Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξαναεβαλαν ποδηλατακι στο libero club.διαφορετικο.αλλα ιδιας αξιας

σπιτακι ή κατι ισης αξιας θα ξαναβαλλουν?? αλλιως να παραγγειλουμε το ποδηλατο μηπως και μεινουμε με το κουμπαρα στο χερι!!

μου ειπανεοτι σε καταστημα βεροπουλος με 3 babylino με εκπτωση περνεις δωρο και γρφειο με καρεκλα για παιδακι.Δε ξερω αν ισχυει

Με το θεμα Μαρινοπουλος πηγα κι εγω να παρω παμπερ κ εδωσα τα κουπονια κ δε τα περασανε:rolleyes:>να παω αυριο με αποδειξη κ κουπονια να παρω τα χρηματα πισω?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

μου ειπανεοτι σε καταστημα βεροπουλος με 3 babylino με εκπτωση περνεις δωρο και γρφειο με καρεκλα για παιδακι.Δε ξερω αν ισχυει

Με το θεμα Μαρινοπουλος πηγα κι εγω να παρω παμπερ κ εδωσα τα κουπονια κ δε τα περασανε:rolleyes:>να παω αυριο με αποδειξη κ κουπονια να παρω τα χρηματα πισω?

Με 4 ανοιχτές συσκευασίες πέρνεις το γραφείο. με 2 κλειστές ενα κουτί αποθήκευσης. εμεις δεν βολευόμαστε τις κλειστές οπότε πήραμε τις ανοιχτές με το κουτί.

M6bap3.png

cik1p3.png

Εχω ένα θεματάκι με τα κουπόνια και τις προσφορές.

Στο carrefur, ας πούμε, αφαιρούν πρώτα το κουπόνι και μετά κάνουν την έκπτωση του π.χ. 25 % που έχουν στην προσφορά τους. Η απορία μου είναι η εξής:

Την έκπτωση 25% (ή ό,τι άλλο ποσοστό) την κάνει το κατάστημα, έτσι δεν είναι? Δεν είναι προσφορά της P&G για παράδειγμα, αλλά του Carrefur.

To κουπόνι πάλι, είναι προσφορά της P&G και:

1. αναγράφει πάνω ότι το κατάστημα αφαιρεί το ποσό από την ΤΕΛΙΚΗ τιμή του προϊόντος,

2. το κατάστημα εισπράττει πίσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό του κουπονιού,

Οπότε:

Δεν θα έπρεπε να κάνει το κατάστημα την δική του έκπτωση πρώτα (π.χ. του 25%) και ΜΕΤΑ να αφαιρεί την αξία του κουπονιού, την οποία στην συνέχεια θα εισπράξει από την εταιρεία του εκάστοτε προϊόντος?

Γιατί αλλιώς, κάνει έκπτωση σε μικρότερη αξία από αυτή που το κατάστημα πουλάει το προϊόν και επομένως η έκπτωση που τελικά κάνει είναι μικρότερη από αυτή που διαφημίζει (το 25% π.χ.)

Παράδειγμα:

Πήγα χθες στο carrefur και πήρα σερβιεττάκια alldays. Τα διαφήμιζαν με έκπτωση 40%.

Αρχική τιμή προϊόντος: 3.08 (το πακετάκι των 42 τεμ. που επέλεξα)

τιμή με την έκπτωση του 40% = 1,85

Είχα κουπόνι 1,5 ?, άρα θα έπρεπε να δώσω: 1.85-1.5 = 35 λεπτά!!

Στην πραγματικότητα όμως:

- μου αφαίρεσαν πρώτα το κουπόνι, άρα μετέτρεψαν την τιμή του προϊόντος σε 3,08-1.5 = 1.58.

Στη συνέχεια έκαναν έκπτωση 40% και πλήρωσα: 0.95 λεπτά!!!

Αυτοί όμως, θα εισπράξουν από την εταιρεία 1,5 ευρώ (το κουπόνι μου).

Αρα θα έχουν πάρει 0.95 + 1,50 = 2,45 λεπτά, αντί για 1,85 που θα έπρεπε (τιμή με την έκπτωση του 40%)

Τι λέτε?

Διαφημίσεις

για να παιρνεται τα δωρα λιμπερο με τους ποντους για πειτε τα πολυ βασικα? ποσοι ποντοι το κουτι και ποσα για να παρεις δωρα

βασικα ακαιρο γιατι μαλλον πρπει να κοψουμε τις πανες., αλλα ενημερωτικα και μονο

kKZUp2.png

Εχω ένα θεματάκι με τα κουπόνια και τις προσφορές.

Στο carrefur, ας πούμε, αφαιρούν πρώτα το κουπόνι και μετά κάνουν την έκπτωση του π.χ. 25 % που έχουν στην προσφορά τους. Η απορία μου είναι η εξής:

Την έκπτωση 25% (ή ό,τι άλλο ποσοστό) την κάνει το κατάστημα, έτσι δεν είναι? Δεν είναι προσφορά της P&G για παράδειγμα, αλλά του Carrefur.

To κουπόνι πάλι, είναι προσφορά της P&G και:

1. αναγράφει πάνω ότι το κατάστημα αφαιρεί το ποσό από την ΤΕΛΙΚΗ τιμή του προϊόντος,

2. το κατάστημα εισπράττει πίσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό του κουπονιού,

Οπότε:

Δεν θα έπρεπε να κάνει το κατάστημα την δική του έκπτωση πρώτα (π.χ. του 25%) και ΜΕΤΑ να αφαιρεί την αξία του κουπονιού, την οποία στην συνέχεια θα εισπράξει από την εταιρεία του εκάστοτε προϊόντος?

Γιατί αλλιώς, κάνει έκπτωση σε μικρότερη αξία από αυτή που το κατάστημα πουλάει το προϊόν και επομένως η έκπτωση που τελικά κάνει είναι μικρότερη από αυτή που διαφημίζει (το 25% π.χ.)

Παράδειγμα:

Πήγα χθες στο carrefur και πήρα σερβιεττάκια alldays. Τα διαφήμιζαν με έκπτωση 40%.

Αρχική τιμή προϊόντος: 3.08 (το πακετάκι των 42 τεμ. που επέλεξα)

τιμή με την έκπτωση του 40% = 1,85

Είχα κουπόνι 1,5 ?, άρα θα έπρεπε να δώσω: 1.85-1.5 = 35 λεπτά!!

Στην πραγματικότητα όμως:

- μου αφαίρεσαν πρώτα το κουπόνι, άρα μετέτρεψαν την τιμή του προϊόντος σε 3,08-1.5 = 1.58.

Στη συνέχεια έκαναν έκπτωση 40% και πλήρωσα: 0.95 λεπτά!!!

Αυτοί όμως, θα εισπράξουν από την εταιρεία 1,5 ευρώ (το κουπόνι μου).

Αρα θα έχουν πάρει 0.95 + 1,50 = 2,45 λεπτά, αντί για 1,85 που θα έπρεπε (τιμή με την έκπτωση του 40%)

Τι λέτε?

Λέω ότι έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό στο carrefour με πάνες.

Είναι παράνομοι διότι γράφουν π.χ. : 40% έκπτωση στην τιμή του ραφιού και αφαιρούν πρώτα το κουπόνι, ώστε η τιμή του ραφιού να πέφτει με αποτέλεσμα να μην επωφελούμαστε το 40% αλλά λιγότερο.

Δυστυχώς το είδα στο σπίτι, αλλά τους τη φυλάω για την επόμενη φορά:

Θα βγάλω τα κουπόνια μου , αφού μου έχει πει η ταμίας το τελικό σύνολο για να δω τι θα κάνει!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

katrin τους εχω στειλει μεηλ εδω και μηνες γι'αυτο που γραφεις αλλα οσο πηρες εσυ απαντηση πηρα και εγω!!!!!:evil:

έστειλα μόλις κι εγώ ένα mail στο carrefur, θα στείλω αντίστοιχο και στην P&G, να δω τι θα μου πούνε...

υπόψην και ότι χθες στο carrefur Πυλαίας στα ταμεία ΔΕΝ γινόταν οι εκπτώσεις του 40% που διαφημίζαν!!!

Όποιος το έβλεπε μόνος του πήγαινε στην υποδοχή και ζητούσε τα λεφτά του πίσω (τα δίναν βέβαια).

Υποτίθεται ότι οι ταμίες θα ενημέρωναν τον κόσμο, αλλά οι περισσότεροι δεν το έκαναν. Τρομερή κλεψιά!!!!

Διαφημίσεις

xuito αφου μου το εκαναν την πρωτη φορα πηγα ξανα επιτηδες και εδωσα τα κουπονια στο τελος.αλλα η ταμειακη δεν της τα περνουσε ετσι,επρεπε να τα περασει πρωτα.δεν μιλησα καθολου,εστειλα μειλ στα κεντρικα και με συνδεσαν κανονικα!!!

κατι αναλογο ομως κανει και ο σκλαβενιτης.

πηρα καποια προιοντα που ειχε 1+1 δωρο και ειχα και κουπονια.στο τελος που μου αφαιρουσε το ενα προιον που ηταν δωρο δεν μου επεστρεφε ολο το ποσο του δωρου αλλα μου κρατουσε το μισο κουπονι :shock:

δηλαδη εαν κατι εκανε 2 ευρω και ηταν 1+1 δωρο με το κουπονι των 0.50 λεπτων που εδινα δεν μου εδινε πισω 2 ευρω του δωρου αλλα 1,75 :evil:

και στην υποδοχη μου ειπαν απλα οτι ετσι τα περναει το συστημα τους και αλλη φορα να μην τα χρησιμοποιω ετσι τα κουπονια :shock::shock::shock:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Με 4 ανοιχτές συσκευασίες πέρνεις το γραφείο. με 2 κλειστές ενα κουτί αποθήκευσης. εμεις δεν βολευόμαστε τις κλειστές οπότε πήραμε τις ανοιχτές με το κουτί.

Έως πότε είναι η προσφορά αυτή?

xuito αφου μου το εκαναν την πρωτη φορα πηγα ξανα επιτηδες και εδωσα τα κουπονια στο τελος.αλλα η ταμειακη δεν της τα περνουσε ετσι,επρεπε να τα περασει πρωτα.δεν μιλησα καθολου,εστειλα μειλ στα κεντρικα και με συνδεσαν κανονικα!!!

Μου έχει τύχει να στείλω τον άντρα μου με κουπόνια σε περίοδο με προσφορά σε πάνες.

Τον δασκάλεψα , αφού διάβασα ότι γράφουν εδώ μέσα τα κορίτσια, και τελικά η ταμίας πέρασε τα κουπόνια στο λογαριασμό και την έκπτωση του την επέστρεψαν στο χέρι στην υποδοχή, υπολογισμένη ΚΑΝΟΝΙΚΑ παρακαλώ!!!

Το κάθε προϊόν έχει πάνω ένα bar-code , όπως και το κουπόνι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ bar-code σκανάρει και στη συσκευασία της πάνας και στο κουπόνι, μας λένε ότι πρέπει να περάσουν πρώτα τα κουπόνια...την επόμενη φορά θα κάνω φασαρία, θα πάω έχοντας μόνο πάνες, θα τις χτυπήσει,θα μου πει το σύνολο και θα της δώσω τα κουπόνια, έτσι τι δικαιολογία θα βρει αφού η απόδειξη θα έχει μόνο πάνες???

για να παιρνεται τα δωρα λιμπερο με τους ποντους για πειτε τα πολυ βασικα? ποσοι ποντοι το κουτι και ποσα για να παρεις δωρα

βασικα ακαιρο γιατι μαλλον πρπει να κοψουμε τις πανες., αλλα ενημερωτικα και μονο

Θεωρητικά οι μικρές συσκευασίες δίνουν 50 πόντους και οι μεγάλες 100. Μπορεί όμως να πετύχεις και μεγάλη η οποία θα δώσει 70 πόντους. Τώρα για τα δώρα μπες καλύτερα στην ιστοσελίδα τους και δες τα αναλυτικά. Έχει δύο σελίδες με τα καλύτερα στην 2η σελίδα.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μου έχει τύχει να στείλω τον άντρα μου με κουπόνια σε περίοδο με προσφορά σε πάνες.

Τον δασκάλεψα , αφού διάβασα ότι γράφουν εδώ μέσα τα κορίτσια, και τελικά η ταμίας πέρασε τα κουπόνια στο λογαριασμό και την έκπτωση του την επέστρεψαν στο χέρι στην υποδοχή, υπολογισμένη ΚΑΝΟΝΙΚΑ παρακαλώ!!!

Το κάθε προϊόν έχει πάνω ένα bar-code , όπως και το κουπόνι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ bar-code σκανάρει και στη συσκευασία της πάνας και στο κουπόνι, μας λένε ότι πρέπει να περάσουν πρώτα τα κουπόνια...την επόμενη φορά θα κάνω φασαρία, θα πάω έχοντας μόνο πάνες, θα τις χτυπήσει,θα μου πει το σύνολο και θα της δώσω τα κουπόνια, έτσι τι δικαιολογία θα βρει αφού η απόδειξη θα έχει μόνο πάνες???

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δικαιολογία η ταμίας. θα πει πως τέτοιες εντολές έχει πάρει. Χθες τους άκουσα εγώ στην υποδοχή να λένε πως στο ταμείο ΠΡΕΠΕΙ να χτυπάνε πρώτα τα κουπόνια και μετά τις εκπτώσεις!!!

καλησπερα σας κοριτσακια!!

πιστευω οτι αν αρχισουμε και στελνουμε mail στις εταιρειες για την εξαργυρωση κουπονιων παραλληλα με εκπτωσεις στο τελος θα καταληξουν να κοψουν τα κουπονια οπως εκαναν στην libero και να λενε οτι θα γινονται οι εκπτωσεις στα καταστηματα.δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι στις διαφορες εταιρειες οπου θα το δεχτουν καιρο αυτο με τα κουπονια μαζι και την εκπτωση.οποτε καλυτερα να ψωνιζουμε απο τις αλυσιδες που δεν εχουν προβλημα και γινεται η εξαργυρωση κατευθειαν στα ταμεια.

eQMGp2.png

Τι είναι αυτό με το Libero Club? Μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες?

για όσες όσους χρησιμοποιούν πάνες libero

στο εσωτερικό των συσκευασιών υπάρχει κάποιος κωδικός τον οποίο κρατάμε και κάποια στιγμη (σύντομα) χρησιμοποιώντας αυτους τους κωδικους συλλέγουμε ποντους, η διαδικασία της συλλογής των πόντων πρόκειται να είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα που θα έχουν τα μέλη του Libero Club. Οι πόντοι θα εξαργυρώνονται αποκτώντας διάφορα δώρα!

Τι είναι οι πόντοι Libero;

Όλες οι συσκευασίες Libero προσφέρουν πόντους Libero.

Η συλλογή των πόντων Libero γίνεται μέσω των μοναδικών κωδικών που θα βρείτε στην εσωτερική πλευρά των συσκευασιών.

Οι πόντοι αυξομειώνονται ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας.

Πού μπορώ να βρω πόντους Libero;

Σε όλες τις υπόλοιπες πάνες της Libero, οι μοναδικοί κωδικοί βρίσκονται στο εσωτερικό του πάνω μέρους της συσκευασίας.

Ο κωδικός είναι αλφαβητικός και δίπλα του θα βρείτε τυπωμένη μια ημερομηνία λήξης.

Πώς μπορώ να κατοχυρώσω τους πόντους Libero;

Μπορείτε να κατοχυρώσετε ή αλλιώς να αποθηκεύσετε τους πόντους Libero online. Είναι εύκολο και με αυτόν τον τρόπο οι πόντοι σας δεν θα λήξουν ποτέ!

Απλά συνδεθείτε και επισκεφθείτε τη σελίδα Οι πόντοι σας Libero.

eQMGp2.png

προσφορα εχει και στον γαλαξια της παμπερς -20% γυρω στα 15,30 αμα εχεις και κουπονι βγαινει στα 12Ε αλλα μονο για της ακτιβ-φιτ...και εχει και στα μπειμπιλινο -20% γυρω στα 12,08 και δωρο το κουτακι αποθηκευσης παιχνιδιων!!!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δικαιολογία η ταμίας. θα πει πως τέτοιες εντολές έχει πάρει. Χθες τους άκουσα εγώ στην υποδοχή να λένε πως στο ταμείο ΠΡΕΠΕΙ να χτυπάνε πρώτα τα κουπόνια και μετά τις εκπτώσεις!!!

Σε αυτή την περίπτωση τραβάς μία ωραιότατη φωτογραφία στο ταμπελάκι στο ράφι που γράφει 40% επί των αναγραφόμενων τιμών, φωνάζεις τον υπεύθυνο και τους απειλείς με καταγγελία στο ΚΕΠΚΑ. Πραγματικά θα το κάνω την επόμενη φορά!!!

Σε αυτή την περίπτωση τραβάς μία ωραιότατη φωτογραφία στο ταμπελάκι στο ράφι που γράφει 40% επί των αναγραφόμενων τιμών, φωνάζεις τον υπεύθυνο και τους απειλείς με καταγγελία στο ΚΕΠΚΑ. Πραγματικά θα το κάνω την επόμενη φορά!!!

εγώ πάντως έστειλα μήνυμα - καταγγελία και στο ΚΕΠΚΑ...

Δηλαδη κοριτσια εγω τι να κανω που η πεθερα μου εχθες πηρε ενα μεγαλο πακετο παμπερ κ δε της κρατησανε το κουπονι,να παω κ να τους πω να μου δωσουνε τα λεφτα πισω?Πηρα σημερα στα κεντρικα των καρφουρ κ τους ειπα κ αφησα στοιχεια κ μου ειπανε οτι θα το θεσουνε το θεμα για το καταστημα της πολης μου.

Παρακαλω πειτε μου καποια καταστηματα στα οποα σας επεσστραφησαν τα χρηματα

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Στο Carefour στο Πασαλιμάνι παίρνουν πάντα τα κουπόνια και τα αφαιρούν στο τέλος, μετά την έκπτωση. Μένω Κερατσίνι και δουλεύω Πειραιά, επειδή στου Κερατσινίου μου έχουν κάνει διάφορα με τα κουπόνια, ψωνίζω από τον Πειραιά που δεν έχω ποτέ πρόβλημα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...