Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Katinaki,

μια ερώτηση, εάν αγοράσεις ένα babylino και πάρεις το δεύτερο δώρο...σου εξαργυρώνουν ένα ή δύο κουπόνια?

Καλημέρα!!!

Λοιπόν στο carefour θέλει φωνές για να παρουν το κουπόνι στα babylino...δεν παιρνάει και καλά στο ταμείο..έκανα φασαρία και τα πήρα τα λεφτά απο την εξυπηρέτηση.

ενα κουπονι για την συσκευασία και παίρνεις την άλλη δώρο!!

Εγώ πάλι πήγα στο carrefour στον Άλιμο. Πήρα 2 μικρές συσκευασίες babylino. Με την ανάλογη φασαρία,

-"ξέρετε δεν τα δέχεται το σύστημα, ή την έκπτωση ή το κουπόνι",

-" Ωραιότατα, αφήστε τα τότε και θα κάνω καταγγελία στα κεντρικά. Το όνομα του υπευθύνου χρειάζομαι σας παρακαλώ..."

Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ, πέρασα 2 κουπόνια, ένα για κάθε συσκευασία και πλήρωσα ?5,20 σύνολο!!!

Αχ, πολύ με χάρηκα!!!

Επίσης στο ΧΟΝΤΟ στη γλυφάδα, με φυσιολογικό ορό της nivea, (δέχτηκαν κουπόνι από περιοδικό -?1,50), δώρο μια κανονική συσκευασία μωρουδιακό σαμπουάν!!! Αυτάααααα!!!!!!!!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια στελνει το αμαζον παμπερς στην ελλαδα? μηπως εννοειται τα μωρομαντιλα?

ναι βρε Kριστυ εχει παρει το μισο παρεντς. Στελνει μονο ορισμενες συσκευασιες και με 25 λιρες και πανω free μεταφορικα. Κοιτα για jumbo συσκευασιες. ελπιζω να βοηθησα, καλες αγορες.;););)

Διαφημίσεις

εν τω μεταξύ την προσφορά την βγάζει το σούπερ μάρκετ έτσι??όχι η εταιρεία ή κάνω λάθος. Είναι προσφορά του καρφουρ το 1+1 ή της babylino?

την προσφορά την βάζει η εταιρία, όχι το σουπερ μαρκετ (είτε είναι προσφορά 1+1 είτε μείωση στην τιμή)

:lol:Κωνσταντίνος 2/2/2010 & Αλκυόνη 3/11/2011

Χθες πήγα Σκλαβενίτη και είδα παμπερς 20 ευρώ τα jumbo pack και 12 ευρώ οι οικονομικές συσκευασίες. Επίσης Μωρομάντηλα 3αδα 3,59 αν θυμάμαι καλά. Μισή τιμή σχεδόν στα μωρομάντηλα. Όσες δεν πήραν απο amazon ας πάνε μια βόλτα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αίσχος

Έστειλα τον άντρα μου στο μικρό Carefour στην Γερουλάνου-Αργυρούπολη και αντί να του κάνουν το 1+1 του είπαν ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τις οικονομικές μεγάλες συσκευασίες.

Δεν ήξερε ο άμοιρος και γύρισε άπραγος, αλλά τους χρειαζόταν ένα ξέχ....

Θα πάω απόγευμα άλιμο κι αν βρω τώρα κάτι...

Βρήκα αυτό ψάχνοντας, δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί και κατά πόσο ενημερώνεται καθε μερα

http://www.e-prices.gr/search

Είναι το παρατηρητηριο τιμών του Υπουργείου Οικονομίας

Όσο για τους άλλους....μεγάλοι μπιπ αν όντως ισχύει μόνο για μεγάλες συσκευασίες γιατί εδώ δεν γράφει κάτι τέτοιο.

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Δεν άντεξα και τους πήρα τηλ στη γραμμά εξυπηρέτησης που δίνουν.

Μου είπαν έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, ούτε και αυτοί ξέρουν ακριβώς για ποιες συσκευασίες ισχύει και θα με πάρουν από Δευτέρα τηλ που θα το ξεκαθαρίσουν.

Ευγενέστατοι πάντως από τηλεφώνου, ελπίζω όντως να με ενημερώσουν ή έστω να επαναλάβουν με σαφήνεια την προσφορά

Διαφημίσεις

Βρήκα αυτό ψάχνοντας, δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί και κατά πόσο ενημερώνεται καθε μερα

http://www.e-prices.gr/search

Είναι το παρατηρητηριο τιμών του Υπουργείου Οικονομίας

Όσο για τους άλλους....μεγάλοι απατεώνες αν όντως ισχύει μόνο για μεγάλες συσκευασίες γιατί εδώ δεν γράφει κάτι τέτοιο.

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

εγω αγόρασα 2 μικρές συσκευασίες χτες κανονικά 1+1 αλλά τα κουπόνια αν και το έκανα θέμα τίποτα

;)μπλες

Αίσχος

Έστειλα τον άντρα μου στο μικρό Carefour στην Γερουλάνου-Αργυρούπολη και αντί να του κάνουν το 1+1 του είπαν ότι η προσφορά ισχύει μόνο για τις οικονομικές μεγάλες συσκευασίες.

κ εγω πηγα χθες καρφουρ και μου ειπαν μονο για τις οικονομικες συσκευασιες οτι ισχυε το 1+1!!!

εγω αγόρασα 2 μικρές συσκευασίες χτες κανονικά 1+1 αλλά τα κουπόνια αν και το έκανα θέμα τίποτα

Εγω παλι πηγα σημερα πηρα 3 κουτια μεγάλα οικονομικης συσκευασιας βρακακια και αλλα τρια δωρο και περασα και τα τρια κουπονια που ειχα!

Αλλα.....πρωτα τα πληρωσα οοοοολα δηλαδη 19κατι χ 6τεμαχια. Αφαιρεσε απο το συνολο τα 7,5ευρώ κουπονια και μετα με την αποδειξη πηγα στην ρεσεψιον και πηρα πισω τα χρηματα των τριων πακετων λογο της προσφορας 1+1.

Πηγα στο καρφουρ ανατολικης θεσσαλονικης, τα κοριτσια και οι ταμιες ήταν ενημερες και δεν εφεραν αντιρρηση για τα κουπονια μου.

αααααααα Και συνάντησα και μια εγκυουλα που ειδα στα παμπερς να αμφιταλαντευται πια μαρκα να αγορασει ,γεννάει με καισαρικη σε τρεις μερες μου ειπε, της εδωσα και δυο κουπονια των 4ευρώ που ειχα για οικονομικες συσκευασιες και το χαρηκε τοοοοοσο πολυ! Μου εφτιαξε την μερα η χαρά της!

Εγω παλι πηγα σημερα πηρα 3 κουτια μεγάλα οικονομικης συσκευασιας βρακακια και αλλα τρια δωρο και περασα και τα τρια κουπονια που ειχα!

Καλαμαράκι, μου φαίνεται είμαστε οι μόνες που πέρασαν και κουπόνια μαζί με τις πανες.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Αίσχος

στο συγκεκριμενο καταστημα οταν εχει προσφορες ως δια μαγειας εχουν εξαντληθει τα παντα.και κουπονια δεν δεχονται εκτος εαν η εκπτωση ειναι στο ραφι και δεν την κανουν στα ταμεια.ειναι οτι να ναι.

στον αλιμο μου εχουν παρει παντα τα κουπονια.με το που παω καθε φορα περναω απο την υποδοχη τους λεω οτι θελω να ψωνησω και να χρησιμοποιησω τα κουπονια μου αφου ξερω οτι γινεται και μου λενε οκ.μου λενε θα πεις στην ταμια να σου περασει μονο τα κουπονια και να ξαναπαω στην υποδοχη να μου δωσουν την αξια τις εκπτωσης.παντα παω πρωτα στην υποδοχη.συνηθως ειναι εκει μια αδυνατουλα που οταν με βλεπει ειναι σαν να μου λεει...... παλι εσυ?

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

αααααααα Και συνάντησα και μια εγκυουλα που ειδα στα παμπερς να αμφιταλαντευται πια μαρκα να αγορασει ,γεννάει με καισαρικη σε τρεις μερες μου ειπε, της εδωσα και δυο κουπονια των 4ευρώ που ειχα για οικονομικες συσκευασιες και το χαρηκε τοοοοοσο πολυ! Μου εφτιαξε την μερα η χαρά της!

γεια σου βρε καλαμαράκι!!ετσι είναι όταν νοιώθεις ότι κάνεις κάποιον χαρούμενο..νοιώθεις περίφανος και ευτιχυσμένος!!είσαι τρομερή και τυχερή η κοπέλα που σε συνάντησε..

Ευχαριστώ Erianton, τελικά δεν πήγα γιατί κάθε Σάββατο απόγευμα γίνεται λαϊκό προσκύνημα, θα δω από ιντερνετ μήπως και την ξαναβάλουν από δευτέρα καθώς κάναν πολλά παράπονα. Αλλά έτσι θα κάνω από εδώ και στο εξής: Υποδοχή και επιστροφή!

Ευχαριστώ Erianton, τελικά δεν πήγα γιατί κάθε Σάββατο απόγευμα γίνεται λαϊκό προσκύνημα, θα δω από ιντερνετ μήπως και την ξαναβάλουν από δευτέρα καθώς κάναν πολλά παράπονα. Αλλά έτσι θα κάνω από εδώ και στο εξής: Υποδοχή και επιστροφή!

ειμαστε και γειτωνακια.στειλε ενα μηνυματακι και παμε πακετο και περνουμε ολα τα πακετα!

eQMGp2.png

ναι βρε Kριστυ εχει παρει το μισο παρεντς. Στελνει μονο ορισμενες συσκευασιες και με 25 λιρες και πανω free μεταφορικα. Κοιτα για jumbo συσκευασιες. ελπιζω να βοηθησα, καλες αγορες.;););)

βρε κοριτσια εχω χασει επεισοδια με την γεννα!!! Ειχα μεινει στο οτι το αμαζον δεν στελνει Ελλαδα πανες! Βουρ παραγγελια λοιπον αλλα αν μπορειται πειτε μου την γνωμη σας ως προς το νουμερο που πρεπει να παραγγειλω, η μπεμπουλα μου ειναι 10 ημερων και περιπου 3,5 κιλα, τι μεγεθος να παραγγειλω? το νο 2 ποσο καιρο θα το χρησομοποιησω? μηπως να παρω και μερικα νο3 ή ειναι νωρις?

sq3Zp2.png

Ο πατέρας μου ψώνιζε κυρίως για τις γιορτές παλιότερα. Θέλει προσοχή καθώς μπορεί να κοροϊδέψουν πολύ εύκολα δηλ. εσύ να πιστεύεις ότι αγοράζεις κατσικάκι ντόπιο Ελληνικό και φυσικά να είναι άλλης προέλευσης και να το έχεις πληρώσει. Αλλιώς έχει καλά κρέατα αν ξέρεις να επιλέξεις.

Τώρα πια βέβαια ψωνίζουμε από συγγενή μας χασάπη ο οποίος μας τα κάνει ντελίβερι σπίτι οπότε δεν τρέχουμε.

Ψάρια πάντως από την ψαραγορά κάτω κέντρο ακόμα παίρνουμε σε κάθε πρώτη ευκαιρία.

βρε κοριτσια εχω χασει επεισοδια με την γεννα!!! Ειχα μεινει στο οτι το αμαζον δεν στελνει Ελλαδα πανες! Βουρ παραγγελια λοιπον αλλα αν μπορειται πειτε μου την γνωμη σας ως προς το νουμερο που πρεπει να παραγγειλω, η μπεμπουλα μου ειναι 10 ημερων και περιπου 3,5 κιλα, τι μεγεθος να παραγγειλω? το νο 2 ποσο καιρο θα το χρησομοποιησω? μηπως να παρω και μερικα νο3 ή ειναι νωρις?

κοριτσάκι εμένα γεννήθηκε 3550 και για 2 εβδομάδες βάλαμε Νο1..έπλεε στα Νο2. Στην αρχή είναι μικρούλικα πολύ δεν έχουν λίπος τα μωράκια και τους κάνουν. Πάρε λίγα Νο1 (1 διπλό πακέτο πχ) και Νο2. Νο 3 όχι ακόμη να δείς πως θα εξεληχτεί μπορεί να το φορέσει πολύ γρήγορα μπορεί και όχι..

Καλημέρα. Μήπως ψωνίζει καμία σας από τη Βαρβάκειο; Ξέρετε αν αξίζει να κάνεις τη βόλτα για να πάρεις κρέας από εκεί;

Εμείς ψωνίζουμε τα τελευταία χρόνια από εκεί και είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι. Έχουμε δύο σταθερούς που μας έχουν πια μάθει, έναν για κιμά (που είναι ο ακριβότερος της αγοράς με 5,99 το κιλό) και έναν για κρέατα. Η διαφορά στις τιμές με τους συνοικιακούς κρεοπώλες είναι μεγάλη. Στο συνοικιακό πηγαίνω μονο για να πάρω κάτι που δεν μπορώ να βρω στην κεντρική αγορά, όπως πχ ρολό χοιρινό ή κοτόπουλο.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Στο amazon για να εχετε την πληρη εικονα θελει λιγο προσοχη με το VAT που μπαινει στο τελος και την τιμη των προιοντων που μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη ( εαν γραψω εδω ενα link για ενα προϊον σημερα,μπορει αυριο να εχει αλλη τιμη,το link θα δουλευει αυτη η αλλαγη στην τιμη δεν θα φαινεται οτι εγινε,θα βλεπετε μονο την νεα τιμη)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...