Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Kορίτσια εγώ τις δοκίμασα όλες τις πάνες, μα όλες όμως. Κατέληξα σε αυτές του LIDL και την μεγάλη συσκευασία και τις πάνες βρακάκι. Πάρα πολύ καλές.Τουλάχιστον το παιδί μου δεν παρουσίασε σε καμία ερεθισμούς. Τελευταία πήρα και αυτές των Carrefour πάνες βρακάκι 12-18 κιλά τα 20 τεμ.6,38 ? ακόμα κι απ΄του LIDL πιο φθηνές.Πάρα πολύ καλές και αυτές.

[URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png[/IMG][/URL]
[URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einaii.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια εγώ τις δοκίμασα όλες τις πάνες, μα όλες όμως. Κατέληξα σε αυτές του LIDL και την μεγάλη συσκευασία και τις πάνες βρακάκι. Πάρα πολύ καλές.Τουλάχιστον το παιδί μου δεν παρουσίασε σε καμία ερεθισμούς. Τελευταία πήρα και αυτές των Carrefour πάνες βρακάκι 12-18 κιλά τα 20 τεμ.6,38 ? ακόμα κι απ΄του LIDL πιο φθηνές.Πάρα πολύ καλές και αυτές.

Συμφωνω! Πρεπει να δοκιμαζουμε κ αλλες πανες ποτε δεν ξερεις. Επειδη ειναι ανωνυμες δεν παει να πει οτι δεν ειναι κ καλες. Αλλα δυστυχως εχουμε μαθει ολες οι μανουλες να περνουμε πανες που ξερουμε κ υποτιμαμε τις αλλες. Εγω παντως απο τοτε που πηρα τηλ στο μπειμπιλινο για να μου στελνουν κουπονια, χρησιμοποιω αυτα. Αλλιως αν μου στειλει η παμπερς περνω.. Οπως εχω δοκιμασει κ λιμπερο.

Κορίτσια παρατήρησα το εξής: πανάκια Pampers έχουν: 6,20 στον γαλαξία, 6,20 περίπου στον σκλαβενίτη και 5,17 στα Lidl. Ακόμη εγώ παίρνω μήνες τώρα τις πάνες του Lidl τις κόκκινες και δεν έχω πρόβλημα. Δοκίμασα και τις νέες τις πορτοκαλί των πάμπερς και μία χαρούλα μου φάνηκαν.

Αύριο και μεθαύριο έχουν πάνες έκπτωση τα carrefour-μαρινόπουλος .... έτσι τουλάχιστον μου είπε η θεία μου που δουλεύει μέσα.

Αύριο και μεθαύριο έχουν πάνες έκπτωση τα carrefour-μαρινόπουλος .... έτσι τουλάχιστον μου είπε η θεία μου που δουλεύει μέσα.

Καλημερα κοριτσια,πηρα τηλ στο carrefour κ οντως ισχυει.Εχουν 20%εκπτωση.Εγω τωρα παω να προλαβω.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

κοριτσια δειτε τι γραφει στα carrefourμε με μικρα γραμματα κατω απο την προσφορα με τις πανες: ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΧ. ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΣΤΙΚΕΡΣ,ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

κοριτσια δειτε τι γραφει στα carrefourμε με μικρα γραμματα κατω απο την προσφορα με τις πανες: ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΧ. ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΣΤΙΚΕΡΣ,ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

α τους .... μην πω τωρα τιποτα...

τετοια κανουν και διωχνουν τον κοσμο

θα πηγαινα αλλα σιγα μην παω τωρα

]

Μολις γυρισα απο το carrefour,πηρα 8 πακετα πανες.Ειχα απο διαφορες εταιριες κουπονια κ μου τα περασαν ολα,πρωτα το 20% κ μετα το κουπονι.

VENETIA ειναι μονο με την καρτα carrefour η εκπτωση.

Εχει τα μωρομαντηλα της pampers 2+1 με -1ευρω στικερ επανω στα 4,35ευρω.

Διαφημίσεις

Κατ΄αρχην με ποια λογική θα δέχονται ή το sticker ή το 20%?

Το sticker είναι της εταιρίας (όπως και το κουπόνι) και το 20% του καταστήματος.

Για να μην τα περάσουν και θα την κάνω τη φασαρία μου...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια πηρα παμπερς απο τα καρφουρ

αρχικη τιμη 19,99

-2 ευρω 17,99

20% έκπτωση 14,5

και κουπονι -5 ευρω που ειχα μου βγηκε γυρω στα 10 ευρω η μεγαλυ συσκευασια

μου τις δεκτηκαν ολες τις εκπτωσεις και το -2 Ευρω και το 20% και το κουπόνι

κοριτσια πηρα παμπερς απο τα καρφουρ

αρχικη τιμη 19,99

-2 ευρω 17,99

20% έκπτωση 14,5

και κουπονι -5 ευρω που ειχα μου βγηκε γυρω στα 10 ευρω η μεγαλυ συσκευασια

μου τις δεκτηκαν ολες τις εκπτωσεις και το -2 Ευρω και το 20% και το κουπόνι

ΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?Η JYMBO?EGV THN EXV BRE ME 25 -5PROSFORA 20 -5 KOYPONI 15..AYTH POIA EINAI?PAMPERS?

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε πελαγία, άσχετο με το θέμα αλλά μιας και είσαι μέσα λύσε μου την απορία. τι θέλεις να πεις με αυτό:

Μy little girl-zouzouna is comming 30/08/09!!! και μετα το αλλο απαιχτο zouzouni ερχεται 06/09/09 !!!

σπάω το κεφάλι μου και δεν καταλαβαίνω...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Λοιπον my little girl zouzouna ειναι το κοριτσακι μου (ανηψια μου του αντρα μου απο τον αδερφο του ) που θα ερθει την κυριακη για διακοπες ελλαδα και την περιμενω πως και πως, και το αλλο απαιχτο ζουζουνι ειναι ο ανηψιος (αν το θετω σωστα) του αντρα μου απο την μεγαλη του ανηψια κορη του αλλου του αδερφου που επισης περιμενω με χαρα να ερθει για διακοπες σε λιγες μερες στην ελλαδα! Λυθηκε?

Κοριτσια να ρωτησω το -20 μεχρι ποτε ειναι? γιατι θελω να παρω 2 συσκεβασιες πορτοκαλι που εχω και κουπονακια μεχρι τον αλλο μηνα!

Παρασκευη 28/08 κ σαββατο 29/08 στα carrefour κ carrefour μαρινοπουλος.

λοιπν πηγα σημερα να παρω πανες...1.00 το μεσημερι..το μερος που ητανε τα παμπερς αδειο!!!!!!!!!!!!! λες και εγινε πολεμος και τις πηρανε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηρα και εγω λιμπερο οι 60 πανες 19.60-4ε προσφορα -2.65 το -20% και -2.5ε κουπονι αισιως στα 10εσχεδον.παλι καλα!!

αλλα επρεπε να βλεπατε το τμημα με τις πανες...ΑΔΕΙΟΟΟΟΟΟ πλακα ειχε!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...