Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι καλημέρα. Έχω νέα από libero. Τους πήρα τηλ εχθές να ρωτήσω για ποιο λόγο έχουν καθυστερήσει τα κουπόνια και μου είπαν πως η τελευταία αποστολή έγινε το Νοέμβριο και δεν θα γίνει άλλη. Κοινώς τα libero δεν ξαναστέλνουν κουπόνια. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί μπορεί ,λέει, να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Θα κάνουν όμως ,λέει, προσφορές της τάξεως του 50% και μάλιστα σύντομα. Δεν είχε ακόμη η κοπέλα το πλάνο των προσφορών, αλλά να περιμένουμε λίγο!

Η κρίση χτυπάει παντού, λέω εγώ!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι καλημέρα. Έχω νέα από libero. Τους πήρα τηλ εχθές να ρωτήσω για ποιο λόγο έχουν καθυστερήσει τα κουπόνια και μου είπαν πως η τελευταία αποστολή έγινε το Νοέμβριο και δεν θα γίνει άλλη. Κοινώς τα libero δεν ξαναστέλνουν κουπόνια. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί μπορεί ,λέει, να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Θα κάνουν όμως ,λέει, προσφορές της τάξεως του 50% και μάλιστα σύντομα. Δεν είχε ακόμη η κοπέλα το πλάνο των προσφορών, αλλά να περιμένουμε λίγο!

Η κρίση χτυπάει παντού, λέω εγώ!!!

ναι κι εγώ το παρατήρησα αυτό και πήρα στη γραμμή εξυπηρέτησης και μου είπαν τις προσφορές που τρέχουν στις αλυσίδες και ότι πολλές φορές θα γίνονται προσφορές μεγαλύτερες από την αξία του κουπονιού.

στην αθηνα καποια ατλατικ τα πηρε ο σκλαβενιτης.......

ο οποίος εξόφλησε απευθείας ολο το πρωσοπικό που ειχαν καθυστερημένους μισθούς οσο ήταν στα ατλαντικ. δεν ειναι ολοι ιδιοι τελικα.υπαρχουν και σωστοι...

M6bap3.png

cik1p3.png

Και εγώ άκουσα ότι πλήρωσε τους εργαζομένους του Ατλάντικ,όμως μου είπαν πως πήρε και επιχόρηγηση από το κράτος για να το κάνει και επιπλέον οτι έχει και φοροαπαλλαγή με την κίνηση αυτή.

Σημασία -βέβαια-έχει ότι οι υπάλληλοι δεν είναι άνεργοι.

ναι κι εγώ το παρατήρησα αυτό και πήρα στη γραμμή εξυπηρέτησης και μου είπαν τις προσφορές που τρέχουν στις αλυσίδες και ότι πολλές φορές θα γίνονται προσφορές μεγαλύτερες από την αξία του κουπονιού.

κι εγώ πήρα από τον σκλαβενίτη τη μεγάλη συσκευασία και είχε έκπτωση -4 ευρώ δηλαδή 12,50 ευρώ αν θυμάμαι καλά. και πήρα 2 και βλέπουμε μέχρι τέλος του μήνα

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν αναφέρθηκε τωρα το ειδα και ειπα να σας το πω....καλο στοκάρισμα!!

11-140111_Pampers_C_M.jpg

Κοριτσια κι εγω ψωνισα pampers σημερα ειχα κ κουπουνια μια χαρα απλα θελω να σας πω οτι εχουν προσφορα κ τα μωρομαντηλα pampers τα 3 4,15ευρω τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη

εκτός απο τις πάνες στο carefour χθές είχε και φθηνά βιβλία (city gate) πηρα βιβλία του Τριβιζα με 6 ευρώ (¨Πανικος στη χωρα της τριγωνομετρίας¨ και ¨ενα φτυαρι για τον αρη¨)

Κοριτσια κι εγω ψωνισα pampers σημερα ειχα κ κουπουνια μια χαρα απλα θελω να σας πω οτι εχουν προσφορα κ τα μωρομαντηλα pampers τα 3 4,15ευρω τουλαχιστον στη Θεσσαλονικη

μπορεις να με πεις ποια απο ολα τα μωρομάντηλα ειχε προσφορα? να παω αν ειναι στο γυρισμό να παρω, μηπως αυτα με τις μπουρμπουλιθρες, τυρκουαζ με το μπεμπε?

εκτός απο τις πάνες στο carefour χθές είχε και φθηνά βιβλία (city gate) πηρα βιβλία του Τριβιζα με 6 ευρώ (¨Πανικος στη χωρα της τριγωνομετρίας¨ και ¨ενα φτυαρι για τον αρη¨)

Μεχρι ποτε ειναι ξερεις? να στειλω τον πατερα μου στην θεσσ....

Μεχρι ποτε ειναι ξερεις? να στειλω τον πατερα μου στην θεσσ....

δεν τα είχε προσφορά ημέρας αν αυτό εννοείς. Το carrefour στην αρχή των εκπτώσεων βάζει και πολλά βιβλία -όχι μόνο παιδικά- σε προσφορά (δεν είναι στο χώρο των βιβλίων, αλλά σε διάφορα stant σε άλλα σημεία). προφανώς ξεκίνησε λίγο νωρίτερα....:wink: Έχει και βιβλιαράκια dora, cars κτλ γραφω και μαθαίνω με αυτοκόλλητα 3 ευρω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να σου πω τι εννοώ μωροπετσέτες.Τα κλασσικά μωρομάντηλα, της πάμπερς και του λίμπερο, στην αφή και τη μυρωδιά μου θυμίζουν τα μαντηλάκια καθαρισμού τα δικά μας, τα κλασσικά μαντηλάκια από τα χόντος, τελείως πλαστικούρα.Αυτά, τα mr grand μου θυμίζουν λεπτή πετυσέτα πολύ βρεγμένη και αρωματισμένη.Κι επειδή κι εγώ σπίτι πλένω τους πωπούς τους με νεράκι σαμπουάν και σφουγγαράκι, όλα τα άλλα μου φαίνονται κάπως.Και όταν έχω παραπάνω χρήματα προτιμώ βιολογικά από το ίντερνετ.Αυτά μου φαίνονται η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή.

Έχει 72 τμχ μέσα, μεγαλούτσικα και κοστίζει 1,69 ευρώ.Δοκίμασε και πες μου;)

αααα θα τα δοκιμασω σιγουρα. αυριο κιολας θα παει ο αντρας μου στον μασουτη για ψωνια.

μπορεις να με πεις ποια απο ολα τα μωρομάντηλα ειχε προσφορα? να παω αν ειναι στο γυρισμό να παρω, μηπως αυτα με τις μπουρμπουλιθρες, τυρκουαζ με το μπεμπε?

Ολα τα μωρομαντηλα pampers τα εχει -30%

δεν τα είχε προσφορά ημέρας αν αυτό εννοείς. Το carrefour στην αρχή των εκπτώσεων βάζει και πολλά βιβλία -όχι μόνο παιδικά- σε προσφορά (δεν είναι στο χώρο των βιβλίων, αλλά σε διάφορα stant σε άλλα σημεία). προφανώς ξεκίνησε λίγο νωρίτερα....:wink: Έχει και βιβλιαράκια dora, cars κτλ γραφω και μαθαίνω με αυτοκόλλητα 3 ευρω.

α σε ευχαριστώ πολυ, θα στειλω τον μπαμπάκα μου!

Περιμένω εντυπώσεις:P

Κική και εγω τα ειχα παρει για μενα αλλα τελικα μου αρεσαν και τα χρησιμοποιήσα και στην μικρη!

Ολα τα μωρομαντηλα pampers τα εχει -30%

Ευχαριστωωω!!!

Από τα στοκ της orchestra μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν όλα τα ρούχα από 1-15 Ευρώ. Τον προηγούμενο καιρό τα είχαν -50%, φαντάζομαι ότι κατά τον Φλεβάρη θα τα κατεβάσουν στα 5 ευρώ, δεν σας παίρνω όμως και στο λαιμό μου. Εγώ είμαι κοντά στην Τιτάνων, θα περάσω να δω τι γίνεται.

Από τα στοκ της orchestra μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν όλα τα ρούχα από 1-15 Ευρώ. Τον προηγούμενο καιρό τα είχαν -50%, φαντάζομαι ότι κατά τον Φλεβάρη θα τα κατεβάσουν στα 5 ευρώ, δεν σας πέρνω όμως και στο λαιμό μου. Εγώ είμαι κοντά στην Τιτάνων, θα περάσω να δω τι γίνεται.

Που κοντά στην Τιτάνων είσαι καλό μου;

Κοριτσάκια που μένετε Καλλιθέα ή εκεί κοντά, για δείτε αυτή την προσφορά από τη σελίδα προσφορών της tsoonami: 69? για ένα παιδικό πάρτι 20 ατόμων στο παιδότοπο το Παραμυθένιο Τρένο, αξίας 186?. Έκπτωση 62,9%

Παραμυθένιο Τρένο

Λεωφόρος Θησέως & Καλυψούς 105,

Καλλιθέα

Δεν ξέρω μέχει πότε ισχύει, ούτε πόσο περίπου κοστίζουν τα παιδικά πάρτυ, μιας κι εμείς είμαστε μικροί ακόμη, αλλά νομίζω ότι ακούγεται καλό! τι λέτε;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...