Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Αλλά επειδή δεν έχω πλέον χρόνο για τέτοια περιμένω προσφορές στον ΑΒ Βασιλόπουλο και η δουλειά μου γίνεται γιατί πάντα έχουν στοκ! Δεν ξέρω αυτοί πώς τα καταφέρνουν αλλά έχουν στοκ...

Οντως ισχυει αυτο, κι εμενα μου εκανε εντυπωση! Χθες ειχα παρει ολα τα Νο3 (6 πακετα) και σημερα που ξαναπηγα ειχε αλλα τοσα... Κι απο τα υπολοιπα νουμερα ειχαν παρα πολλα κομματια (ΑΒ Περιστεριου). Και το κυριοτερο, εχει πολυ καλη αρχικη τιμη, οποτε η προσφορα 45% αξιζει και με το παραπανω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ είχα αυτή την απορία, όταν 1η μέρα προσφοράς δεν έχουν στα ράφια και ένας γνωστός μου, μου είπε ότι πάνε και τα σηκώνουν από τις αποθήκες τα μικρά μίνι μάρκετ, οπότε δεν φτάνουν ποτέ στο ράφι για τον καταναλωτή...:mad:

Μπορείς όμως να παραγγείλεις τι θέλεις και να στα φέρουν. Απλά θα αργήσουν μερικές ημέρες...εγώ έτσι έχω κάνει.

Αλλά επειδή δεν έχω πλέον χρόνο για τέτοια περιμένω προσφορές στον ΑΒ Βασιλόπουλο και η δουλειά μου γίνεται γιατί πάντα έχουν στοκ! Δεν ξέρω αυτοί πώς τα καταφέρνουν αλλά έχουν στοκ...

Δεν το ηξερα αυτο.....αλλα αυτο που μου την εδωσε περισσοτερο ειναι που μου ειπε οτι η babylino δεν εχουν ιδιαιτερη ζητηση συγκριτηκα με τα pampers και ετσι λεει δεν φερνουν ποσοτητα!!!Μα ειναι δυνατον;;;Θα στειλω μειλ μεσα στην babylino!!!Μου την εχει δωσει!!!

Λοιπον κι εδω Κορινθο τα ιδια εγραφαν πανω στα ραφια και φωναξα τον υπευθυνο οπου με απορια ειδε το φυλλαδιο στο οποιο δεν ειχαν προσεξει οτι ισχυει για ολα τα νουμερα!!:mad:Ενα αυτο......

Το αλλο....πηγα εχθες..πρωτη μερα προσφορας και ειχε μονο το νο3 και το νο4 απο 8 πακετα περιπου στο καθενα και ενα μικρο σημειο στο ραφι αδειο.....Λεω του υπευθυνου θελω να μου φερετε πανες απο την αποθηκη το 4+.......ξερετε δεν εχουμε αλλες πανες!!!!Τα πηρα αγρια και εκανα ολιγον σαματα....μα καλα μας κοροιδευουν;;;;;;;;;;πρωτη μερα προσφορας και ειχαν ΜΟΝΟ 8 πακετακια στο καθε νουμερο;;;;;;ΕΛΕΟΣΣΣ!!!

Μου ειπαν οτι θα τους ξαναστειλουν να παρω τηλεφωνο για να δουμε ποτε!!!!!!:mad::-x

Οσες φορες εχει βαλει μεγαλη εκπτωση ο ΑΒ Βασιλοπουλος ποτε δεν εχω βρει να αγορασω κανενα πακετο οικονομικης συσκευασιας.Την μια φορα θυμαμαι ηταν μεσα στο χειμωνα ειχαν -60% εκπτωση πηγα στο καταστημα που ειναι 200 μετρα απο το σπιτι μου πρωι πρωικ δεν ειχε τιποτα.Πηγα μετα στις Πευκης μια απο τα ιδια.Στη λυκοβρυση τα ιδια. Πηγα παλι το απογευμα μου λενε αργα το βραδυ θα γεμισουμε τα ραφια ελατε κατα τις 8.Πηγα που λετε κ φυσικα δεν ειχαν τιποτα στα ραφια.Μου λεει η υπευθυνη το φορτηγο θα ερθει αργα με το κλεισιμο ελα αυριο στις 9 το πρωι θα εχουμε φουλαρει.Παω το πρωι αδεια τα ραφια.Η απαντηση ηταν....εχει γινει χαμος κ δεν υπαρχει αλλο αποθεμα.Μα ρε ηλιθιοι βαζετε μια τετοια προσφορα κ δεν εχετε φροντισει να εχετε αποθεμα;.Τοτε μην την βαζετε καθολου κ μας ταλαιπωρειτε.Απεναντιας οσες φορες εχει βαλει προσφορες το καρφουρ δεν εχω αντιμετωπισει ποτε τετοιο προβλημα.Συν οτι στο καρβουρ βρισκεις mega pack k jumbo pack συσκευασιες κατιπου ο βασιλοπουλος δεν εχει γιατι τα περισσοτερα καταστηματα του ειναι μικρα κ δεν εχουν χωρους. Κοντευα να ξεμεινω απο απορρυπαντικα κ ελεγα να παω μια απο τις επομενες μερες στο καρφουρ. Τελικα ειδα την προσφορα με το δευτερο προιον -70% κ πηγαμε χθες κ στοκαραμε απορρυπαντικα για ενα χρονο κ διαφορα αλλα οπως καφε κριθαρακι κτλ κ πληρωσαμε μονο 136 ευρω για ενα καλαθι γεματο.Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι το καρφουρ ειχε τα παντα απο τις προσφορες που διαφημιζε κ οχι αδεια ραφια οπως ο βασιλοπουλος.

Αν ακουσετε για καμμια προσφορα σε libero στο καρφουρ σφυρατε να παρω καμμια δεκαρια κ βαλε mega pack συσκευασιες για τον μικρο αλλα κ για το μωρο που ερχεται σε 3 μηνες.Φοραγαμε παμπερς αλλα πλεον δεν στελνουν κουπονια η εγω τα αγορασα ολα αυτα που ειχα αλλα τα παμπερς μου μυριζουν εντονα τσισα το πρωι που ξυπναει ο μικρος.Ενω με τις limpero δεν αντιμετωπιζα τετοια προβληματα

σοβαρα;τι βλακες που ειναι..τελικα στα παιρνουν τα κουπονια;

Εμενα το πηραν και δεν μου εκαναν το -70% και ξαναπηγα και εγινε πανικος. Στου Ρέντη που είναι κοντά στο allou

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Διαφημίσεις

Οσες φορες εχει βαλει μεγαλη εκπτωση ο ΑΒ Βασιλοπουλος ποτε δεν εχω βρει να αγορασω κανενα πακετο οικονομικης συσκευασιας.Την μια φορα θυμαμαι ηταν μεσα στο χειμωνα ειχαν -60% εκπτωση πηγα στο καταστημα που ειναι 200 μετρα απο το σπιτι μου πρωι πρωικ δεν ειχε τιποτα.Πηγα μετα στις Πευκης μια απο τα ιδια.Στη λυκοβρυση τα ιδια. Πηγα παλι το απογευμα μου λενε αργα το βραδυ θα γεμισουμε τα ραφια ελατε κατα τις 8.Πηγα που λετε κ φυσικα δεν ειχαν τιποτα στα ραφια.Μου λεει η υπευθυνη το φορτηγο θα ερθει αργα με το κλεισιμο ελα αυριο στις 9 το πρωι θα εχουμε φουλαρει.Παω το πρωι αδεια τα ραφια.Η απαντηση ηταν....εχει γινει χαμος κ δεν υπαρχει αλλο αποθεμα.Μα ρε ηλιθιοι βαζετε μια τετοια προσφορα κ δεν εχετε φροντισει να εχετε αποθεμα;.Τοτε μην την βαζετε καθολου κ μας ταλαιπωρειτε.Απεναντιας οσες φορες εχει βαλει προσφορες το καρφουρ δεν εχω αντιμετωπισει ποτε τετοιο προβλημα.Συν οτι στο καρβουρ βρισκεις mega pack k jumbo pack συσκευασιες κατιπου ο βασιλοπουλος δεν εχει γιατι τα περισσοτερα καταστηματα του ειναι μικρα κ δεν εχουν χωρους. Κοντευα να ξεμεινω απο απορρυπαντικα κ ελεγα να παω μια απο τις επομενες μερες στο καρφουρ. Τελικα ειδα την προσφορα με το δευτερο προιον -70% κ πηγαμε χθες κ στοκαραμε απορρυπαντικα για ενα χρονο κ διαφορα αλλα οπως καφε κριθαρακι κτλ κ πληρωσαμε μονο 136 ευρω για ενα καλαθι γεματο.Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι το καρφουρ ειχε τα παντα απο τις προσφορες που διαφημιζε κ οχι αδεια ραφια οπως ο βασιλοπουλος.

Προφανώς ανάλογα με την πόλη παίζεται και το στοκ!

Στην δική μου πάντως έχουμε μόνο ένα ΑΒ και 4 Carrefour και στις προσφορές δεν βρίσκεις τίποτα στα Carrefour - σε κανένα από τα 4- ενώ το ΑΒ έχει πάντα στοκ....

Τι να πω...οπότε ο καθένας ψωνίζει όπως τον βολεύει....;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Η αισχροκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο στα carreffour... Τάχα μου -70% στο 2ο προιον αλλά το προιον 2 ευρώ ακριβότερο απ ότι σε άλλα σουπερ μαρκετ...

Δε διαβάζει κανένας αρμόδιος? Μόνο υπάλληλοι σουπερ μαρκετ και εταιριών?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

εγω πηγα στο αβ που ειναι στο καπανδριτι και πηρα λιππερο ειχε πολλα τμχ επισης πιστευω ειναι πιο καλα να ψωνιζουμε απο πιο μικρα αβ γιατι μπορουμε να πουμε τι θελουμε και να μας τα κρατησουν οποτε πας και τα παιρνεις!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Η αισχροκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο στα carreffour... Τάχα μου -70% στο 2ο προιον αλλά το προιον 2 ευρώ ακριβότερο απ ότι σε άλλα σουπερ μαρκετ...

ασε που δεν εχουν σε ολα και τιμες ειμαι στο κατ/μα αγιου στεφανου τιμες δεν ειχαν νστο ραφι με τις πανες ρωταω μια κοπελα και μου ειπε να πατε στο μηχανημα να δειτε ποσο εχουν :shock:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

Εγω παντως που προσεχω τις τιμες στα προιοντα κ την προηγουμενη βδομαδα κοιτουσα να παρω dixan ειχαν την ιδια τιμη κ τοτε την ιδια κ τωρα δεν ειδα διαφορα με αυξημενες τιμες. Το ιδιο κ με τον καφε egberts οσο τον ειχαν πριν δεκα μερες τοσο τον πηρα κ χθες. Ουτως η αλλως εγω δεν παιρνω ολα μου τα προιοντα απο καρφουρ.Τα κατηγοροιοποιω παντα αναλογα τις τιμες. Μεγαλες προσφορες απο καρφουρ αλλα χαρτικα απο λιντλ κ λαχανικα απο Σκλαβενιτη εκτος αν βρω τις προκοπης στο καρφουρ. Απο ΑΒ αν και ειναι διπλα στο σπιτι μου θα παω απο αναγκη κ μονο.Καποτε εφερνε πολυ ωραια λαχανικα αν κ τσιμπιμενα.Τωρα τελευταια ειναι ακρως απαραδεκτα πολλες φορες κ πανακριβα. Τα νεκταρινια 1,19 στο καρφουρ κ 1,59 στο βασιλοπουλο. Πηγα πριν μερικες μερες με την αδερφη μου στο ΑΒ να παρουμε ροδακινα για το παιδι κ τα ειχε 4,34 κ ηταν τα μοναδικα που ειχε κ τα ειχε βαφτισει κ ροδακινα λεμονατα.Δεν τα πηρα φυσικα να πρεπει να δωσω σχεδον 9 ευρω για δυο κιλα. Το καρφουρ εχει κ αυτο απαραδεκτα λαχανικα πολλες φορες αλλα παιρνω απο κει οτι ειναι οκ κ τα υπολοιπα απο σκλαβενιτη που ευτυχως εχω κοντα μου.Σιγουρα σε καθενα σουπερ βρισκεις διαφορες κ αναλογα χωνιζεις συμφωνα με το συμφερον σου. Αλλα προιοντα ειναι πιο ακριβα στο ενα σουπερ μαρκετ κφθηνοτερα σε καποιο αλλο σουπερ. Γι αυτο πρεπει να κανουμε σωστες επιλογες.

Ισχυει η προσφορα στα ΑΒ Βασιλοπουλος,εστειλα τον συζυγο σημερα*Ροδο* και πηρε libero δυο συσκευασιες Νο 5 των 52 τεμαχιων 20,29 εβρω μονο!!!!!

Να στε καλα ολες σας,φιλια!!:P

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

kaλησπερα κοριτσια να ζητησω την βοηθεια των ψαγμενων ??? :P

εχω κουπονια pampers που ληγον κ θελω να στοκαρω......που υπαρχει η καλυτερη προσφορα για ν ατρεξω?

πηγα σημερα σκλαβενιτη κ ειχε κουπονι(το δινουν εκει ) για 2 ιδιες συσκευασιες -7,50 (συνολο) αλλα δεν μπορουσα μου ειπαν να συνδιασω αλλο κουπονι παραλληλα

88M1p3.png6KAgp2.png

Aπ οτι μου πε ο συζυγος ειχε και στα παμπερς προσφορα μειον 20%...

για δες και το φυλλαδιο...

http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/index.html

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

στα αβ τωρα εχει τα pampers με 13 ευρω το μεγαλο το πακετο.. πηγα για ψωνια, τα ειδα και τα πηρα.. μενω ανω λιοσια, ελπιζω να εχει σε ολες τις περιοχες.

Το Σάββατο είχε προσφορά στο Carrefour 70% έκπτωση στα Babylino Sensitive (με χαμομήλι). Εμάς δε μας βολεύουν καθόλου και δεν πήραμε. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά...

Το Σάββατο είχε προσφορά στο Carrefour 70% έκπτωση στα Babylino Sensitive (με χαμομήλι). Εμάς δε μας βολεύουν καθόλου και δεν πήραμε. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά...

Το 70% ισχύει για τη δεύτερη ίδια συσκευασία σε αρκετά είδη, μεταξύ των οποίων και στα babylino. Και ναι, ισχύει ακόμη. Εγώ πήρα, πέρασα και τα κουπόνια μου και μετά στην υποδοχή μου επέστρεψαν το ποσό της έκπτωσης.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Το 70% ισχύει για τη δεύτερη ίδια συσκευασία σε αρκετά είδη, μεταξύ των οποίων και στα babylino. Και ναι, ισχύει ακόμη. Εγώ πήρα, πέρασα και τα κουπόνια μου και μετά στην υποδοχή μου επέστρεψαν το ποσό της έκπτωσης.

Εχει και στις μεγάλες συσκευασίες προσφορά γιατί γραφει σε όλες αλλά φωτο εχει την μικρή ...????

jHgFp3.png

βρε κορίτσια παίρνουν και κουπόνια στο 70%? εγώ πήρα στην κρήτη 2 συσκευασίες και μου είπαν ότι τα κουπόνια δεν τα δέχονται!

Πάμε πάλι από την αρχή... Παίρνεις τα προϊόντα. Πας στο ταμείο, δίνεις τα κουπόνια σου, περνάς τα προϊόντα με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ τους τιμή και αφαιρούν την τιμή του κουπονιού, παίρνεις την απόδειξη και πας υποδοχή, τους λες πως δεν πέρασε η έκπτωση την οποία και σου δίνουν σε μετρητά. Αυτά!!! Τα λέμε συνέχεια...

Εχει και στις μεγάλες συσκευασίες προσφορά γιατί γραφει σε όλες αλλά φωτο εχει την μικρή ...????

Η φωτο όντως δείχνει τη μικρή συσκευασία το φυλλάδιο λέει αυτολεξί : Η προσφορά ισχύει για όλες τις πάνες BABYLINO SENSITIVE. Οπότε;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...