Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ΣΠΙΤΑΚΙ LIBERO

λοιπον ακουστε ...μια φιλη μου που παρηγγειλε απο τις πρωτες πρωτες το σπιτακι πηρε σημερα τηλεδωνο και τι της ειπανε???? οτι ειναι σε ελλειψη και μολις τα παραλαβουνε τοτε θα τα μοιρασουνε....δηλαδη...ελεος....εκεινη το παρηγγειλε πρωτη πρωτη γιατι ειχε τους ποντους.....ουτε 3 σπιτακια δνε ειχανε να δωσουνε....????

μηπως μαζευω τσαμπα τελικα και δνε βαλουνε τελικα τιποτα αλλο???

οσες εχετε σπιτακι και το περιμενετε παρτε τηλεφωνο να τους πιεσετε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει μεταφορικα για 6 κουτες 19.95 λιρες εγω παιρνω 6 κουτες και εχω για περιπου 5 μηνες πανες και φυσικα ησυχο το κεφαλι μου

Αυτο ακριβώς.

Η καθε κουτα κοστίζει 17,49 λίρες. Μεγιστο μπορείς να παρεις 6 κουτες. Τα μεταφορικά ειναι 19,95 λίρες. Αρα:

17,49 η καθε κουτα x6 κουτες= 104,94 λίρες +19,95 μεταφορικά = 124,89 σύνολο

σε ευρώ (με τη σημερινή ισοτιμία) 142,28 ευρώ

Ας πουμε ότι παιρνεις πανες Νο 4, με 120 πάνες στην κάθε κούτα, σύνολο για τις 6 κούτες 720 πάνες, διαιρώντας 142,28:720= 0,20 λεπτά η καθε πάνα

Αν παιρνεις πάνες Νο 5, με 99 πανες στην καθε κούτα, συνολο 594 πανες για τις 6 κούτες, διαιρώντας παιρνεις 142,28:594= 0,24 λεπτά η καθε πάνα

Εχετε βρει αλλού φθηνότερα??? Αν ναι, πειτε το γιατί με ενδιαφέρει... Mε δυο μωρά θελω 6 κούτες κάθε 1,5 μήνα! ;)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ΣΠΙΤΑΚΙ LIBERO

λοιπον ακουστε ...μια φιλη μου που παρηγγειλε απο τις πρωτες πρωτες το σπιτακι πηρε σημερα τηλεδωνο και τι της ειπανε???? οτι ειναι σε ελλειψη και μολις τα παραλαβουνε τοτε θα τα μοιρασουνε....δηλαδη...ελεος....εκεινη το παρηγγειλε πρωτη πρωτη γιατι ειχε τους ποντους.....ουτε 3 σπιτακια δνε ειχανε να δωσουνε....????

μηπως μαζευω τσαμπα τελικα και δνε βαλουνε τελικα τιποτα αλλο???

οσες εχετε σπιτακι και το περιμενετε παρτε τηλεφωνο να τους πιεσετε!!!

Εγω νομιζω οτι ειναι σα το συστημα με το γαιδαρο και το καροτο παντως....

Αυτο ακριβώς.

Η καθε κουτα κοστίζει 17,49 λίρες. Μεγιστο μπορείς να παρεις 6 κουτες. Τα μεταφορικά ειναι 19,95 λίρες. Αρα:

17,49 η καθε κουτα x6 κουτες= 104,94 λίρες +19,95 μεταφορικά = 124,89 σύνολο

σε ευρώ (με τη σημερινή ισοτιμία) 142,28 ευρώ

Ας πουμε ότι παιρνεις πανες Νο 4, με 120 πάνες στην κάθε κούτα, σύνολο για τις 6 κούτες 720 πάνες, διαιρώντας 142,28:720= 0,20 λεπτά η καθε πάνα

Αν παιρνεις πάνες Νο 5, με 99 πανες στην καθε κούτα, συνολο 594 πανες για τις 6 κούτες, διαιρώντας παιρνεις 142,28:594= 0,24 λεπτά η καθε πάνα

Εχετε βρει αλλού φθηνότερα??? Αν ναι, πειτε το γιατί με ενδιαφέρει... Mε δυο μωρά θελω 6 κούτες κάθε 1,5 μήνα! ;)

Απευθειας Ελλαδα δε στελνει αλλος σε τετοια τιμη. Απο κει και περα , μονο μεσω MUM ή κατι αντιστοιχο. Αυτο νομιζω συμφερει περισσοτερο.

εχει μεταφορικα για 6 κουτες 19.95 λιρες εγω παιρνω 6 κουτες και εχω για περιπου 5 μηνες πανες και φυσικα ησυχο το κεφαλι μου

Καλά, εγώ γιατί βλέπω το παρακάτω?: (στα μεταφορικά)

Bulgaria, Croatia, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Iceland, Latvia, Lithuania, Montengro, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovenia £22.95

Το θεμα ειναι οτι ειχα μιλησει με την υπευθυνη εκει και ειχαμε κανονισει οτι τα μελη του παρεντς να πληρωνουν 12 λιρες μεταφορικα, εφ' οσον ειμαστε τοσες πολλες που ενδιαφερομαστε, αλλα τελικα δεν προχωρησε το θεμα και το ξαναεκαναν 22,95. Προυποθεση ηταν να γινεται παραγγελια 100 λιρων, εκ των οποιων οι 70 πανες και οι 30 αλλα πραγματα.

Αν ειστε πολλες που ενδιαφερεστε, ξαναστειλτε μειλ να το ξαναδουν το θεμα...

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι οτι ειχα μιλησει με την υπευθυνη εκει και ειχαμε κανονισει οτι τα μελη του παρεντς να πληρωνουν 12 λιρες μεταφορικα, εφ' οσον ειμαστε τοσες πολλες που ενδιαφερομαστε, αλλα τελικα δεν προχωρησε το θεμα και το ξαναεκαναν 22,95. Προυποθεση ηταν να γινεται παραγγελια 100 λιρων, εκ των οποιων οι 70 πανες και οι 30 αλλα πραγματα.

Αν ειστε πολλες που ενδιαφερεστε, ξαναστειλτε μειλ να το ξαναδουν το θεμα...

Κοίτα που θα φτάσουμε να παρακαλάμε τους άγγλους για να παίρνουμε πάνες έτσι που μας τα κάνανε εδώ πέρα!!

Δε χρειαζετε παρακαλετο....μια προταση θα τους κανετε για να κλεισετε μια εμπορικη συμφωνια. Αν δε θελουν αυτοι θα χασουν. Γιατι αλλιως θα στελνουν πανες με κοντεινερ στην Ελλαδα.

Και να ταν μονο οι πανες...καλα θα ηταν....:evil::evil::evil:

katrin εγω παρελαβα προχθές, την Τετάρτη και η αποδειξη γραφει 19,95 μεταφορικά... Kαι τωρα που πηγα να κανω μια εικονική παραγγελία, το ίδιο ποσό μου βγάζει.

Active Member για να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω αν τελικά αυτή η προσφορά ήταν συμφέρουσα. Γιατί τωρα φευγουν απ την τσεπη μου 20 λίρες (ας το πουμε στρογγυλα) συν τις πανες. Με την προσφορά θα έδινα 12 λιρες μεταφορικά, αλλα θα επρεπε σώνει και καλά να αγοράσω και πραγματα 30 λιρων συν τις πανες, δηλαδη απ την τσεπη μου θα εφευγαν 42 λιρες, τα διπλα δλδ! Και ενταξει την πρωτη φορά θα αγορασω ας πουμε μπιμπερο, ποτηρακια κλπ Τις επόμενες φορές τι να αγοράσω? Αυτο το υποχρεωτικό των 30 λιρων καθε φορα ειναι πολύ δεσμευτικό, δε βγαινει. Τουλαχιστον σ εμενα δε βγαινει, που αγοράζω πανες καθε 1,5 μηνα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δε χρειαζετε παρακαλετο....μια προταση θα τους κανετε για να κλεισετε μια εμπορικη συμφωνια. Αν δε θελουν αυτοι θα χασουν. Γιατι αλλιως θα στελνουν πανες με κοντεινερ στην Ελλαδα.

εσύ την έχεις πετύχει τη συμφωνία? ή δεν παίρνεις πια πάνες?

παντως εγω πριν καιρο τους ειχα στειλει μειλ και τους ειχα αναφερει τη συμφωνια και μου εδωσαν ενα κωδικο που αφαιρουσε τις 10λιρες στα μτφ...δε γινοταν αυτοματα δηλ η εκπτωση, αρκει ενα μειλ

Διαφημίσεις

παντως εγω πριν καιρο τους ειχα στειλει μειλ και τους ειχα αναφερει τη συμφωνια και μου εδωσαν ενα κωδικο που αφαιρουσε τις 10λιρες στα μτφ...δε γινοταν αυτοματα δηλ η εκπτωση, αρκει ενα μειλ

Εγώ πάντως πριν κάνω την παραγγελία (πριν περίπου 2 εβδομάδες) τους έστειλα μαιλ για την έκπτωση και μου απάντησαν ότι έχει πάψει να ισχύει. Κι εμένα 19,95 ήταν τα μεταφορικά. 141 ευρώ στο σύνολο, 720 πάνες. τη βρήκα και πάλι συμφέρουσα, κι έτσι τις πήρα.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Εγώ πάντως πριν κάνω την παραγγελία (πριν περίπου 2 εβδομάδες) τους έστειλα μαιλ για την έκπτωση και μου απάντησαν ότι έχει πάψει να ισχύει. Κι εμένα 19,95 ήταν τα μεταφορικά. 141 ευρώ στο σύνολο, 720 πάνες. τη βρήκα και πάλι συμφέρουσα, κι έτσι τις πήρα.

ok, δε το ήξερα, ειναι πανω απο 2 εβδομαδες που μου ειχαν δωσει τον κωδικο..

Διαφημίσεις

εσύ την έχεις πετύχει τη συμφωνία? ή δεν παίρνεις πια πάνες?

Εγω δε παιρνω παμπερς. Εχω βολευτει με τις καρφουρ, και θα παρω παμπερς μονο απο την Αγγλια (Jumbo συσκευασια Νο 5+ 66 κομματια αν θυμαμαι καλα) με 10 λιρες.

Απο κει και περα, αν ειναι να παρω κατι που δεν ειναι καρφουρ, θα πρεπει να μου ερχεται οικονομικοτερα απο καρφουρ. Ας πουμε, σημερα πηρα απο Βασιλοπουλο Baby Dry -25% και εδωσα και ενα κουπονι των 3 ευρω, οποτε μου βγηκε ιδια τιμη (πανω κατω) με τις καρφουρ.

Πριν 2 βδομαδες πηρα babylino που τις ειχε ο Βεροπουλος μιση τιμη και ειχα και κουπονια οποτε μου βγηκε η μεγαλη συσκευασια περιπου 4 ευρω.

Δλδ, ειμαι σταθερη στις καρφουρ, και απο κει και περα αν με τις προσφορες μου βγει καποια οικονομικοτερη θα παρω αυτην.

Απο Ubershop δεν εχω παρει, γιατι δε θελω σωνει και καλα παμπερς....απο ολα φοραμε. Το κριτηριο μου ειναι οι οικονομικοτερες.

Το κριτηριο μου ειναι οι οικονομικοτερες.

Αυτό είναι και το δικό μου, αν και προτιμώ τις παμπερς όταν όμως έχω κουπόνια και έχει και προσφορά, οπότε να μου βγαίνουν φθηνότερες από του lidl π.χ. Μέχρι στιγμής έτσι αγοράζω και στοκάρω πάντα.

Καλημέρα! Λίγο off topic ίσως, αλλά εγώ βαρέθηκα να κυνηγάω τις προσφορές στα pampers, που πλέον βλέπω ότι στην καλύτερη είναι 25%. Παρήγγειλα από το http://www.ubershop.co.uk (το site το είχε προτείνει μια κοπέλα στο σχετικό thread με τις ηλεκτρονικές αγορές) και πήρα 720 πάνες νο4 με 141 ευρώ. βγαίνει πιο φτηνά και από το 30% που έκαναν κάποτε τα super market. Ήρθαν στο σπίτι μου σε περίπου 10 μέρες κι έχω στοκάρει για 3-4 μήνες. Δεν ξαναπαίρνω από Ελλάδα.

Καλα κανεις αν νομιζεις οτι σε συμφερει αλλα αυτο προυποθετει οτι εχεις ενα σπιτι αρκετα μεγαλο ή με πολλους αποθηκευτικους χωρους.

Παντως η τιμη 19.5 λεπτα η πανα ειναι παραπανω απο οσο εχουν με προσφορα και κουπονια.

Το τεσσαρι παμπερς εγω το πηρα προσφατα 17 λεπτα την πανα. Ειχε 35% και με 3 ευρω κουπονια βγηκε 17 λεπτα η πανα. Και την αποψη μου την εχω ξαναπει. Οταν ειδα τριγυρω μνου ολους τους γνωστους και φιλους να χανουν τις δουλειες τους ακομα και απο το σουπερ μαρκετ, προσπαθω να στηριξω οσο μπορω την Ελληνικη αγορα. Οταν ειναι και τοσο πολυ φτηνοτερη τοτε δεν το συζητω! Προτιμω να ψαξω για κουπονακια και προσφορες. 17 λεπτα τα παμπερς απο εξωτερικο δεν παιζει!

Ασε τα babylino kai libero που βαζουν 50%. ΑΝ εχεις κουπονι μιλαμε για τζαμπα!

Καλα κανεις αν νομιζεις οτι σε συμφερει αλλα αυτο προυποθετει οτι εχεις ενα σπιτι αρκετα μεγαλο ή με πολλους αποθηκευτικους χωρους.

Παντως η τιμη 19.5 λεπτα η πανα ειναι παραπανω απο οσο εχουν με προσφορα και κουπονια.

Το τεσσαρι παμπερς εγω το πηρα προσφατα 17 λεπτα την πανα. Ειχε 35% και με 3 ευρω κουπονια βγηκε 17 λεπτα η πανα. Και την αποψη μου την εχω ξαναπει. Οταν ειδα τριγυρω μνου ολους τους γνωστους και φιλους να χανουν τις δουλειες τους ακομα και απο το σουπερ μαρκετ, προσπαθω να στηριξω οσο μπορω την Ελληνικη αγορα. Οταν ειναι και τοσο πολυ φτηνοτερη τοτε δεν το συζητω! Προτιμω να ψαξω για κουπονακια και προσφορες. 17 λεπτα τα παμπερς απο εξωτερικο δεν παιζει!

Ασε τα babylino kai libero που βαζουν 50%. ΑΝ εχεις κουπονι μιλαμε για τζαμπα!

το καλό με αυτές τις συσκευασίες (mega) είναι ότι είναι κούτες που έχουν μέσα 3 μικρά πακετάκια. Οπότε τα βγάζω απ τις κούτες και τα αποθηκεύω όπου έχω χώρο. και βολεύουν πολύ για πάνω στην αλλαξιέρα, πιάνουν λίγο χώρο. Πάντως μόνιμη απορία μου είναι πού βρίσκετε τα κουπόνια παμπερς. εμενα μου έστειλαν μια φορά 3 των 2 ευρώ νομίζω και αυτό ήταν!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Και στο Σκλαβενιτη που πηγα σημερα εδιναν ενα κουτάκι που είχε μέσα μια καινούρια πάνα Babylino για δείγμα και κουπόνια -2 euro για μικρη συσκευασια και -4 για οικονομικη.

Έδιναν δείγμα αν κ μόνο αγοράσεις?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Στα carrefour που πήγα σήμερα μαζί με babylino έδιναν ενα κουτάκι που είχε μέσα μια καινούρια πάνα για δείγμα και κουπόνια

Και στο Σκλαβενιτη που πηγα σημερα εδιναν ενα κουτάκι που είχε μέσα μια καινούρια πάνα Babylino για δείγμα και κουπόνια -2 euro για μικρη συσκευασια και -4 για οικονομικη.

Έπρεπε να αγοράσεις πακέτο πάνες για να πάρεις το κουτάκι;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...