Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Έχω λογαριασμό στην Πειραιώς Πήγα σήμερα πήρε κωδικούς για το ίντερνετ μπήκα μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσανε και έβγαλα μια κάρτα σην οποία θα φορτωνω μέσω ίντερνετ το πόσο που θέλω να αγοράσω ! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να βάλω λεφτά μέσα! Ψιλοφοβαμαι!!αχαχαχαχ όταν έρθει η ώρα της πρώτης αγοράς θα το κάνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να σου δείξω ποια μαρεσει γιατί είμαι μέσα απο το κιν μου και δεν μου την φορτώνει! Θα σου περιγράψω και θα σου πω σελίδα! Είναι δυο τσάντες μια μικρη και μια μεγάλη καλώς με ροζ κάτσε να σω σελίδα να την δεις να μου πεις την γνώμη σου

Κοριτσάκια μου....

επειδη αυριο μπορει λεω μπορει να μπει καμια...και να εχετε καρτουλες για τα οφ τοπικ σας

οτι απορια εχετε και αναζητηση γραψτε καλυτερα εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2038365&posted=1#post2038365

μη φορτωνουμε τζαμπα το θεμα με ασχετα απο τον τιτλο του.

Γειά σας κορίτσια!

Από υπερβολικό ζήλο στις προηγούμενες προσφορές και καθώς με παρέσυραν τα διδυμάκια μου που...πως να το πω...τις τιμάνε τις πάνες τους...:wink:

Μου ξέμειναν 4 πακέτα πάνες ΝΟ2! Δηλαδή – ευτυχώς – μεγαλώσαμε... !!!

‘Εχουν ξεμείνει συνολικά 216 κομμάτια, τρομάρα μου...και τρίδυμα να είχα, πάλι θα μου φτάνανε...:lol:

2 πακέταPampers New baby No 2 (3-6κιλά, των 62 τεμαχίων)

2 πακέτα Libero Baby Soft No 2 (3-6κιλά, των 46 τεμαχίων)

Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για αγορά, πχ με 30%-40% κάτω από την τωρινη τους τιμή ? (Η οποία δεν ξέρω και πόσο είναι, δηλαδή, & δυστυχώς δεν θυμάμαι και πόσο τα πήρα:oops:) Μαζί αν τα θέλετε θα δώσω &2 κουπόνια Pampers των 2 ευρώ ληξης 6 /2011...δεν βλέπω να τα χρησιμοποιώ, έχω ήδη στοκ-ελπίζω να τό έχω υπολογίσει καλύτερα τώρα :lol: !

Διαφημίσεις

Κορίτσια, στα ΑΒ από 16/05 έως 17/09 με κουπόνια στο ταμείο, μικροηλεκτρικές συσκευές GRUNDIG (τοστιέρα, βραστήρας, πολτοποιητής, καφετιέρα, φρυγανιέρα, μίξερ χειρός, ηλεκτρική ζυγαριά). Ωραία είναι, τα είδα, σε ινοξ.

http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/bonus/bonus_16.htm

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Τελικα πηγα γαλαξια χτες γιατι ειχα κουπονια μπειμπιλινο πηρα 3κουτια απο 15,40αρχικη τιμη -20%προσφορα του σ.μαρκετ =12,32-4Ε κουπονι 8,32συνολο 3Χ8,32=24,96 και πηρα και 3κουτακια απ.παιχνιδιων που εδινε δωρο!! ;)

Διαφημίσεις

καλημέρα:)

Στα carrefour αύριο και την Τρίτη όλες οι οικονομικές συσκ. pampers-25%, εκτός simply dry,newborn & jumbopack

Ξερετε αν δεχονται κουπονια γιατι στην προηγουμενη προσφορα που ειχαν βγαλει ελεγε απο κατω οτι σε περιπτωση που εχετε κουπονια θα γινεται η μειωση σε ενα απο τα δυο.?!

Διαφημίσεις

στα carrefour δεν δεχονται τα κουπονια μολις γυρισα.Στο ταμειο δεν περναγε το κουπονι και η κοπελα μου ειπε οτι δεν δεχονται κουπονια γιατι η εκπτωση ειναι απο την pampers.

UeNTp3.png

τα καρφουρ δεν περνουν κουπονια αρχισαν παλι τα ιδια

δεν πειραζει αυτοι θα χασουν τα αφησα στο ταμειο και εφυγα

Τα ίδια μου έκαναν και εμένα το πρωί.Έστειλα mail στα κεντρικά τους είπα ακριβώς ποιο κατάστημα δεν τα δεχόταν και μου απάντησαν:το κατάστημα ενημερώθηκε,παρακαλώ κάντε τις αγορές σας και θα δεχτούν και τα κουπόνια κανονικά.

Εγώ τις είχα αγοράσει οπότε πήγα απο εκεί με την απόδειξη τους έδωσα το κουπόνι και μου έδωσαν τα 3 ευρώ πίσω

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...