Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον Γαλαξία πήγα σήμερα και είχαν όντως τα libero -30%. Κάποια είχαν και έκπτωση η συσκευασία -4€ και δέχτηκαν και κουπόνι. Αποτέλεσμα : οικονομική συσκευασία 5€ τελική τιμή. Κάτι τέτοια περιμένουμε μπράβο τους γιατί τα καρφουρ πολύ μου την έχουν δώσει με τις προσφορές και τα κουπόνια.

Που κοντά στην Τιτάνων είσαι καλό μου;

Γεια σου γειτονάκι! Μένουμε κι εμείς Αργυρούπολη, κοντά στο πέτρινο θέατρο. Άρα κοντά στην Τιτάνων (για τα δεδομένα της Αθήνας, είμαι από την Κω), άμα έχουμε κέφι πάμε και με τα πόδια... Από κέφι καλά πάμε, από αρρώστιες όμως καλύτερα!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια θα ηθελα τι βοηθεια σας ψαχνω το τηλ της Δελτα για κουπονακια advance αλλα δεν μπορω να το βρω με τις αλλαγες που εγιναν μηπως το ξερει καμμια ή που να ψαξω να το βρω μονη μου?

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Ενα απο τα ΑΤΛΑΝΤΙΚ που εγινε ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ανοιξε χθες στον Κορυδαλλο, στα Κανάρια. Πολλά προιοντα 1+1 δωρο, και μεταξύ αλλων μωρομάντηλα pampers 3,20 τα 3 τεμάχια και babylino νο 4 9,60 η μεγάλη συσκευασία. Πήρα μακαρόνια, ντοματοχυμούς και απορρυπαντικα για ολο το 11.

γενικά το carefour eida οτι εχει σε κάποια -30% και -50% μεχρι 29/1. Και για καποιες αγορες απορρυπαντκων με 30ευρώ δίνει 10 δώρο . Βέβαια υπάρχουν και οι ποντοι του βασιλοπουλου που αυτή την εποχη κάνουν το ίδιο ...

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, κοριτσάκια, πήγα carrefour αλίμου. -50% στην πάνα-βρακάκι babygo από 9,84 πάει στα 4,92. Δεν με ενδιαφέρει οπότε πάω να φύγω....πιάνει το μάτι μου σε συσκευασία -2ευρώ. Παίρνω μία και πάω ταμείο. Δίνω μαζί και κουπόνι -2,50? και άκουσον άκουσον.....μου το πέρασε κανονικά....όπερ σημαίνει ότι εγώ πήρα τις 22 πάνες ?0,42. Άψογο; Τρεχάτε μανούλες!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Αυτές είναι αγορές!!! Να παίρνεις 2(δύο) ευρώ στο πορτοφόλι και να αγοράζεις 4 πακέτα πάνες και 3 μαλακτικά και να έχεις και ρέστα....ΚΑι να τους λες και κρατήστε τα ρέστα, έτσι για να το παίξεις και large.....

Λοιπόν, κοριτσάκια, πήγα carrefour αλίμου. -50% στην πάνα-βρακάκι babygo από 9,84 πάει στα 4,92. Δεν με ενδιαφέρει οπότε πάω να φύγω....πιάνει το μάτι μου σε συσκευασία -2ευρώ. Παίρνω μία και πάω ταμείο. Δίνω μαζί και κουπόνι -2,50? και άκουσον άκουσον.....μου το πέρασε κανονικά....όπερ σημαίνει ότι εγώ πήρα τις 22 πάνες ?0,42. Άψογο; Τρεχάτε μανούλες!!!

Σε ευχαριστώ πολυ! Πηγα κατευθειαν μετά τη δουλεια και πηρα τα τελευταια 6 κουτιά του Μαρινοπουλου.:-D:-D

Σε ευχαριστώ πολυ! Πηγα κατευθειαν μετά τη δουλεια και πηρα τα τελευταια 6 κουτιά του Μαρινοπουλου.:-D:-D

Μπράβο κοριτσάκι μου, μπράβο!!!

Κι εγώ δεν είδα άλλα πακέτα με -2ευρώ. Τα τελευταία πήρα.

Αυτές είναι αγορές!!! Να παίρνεις 2(δύο) ευρώ στο πορτοφόλι και να αγοράζεις 4 πακέτα πάνες και 3 μαλακτικά και να έχεις και ρέστα....ΚΑι να τους λες και κρατήστε τα ρέστα, έτσι για να το παίξεις και large.....

χαχα καλέ σαν τον Αυτιά που με ένα χιλιάρικο πήγαινε λαικη, σ/μ μπακάλη χασάπη σινεμά και του περισσευαν κιόλας!!!:D:D:D

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...