Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορεί όντως να μυρλιζουν,μου είχε συμβεί και σε μένα με κάποιο πακέτο (μύριζε βοθρολύμματα κάθε φορά που γέμιζε η πάνα έστω και με ούρα), πήρα τηλ στην Πάμπερς διαμαρτυρήθηκα και μου έστειλαν την αξία της συσκευασίας σε κουπόνι. Έκτοτε δεν έχω ξανασυναντήσει πρόβλημα, τυχαίο ήταν όπως φάνηκε μάλλον κάτι θα έγινε με εκείνη την παρτίδα.

στη νεα σμυρνη ανοιξε καινουριος σκλαβενίτης κι εχει 1+1 δωρο στα περισσότερα προϊόντα. δεν ξερω ακριβή διεύθυνση, κατω απο την έλ. βενιζέλου νομίζω.

ο βεροπουλος εχει τα λιμπερο μιση τιμή.

Πού είναι αυτός ο Σκλαβενίτης;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, πήγα εχθές στα carrefur και είχε τις libero με 30% έκπτωση. Για την ακρίβεια η οικογενειακή συσκευασία είχε 13 (52 πάνες) και η συσκευασία mega pack ,που νομίζω πως συμφέρει περισσότερο 17(80 πάνες). Έλεγε πως η έκπτωση θα ισχύει μέχρι τις 11 οκτώβρη αλλά στο δικό μου υποκατάστημα τουλάχιστον δε δεχονταν κουπόνια.

eliana μου καλημέρα, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

αγόρασα και εγω pampers το νούμερο 1, συμφωνω οτι είναι πιο λεπτες απο ολες τισ άλλεσ πάνεσ, εχω την εντύπωση όμως ότι μυρίζουν!σου έχει συμβει εσένα κάτι τέτοιο;

Μου ειχει τυχει καποιες φορες πριν μερικους μηνες. Εμπαινα πρωι στο δωματιο του παιδιου κ σου ερχοταν μποχα απο τα τσισα. Μετα απο ενα διαστημα οκ. Ειναι πολυ λεπτες κ απορροφητικες οι active fit αλλα ειναι λιγοτερα τα τεμ σε σχεση με τις baby dry και τωρα με δυο μωρα που θα εχω σε λιγο καιρο θα κοψω τις active. Θα παιρνω κ τις babylino sensitive k τις simply dry pampers βγαινουν κ σε mega pack συσκευασια. Ουτως η αλλως πανες τους αλλαζουμε αρκετα συχνα οποτε πρεπει να περιορισουμε το κοστος τους.

Μου ειχει τυχει καποιες φορες πριν μερικους μηνες. Εμπαινα πρωι στο δωματιο του παιδιου κ σου ερχοταν μποχα απο τα τσισα. Μετα απο ενα διαστημα οκ. Ειναι πολυ λεπτες κ απορροφητικες οι active fit αλλα ειναι λιγοτερα τα τεμ σε σχεση με τις baby dry και τωρα με δυο μωρα που θα εχω σε λιγο καιρο θα κοψω τις active. Θα παιρνω κ τις babylino sensitive k τις simply dry pampers βγαινουν κ σε mega pack συσκευασια. Ουτως η αλλως πανες τους αλλαζουμε αρκετα συχνα οποτε πρεπει να περιορισουμε το κοστος τους.

Mου τοχανε πει και το διαπιστωσα σε χειροτερο βαθμο.οντως οι παμπερς οι νουμερο 1 πουχω παρει μυριζουν οινοπνευμα να πω,πετρελαιο κατι τετοιο.η μυρωδια επιδεινωνεται εαν ειναι βρεμενη η πανα.ειναι πολυ λεπτες αλλα ειχα διαρροες με πολλα ουρα.εχω δοκιμασει και λιμπερο και babylino.Γνωμη μου παντως ειναι,οτι οι babylino ειναι οι καλυτερες.Οι λιμπερο ειναι καλες αλλα μολις φτασαμε 3,5 κιλα ειχα διαρροες γιατι το νουμερο 1 ειναι μεχρι 4 κιλα.οι babylino ειναι μεχρι 5 κιλα και υποστηριζουμε και ελληνικη εταιρια την ΜΕΓΑ.Βεβαια τις καλυτερες προσφορες και πιο συχνες νομιζω της κανει η λιμπερο.τις προαλλες ειχε ο βεροπουλος 50% και περνανε και κουπονια.

Ελπιζω να χαμηλωσει τις τιμες η babylino και να κανει συχνοτερα προσφορες για να γινει πιο ανταγωνιστικη.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Mου τοχανε πει και το διαπιστωσα σε χειροτερο βαθμο.οντως οι παμπερς οι νουμερο 1 πουχω παρει μυριζουν οινοπνευμα να πω,πετρελαιο κατι τετοιο.η μυρωδια επιδεινωνεται εαν ειναι βρεμενη η πανα.ειναι πολυ λεπτες αλλα ειχα διαρροες με πολλα ουρα.εχω δοκιμασει και λιμπερο και babylino.Γνωμη μου παντως ειναι,οτι οι babylino ειναι οι καλυτερες.Οι λιμπερο ειναι καλες αλλα μολις φτασαμε 3,5 κιλα ειχα διαρροες γιατι το νουμερο 1 ειναι μεχρι 4 κιλα.οι babylino ειναι μεχρι 5 κιλα και υποστηριζουμε και ελληνικη εταιρια την ΜΕΓΑ.Βεβαια τις καλυτερες προσφορες και πιο συχνες νομιζω της κανει η λιμπερο.τις προαλλες ειχε ο βεροπουλος 50% και περνανε και κουπονια.

Ελπιζω να χαμηλωσει τις τιμες η babylino και να κανει συχνοτερα προσφορες για να γινει πιο ανταγωνιστικη.

Εγώ δεν του βάζω ποτέ όσα κιλά είναι το παιδί και πάνα γιατί σίγουρα θα υπάρχει διαρροή, του παίρνω πάντα μεγαλύτερη. Φαντάσου τώρα είναι 11 κιλά και του παίρνω libero no5 που είναι μέχρι 16 κιλά και τις active fit 4 που είναι μέχρι 18 κιλά. Babylino δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και όποτε ξαναπά σούπερ θα πάρω μια μικρή συσκευσία να δω τι παίζει. Πάντως οι τιμές τους από ότι έχω δει είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από τις άλλες εταιρείες. Η λιμπερο βγάζει πάλι καλές προσφορές και συμφέρουν πολυ οι mega pack συσκευασίες της.

Διαφημίσεις

Μεχρι 12/10 ο ΑΒ εχει -20% τις πανες παμπερς.

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια; Οσες παιρνετε πανες babylino sensitive εισαστε ευχαριστημενες απο ποιοτητα κ απορροφητικοτητα; Δεν εχω παρει ποτε κ ηθελα καμμια γνωμη.Ευχαριστω

Καλησπέρα! Κ μεις αυτές παίρνουμε. Είναι πιο οικονομικες από τις πάμπερσ κ κατά τη γνώμη μου δεν έχουν διαφορά. Επίσης είναι ελληνικές!

KtMtp3.png

Στο facebook στην σελίδα του ΑΒ Βασιλόπουλου λέει ότι αυτή την Πέμπτη θα βάλουν πάλι -20% όλες τις οικονομικές πάνες Pampers!!!!

Παίρνουν και κουπόνια οπότε μια χαρά!!!

Και μάλλον θα ισχύει η προσφορά μέχρι την Δευτέρα.

Θα περιμένουμε να δούμε!

http://el-gr.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa?sk=wall

είδα τώρα το φυλλάδιο του ΑΒ, από 29/9-12/10 έχει τις pampers active fit και easy up με 20% εκπτωση!! Βλέπω όμως στο φυλλάδιο..μόνο το Νο.4 :|:-|

Διαφημίσεις

Aν καποια κοπελα εχει κοντα της Μασουτη c&c εχει τις βαφες koleston σε προσφορα στα 4,7 και με 2 ευρω κουπονι πηρα 3 κουτια με 2,70 εκαστη! :D

http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Products/000/PID-000475228.aspx :shock::shock::shock:

Aν καποια κοπελα εχει κοντα της Μασουτη c&c εχει τις βαφες koleston σε προσφορα στα 4,7 και με 2 ευρω κουπονι πηρα 3 κουτια με 2,70 εκαστη! :D

http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Products/000/PID-000475228.aspx :shock::shock::shock:

ξερεις μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Τώρα μίλησα με babylino για να μου στειλουν κουπονια και μου ειπε απο τις 10-10-11 θα έχει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εκπτωτικο κουπονι δικο του για τις μεγαλες συσκευασιες -3,5ευρω

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Τώρα μίλησα με babylino για να μου στειλουν κουπονια και μου ειπε απο τις 10-10-11 θα έχει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εκπτωτικο κουπονι δικο του για τις μεγαλες συσκευασιες -3,5ευρω

Τι να το κανεις? Αμα μας στελνουν των 4 ευρω κουπονια?! Κ μαλιστα χωρις προσφορες πουθενα! Βαζουν καθε 2 μηνες προσφορα το πολυυυυυ σας λεω 30 %

Χαιρετισματα να τους πεις! :evil::evil::evil::evil:

εγω πηγα σημερα στα my market εχει τις οικονομικες συσκευασιες libero - 40%. πηρα 2 συσκευασιες και 2 πακετα μωρομαντηλα και με 4 κουπονια συνολο 14 ευρω πληρωσα ΜΟΝΟ 14,70!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Τι να το κανεις? Αμα μας στελνουν των 4 ευρω κουπονια?! Κ μαλιστα χωρις προσφορες πουθενα! Βαζουν καθε 2 μηνες προσφορα το πολυυυυυ σας λεω 30 %

Χαιρετισματα να τους πεις! :evil::evil::evil::evil:

Ειχε πριν 2 εβδομαδες 40% στο Μασουτη και επαιρναν και κουπονια.

Δενε χει στην Αθηνα νομιζω αλλα εχετε Βεροπουλο και Σκλαβενιτη που δεν εχουμε εδω. :(

Στον Σκλαβενιτη στον Υμηττο που μενει η κουμπαρα μου, ειχε πριν κανενα μηνα -5 ευρω στα babylino και με το κουπονι εβγαινε παλι παμφτηνη η πανα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...