Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω δύο green pans, τα έχω δυόμισυ χρόνια και είναι μια χαρά. Θέλουν όμως πολύ προσοχή. Μήπως η μητέρα σου τα έβαζε στο πλυντήριο πιάτων; θέλουν στο χέρι και μόνο με ξύλινα κουτάλια κτλ.

Ποιό πλυντήριο πιάτων ? Δεν με άφηνε ούτε εμένα να τα πλύνω για να μην της τα χαλάσω, στο χέρι με απαλό σφουγγάρι όταν κρύωναν και αφου τα είχε πρώτα μουλιάσει.

Και από κουτάλα, όπως λές, μόνο ξύλινη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Παντως μια φιλη μου ειχε κερδισει 3 τηγανια απο την Ελενη Μενεγακη πριν απο 1 χρονο και ακομα ειναι σαν καινουρια. Μηπως την πρωτη φορα που το χρησιμοποιησε δεν εκολουθησε τις οδηγιες περι θερμοκρασιας και επαλειψης ολης της επιφανειας με λαδι;

Διαφημίσεις

για babylino μιλας?εδω δεν φερνουνε τετοια..το κουπονι 6 ευρω που το βρηκες?

Την ίδια απορία έχω κι εγώ... Σε babylino κουπόνι πάνω από 4 ευρώ δεν έχω δει...

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

ναι ελενη babylino,τα ειχε ο σκλαβενιτης -8 ευρω.

μια μερα που ειχα παει σουπερ μαρκετ ηταν μια κοπελα μπροστα στα babylino που μοιραζε κουπονια των 6 ευρω εαν αγοραζες μια μεγαλη συσκευασια.το κουπονι το πηρα αλλα την συσκευασια την αφησα στο ταμειο γιατι δεν μου εφτασαν τα χρηματα.και μιας και ηταν χωρις ημερομηνια ληξης το κρατησα μπας και και πετυχω προσφορα οπως και πετυχα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κοριτσια πηγεσημερα καμμια στα μπενετον???ποσο τα εχουν τωρα τα ρουχα???αποσο θυμαμαι απο τις προηγουμενες εκπτωσεις τελευταια βδομαδα τα ειχε ολα 5-10 ευρω. επισης πηγε καμμια στο σαμ ???

Διαφημίσεις

Kαλημέρα.! Γνωρίζετε καμμιά προσφορά σε libero up & go???

καλημερα! ξέρω ότι ο σκλαβενίτης έχει προσφορά -4 ευρώ σε όλες τις οικονομικές συσκευασίες, απλά δεν ξέρω αν οι up&go βγαίνουν σε οικονομική συσκευασία :?

κοριτσια πηγεσημερα καμμια στα μπενετον???ποσο τα εχουν τωρα τα ρουχα???αποσο θυμαμαι απο τις προηγουμενες εκπτωσεις τελευταια βδομαδα τα ειχε ολα 5-10 ευρω. επισης πηγε καμμια στο σαμ ???
phgaine ston foka sthn stadioy an eisai auhna ta exei ola 70 tois ekato kato

Διαφημίσεις

καλημερα! ξέρω ότι ο σκλαβενίτης έχει προσφορά -4 ευρώ σε όλες τις οικονομικές συσκευασίες, απλά δεν ξέρω αν οι up&go βγαίνουν σε οικονομική συσκευασία :?

Και εγώ δεν νομίζω να βγαίνουν σε οικονομικές συσκευασίες.... σε ευχαριστώ πάντως.!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Έλαβα από τον αδερφό μου αυτό το email αλλά δεν ξέρω αν το site ενημερώνεται τακτικά. Το έχετε χρησιμοποιήσει; http://www.shopnsave.gr/home.html

Αντιγράφω από το μέιλ του αδερφού μου που του το στείλανε επίσης με το ίδιο κείμενο:

"To site αυτό είναι σαν το google των super markets. Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!

Aνήκει στο Υπουργείο (Παρατηρητήριο Τιμών Γενικής Γραμματείας Εμπορίου) και ανακοινώθηκε η λειτουργία της πριν από 4 μέρες (beta version αλλά πολύ καλή).

Πέραν τού γεγονότος ότι δεν ανήκει σε ιδιώτες (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίζονται ...), δίνει τη δυνατότητα και να κάνεις λίστα προϊόντων οπότε σού βρίσκει σε ποιό super market θα είναι φθηνότερο το σύνολο τής λίστας.

Ας την στηρίξουμε για να σταματήσουν επιτέλους να μάς κοροϊδεύουν και να πληρώνουμε τα ίδια πράγματα διπλάσια από την υπόλοιπη Ευρώπη !"

GJMap2.png

Έλαβα από τον αδερφό μου αυτό το email αλλά δεν ξέρω αν το site ενημεώνεται τακτικά. Το έχετε χρησιμοποιήσει; http://www.shopnsave.gr/home.html

Αντιγράφω από το μέιλ του αδερφού μου που του το στείλανε επίσης με το ίδιο κείμενο:

"To site αυτό είναι σαν το google των super markets. Του βάζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ποιο από τα γνωστά super markets το έχει πιο φθηνά!

Aνήκει στο Υπουργείο (Παρατηρητήριο Τιμών Γενικής Γραμματείας Εμπορίου) και ανακοινώθηκε η λειτουργία της πριν από 4 μέρες (beta version αλλά πολύ καλή).

Πέραν τού γεγονότος ότι δεν ανήκει σε ιδιώτες (γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παιχνίδια παίζονται ...), δίνει τη δυνατότητα και να κάνεις λίστα προϊόντων οπότε σού βρίσκει σε ποιό super market θα είναι φθηνότερο το σύνολο τής λίστας.

Ας την στηρίξουμε για να σταματήσουν επιτέλους να μάς κοροϊδεύουν και να πληρώνουμε τα ίδια πράγματα διπλάσια από την υπόλοιπη Ευρώπη !"

αυτο το σαιτ υπαρχει εδω και 2-3 μηνες αλλα δεν ειναι παντα καλα ενημερωμενο.εγραφε π.χ οτι την καλυτερη τιμη σε αριελ σκονη την ειχε ο σκλαβενιτης στην τιμη των 15 ευρω, στον μαρινοπουλο ομως ειχε 12 ευρω αλλα το σαιτ δεν το εγραφε.λογικο αφου η τελευταια ενημερωση-επισκεψη στον μαρινοπουλο ηταν 2 μερες πριν.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημέρα σε όλες. Μια ερώτηση. Την οικονομική συσκευασία babylino πόσο την αγοράζετε; (αρχική τιμή, χωρίς στίκερ, έκπτωση, κουπόνια κλπ...)

Libero έχει προσφορά και ο Μασούτης στις οικονομικές συσκευασίες, -30% μέχρι τις 26/2

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...