Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Μου απαντησαν απο τα babylino μια απο τα ιδια!!!!Εχουν βαλει την κασετα και παιζει το ιδιο τροπαρι!!!

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο στο πρόσφατο παρελθόν, η εταιρία μας έχει κάνει κάθε προσπάθεια,

σε συνεργασία με τις αλυσίδες supermarket, να διατηρήσει τις τιμές των προϊόντων της σε χαμηλά επίπεδα.

Το νέο προϊόν BabylinoSensitive έχει προκύψει μετά από σειρά ερευνών για τις ανάγκες του δέρματος των μωρών στην Ελλάδα

και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει όχι μόνο άμεση απορρόφηση της υγρασίας, αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας

προς το δέρμα του μωρού, με πιστοποιήσεις και ελέγχους σε διακεκριμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Πρόκειται για ένα προϊόν σαφώς ανώτερου σχεδιασμού και συνεπώς σημαντικά υψηλότερου κόστους, σε σχέση με το παλαιό Babylino.

Επειδή είναι οι πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του νέου προϊόντος, οι τιμές ραφιού δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη σε τελικά επίπεδα.

Σας διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές μας

και στο νέο μας προϊόν.

Πιστεύουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα το διαπιστώσετε κι εσείς.

Τέλος, η εταιρία μας θα συνεχίσει να είναι κοντά σας με συχνές προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα,

καθώς και εκπτωτικά κουπόνια μέσω του BabylinoClub.

Ευχαριστούμε και πάλι για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Λοιπόν, θέλετε να τους ψιλοσπάσουμε τα νεύρα ? Κλισέ μύνημα εκείνοι ? Το ίδιο και εμείς !!!

Το έστειλα ήδη - δεν έχω λάβει απάντηση, σιγά μην λάβω - στείλτε το και εσείς αν θέλετε

"Συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας να αναβαθμίσετε το προϊόν σας!

Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι αυτή τη δύσκολη για τη χώρα περίοδο κι εμείς, ως εργαζόμενοι, παρόλο που αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίας μας, υφιστάμεθα ΜΕΙΩΣΗ στο μισθό μας κι όχι αύξηση.

Συνεπώς, από οικονομικής απόψεως δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξημένες τιμές σας, οπότε μάλλον δεν θα καταφέρουμε και να διαπιστώσουμε την αναβαθμισμένη - όπως λέτε - ποιότητα των προϊόντων σας!

Από εσάς πάντως θα περίμενα αυτή την περίοδο η ΠΡΩΤΗ σας μέριμνα να είναι η διευκόλυνση των καταναλωτών στο να αγοράσουν το προϊόν σας, μειώνοντας την τιμή του και όχι το περισσότερο κέρδος!"

Αν μη τι άλλο, θα θορυβηθούν από τα αφυπνισμένα πρόβατα και δεν ξέρεις ποτέ, κρίση έχουμε, λεφτά δεν υπάρχουν, οι σκλάβοι ξύπνησαν :wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακου να δεις τωρα...

Χωρις να δω ολο αυτό εστειλα πριν λίγο στη babylino...

Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά!

Για διάθεση κουπονιών θα πρέπει να στέλνω e-mail ή από την στιγμή που έχετε τα στοιχεία μου όταν κάνετε αποστολές συμπεριλαμβάνονται και οι πελάτες που επικοινώνησαν μαζί σας? Είμαι πολύ ευχαριστημένη η αλήθεια είμαι με το προϊόν σας αλλά και εγώ όπως σίγουρα και άλλοι πελάτες σας είμαι δυσαρεστημένη με την αύξηση της τιμής τους. Κατανοώ πως ίσως να έχετε αναβαθμίσει το προϊόν σας αλλά οι καιροί είναι χαλεποί και όπως όλοι μας έτσι και γω εκεί που εργάζομαι παλεύω να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες που προσφέρω κάνοντας όμως σκόντο πλέον στις απολαβές μου για έναν και μοναδικό λόγο. Να καταφέρω να επιβιώσω έστω και με λιγότερες αποδοχές και το ίδιο θα περίμενα από μια εταιρεία σαν την δική σας η οποία είναι και ΕΛΛΗΝΙΚΗ και αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση. Άλλωστε είναι και ο λόγος που πολύ από μας την επιλέγουν όμως δεν ξέρω για πόσο ακόμη. Καταλαβαίνεται πόσο πολύ μας δυσκολεύει αυτό ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όσο και αν μου κακοφαίνεται να δίνω τα χρήματα μου σε Γερμανική αλυσίδα σ/μ με δικα της προϊόντα δυστυχώς σε λίγο δεν θα έχω άλλη επιλογή. Εύχομαι να είναι κάτι δοκιμαστικό και να διαμορφωθούν εν τέλει οι τιμές σας στα ίδια επίπεδα.

Με εκτίμηση,

αν μου στειλουν και μενα την ιδια π@π@ρι@ θα τους διαολοστείλω

M6bap3.png

cik1p3.png

Λοιπόν, θέλετε να τους ψιλοσπάσουμε τα νεύρα ? Κλισέ μύνημα εκείνοι ? Το ίδιο και εμείς !!!

Το έστειλα ήδη - δεν έχω λάβει απάντηση, σιγά μην λάβω - στείλτε το και εσείς αν θέλετε

εσταλη και απο μενα...

F2ETp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, Χριστός Ανέστη

Να ρωτήσω ξέρουμε που εχει προσφορά τις Λιμπερο και τις Babylino?

Αλλιως να παω λιντλ να παρω.

libero εχει στα καταστήματα της αλυσίδας ΕΛΟΜΑΣ & ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ, στον Μασουτη -30% και στον σκλαβενίτη στα libero comfort fit jumbo 16.25 και στις πάνες βρακάκι επίσης συσκευασίες jumbo 16.90 μέχρι 30/4

εντιτ: τώρα είδα την περιοχή σου...άκυρο για σκλαβενίτη, αλλά μασούτη σίγουρα θα έχετε ε?

libero εχει στα καταστήματα της αλυσίδας ΕΛΟΜΑΣ & ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ, στον Μασουτη -30% και στον σκλαβενίτη στα libero comfort fit jumbo 16.25 και στις πάνες βρακάκι επίσης συσκευασίες jumbo 16.90 μέχρι 30/4

εντιτ: τώρα είδα την περιοχή σου...άκυρο για σκλαβενίτη, αλλά μασούτη σίγουρα θα έχετε ε?

Σε ευχαριστώ πολύ Αρτέμιδα μου , αλλα πηγα μασουτη και δεν ειχαν προσφορά τα λιμπερο δυστηχως....ρωτησα και που ειπαν οχι, δεν πειράζει πηγα και πηρα απο το λιντλ.

Καλημέρα κορίτσια, Χριστός Ανέστη

Να ρωτήσω ξέρουμε που εχει προσφορά τις Λιμπερο και τις Babylino?

Αλλιως να παω λιντλ να παρω.

Βabylino exei -50% στα Σουπερ Μαρκετ Αρβανιτίδης μέχρι 9 Μαϊου...

Τα παιδιά θέλουν την αγάπη μας!!!!

fd1dp2.png

Διαφημίσεις

Καλε εκει που γινόταν χαμός με τις προσφορές και τις εκπτώσεις στις πάνες, παει, τελείωσε και αυτο;;; Είχα κάνει και στοκ αλλα τελειώνει, ενα πακέτο έχει μείνει....

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Σε ευχαριστώ πολύ Αρτέμιδα μου , αλλα πηγα μασουτη και δεν ειχαν προσφορά τα λιμπερο δυστηχως....ρωτησα και που ειπαν οχι, δεν πειράζει πηγα και πηρα απο το λιντλ.

απο 28/04 αρχιζει η προσφορα καλαμαρακι στον μασουτη...

με την αγορα 1 τεμ πανες και 1 τεμ μωρομαντηλα -30%

στο αρβανιτιδη ειχε libero οικονομικες συσκευασιες με κουπονακι - 2,00€ , εγω βεβαια πηρα μονο 3 κουπονακια για να τα χρησιμοποιησω αλλη φορα που θα εχει κ προσφορα:P :p

Στο Σκλαβενιτη στη Νεα Χαλκηδονα εχει -2ευρω τις μεγαλες συσκευασιες και -1ευρω τις μικρες (σε babylino αναφερομαι)...ειχα και κουπονακια και πηγα και στοκαρα...και με καθε οικονομικη συσκευασια ή 2 μικρες δινουν δωρο και ενα καρεκλακι...πηρα 3!!!! Εννοειται βεβαια οτι τα εψαλα στην κοπελα που εκανε το promotion λεγοντας της πως εαν δεν ειχα τα κουπονια δεν θα επερνα babylino και μου ειπε πως εαν δεν ειχα θα μου εδινε αυτη!!! Οποτε κοριτσια αμα δειτε καμια διπλα στα babylino αρχιστε τα παραπονα...:wink:

Παντως συνεχισαμε την κουβεντα και της ειπα αυτα που εχουμε πει κι εδω...ναι μου λεει αλλα η καινουργια δεν ειναι καλυτερη και πιο λεπτη??? Οκ της λεω ειναι πιο λεπτη αλλα και με την προηγουμενη ημουνα ευχαριστημενη και δεν την πληρωνα και χρυση και της εδειξα τη μικρη συσκευασια νουμερο 3 οπου 22 πανες εχουν 7,5ευρω χωρις την εκπτωση...εκει μουγγα!!!!!!:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...