Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

στα αβ τωρα εχει τα pampers με 13 ευρω το μεγαλο το πακετο.. πηγα για ψωνια, τα ειδα και τα πηρα.. μενω ανω λιοσια, ελπιζω να εχει σε ολες τις περιοχες.

στο φυλλαδιο τους γραφει τα pampers me -20% εκπτωση και βγαινει η οικονομικη 14,40.τι πανες πηρες?ποιο νουμερο?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάμε πάλι από την αρχή... Παίρνεις τα προϊόντα. Πας στο ταμείο, δίνεις τα κουπόνια σου, περνάς τα προϊόντα με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ τους τιμή και αφαιρούν την τιμή του κουπονιού, παίρνεις την απόδειξη και πας υποδοχή, τους λες πως δεν πέρασε η έκπτωση την οποία και σου δίνουν σε μετρητά. Αυτά!!! Τα λέμε συνέχεια...

Παρασκευή πρωί στο Carrefour του Αλίμου. Περνάω από το ταμείο με δύο μικρές συσκευασίες babylino και δίνω δύο κουπόνια. Μου χρεώνουν 7,42 ευρώ την κάθε συσκευασία και αφαιρούν την αξία των κουπονιών (2 x 2 ευρώ).

Πηγαίνω στην εξυπηρέτηση πελατών. Περιμένω με την Ιφιγένεια στο καρότσι να γκρινιάζει και τελικά μου απαντούν αυτό:

καλησπερα!!

εκπτωση ισχυει για ολα τα νουμερα και κουπονια δεν δεχονται.γραφουν στο τελος του φυλλαδιου οτι ισχυει η μεγαλυτερη προσφορα και δεν μπορει να συνδιαστει με καμια αλλη.μας την εφερε το carrefour

Λέω "ευχαριστώ, τότε δεν τις θέλω". Μου επιστρέφουν μετρητά 14,84 ευρώ.

Πηγαίνω λίγο παραπάνω στον Σκλαβενίτη και παίρνω μια μεγάλη συσκευασία με 7,80 ευρώ (-3,50 η έκπτωση του Σκλαβενίτη και -4 ευρώ το κουπόνι) :cool:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ CARREFOUR :mad:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

στο φυλλαδιο τους γραφει τα pampers me -20% εκπτωση και βγαινει η οικονομικη 14,40.τι πανες πηρες?ποιο νουμερο?

pampers baby dry maxi pl ετσι λεει ακριβως η αποδειξη το 4+ για το μωρο μου τη μεγαλη συσκευασια ακριβως κανει 13.98

Εχθές πήγα σκλαβενίτη 5.9.11, έχει τις μεγάλες συσκευασίες babylino μείον -3,5 ευρώ, δηλαδή έβγαινε στα 11,80 ευρώ (46 πάνες) το μέγεθος 4+, αλλά η προσφορά ήταν για όλα τα μεγέθη της συγκεκριμένης εταιρείας, που να σημειωθεί νομίζω ότι είναι η μόνη ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

ο Αβ και καρφούρ όποτε έχει καλή προσφορά, δεν βρίσκεις τίποτα- ούτε υπάλληλο πολλές φορές! -ενω στο σκλαβενίτη βρίσκεις, ή ζητάς και στο φέρνουν από αποθήκη

Ζουνάκι,είσαι η αγάπη μου.... (7.12.07)

... τώρα έχω και άλλη αγάπη... το αγοράκι μου! (27.6.10)

Οπως τα λές Μαριλένα μου.

Εγώ πήγα προχθές στον Σκλαβενίτη και δεν είχε Ν.3 και με είδε η πωλήτρια με τον μικρό και μου είπε οτι όταν βγαίνει προσφορά μπορώ να παραγγελνω πόσα πακέτα θέλω και να μου τα φέρνουν απο τα κεντρικά την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Αλλά μου είπε καλό είναι να πηγαίνω με το που βγαίνει η προσφορά γιατι τις πάνες θα τις χρεώνομαι με την τιμή που έχουν την ημέρα που φτάνουν στο κατάστημα, δηλαδή αν παραγγειλω σήμερα και έρθουν αύριο θα χρεωθώ με την αυριανη τιμη( αλλά συνήθως οι προσφορές κρατανε 3-4 μέρες)

Διαφημίσεις

o Σκλαβενιτης σαν πολυ καιρο δεν εχει να βγαλει προσφορά ΚΑΛΗ στα babylino και libero? παλια εβγαζε κατι -50%, τωρα??????

Αν ακουσετε τιποτα για κανα -50% σφηριξτε....................

Διαφημίσεις

Προμηθευτική έως 27 Σεπτέμβρη

-35% Μπειμπιλίνο στα νούμερο 5 και 6 (μικρή συσκευασία από 9,41 στα 6,11 ευρώ)

-20% Πάμπερς Μπέιμπι ντράι και Άκτιβ Φιτ οικονομικές συσκευασίες

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Προμηθευτική έως 27 Σεπτέμβρη

-35% Μπειμπιλίνο στα νούμερο 5 και 6 (μικρή συσκευασία από 9,41 στα 6,11 ευρώ)

-20% Πάμπερς Μπέιμπι ντράι και Άκτιβ Φιτ οικονομικές συσκευασίες

βγαζει η babylino noymero 6 ???? :confused::confused:

επισης 9,41 η μικρη συσκευασια??????

μαρινοπουλος-βασιλοπουλος-my market την εχουν 7,42 αρχικη(νουμερο 5)

σκλαβενιτης 6,42 αρχικη (νουμερο 5)

τι τιμη ειναι αυτη οεο ?????????? :shock::shock::shock:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

βγαζει η babylino noymero 6 ???? :confused::confused:

επισης 9,41 η μικρη συσκευασια??????

μαρινοπουλος-βασιλοπουλος-my market την εχουν 7,42 αρχικη(νουμερο 5)

σκλαβενιτης 6,42 αρχικη (νουμερο 5)

τι τιμη ειναι αυτη οεο ?????????? :shock::shock::shock:

Έτσι λέει στο φυλλάδιο, δεν αγοράζω μπειμπιλίνο, το έγραψα για εκείνες που ενδιαφέρονται, αν δεν αξίζει, πάσο. Υποθέτω ότι είναι η μικρή συσκευασία. Αν κάνω λάθος, συγγνώμη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Στον Μασούτη όλες οι πάνες και τα μωρομάντηλα Libero -40% μέχρι το Σάββατο!!!!

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0302&extLang=

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Έτσι λέει στο φυλλάδιο, δεν αγοράζω μπειμπιλίνο, το έγραψα για εκείνες που ενδιαφέρονται, αν δεν αξίζει, πάσο. Υποθέτω ότι είναι η μικρή συσκευασία. Αν κάνω λάθος, συγγνώμη.

σιγα μην ζητησεις και συγνωμη καλε :P!!!

αφου το γραφει το φυλλαδιο τους ετσι θα ειναι!απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η αρχικη τιμη!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

σιγα μην ζητησεις και συγνωμη καλε :P!!!

αφου το γραφει το φυλλαδιο τους ετσι θα ειναι!απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η αρχικη τιμη!

:lol::lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κουπόνια babylino ξαναλάβατε? Εγώ οχι.... Τους έστειλα και mail αλλά δε μου έστειλαν... Χωρίς κουπόνια δεν αγοράζω ξανά....

Εγω έλαβα , πριν μια εβδομάδα . Χρησιμοποίησα α 2 ήδη στον σκλαβενιτη

και εγω εδω και καιρο δεν εχω ξανα παρει κουπονια απο τα babylino...[/QUOT

Εγώ πάλι με την μπειμπιλινο ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Κάθε μήνα τους έπαιρνα τηλ για να μου στείλουν κουπονάκια και κάθε μήνα μου στέλναν. Τους έχεις πάρει τηλ ή περιμένεις να σου τα στείλουν από μόνοι τους;

Εμένα μου είχαν στείλει (babylino) τον Ιούλιο κουπόνια που λήγουν τέλος Σεπτεμβρίου. To 20% στα νουνου είναι νομίζω σε όλα τα σουπερ. Εμείς βρήκαμε στον Σκλαβενίτη την προσφορά με τα 7+1 δώρο και η 8αδα μας βγήκε 5,73 ευρώ. Η κανονική 8αδα χωρίς 7+1 δώρο βγαίνει 6,54 ευρώ.

20iyp2.png mI5Hp2.png

δεν τους εχω παρει ποτε τηλεφωνο...απο οταν ημουν 7 μηνων μου εστελναν καθε μηνα κουπονια...τοτε τους ειχα στειλει μαιλ...αλλα τωρα αυγουστο-σεπτεμβριο δεν εχουν στειλει...θα ξανα στειλω μαιλ αν ειναι να δω...

Zzlwp3.png

και εγω εδω και καιρο δεν εχω ξανα παρει κουπονια απο τα babylino...[/QUOT

Εγώ πάλι με την μπειμπιλινο ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Κάθε μήνα τους έπαιρνα τηλ για να μου στείλουν κουπονάκια και κάθε μήνα μου στέλναν. Τους έχεις πάρει τηλ ή περιμένεις να σου τα στείλουν από μόνοι τους;

Ποτέ δεν τους πήρα τηλέφωνο, απλά τους έστειλα ταχυδρομικά τη φόρμα εγγραφής και μου έστελναν πολύ συχνά.. Τώρα έχω να λάβω και 2 μήνες μη σας πώ..

zy59p3.png 1UlVp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...