Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια χαρίζω δύο δωρεάν προσκλήσεις για παιδικό θέατρο για αύριο, λεπτομέρειες διαβάστε στην ενότητα αυτή που έχω ανοίξει νέο θέμα.

Κρίμα να πάνε χαμένες...

Διαφημίσεις

Οριστε και η απάντηση της Λιμπερο για την μειωση των τεμαχιων.....

Αγαπητοί καταναλωτές,

Χθες, 21/12/2010, σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο σχολιάστηκε η μείωση των τεμαχίων στις οικονομικές συσκευασίες των πανών Libero και συζητήθηκε κατά πόσο είναι μειωμένη η τιμή ή όχι.

Η εταιρεία SCA Hygiene Products Α.Ε. θα ήθελε επίσημα να σας ενημερώσει για το παραπάνω θέμα πως μέχρι το Σεπτέμβριο η προτεινόμενη τιμή τιμοκαταλόγου των οικονομικών συσκευασιών Libero ήταν 20,31 ευρώ με ΦΠΑ. Από το Σεπτέμβριο και μετά τα τεμάχια στις οικονομικές συσκευασίες των πανών Libero έχουν μειωθεί και συγχρόνως έχει μειωθεί και η τιμή του πακέτου. Πιο συγκεκριμένα η προτεινόμενη τιμή τιμοκαταλόγου έχει πέσει σε επίπεδα κάτω των 19 ευρώ ανά πακέτο. Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως η κάθε εταιρεία δίνει προς τις αλυσίδες μια προτεινόμενη λιανική τιμή και η αλυσίδα με τη σειρά της μπορεί να προσαρμόσει την τιμή αυτή κατά βούληση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο που έχει συμβεί είναι ότι το κατάστημα από το οποίο ψώνισε ο καταναλωτής αυτός είχε στην αποθήκη του κάποιες παλαιότερες συσκευασίες με περισσότερα τεμάχια και τις πούλησε στην μειωμένη τιμή διότι δε θα ήταν σωστό απέναντι στον καταναλωτή να αυξήσει την τιμή τους.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Libero Club 800 11 542376 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).

Με εκτίμηση,

Libero Club

Εγώ ξέρω ότι για το ίδιο προιόν,στο ίδιο Supermarket, παίρνω λιγότερα τεμάχια πάνες και πληρώνω το ίδιο.Η απάντηση τους δε με καλύπτει φυσικά και θα τους τηλεφωνήσω και τη Δευτερα για διευκρινήσεις.Να διευκρινήσω πως δεν έχω κανένα παράπονο απο το προιόν τους, αλλά απο την πολιτική τιμ'ών που ακολουθούν.

ΑΒ Βασιλοπουλος , Libero No6 12-22kgr 48τεμ αρχική τιμή 18,45ευρώ

-30% και μειον 2ευρώ κουπονια

για 192πάνες πλήρωσα (10,91κουτί χ 4τεμ) σύνολο 43,66ευρώ

Η πάνα 0,22 λεπτά,.......ε ψιλοκαλούτσικα...!

Δεν ξέρω αν ξαναναφέρθηκε ή κατά πόσο θα ισχύει από εβδομάδα, αλλά πηγαίνοντας για libero στο carrefour είδα ότι είχε τις babygo -50% και ναι δέχονται για αυτές κανονικά τα κουπόνια

καλημέρα σε όλους

και εμένα (επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα) στο carrefour δεν έκαναν την έκπτωση 40% στην μικρή συσκευασία. πηγαίνοντας στο ταμείο (και επειδή στο ράφι έλεγε στις μεσαίες και μεγάλες) ρώτησα ποιες είναι οι μεσαίες (εφόσον libero έχει μόνο 2 μεγέθη) και καμιά κοπέλα φυσικά δεν ήξερε. απλά έκπτωση έκαναν μόνο στις μεγάλες. οπού έπίσης όπως είπατε παρατήρησα μείωση ποσότητας εντός του πακέτου

Καλημέρα! Καρδιά, όντως τα πακέτα είναι 3 μεγέθη... Τα (γνωστά) μικρά, μεσαία και mega pack... Το κοίταζα και εγώ, γιατί στο ταμείο αφορμή ψάχνουν για να μην κάνουν την έκπτωση (λες και απ'την τσέπη τους θα τα βάλουν...).

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

ίσως να έχεις δίκιο natexo μου(που έχεις δηλαδή) αλλά τα megapack που λες δεν τα έχω δει ποτέ! ίσως να μην φέρνουν στα κοντινά μας σούπερ μαρκετ, τί να πω?

μάλιστα έλεγε η ταμίας και αυτή που παίρνει για την κόρη της, δεν έχει δει άλλες συσκευασίες.....

πάντως η συμπεριφορά τους γενικά στο carrefour είναι όπως την λες!!

αχ αυτα τα carrefour...και η ονομασια της συσκευασιας.....

Τα νευρα μου...πηγα σημερα το πρωι να παρω παμρερς που εχουν 30 % εκπτωση στα active fit στις οικονομικες συσκευασιες και ειχα κουπονι για τις οικονομικες συσκευασιες 3 ευρω...φτανοντας στο ταμειο με 2 συσκευασιες 5 νουμερο των 46 τμχ(οινομικες οχι τις μικρες που εχουν 2ο κατι κομματια)μου λενε πως δεν δεχονται το κουπονι γιατι δεν ειναι οικονομικη συσκευασια.....!!!!:shock:και τους ρωταω και ποια ειναι η οικονομικη συσκευασια και μου απαντανε το 4συν...!!!!καλα κουφαθηκα στον 5 δλδ δεν υπαρχει οικονομικη συσκευασια?????και η μικρη των 20 τμχ τι ειναι???μινιον?????

Τελος δεν ξαναπαταω στο συγκεκριμενο μαγαζι.....

α...και φυσικα δεν τα πηρα...τους αφησα και εφυγα...και τους το εχω ξανακανει.....αλλα τωρα πια τελος ...δεν ξαναπατω εκει....

καλημέρα σε όλους

και εμένα (επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα) στο carrefour δεν έκαναν την έκπτωση 40% στην μικρή συσκευασία. πηγαίνοντας στο ταμείο (και επειδή στο ράφι έλεγε στις μεσαίες και μεγάλες) ρώτησα ποιες είναι οι μεσαίες (εφόσον libero έχει μόνο 2 μεγέθη) και καμιά κοπέλα φυσικά δεν ήξερε. απλά έκπτωση έκαναν μόνο στις μεγάλες. οπού έπίσης όπως είπατε παρατήρησα μείωση ποσότητας εντός του πακέτου

Επειδή εγώ το ανέφερα στη φωτογραφία του διαφημιστικού ειχαν την οικονομική και τη μεσαία(η μικρή τέλος πάντων) για αυτό και εγώ τσαντίστηκα. Σημειωτεον ότι εστειλα μηνυμα στα κεντρικα και δεν μου απάντησαν και ποτέ.

UeNTp3.png

καλημέρα κορίτσιαααααα,

στον σκλαβενίτη η προσφορά με το -6 euro sticker είναι μέχρι τις 2/2, στα ΑΒ το -30% μέχρι τις 2/2, στο mymarket το -25% μέχρι 1/2, και στον βερόπουλο το -30% είναι από σήμερα μέχρι 12/2.

και για τις μανούλες από θεσσαλονίκη.....στον μασούτη από τις 27/1-29-1 σε όλες τις libero -40%, από 9/2-26/2 στις οικονομικές συσκευασίες -30% και τέλος από 1/2-28/2 με 2 libero μικρή συσκευασία+1 δώρο.

;);););););););););)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...