Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποποοοο...τώρα είδα οτι δεν έχω αλλάξει ακόμα υπογραφή:shock::shock::shock:

τς..τς..τς..καλέ ήρθε ο μπέμπης μας και είναι τέεεεεελλλλεεειοοςςς!!!! χεχε.!!!

και δεν είμαι 9 εβδομάδων :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ήρθε ο μπεμπάκος μας και είναι τέλειος!

MfFHp3.png

Τελικα εχει κανενα σουπερ μαρκετ (ΕΚΤΟΣ γΑΛΑΞΙΑ) προσφορα σε πανες;

Εδω στο καρφουρ δεν εχει τιποτα! :(

Αν καποιος εχει κοντα Μασουτη Cash & carry εχει -20% στα active fit και δεχονται κουπονια.

Τελικα πηγα εκει μιας και δεν βρηκα αλλου παμπερς και μου ληγαν τα κουπονια.

Ειχε 15.50 αρχικη και βγηκε 9 και κατι ψιλα η μεγαλη συσκευασια.

Διαφημίσεις

Τα κουπόνια της babylino είναι για συγκεκριμένα νούμερα; Ξέρετε; Θέλω να λαμβάνω και για μικρά νούμερα καθότι είμαι εγκυος στο δεύτερο μωράκι μας. Εστειλα μειλ στην εταιρία να με βάλουν στην λίστα του για το δεύτερο νινι αλλά δεν έλαβα κάποια απαντηση. Ξέρετε τι χρειάζεται να κάνω;

Τα κουπόνια της babylino είναι για συγκεκριμένα νούμερα; Ξέρετε; Θέλω να λαμβάνω και για μικρά νούμερα καθότι είμαι εγκυος στο δεύτερο μωράκι μας. Εστειλα μειλ στην εταιρία να με βάλουν στην λίστα του για το δεύτερο νινι αλλά δεν έλαβα κάποια απαντηση. Ξέρετε τι χρειάζεται να κάνω;

Λογικά θα σου απαντησουν με αλληλογραφια και θα πρεπει να στειλεις μια αιτηση ταχυδρομικώς ! Τα κουπόνια νομίζω τα τελευταία είναι για τις sensitive συσκευασιες που λογικά εχει σε όλα τα νούμερα ...

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p εισαι εγκυος ???????????????????

συγχαρητηριααααααααααααααααααααα!!!!!με το καλο!!!!:D

παντως δεν ειναι για συγκεκριμενα νουμερα,δεν γραφουν κατι επανω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ναι Σοφάκι μου είμαι εγκυούλα. :D Εχω κλείσει το φεις και δεν μαθαίνω νεάκια σας.

Οπότε αυτά που λαμβάνω μπορώ να τα χρησιμοποιησω και σε μικρά νουμεράκια ε? Ωραία!!:D

Ναι Σοφάκι μου είμαι εγκυούλα. :D Εχω κλείσει το φεις και δεν μαθαίνω νεάκια σας.

Οπότε αυτά που λαμβάνω μπορώ να τα χρησιμοποιησω και σε μικρά νουμεράκια ε? Ωραία!!:D

ναι το ξερω οτι το εκλεισες,πηγα να απαντησω σε μηνυμα σου και δεν σε βρηκα!:cry:τελεια τα νεα σου παντως!!! :-P

ναι τα κουπονια δεν εχουν περιορισμο στα νουμερα!!!πηγες καθολου σκλαβενιτη??ειχε καμια προσφορα σε πανες???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

ναι το ξερω οτι το εκλεισες,πηγα να απαντησω σε μηνυμα σου και δεν σε βρηκα!:cry:τελεια τα νεα σου παντως!!! :-P

ναι τα κουπονια δεν εχουν περιορισμο στα νουμερα!!!πηγες καθολου σκλαβενιτη??ειχε καμια προσφορα σε πανες???

εγω σημερα που πηγα σκλαβενιτη δεν ειχε καμμια προσφορα:(

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

http://www.5ae.gr/docs/GALAXIAS_Summer%202011.pdf

το νεο φυλλάδιο του γαλαξία, ισχύει από 25/8. έχει -20% στα παμπερς ενώ στα babylino δίνει δώρο σετ πρωινου. μου φαίνεται θα ξεχάσουμε τα -50% ...

20iyp2.png mI5Hp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...