Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

ναι καλε εκτυπωσε το και πηγαινε.....

NA XAIRESAI ΤΟ ΕΡΙΕΤΑΚΙ ΣΟΥ:D:D:D:D:D

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ??ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ?:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα babylino στα αβ με το -40% είναι μόνο για τις ανοιχτές πάνες και όχι τις βρακάκι και σε οποιαδήποτε συσκευασία οικονομική ή όχι. Παίρνουν κουπόνια σίγουρα. Ποτέ δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα

NA XAIRESAI ΤΟ ΕΡΙΕΤΑΚΙ ΣΟΥ:D:D:D:D:D

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ??ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ?:confused:

σε ευχαριστω!

ε το αλλο που με ρωτας που να ξερω καλε αν θα εχουν?????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Πήγα στο Μαρινόπουλο για Pampers, το κουπόνι μου -4,00? δεν το δέχτηκαν.

Αν ήξερα ότι δεν τα παίρνουν δε θα έκανα τόσο δρόμο για να πάω μέχρι εκεί. Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε πως δεν τα δέχεται η ταμειακή γιατί η έκπτωση γίνεται στο ταμείο(δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό). Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Όποτε είχαν προσφορές τα έπαιρναν και τα κουπόνια. Μάλλον έπρεπε να τα αφήσω, αισθάνομαι τοοοοσο κορόιδο

Διαφημίσεις

πήγα και εγώ στα καρφούρ πρίν από λίγο, μου πήραν το κουπόνι στο ταμείο και μετά πήγα στην υποδοχή για το 35% το οποίο έγινε μετά την αφαίρεση του κουπονιού...και όχι στην αρχική τιμή???

Πήγα στο Μαρινόπουλο για Pampers, το κουπόνι μου -4,00? δεν το δέχτηκαν.

Αν ήξερα ότι δεν τα παίρνουν δε θα έκανα τόσο δρόμο για να πάω μέχρι εκεί. Η κοπέλα στο ταμείο μου είπε πως δεν τα δέχεται η ταμειακή γιατί η έκπτωση γίνεται στο ταμείο(δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό). Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Όποτε είχαν προσφορές τα έπαιρναν και τα κουπόνια. Μάλλον έπρεπε να τα αφήσω, αισθάνομαι τοοοοσο κορόιδο

το ιδιο συναιβει και σε εμενα σημερα το πρωι...αλα εγω δεν εκανα την χαρη να παρω τα παμπερς...τα αφησα στο ταμειο και τους ειπα πως θα παω στον μασουτη που εχει 30% εκπτωση και θα δεχτουν και το κουπονι.....

πήγα και εγώ στα καρφούρ πρίν από λίγο, μου πήραν το κουπόνι στο ταμείο και μετά πήγα στην υποδοχή για το 35% το οποίο έγινε μετά την αφαίρεση του κουπονιού...και όχι στην αρχική τιμή???

απο την αρχικη τιμη επρεπε να σου δωσει το 35%.οχι υπολογιζοντας και το κουπονι,γιατι με αυτο τον τροπο ειναι σαν να σου παιρνει μερος απο τα χρηματα του κουπονιου.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Στην επιβεβαιωση που σου εστειλαν αναφερει αριθμο φορτωτικης και με τι εφυγαν.Μπες στο site της courier που τα εστειλαν να δεις την προοδο της παραγγελιας σου.Μπορει να μην ειναι ενημερωμενο μεχρι χθες η σημερα αλλα θα ειναι μεχρι καποιες μερες πριν οποτε θα ξερεις οτι εφυγαν..

Katerina26 το έκανα αυτό αλλά τελικά είχε να κάνει με τον καιρό και τις απεργίες η καθυστέρηση. Τις πήρα σήμερα και χάρηκα πολύ που είχα κάνει διπλή παραγγελία. 336 τμχ πάνες κα 9 πακέτα μωρομάντηλα 47 ευρώ!!!

Το χρωστάω σε σας που μου ανοίξατε τα μάτια!!! Μακάρι να ξαναδώσουν το ελεύθερο από το Αμαζον γιατί αυτό που γίνεται εδώ είναι καθαρή κλοπή... Εγώ θα το προσπαθήσω ξανά και αν δώσουν θα σας πω...

Ευχαριστώ και πάλι...! ;)

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

απο την αρχικη τιμη επρεπε να σου δωσει το 35%.οχι υπολογιζοντας και το κουπονι,γιατι με αυτο τον τροπο ειναι σαν να σου παιρνει μερος απο τα χρηματα του κουπονιου.

Ο άντρας μου πήγε χτες στα Carrefour και πήρε 3 συσκευασίες των 60 τεμ., είχαμε 2 κουπόνια των 3 ευρώ και του εξήγησα τι να κάνει , ας είναι καλά τα κορίτσια που το έψαξαν από εδώ μέσα, στο ταμείο λοιπόν του έκαναν την έκπτωση 35% και μετά την ακύρωσαν για να περάσουν τα κουπόνια. Στην συνέχεια του είπαν να πάει στην υποδοχή όπου του επέστρεψαν τα χρήματα της έκπτωσης 35% (επί της αρχικής τιμής) . Η πλάκα είναι ότι από λάθος της κοπέλας στην υποδοχή ενώ είχαμε 2 κουπόνια, μας επέστρεψαν έκπτωση 35% και για τις 3 συσκευασίες!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ο άντρας μου πήγε χτες στα Carrefour και πήρε 3 συσκευασίες των 60 τεμ., είχαμε 2 κουπόνια των 3 ευρώ και του εξήγησα τι να κάνει , ας είναι καλά τα κορίτσια που το έψαξαν από εδώ μέσα, στο ταμείο λοιπόν του έκαναν την έκπτωση 35% και μετά την ακύρωσαν για να περάσουν τα κουπόνια. Στην συνέχεια του είπαν να πάει στην υποδοχή όπου του επέστρεψαν τα χρήματα της έκπτωσης 35% (επί της αρχικής τιμής) . Η πλάκα είναι ότι από λάθος της κοπέλας στην υποδοχή ενώ είχαμε 2 κουπόνια, μας επέστρεψαν έκπτωση 35% και για τις 3 συσκευασίες!!!

Αντε παλι κερδισμενη βγηκες...!!!!:mrgreen:

Σε εμενα απλα δεν μου δεχτηκαν και δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να ρωτησουν τι πρεπει να κανουν...και φυσικα δεν τα πηρα....!!!!

αυτή την έκπτωση βέβαια μάλλον θα την πληρώσει η κοπέλα από την τσέπη της γιατί θα έχει έλλειμμα κι είναι κρίμα... μακάρι όχι, να την φεσωθεί το κατάστημα απλώς που τα βγάζει με το παραπάνω!

Εγώ πήγα χτες στον Βασιλόπουλο στο Περιστέρι μόνο για babylino και δεν ήξεραν τίποτα!! Και είχα πάρει το πρωί τηλ. (όμως σε άλλο κατάστημα γιατί αυτό το τηλ. όλο μιλούσε:evil:) και αυτή μου είπε ότι ισχύει οπότε θεώρησα ότι και στο άλλο κατάστημα θα ισχύει.. Όπως μπήκα - βγήκα..:evil:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω πηρα τηλεφωνα σε διαφορα καταστηματα Βασιλοπουλου και δεν εχουν εκπτωση στα Babylino μονο στην Αγ. Παρασκευη (Νομισματοκοπειο) εχουν 40% στις οικονομικες συσκευασιες.

το -35% σε παμπερς στο καρφουρ μεχρι ποτε ισχυει?

το -30% σε παμπερς στον μασουτη μεχρι ποτε??

πηρα το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ και θα το μετατρεψω για πανες!

το -35% σε παμπερς στο καρφουρ μεχρι ποτε ισχυει?

το -30% σε παμπερς στον μασουτη μεχρι ποτε??

πηρα το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ και θα το μετατρεψω για πανες!

στα καρφουρ ηταν μεχρι εχθες....:cry:

στον μασουτη μεχρι τις 5/1/11....:D

καλη...εξαργυρωση...;)

αυτή την έκπτωση βέβαια μάλλον θα την πληρώσει η κοπέλα από την τσέπη της γιατί θα έχει έλλειμμα κι είναι κρίμα... μακάρι όχι, να την φεσωθεί το κατάστημα απλώς που τα βγάζει με το παραπάνω!

όχι κοπέλα μου , δεν το έκανε η ταμίας το λάθος ώστε να έχει έλλειμα , η κοπέλα στην υποδοχή μπερδεύτηκε και επέστρεψε 3 φορές την έκπτωση + μία διαφορά τιμής από ένα ζαμπονάκι που το είδε ο άντρας μου στο ράφι 2,99 και το χτύπησαν στο ταμείο 5,66!!!! Και στην υποδοχή όταν το ανέφερε , έστειλαν άτομο στο ράφι , διαπίστωσαν ότι όντως αναγράφουν 2,99 και πρόσθεσαν και αυτή τη διαφορά στην επιστροφή.Θέλει να τα προσέχουμε όλα γιατί μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Έστειλα mail στο Μαρινόπουλο σχετικά με τα κουπόνια, και μου απάντησαν χθες το πρωί ότι τα παίρνουν κανονικά ανεξάρτητα από άλλη προσφορά που έχει το κατάστημα, και να πάω από εκεί για να διευθετηθεί το θέμα. Όντως πήγα στο κατάστημα και μου επέστρεψαν τα χρήματα(ήταν και 2-3 άτομα ακόμη εκεί για τον ίδιο λόγο). Είχα πληρώσει 18? μαζί με κάποια άλλα προιοντα που ήταν και αυτά με έκπτωση Περίμενα να πάρω πίσω την αξία των κουπονιών 5,5? μόνο, τελικά μου επέστρεψαν 10?. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...