market εχει τις οικονομικες συσκευασιες libero - 40%. πηρα 2 συσκευασιες και 2 πακετα μωρομαντηλα και με 4 κουπονια συνολο 14 ευρω πληρωσα ΜΟΝΟ 14,70!!!!

μα που τα βρηκες τα κουπονια λιμπερο?? αφου η λιμπερο δεν στελνει κουπονια. εχασα κανα επεισοδιο μηπως???

Διαφημίσεις

Πρσφορές carrefour Δευτέρα και τρίτη

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Babylino & babygo -35%

Μανουλες σας εχουν ερθει κουπονια babylino που να ληγουν 31/10 ή 31/11???

Εμενα ακομα τιποτα.Ρωταω για να τους παρω τηλ.

μα που τα βρηκες τα κουπονια λιμπερο?? αφου η λιμπερο δεν στελνει κουπονια. εχασα κανα επεισοδιο μηπως???

ειχε γινει ενα μπερδεμα με το βαλιτσακι και τελικα μου εστειλαν κουπονια!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Me 2 ευρω που εχει η απλη εκδοση της εφημεριδας το ΘΕΜΑ, εχει μεσα κουπονι 5 ευρω για τα carrefour.

Πηρα 10 εφημεριδες, εδωσα 20 ευρω και θα ψωνισω 50ευρουλακια! :-D

Καλο, ε;

Αν σκεφτεις οτι αυριο εχει και 35% στα babylino, και με τα κουπονια των 4 ευρω θα βγουν εντελως δωρεαν οι πανες!

Ασε που χαρηκαν και οι γειτονες.

Σημερα στη γειτονια διαβαζαν ολοι το ΘΕΜΑ. Το μοιρασα παντου. :-D

Διαφημίσεις

Me 2 ευρω που εχει η απλη εκδοση της εφημεριδας το ΘΕΜΑ, εχει μεσα κουπονι 5 ευρω για τα carrefour.

Πηρα 10 εφημεριδες, εδωσα 20 ευρω και θα ψωνισω 50ευρουλακια! :-D

Καλο, ε;

Αν σκεφτεις οτι αυριο εχει και 35% στα babylino, και με τα κουπονια των 4 ευρω θα βγουν εντελως δωρεαν οι πανες!

Ασε που χαρηκαν και οι γειτονες.

Σημερα στη γειτονια διαβαζαν ολοι το ΘΕΜΑ. Το μοιρασα παντου. :-D

το κουπόνι έχει κανένα περιορισμό? π.χ. να ψωνίζεις 50 ευρώ για να έχεις έκπτωση τα 5?

το κουπόνι έχει κανένα περιορισμό? π.χ. να ψωνίζεις 50 ευρώ για να έχεις έκπτωση τα 5?

Ναι εχει.

Πρεπει να ψωνισεις μεσα στην επομενη εβδομαδα και τα 5 ευρω στα αφαιρουν απο λογαριασμο 9 ευρω και πανω. Δηλαδη για τα 50 ευρω που εχω εγω σε κουπονια πρεπει να κανω τουλαχιστον 90 ευρω αγορες.

Δεν χρειάζεται να μπαίνει και να βγαίνει. Μία συσκευασία, ένα κουπόνι,βγαίνει απόδειξη τέλος πρώτης αγοράς. Δεύτερη συσκευασία, δεύτερο κουπόνι,δεύτερη απόδειξη, τέλος δεύτερης αγοράς κ.ο.κ.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι την προσφορά την κάνουν τα καρφούρ...αναμένω να ακούσω παρατράγουδα. Εγώ πάντως έχω αρκιστεί ότι δεν θα ξαναπάω εφόσον δεν μου δεχόντουσαν κουπόνια κατά τη διάρκεια προσφορών, λές και θα τα έπαιρνα από την τσέπη τους! Αφού οι ίδιες οι εταιρείες επιστρέφουν το αναγραφόμενο ποσό στο κουπόνι, τι ζόρι τραβάνε?

ή να ζητήσει απο τον ταμία να κόψει 10 διαφορετικές αποδείξεις :cool::lol::shock::wink:

ναι, αυτό εννοώ, το έχω κάνει με τρείς αποδείξεις βέβαια, γιατί ψώνιζα για άλλα δύο άτομα και δεν ήθελα να μπλέξω με υπολογισμούς. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα βέβαια για τις 10 αποδείξεις μπορεί να έχουν πρόβλημα....οι επόμενοι στη σειρα!

σε 10 διαφορετικες αγορες να φανταστω!!! αννα θελω βιντεο να μπαινεις και να βγαινεις χαχαχχαχα!!!! καλα ψωνια!!!!!

Βρε Γατουλα πως το σκεφτηκες;;; :lol::lol::lol::lol:

Ακομα γελαω!

Αλλα αν δεν υπηρχε αλλος τροπος, ακομα κι'αυτο θα εκανα! 30 ευρω δεν ειναι λιγα αν στα χαριζουν! Ετσι δεν ειναι;

Απλα σπας τις αγορες σου αν δεν πας συχνα αλλα στην περιπτωση μου το καρφουρ ειναι ακριβως διπλα απ'τη δουλεια μου οποτε πηγαινω σχεδον καθε μερα στο σχολασμα ακομα και για ψωμι.

Τσιουμπαλ εμενα με βολευει για τον λογο που προειπα (λογω της αποστασης). Παντως εχω καταληξει απ'όσα διαβαζω οτι το καθε καταστημα εχει και διαφορετικη τακτικη σε καποια θεματα. Εδω σχεδον παντα παιρνουν κουπονια στις προσφορες αλλα αυτο που μ'εκνευριζει ειναι οτι περναει πρωτα το κουπονι και μετα η εκπτωση. :?

Και για να ειμαστε και στο θεμα της στηλης εχει στο καρφουρ προσφορα 1+1 τις καψουλες για tassimo. Προχτες που ειχε και 20% στους καφεδες εβγαιναν στα 4 ευρω τα δυο πακετα ενω το ενα απο μονο του εχει 4.99!

Ναι εχει.

Πρεπει να ψωνισεις μεσα στην επομενη εβδομαδα και τα 5 ευρω στα αφαιρουν απο λογαριασμο 9 ευρω και πανω. Δηλαδη για τα 50 ευρω που εχω εγω σε κουπονια πρεπει να κανω τουλαχιστον 90 ευρω αγορες.

καθε κουπονι το χρησιμοποιεις σε ενα λογαριασμο..δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ολα τα κουπονια σε ενα λογαριασμο..να πεις στην ταμια να σου κανει διαφορετικες αποδειξεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...