Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η [ΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕ -35% ΣΤΟ ΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΜΠΕΡΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?? ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ?/

ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΙΤΥ ΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ 12,90. ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΩΩΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η [ΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕ -35% ΣΤΟ ΑΡΦΟΥΡ-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΜΠΕΡΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?? ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ?/

ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΙΤΥ ΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ 12,90. ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΩΩΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...

συγνωμη να ρωτησω ποια πηρες σε αυτην τηντιμη???

γαιτι πηρα και εγω σημερα το 4 ακτιβ φιτ 102τμχ.ειναι η μεγκα που γραφεις

εχουν αρχικη 35,15 -35%(12,30)=22,85 και ειχα και ενα κουπωνι 2ευρω.αρα 20,85.

αλλα 12,90 120 τμχ:shock:

περασα και εγω να ψαξω για τον εγγονο της νταντας για παμπερς!

ουτε δειγμα ρεεεεεεε

35% και κουπονι σου λενε για ταμειο η τα περνανε ανετα????

αλλου προσφορα με δαυτα εχει???

ποιο νουμερο ειναι το πρωτο που ψαχνουμε????

τα ξεχασα αυτα χαχαχχαχαχχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη να ρωτησω ποια πηρες σε αυτην τηντιμη???

γαιτι πηρα και εγω σημερα το 4 ακτιβ φιτ 102τμχ.ειναι η μεγκα που γραφεις

εχουν αρχικη 35,15 -35%(12,30)=22,85 και ειχα και ενα κουπωνι 2ευρω.αρα 20,85.

αλλα 12,90 120 τμχ:shock:

ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ. 22,90 ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ BABY DRY ΜΕ ΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ.

ta simple dry τελικα αξιζουν η τσου?

ΕΓΩ ΤΑ SIMPLY DRY ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ -35%.

ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ SIMPLY DRY ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 10Ν ΠΑΚΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 4. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ.

ta simple dry τελικα αξιζουν η τσου?

Τσου!

35% και κουπονι σου λενε για ταμειο η τα περνανε ανετα????

Πήρε ο χάζμπαντ χθες από Μαρινόπουλο δύο Active Fit, συν κουπόνια. Αφαιρέσανε τα κουπόνια στο ταμείο και του δώσανε στο χέρι τα χρήματα της προσφοράς.

Βγήκε (μείον το ΦΠΑ) στα 10? το πακέτο.

Καλά ήταν, αλλά χωρίς κουπόνια, γιοκ. :mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και εγώ 4αρι baby dry πήρα, 120 έχει μέσα. Τα Active fit είναι και λιγότερα και ακριβότερα

Μωρέ εμένα δεν μ' αρέσουν τα Baby Dry. Κανονικά του Lidl χρησιμοποιώ, αλλά είχε προσφορά, είχα και κουπόνια (μόνο για τα Active Fit όμως), οπότε τα πήρα.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑ. 22,90 ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ BABY DRY ΜΕ ΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ.

ειπα και γω:D θα εστελνα τον μπαμπα μου που μενει κοντα:cool:

πηρα και baby dry αλλα την πιο μικρη με 82τμχ. τα βαζω στην μικρη βραδυ και δεν εχουμε καμια διαρροη!!!

Κοριτσια οπως εγραψα χθες πηγα σε δυο καταστηματα Μαρινοπουλος και δεν ειχαν Pambers,ειχε το συστημα προβλημα και δεν περνουσε την εκπτωση

Πηγα το πρωι και ηταν διαθεσιμα αλλα χωρις κουπονι....δεν ειχε το μωρο παρα δυο τρεις αλλα νευριασα και πηρα μονο ενα για να περασουμε!

Ειχα παρει πρωι πρωι στον Βασιλοπουλο να ρωτησω μηπως εχουν καμια εκπτωση και απαντησε μια ευγενεστατη κοπελα,μου λεει δεν νομιζω αλλα για να ρωτησω τον διευθυντη.Την ακουσα που τον ρωτησε οπως ακουσα και τον διευθυντη που της απαντησε οτι δεν εχουν τωρα αλλα απο την Παρασκευη....-30%

Τη ρωτησα αν θα δεχονται κουπονια και η απαντηση"Και βεβαια,γιατι να μην τα δεχτουμε...."

Αρα βουρ την Παρασκευη στον ΑΒ και να ναι καλα οι κοπελες απ δω μεσα που μου εχουν στειλει κουπονακια

4

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα χτες και σήμερα στο Βασιλόπουλο και έιχε έλαχιστες συσκευασίες με πάνες και τις μικρές.Ρώτησα πότε θα φέρουν και συγκεκριμένα για λίμπερο και μου είπαν οτι η εταιρε΄΄ια έχει έλλειψη......και δεν έχουν ιδέα.Αυριο θα ψάξω και σε άλλα.

αυτα το συστημα δεν το δεχεται ειμαι μ....... ειδα την αποδειξη η κοπελα περασε την μια συσκευασια,της εβγαλε κατευθειαν απο κατω την εκπτωση,εκανε ακυρωση της εκπτωσεις και περασε το κουπονι 2 ευρω.και μετα πηγα στην υποδοχη και πηρα τα χρηματα απο τις ακυρωσεις.ειναι πολυ απλο!!!!

Α για pampers θα είναι???

Ε τότε δεν με ενδιαφέρει.....

Τα pampers τα απεχθανομαστε....την τελευταία φορά που πήρα πακέτο το χάρισα σε μια κοπέλα....α πα πα πα πα.....μακριάαα

To elapare.gr και το xarise.gr το ξέρετε. Στο ένα βρίσκετε προσφορές μέχρι και 95% σε κομμωτήρια, spa, φαγητό και άλλα. Καθε μέρα και από μία προσφορά και στο άλλο οποιος θέλει χαρίζει ότι θέλει. Θα βρείτε κακ βρεφικά είδη.

beeeeezzzzz

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...