Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

αν δεν υπαρχουν κουπονια ομως δουλεια δεν γινεται :rolleyes:.10,15 μου κακοφαινεται να δωσω!για εμενα πλεον τελος οι λιμπερο,οποια εταιρεια μου στελνει κουπονια θα την προτιμω!

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω sofaki. Μόνο με κουπόνι...Κι αν η libero αποφάσισε να μην ξαναστείλει, δεν πειράζει, είναι κι αλλού πορτοκαλιές...που λέει και η παροιμία...

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια γιατι εχω μπερδευτει παμπερς στα καρφουρ ισχυει για ολες τις οικονομικες συσκευασιες, babylino σε μικρες συσκευασιες που μπορω να βρω προσφορα? εχω κουπονακια για μικρη συσκευασια!

ρε κοριτσια γιατι εχω μπερδευτει παμπερς στα καρφουρ ισχυει για ολες τις οικονομικες συσκευασιες, babylino σε μικρες συσκευασιες που μπορω να βρω προσφορα? εχω κουπονακια για μικρη συσκευασια!

babylino σε μικρές συσκευασίες είχαν μέχρι τις 12/2 τα carrefour. Ο σκλαβενίτης έχει τις μεγάλες -8 ευρώ

Διαφημίσεις

αν δεν υπαρχουν κουπονια ομως δουλεια δεν γινεται :rolleyes:.10,15 μου κακοφαινεται να δωσω!για εμενα πλεον τελος οι λιμπερο,οποια εταιρεια μου στελνει κουπονια θα την προτιμω!

Συμφωνώ!!!!

Νομίζω ότι θα πρέπει να βομβαρδίσουμε το Libero Club με παράπονα για τα κουπόνια και να τους δηλώσουμε ακριβώς αυτό ότι δεν θα ξαναπάρουμε εάν δεν επαναφέρουν τα κουπόνια.

Συμφωνώ!!!!

Νομίζω ότι θα πρέπει να βομβαρδίσουμε το Libero Club με παράπονα για τα κουπόνια και να τους δηλώσουμε ακριβώς αυτό ότι δεν θα ξαναπάρουμε εάν δεν επαναφέρουν τα κουπόνια.

εγω το εκανα,εγραψα ακριβως αυτο που ειπες....οτι μιας και σταματησαν τα κουπονια δεν θα ξαναπαρω λιμπερο.γιατι αλλο -40% εκπτωση και αλλο -40% με -4 ευρω κουπονι.με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι οντως δεν ξαναστελνουν αλλα θα κανουν συχνα προσφορες σε συνεργασια με τα σουπερ μαρκετ.αλλα επειδη ηταν πολυ ευγενικη δεν ηθελα να την στενοχωρησω λεγοντας της οτι δεν θα ξαναπαρω.,...:rolleyes::rolleyes:

θα το δουνε και στις πωλησεις τους!:twisted:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κορίτσια διευκρίνιση (νέα μαμά!!) η συσκευασία 3-6 κιλά ή 5-8 κιλά λίμπερο έχει έκπτωση;;ποιά είναι η οικονομική δηλαδή;;

οι οικονομικές συσκευασίες είναι οι μεγάλες, ανεξαρτήτως κιλών

Διαφημίσεις

Αν δεν απατωμαι,τα κουπονια και τις εκπτωσεις τις χρεωνεται μονο ο κατασκευαστης.

Δηλαδη οταν καποιος αγοραζει πχ μια συσκευασία Libero με συνολικο κοστος 1 ευρω (γιατι εχει εκπτωση+κουπονι+sticker+ξερω γω τι αλλο) ο κατασκευστης δεν εχει κανενα οφελος και άρα πιθανότατα δεν τον απασχολει καθολου να χασει τετοιου ειδους πελατεία.

συγνωμη αλλα τι μας συμφαιρει 19 ευρω - 4 ευρω το κουπονι ή η προσφορα 10,15?(θα μου πεις 10,15 -4 θα ηταν το καλυτερο αλλα μεταξυ των 2?)

εγω παντως πηρα 6 πακετακια σημερα!

Αν δεν απατωμαι,τα κουπονια και τις εκπτωσεις τις χρεωνεται μονο ο κατασκευαστης.

Δηλαδη οταν καποιος αγοραζει πχ μια συσκευασία Libero με συνολικο κοστος 1 ευρω (γιατι εχει εκπτωση+κουπονι+sticker+ξερω γω τι αλλο) ο κατασκευστης δεν εχει κανενα οφελος και άρα πιθανότατα δεν τον απασχολει καθολου να χασει τετοιου ειδους πελατεία.

αυτο που ξερω εγω απο την ιδια την λιμπερο ειναι οτι εαν εκανε καποια προσφορα η ιδια η λιμπερο εστελναν μηνυμα στο κινητο,οπως ειχε γινει με πανες βρακακι περυσι,ειχαν 30% σε καποιες που ειχαν σχεση με ποδοσφαιρο.

θελεις να πεις οτι οι 6 οικονομικες συσκευασιες που αγορασα προσφατα με στικερ+εκπτωση+κουπονι και εδωσα 31 ευρω η λιμπερο δεν εβγαλε κανενα κερδος? :shock::shock::shock::shock:και οτι δεν την νοιαζει κιολας?????:roll::roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

συγνωμη αλλα τι μας συμφαιρει 19 ευρω - 4 ευρω το κουπονι ή η προσφορα 10,15?(θα μου πεις 10,15 -4 θα ηταν το καλυτερο αλλα μεταξυ των 2?)

εγω παντως πηρα 6 πακετακια σημερα!

οχι εμενα μου αρεσε το

18,45 -50% = 9,22 και -4 ευρω κουπονι 5,22 :mrgreen:

βεβαια εγω ειχα παντα πολλα κουπονια που μου χαριζανε,ειχα μονιμως 10.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. η Benetton άρχισε το 70% από σήμερα!

Ευχαριστούμε πολύ! Αυτό ισχύει για όλα τα καταστήματα γενικά, ή το κάνει όποιο κατάστημα θέλει; Ξέρετε;

η pampers μου εστειλε τον δεκεμβρη και τον ιανουαριο απο 5 κουπονια την φορα.τον δεκεμβρη 5 των 4 ευρω και τον ιανουαριο 5 των 3 ευρω.

ωραιοι ειναι στην παμπερς.........και εγω που εχω διδυμα μου εστειλαν μια φορα,νομιζω τελος δεκεμβρη 2 των 2ευρω........

ωραιοι ειναι στην παμπερς.........και εγω που εχω διδυμα μου εστειλαν μια φορα,νομιζω τελος δεκεμβρη 2 των 2ευρω........

και φαντασου οτι εγω δεν χρησιμοποιω καν pampers!τα χαριζω παντα!!!:confused:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μήπως ξέρετε ποιο σούπερ έχει προσφορά στα πάμπερσ?

Τα Carrefour.

Τις Jumbo συσκευασιες τις εχουν απο 26 ευρω στα 18,20.

Εγω που ειχα ενα κουπονι των 5 ευρω μου το δεχτηκαν κανονικα και πηγαν οι 68 πανες 13,20 ευρω. :cool:

Επισης νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η προσφορα τους στα τηγανια green pan που τα ζαχαρωνω εδω και 2 χρονια!!!:(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...