Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε υπ όψιν σας ότι στα Carrefour-marinopoulos όσο και αν προσπάθησα δεν δεχόντουσαν τα κουπόνια. Αν έχετε κουπόνια συμφέρει να πάτε σε άλλο S.Market που μπορεί να έχει 30%.Μη δελεάζεστε απο το -40% του Carrefour

Καλημέρα,

Σήμερα το πρωί πήρα από το Carrefour Αλίμου 4 συσκευασίες Mega Pack Libero.

Έχουν έκπτωση -40% αλλά επειδή είχα και 4 κουπόνια, δεν μου έκαναν την έκπτωση στο ταμείο, απλά μου πέρασαν τα κουπόνια και το ποσό της έκπτωσης το πήρα από την υποδοχή.

Συνεπώς μπορεί να συνδυαστεί η έκπτωση και με κουπόνια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Σήμερα το πρωί πήρα από το Carrefour Αλίμου 4 συσκευασίες Mega Pack Libero.

Έχουν έκπτωση -40% αλλά επειδή είχα και 4 κουπόνια, δεν μου έκαναν την έκπτωση στο ταμείο, απλά μου πέρασαν τα κουπόνια και το ποσό της έκπτωσης το πήρα από την υποδοχή.

Συνεπώς μπορεί να συνδυαστεί η έκπτωση και με κουπόνια.

το θεμα ειναι να θελουν να σε εξυπηρετησουν....αν δεν θελουν σου λενε ενα ξερο ..."η ταμειακη δεν δεχεται τα κουπονια"...και συνεχιζον το χτυπημα στο τα ταμειο...και η αποφαση ειναι δικια σου ή παιρνεις τα παμπερς χωρις να εξαργυρωσεις τα κουπονια...ή αφηνεις τα ψωνια στο ταμειο και πας σε αλλο σουπερ μαρκετ να ψωνισεις......

στο my market εχει 30% στα libero οχι 25.

σημερα πηγα σκλαβενιτη και ειχε Libero οικονομικη -6 ευρω και ολα τα νουμερα 5 και 6 με στικερ -4 ευρω οποτε εβγαινε -10 ευρω(εβγαινε 8,45).πηρα 6 πακετα και απο 110 ευρω εδωσα 31,70 με τα κουπονια που ειχα.πηγα στης αγ παρασκευης το καταστημα.

Πήγα στο Σκλαβεβίτη στη Χαλκηδόνα και δεν είχε το στίκερ .. κλαψ..

και η Αγ. Παρασκευή μας πέφτει μακριά... μήπως βρήκε κανείς πουθενά αλλού με -10 ευρώ?? και τα κουπόνια μου λήγουν στις 31/1

Πήγα στο Σκλαβεβίτη στη Χαλκηδόνα και δεν είχε το στίκερ .. κλαψ..

και η Αγ. Παρασκευή μας πέφτει μακριά... μήπως βρήκε κανείς πουθενά αλλού με -10 ευρώ?? και τα κουπόνια μου λήγουν στις 31/1

Εγώ πήγα στο Σκλαβενίτη στην Αργυρούπολη και με στίκερ είχε μόνο το νούμερο 7. Τίποτα άλλο. Καλέ όλα τα πήρατε; Τίποτα δεν αφήσατε;:P

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Πηγα στο καταστημα της ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ στην ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ και δεν μου κανανε εκπτωση στο ταμειο στις πανες λιμπερο γιατι ήταν μονο για τις οικονομικές η προσφορα τους ,έιπα οτι στο σαιτ δεν έλεγε μονο οικονομικές αλλα και μεσαιες και στη τζαμαρια του καταστηματος το χαρτί εγγραφε -40% έκπτωση στις πανες libero Προσπαθώ να στείλω email στα κεντρικα αλλα όλο μου βγαζει μηνυμα οτι επιτρεπονται μονο αλφαριθμητικοι χαρακτηρες και κενα Μονο νουμερα και γραμματα έχω βαλει χωρις σημεια στιξης, Καποια κοπελα που έχει στείλει ας με ενημερωση τι κανω λάθος!!!!

UeNTp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω και εγώ διευθυνσή, σε ευχαριστώ!

Αρχικό μήνυμα απο chatzico

Δεν ξέρω αν είμαι οφ τοπικ, αν ναι συγγνώμη, αλλά θέλω να πώ για ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα στον Πειραιά.

Βρίσκεται στην Πλατεία Πηγάδας, είναι μικρό μαγαζί και έχει παιδικά ρούχα, επώνυμα ως επί το πλείστον, μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) και καινούρια, με τιμές από 0,50 λεπτά έως 10 ευρώ το κομμάτι. Σε μια γρήγορη ματιά είδα Benetton, Dpam, Mothercare κτλ.

Αγοράζει ρούχα από μαμάδες, είτε φορεμένα, είτε καινούρια, είδα αρκετά με τα ταμπελάκια.

Οπότε αν θέλετε, είτε πάτε εκεί για να πουλήσετε, είτε για να αγοράσετε.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον και το γράφω για όποια την βολεύει. Αν θέλετε διεύθυνση, πείτε μου.

Καλησπέρα!!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τί γινεται με αυτά τα DPAM ;

τώρα τελευταία όπου πάω τα βλέπω μπροστά μου!

Ξέρει κανείς κάτι να μας διαφωτίσει;

Διαφημίσεις

καλησπέρα! Εβλεπα τις ειδησεις σήμερα και ελεγαν για το κίνημα που δεν πληρώνουν διοδια κλπ και σκεφτόμουν :rolleyes: αν θα μπορούσαμε να κανουμε κατι, υπογραφές ή επιστολές διαμαρτυρίας ή κάτι τελος πάντων μαζικά, για να μειωθεί ο φορος ή οι τιμές στα γάλατα και τις πάνες. Πολλά έξοδα εχουν τα παιδια αλλά τα κυριοτερα ειναι πανες, γαλατα. Δεν ξερω αν ακούγεται μη ρεαλιστικό αλλά εχω αγανακτήσει. Όπως μια κοπέλα εγραψε παραπάνω θεωρείται πολυτέλεια η πάνα.

Νομιζετε οτι ζω στον κόσμο μου που θέλω να προσπαθήσω μπας και θορυβηθούν κάποιοι? Χιλιάδες μαμαδες&μπαμπάδες :D υπάρχουν στον φόρουμ καθως και σε άλλα.

Την γνώμη σας παρακαλώ???

4Xjop3.png

καλησπέρα! Εβλεπα τις ειδησεις σήμερα και ελεγαν για το κίνημα που δεν πληρώνουν διοδια κλπ και σκεφτόμουν :rolleyes: αν θα μπορούσαμε να κανουμε κατι, υπογραφές ή επιστολές διαμαρτυρίας ή κάτι τελος πάντων μαζικά, για να μειωθεί ο φορος ή οι τιμές στα γάλατα και τις πάνες. Πολλά έξοδα εχουν τα παιδια αλλά τα κυριοτερα ειναι πανες, γαλατα. Δεν ξερω αν ακούγεται μη ρεαλιστικό αλλά εχω αγανακτήσει. Όπως μια κοπέλα εγραψε παραπάνω θεωρείται πολυτέλεια η πάνα.

Νομιζετε οτι ζω στον κόσμο μου που θέλω να προσπαθήσω μπας και θορυβηθούν κάποιοι? Χιλιάδες μαμαδες&μπαμπάδες :D υπάρχουν στον φόρουμ καθως και σε άλλα.

Την γνώμη σας παρακαλώ???

Συμφωνώ και είμαι μέσα!

Djccp2.png

67KIp2.png

Πήρα και εγώ σήμερα πάλι πάνες Libero λόγω της προσφοράς.Παρατήρησα εκ των υστέρων πως έχουν μειωθεί σημαντικά οι πάνες που περιέχονται μέσα στη μεγάλη συσκευασία.Απο 60 που είχε μέσα τώρα τις κάνανε 52(!!!!)αλλά φυσικά η τιμή δεν έπεσε,είναι η ίδια...κάπου στα 18 και κάτι ευρώ.

Αυξηση τιμών λοιπόν έκaνε η Libero.Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!Ο κοσμάκης ζορίζεται και αυτοί με τεχνάσματα ανεβάζουν την τιμή.:-(:mad:

Διαφημίσεις

linager για το ιδιο νουμερο πακετου μιλας?????

Καλημέρα, ναι για το ιδιο νουμερο μιλάω.Απλά να διορθώσω ότι οι πάνες είναι 56 (και όχι 52 που έγραψα)απο 60 τεμ που ήταν στο νούμερο 4 που παίρνουμε για τον μπέμπη.Η τιμή όσο ήταν ...

ΕΧΟΥΝ!!!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΚΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE.ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BIC (ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΑ) ΑΠΟ ΚΑΤΩ, "ΣΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ" ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 30% ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΛΙΜΠΕΡΟ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΚΙ!!!!

ναι στο ΑΒ -30% από σήμερα μέχρι 29/1, στον μασούτη -40%, στα carrefour επίσης 21/1-22/1 -40% και στο mymarket -25% στο φυλλάδιο από χτες μέχρι 1/2. ;) stocking stocking stocking!!!!!

O Βασιλοπουλος τελικα εχει -30% το εχει και στο φυλλάδιο στο σαιτ, αλλα ο μασουτης εχει τελικα.....? Για να μη τρεχω στον βασιλοπουλο...μου πεφτει μακρια

Ακυρο Μασουτης δεν εχει προσφορα.............

αλλα πηρα στον βασιλοπουλο που εχει -30% και μου κράτησαν και 5 κουτια στην ρεσεψιον για να παω να τα παρω σε μια ωρα χοχοχο

Οριστε και η απάντηση της Λιμπερο για την μειωση των τεμαχιων.....

Αγαπητοί καταναλωτές,

Χθες, 21/12/2010, σε διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο σχολιάστηκε η μείωση των τεμαχίων στις οικονομικές συσκευασίες των πανών Libero και συζητήθηκε κατά πόσο είναι μειωμένη η τιμή ή όχι.

Η εταιρεία SCA Hygiene Products Α.Ε. θα ήθελε επίσημα να σας ενημερώσει για το παραπάνω θέμα πως μέχρι το Σεπτέμβριο η προτεινόμενη τιμή τιμοκαταλόγου των οικονομικών συσκευασιών Libero ήταν 20,31 ευρώ με ΦΠΑ. Από το Σεπτέμβριο και μετά τα τεμάχια στις οικονομικές συσκευασίες των πανών Libero έχουν μειωθεί και συγχρόνως έχει μειωθεί και η τιμή του πακέτου. Πιο συγκεκριμένα η προτεινόμενη τιμή τιμοκαταλόγου έχει πέσει σε επίπεδα κάτω των 19 ευρώ ανά πακέτο. Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως η κάθε εταιρεία δίνει προς τις αλυσίδες μια προτεινόμενη λιανική τιμή και η αλυσίδα με τη σειρά της μπορεί να προσαρμόσει την τιμή αυτή κατά βούληση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πιθανότερο που έχει συμβεί είναι ότι το κατάστημα από το οποίο ψώνισε ο καταναλωτής αυτός είχε στην αποθήκη του κάποιες παλαιότερες συσκευασίες με περισσότερα τεμάχια και τις πούλησε στην μειωμένη τιμή διότι δε θα ήταν σωστό απέναντι στον καταναλωτή να αυξήσει την τιμή τους.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Libero Club 800 11 542376 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).

Με εκτίμηση,

Libero Club

Λοιπόν, έμαθα στο Σκλαβενίτη έχει την οικονομική συσκευασία Libero -6Ε σε στίκερ. Επειδή όμως μπερδεύτηκα, ποιο super έχει την φθηνότερη τιμή στις οικονομικές συσκευασίες.

Στον Σκλαβενίτη βγαίνει 12,45 τελική τιμή. Στον Μαρινόπουλο πόσο βγαίνει τελική που έχει το -40%??

Για βοηθείστε λίγο....

line_m123_beg_17_time_1219723200_text_f4ef20f0f1fef4ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

line_m121_beg_40_time_1271908800_text_f4ef20e4e5fdf4e5f1ef20e1edf4f1dceae920eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Λοιπόν, έμαθα στο Σκλαβενίτη έχει την οικονομική συσκευασία Libero -6Ε σε στίκερ. Επειδή όμως μπερδεύτηκα, ποιο super έχει την φθηνότερη τιμή στις οικονομικές συσκευασίες.

Στον Σκλαβενίτη βγαίνει 12,45 τελική τιμή. Στον Μαρινόπουλο πόσο βγαίνει τελική που έχει το -40%??

Για βοηθείστε λίγο....

Στο Carrefour η αρχική τιμή στα Libero είναι 18,96 και με την έκπτωση του 40% βγαίνει 11,38.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...