Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τελικα το amazon εξακολουθεί να μην στέλνει Ελλάδα??

Αν εννοείς πάνες, ναι δεν στέλνει, μόνο μέσω My Uk Mail έχω πάρει από το ΑΜΑΖΟΝ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη?πως τις παιρνεις?γιατι ειμαι και λιγο ασχετη;)

Δες εδώ, έχει πληροφορίες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896

στα μυνήματα 9 και 18. Αν κάτι θές, πές.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Στα carrefour-μαρινόπουλος 20% όλες οι συσκευασίες Pmampers Active fit.

Η φωτο στο φυλλαδιο εδειχνε την οικονομικη Νο5 με τιμη 15,50 και επιπλεον 20% εκπτωση με την καρτα club.την αλλαξε την προσφορα??? :?

επισης προχθες ο βεροπουλος ειχε 30% στις οικονομικες Libero.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Η φωτο στο φυλλαδιο εδειχνε την οικονομικη Νο5 με τιμη 15,50 και επιπλεον 20% εκπτωση με την καρτα club.την αλλαξε την προσφορα??? :?

επισης προχθες ο βεροπουλος ειχε 30% στις οικονομικες Libero.

To φυλλάδιο δεν το είχα δει, αυτό που έγραψα ήταν σε χειρόγραφη ταμπελίτσα στο ράφι με τις πάνες.

GJMap2.png

To φυλλάδιο δεν το είχα δει, αυτό που έγραψα ήταν σε χειρόγραφη ταμπελίτσα στο ράφι με τις πάνες.

καλυτερα που δεν ειδες το φυλλαδιο :-D,ελεγε οτι τα 2 πακετα Νο 5 ειχαν 15,50 και επιπλεον 20% με την καρτα και φυσικα στο ταμειο δεν υπηρχε αυτη η προσφορα.φωναξανε τον διευθυντη για να μου φερει εκτυπωμενο μειλ απο τα κεντρικα που ελεγε οτι ειναι τυπογραφικο λαθος.να το βαλει στο ραφι ομως δεν μπορουσε :evil::evil:!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Babylino στην Θεσσαλονικη καμια προσφορα???????

Ξερει κανεις????? καμια??????

αναμενω απαντησεις. αδειαζουν τα ραφια.........στην ντουλαπα της μκρης μου κ πρεπει να στοκαρω.

Αν εννοείς πάνες, ναι δεν στέλνει, μόνο μέσω My Uk Mail έχω πάρει από το ΑΜΑΖΟΝ.

Καλησπέρα,

Αυτο που δεν κατάλαβα, το My Uk Mail σε χρεώνει 37,5 λίρες για την κάθε κούτα που έχεις παραγγείλει ή κάνεις παραγγελία πχ 3-4 κούτες πάνες και τις κάνουν ένα πακέτο και στο χρεώνουν σαν ένα?

Babylino στην Θεσσαλονικη καμια προσφορα???????

Ξερει κανεις????? καμια??????

αναμενω απαντησεις. αδειαζουν τα ραφια.........στην ντουλαπα της μκρης μου κ πρεπει να στοκαρω.

και μενα με ενδιαφερει , κανεις δεν ξερει?

Διαφημίσεις

Το Σάββατο που μας περασε πήγα στον Γαλαξία στην Νέα Μάκρη και είχε babylino με νέα συσκευασία και κολλημένα επάνω κουπόνια -2 στις μικρές -6 στις μεγάλες. Κοιταζα το ράφι και δεν μπορούσα να βρω τα babylino μέχρι που είδα τις νέες συσκευασίες (κίτρινες αν θυμάμαι καλά)

20iyp2.png mI5Hp2.png

ΣΤΟ ΜΑΣΟΥΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ PAMPERS 25% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜAS CARD

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 14/4 ΩΣ 16/4

ΕΛΑΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ 5Λ 14,90

Κορίτσια , ξέρει καμμιά σας αν στο Μασούτη όταν έχει έκπτωση παίρνουν και κουπόνια????

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Κορίτσια , ξέρει καμμιά σας αν στο Μασούτη όταν έχει έκπτωση παίρνουν και κουπόνια????

Εμένα μου τα παίρνουν στα 2 συγκεκρίμένα που πάω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει στάνταρ να έχεις και κάρτα mas.

Εμένα μου τα παίρνουν στα 2 συγκεκρίμένα που πάω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει στάνταρ να έχεις και κάρτα mas.

ευχαριστώ ! έχω κάρτα mas , έχω και κουπόνια Pampers του Μασούτη , έχω και κουπόνια Pampers της Pampers , ε, κάποια από τα δύο θα δέχονται!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...