Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ SIMPLY DRY ΤΩΝ PAMPERS, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 SUPERMARKET, CAREFOUR, AB KAI ΚΟΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Εγώ τις πήρα απο τον Σκλαβενίτη

4599150571.png6def44b14c.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΣ SIMPLY DRY ΤΩΝ PAMPERS, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 3 SUPERMARKET, CAREFOUR, AB KAI ΚΟΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αν έχετε μασούτη και εκεί τις είδα εγώ

Γεια σου , προσφατα μου τα πηρε η μαμα μου για τον μπεμπη απο τον Βεροπουλο.

Εγώ τις πήρα απο τον Σκλαβενίτη

Εγω τα είδα στο Mymarket

]

Διαφημίσεις

Και στο Γαλαξία έχει τα πορτοκαλί pampers. Και επισής έχει και έκπτωση 20% στις κούτες jumbo (μέχρι 22/08 μου είπαν) και δέχεται και το κουπόνι των 5 ευρώ. Επίσης έχει το νεοματ τη σκόνη τις 100 μεζούρες 14,69 ευρώ και -20% δηλαδή 11,75. Και έκπτωση 20% στα παιχνίδια, είδη κουζίνας, υαλικά κλπ. Εγώ της πήρα ένα ωραίο τηλεφωνάκι fisher price από 19,90 με 15,92 ευρώ.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια, αλλά στην Αθήνα δεν έχουμε Αρβανιτίδη ή Μασούτη

ο Αρβανιτιδης ειναι στον ομιλο 'ελομας'

Πατα στον χαρτη παρακατω και θα δεις στην περιοχη σου ποιοι αλλοι ειναι στον ομιλο

http://www.elomas.gr/gr/map_flash.htm

Και στο Γαλαξία έχει τα πορτοκαλί pampers. Και επισής έχει και έκπτωση 20% στις κούτες jumbo (μέχρι 22/08 μου είπαν) και δέχεται και το κουπόνι των 5 ευρώ. Επίσης έχει το νεοματ τη σκόνη τις 100 μεζούρες 14,69 ευρώ και -20% δηλαδή 11,75. Και έκπτωση 20% στα παιχνίδια, είδη κουζίνας, υαλικά κλπ..

ευχαριστoυμε mpouki ;)

]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από την Λάρισα πήγα σήμερα γαλαξία έχει τις καινούργιες πάνες το Νο5 12.99ευρω τα 44 κομμάτια οποίες φοράνε παμπερς να πάτε..

Επίσης αγόρασα στα DIA μωρομαντηλα παμπερς 3 *72 =4.22 ευρώ

Παντού υπάρχουν προσφορές δεν ξέρω αν το κάνετε εσείς αλλά εγώ ψωνίζω από ολα τα μάρκετ αυτό που με συμφέρει

.....

κι εγώ μεγάλα παίρνω,αν και μου στέλνουν κουπόνια και για μικρές συσκευασίες.

οπότε τα χρησιμοποιώ όλα.

δεν μπορώ να παίρνω πακετάκι,πακετάκι.

και στο γάλα και στα μωρομάντηλα έτσι κάνω.

ποσότητες!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν μανούλες θα ήθελα τα φώτα σας... Θέλω να αγοράσω μωρομάτηλα, επιθεματα, πανες, πανακια καθαρισμου στηθους, απορρυπαντικα για μωρουδιακα και διαφορα τετοια. Τι μαρκες να πάρω για ειναι καλά και οικονομικα?????? Ευχαριστώωωωωωωωωω

1609241l112z5anfq.gif

μωρομάντηλα: τα τζονσονς νομίζω έχουν παραμπεν. ωραία είναι τα προδερμ. επίσης του ντία και του λιντλ! τα ντια εχουν πολύ ωραίο αρωμα.

επιθέματα: αγόρασε της τζονσον γιατί έχουν αυτοκόλλητα που κολλάνε στο σουτιεν και δεν γλυστράνε.

πάνες: ξεκίνα με νούμερο 2 (το νούμερο 1 δεν αξίζει οικονομικά) οποιασδήποτε μάρκας. ολα καλά είναι. όσο είναι πολύ μωρό, αγόραζε γνωστες μάρκες λιμπερο, μπειμπιλινο κλπ μετά αλλάζεις σε λιντλ!

πανάκια καθαρισμού στήθους: δεν χρειάζεσαι. το σαπούνι και το νέρο κανουν καλύτερη δουλειά

απορρυπαντικό: το περσιλ και το προδερμ είναι πολύ καλά. το αρκάδι, δεν διαλύεται στο πλυντήριο και αφήνει σκόνη στη θηκη του πλυντηρίου.

για να πλένεις το μωρό, προδερμ μέχρι 1 ετους. θεωρείται το καλύτερο.

σηματινό σε αυτό το ποστ θα βρεις τηλέφωνα εταιρειών να σου στέλνουν κουπόνια. οτι κουπόνι εχεις να το χρησιμοποιείς, λιμπερο, μπειμπιλινο, παμπερς κλπ

age.png

Λοιπόν μανούλες θα ήθελα τα φώτα σας... Θέλω να αγοράσω μωρομάτηλα, επιθεματα, πανες, πανακια καθαρισμου στηθους, απορρυπαντικα για μωρουδιακα και διαφορα τετοια. Τι μαρκες να πάρω για ειναι καλά και οικονομικα?????? Ευχαριστώωωωωωωωωω

1609241l112z5anfq.gif

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39758

age.png

συγγνωμη ismeni Αλλα σε καποια σημεια διαφωνω :-)

πάνες: ξεκίνα με νούμερο 2 (το νούμερο 1 δεν αξίζει οικονομικά) οποιασδήποτε μάρκας. παρε ενα πακετο νο1 γιατι αν το μωρακι σου γεννηθει μικρο οπως το δικο μου θα εχετε τρομερες διαρροες στην κλινικη :wink:

πανάκια καθαρισμού στήθους: δεν χρειάζεσαι. το σαπούνι και το νέρο κανουν καλύτερη δουλειά κανουν καλη δουλεια αλλα αφυδατωνουν την επιδερμιδα και μπορει να κανεις ραγαδες και και πληγες και πονουν πολυ γι αυτο μετα απο το σαπουνι και το νερο βαλε λιγη bebanthol δεν εχει parabens και θα σου χρειαστει και για το μωρακι σου

απορρυπαντικό: το περσιλ και το προδερμ είναι πολύ καλά. ειναι μεσα στα χημικα δοκιμασε καλυτερα το planet ,

το αρκάδι, δεν διαλύεται στο πλυντήριο και αφήνει σκόνη στη θηκη του πλυντηρίου. το αρκαδι δεν το βαζουμε ποτε απευθειας σε μορφη σκονης στο πλυντηριο πρωτα το διαλυουμε με χλιαρο νερακι και το βαζουμε η στη θηκη ειτε κατευθειαν στον καδο αλλα αν δεν καθαριζεις συχνα το πλυντηριο με ξυδι και σοδα ενδεχεται το αρκαδι να σου καταστρεφει την αντισταση . επισης το αρκαδι μπορεις να το χρησιμοποιησεις παντου απο πλυσιμο των πιατων μεχρι σφουγγαρισμα.

tip στους επιμονους λεκεδες βαζε πανω λιγη σοδα φαγητου τριψε τους και μετα στο πλυντηριο διαφορετικα οι πρωτοι λεκεδες απο τα κακακια δεν φευγουν με τιποτα.

σ

αυτα τα λιγα φιλακια

επειδη ειναι αργα και η μικρη λαγοκοιμαται σου κανω copy And paste απο το blog http://noikokyrokoritso.blogspot.com/2009/05/blog-post_31.html

1: Σαν πρώτη φορά που επιχειρείτε να καθαρίσετε τις σωληνώσεις σας, θα χρειαστείτε μία μεγάλη κούπα διατανθρακικής σόδας, δύο κούπες άσπρο ξύδι, και ένα-δύο λίτρα βραστό νερό.

Ρίχνετε την σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού, και σιγά σιγά (επειδή αφρίζει) προσθέτετε το ξύδι.

Μετά προσθέτετε και το βραστό νερό λίγο λίγο (επειδή αφρίζει ακόμα πιο πολύ), και βάζετε το πλυντήριο να ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο πλύσης στην υψηλότερη θερμοκρασία του. Συνήθως αυτή είναι 90 με 95 βαθμούς ανάλογα με την παλαιότητα της συσκευής.

Το καλό που σας θέλω είναι να έχετε αφήσει ανοιχτό παράθυρο του μπάνιου και να μην είστε κοντά όταν τα πρώτα νερά θα αντληθούν από τον κάδο γιατί η βρώμα είναι ανυπόφορη!

Μετά το τέλος της πλύσης μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε και να καθαρίσετε το φίλτρο, και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα..

QUOTE=dimitraz;1177544]πως καθαρί ζεις το πλυντήριο με ξύδι και σόδα??

Δε ξερω αν βοηθαω καμια μανουλα γιατι εγω δεν εχω μωρο αλλα σημερα στο μεγαλο Σκλαβενιτη στη στροφη του Περαματος στον Πειραια ηταν μια κοπελα της Pampers και ελεγε σε μια κοπελα που ειχε μωρο οτι σημερα εκτος απο τα εκπτωτικα stickers που ειχαν επανω οι πανες εκανε εξτρα εκπτωση 5 ευρω στις δυο συσκευασιες.

Επισης στα Planet ειχαν σε ολα 1+1 δωρο ακομη και στη μεγαλη συσκευασια σκονης 72 μεζουρες που την ειχε 18 και κατι ευρω επαιρνες 2 οπως επισης και στα κουτια με ταμπλετες πλυντηριου πιατων επαιρνες 1+1 και μαλιστα η καθεμια ειχε επανω και στικερ -1,5 ευρω.

καλημερα θα ηθελα οποια κοπελα γνωριζει να μου απαντησει..εχω κουπονια για παμπερς ολες τις οικονομικες συσκευασιες εκτος τις πορτοκαλι..αλλα επειδη εγω πλεον εχω βολευτει με τις πορτοκαλι πανες γινετε να δωσω αυτο το κουπονι??υσχυει?? 76473esp8ywk6zm.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...