Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Στο βερόπουλο πάντως που πήγα, δεν ισχύει η προσφορά για τα libero. Πήρα σήμερα από μαρινόπουλο οικονομική συσκευασία με 50% έκπτωση (9,45), αλλά υπήρχε μόνο ένα πακέτο. Μήπως ξέρει καμιά μέχρι πότε ισχύει η προσφορά στον σκλαβενίτη???

μεχρι σαββατο μου ειπανε αλλα το λεω με καθε επιφυλαξη.......στον σκλαβενιτη την οικονομικη την εχει 8,45 με την εκπτωση.αν δεν εχουν στα ραφια να βρεις καποιον υπαλληλο,θα σου ανεβασει αν εχουν.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ για κατι τετοια δεν πηγαινω στα καρφουρ.σημερα στον σκλαβενιτη η ταμιας ενθουσιαστηκε που γλυτωσα τοσα λεφτα στις πανες με την εκπτωση τους και τα κουπονια μου!:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κι εγω Ηλιανα το ιδιο επαθα και πηγα στην υποδοχη τα ακυρωσα ολαααα, πηρα το σαμπουαν και τα ξαναχτυπησα...εχασα μιση ωρα βεβαια...τι κανω η δολια μανα για 10 ?!

ηλιαννα την προηγουμενη εβδομαδα πηγα καρφουρ και πηρα 2 παμπερς και 2 σαμπουαν...παω ταμειο και την λεω θελω να μου πεις εαν εφτασα τα 30 ευρω αλλιως να μπω να συμπληρωσω κατι...μου λεει θα πατε στη ρεσεψιον μετα και θα το δουνε εκει...λεω κι εγω καλα...παω ρεσεψιον και μου λεει ο κοπελα πολυ σωστα οτι τωρα ειναι αργα και δεν δικαιουμαι.το ποσο ηταν 29,56!!! "πλακα μου κανετε ετσι¨?" μας ακουσε ολο το καρφουρ τι ανεγκεφαλη την εβγαλα την ταμια τι δεν ειπα ουτε ξερω.τελικα μου λενε θα τα αδειασουμε ολα και θα τα χτυπησουμε απο την αρχη..λεω οκ αρκει να το κανετε γρηγορα γιατι ο γιος μου ειναι λιγο ζωηρος και δεν καθεται!!αφου λοιπον ξεκινησαν και ο μικρος τους εσπασε τα νευρα με τις τσιριδες του μου εδωσαν τελικα την επιταγη ετσι....μα δεν την εχανα με τιποτα ομως.ηταν τοσο αδικο.και μολις ειδα οτι και η απο πανω μου το ιδιο εκανε..εεε μααα

Το σκεφτηκα κοριτσια αλλα ειχε ενα 3μηνο στο sling να κλαουριζει,ενα 2χρονο στο καροτσι να τσιριζει,ενα 6χρονο και ενα 10χρονο να τσακωνονται και ενα συζυγο να βγαζει αφρους με ολο το σκηνικο που περιεγραψα....αν ελεγα οτι ακυρωνω και ξαναπερναω θα μου εβγαζαν το μαλλι τριχα τριχα και οι πεντε αντρες μου....:mrgreen:

4

μεχρι σαββατο μου ειπανε αλλα το λεω με καθε επιφυλαξη.......στον σκλαβενιτη την οικονομικη την εχει 8,45 με την εκπτωση.αν δεν εχουν στα ραφια να βρεις καποιον υπαλληλο,θα σου ανεβασει αν εχουν.

Σ' ευχαριστώ πολύ... βλέπεις δεν έχω Σκλαβενίτη εδώ κοντά και μάλλον 8α πάω το Σάββατο! Ελπίζω να την έχουν μέχρι τότε...

Σ' ευχαριστώ πολύ... βλέπεις δεν έχω Σκλαβενίτη εδώ κοντά και μάλλον 8α πάω το Σάββατο! Ελπίζω να την έχουν μέχρι τότε...

παρε τηλεφωνο πριν πας,εγω ετσι κανω για σιγουρια γιατι δεν εχω κοντα μου,μην κανω τοσα χιλιομετρα τζαμπα........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Το σκεφτηκα κοριτσια αλλα ειχε ενα 3μηνο στο sling να κλαουριζει,ενα 2χρονο στο καροτσι να τσιριζει,ενα 6χρονο και ενα 10χρονο να τσακωνονται και ενα συζυγο να βγαζει αφρους με ολο το σκηνικο που περιεγραψα....αν ελεγα οτι ακυρωνω και ξαναπερναω θα μου εβγαζαν το μαλλι τριχα τριχα και οι πεντε αντρες μου....:mrgreen:

κοπελια πλακα με κανεις εχεις 4 γιους????τυχερηηηηη

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Κορίτσια πήγα χθες στον Σκλαβενίτη. Πρώτη φορά ευχαριστήθηκα αγορά πανών με κουπόνια !!! Πήρα τις μικρές συσκευασίες Libero με 2,5 ? (10?-5? έκπτωση -2,5? κουπόνι). Και οι κοπέλες στα ταμεία δεν βαρυγκομήσανε καθόλου με το κουπόνι που τους έδωσα. Να είστε καλά για την ενημέρωση. Τώρα είδα παραπάνω ότι γράφετε για Babylino 1+1 δώρο. Σαν χαζή πήγα χθες κατευθείαν στα LIbero και έφυγα. Η προσφορά για τα babylino μέχρι πότε θα ισχύει ?

Γενικά είδα στον Σκλαβενίτη μεγάλες διαφορές σε διάφορα προϊόντα σε σχέση με τον Βερόπουλο που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου. Πχ. γάλα της μπέμπας ΝΑΝ2 Βερόπουλος 7,08, Σκλαβενίτης 6,85. Και είχε προσφορές με κουπόνια και σε άλλα είδη. Πήρα πχ ΛΑΚ με -80?, υγρά μαντηλάκια 1+1 δώρο και άλλα.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ και επαυξάνω για τον Σκλαβενίτη. Και εγώ χτες πήγα και μου έκανε εντύπωση ότι είχε πολλές προσφορές στα προΙόντα, είτε με την μορφή έκτπωσης, είτε με 1+1 δώρο. Επίσης τα ράφια ήταν γεμάτα, σε αντίθεση με άλλα σούπερ μάρκετ που έχω ακούσει.

Και φυσικά (κάτι για το οποίο έχω μιλήσει και στον δειυθυντή του καταστήματος που πάω) ΠΑΝΤΑ οι υπάλληλοι χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί.

Αν δεν κάνω λάθος, Σκλαβενίτη δεν έχει εκτός Αττικής. Χτυπιέμαι κάτω που τώρα εδώ που μένω δεν έχει. Ήμουν τόσο ευχαριστημένη... Και τα χαρτικά του είναι τα καλύτερα και τα οικονομικότερα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0302&extLang=

• ΤΥΡΙ MILNER ΕΝ ΛΕΥΚΩ 900ΓΡ ΜΟΝΟ 6,99?
  • ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΒΙΚΗ ΧΥΜΑ 30% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CARD ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΓΟΡΑ 500ΓΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΩΡΟ ΚΡΕΜΩΤΟ ΑΛΟΙΦΟΜΕΝΟ ΤΥΡΙ THESSA 100ΓΡ
  • ΗΛΙΕΛΑΙΟ SANOΛΑ 5ΛΙΤ -4? ΜΟΝΟ 5,99?
  • DIXAN 66/70MEZ 40% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MAS CARD

Διαφημίσεις

Μαρινίπουλος Είδα και σήμερα -50% τα Libero..Πρωί πρωί μόλις έχουν ανοιξει, μου είπε η προισταμένη υπ/τος Μαρινοπουλου, να πηγαίνουμε που μόλις έχουν "στοκάρει" τα ράφια!

οσες εχουν κοντα τους σκλαβενιτη συμφερει να πατε εκει για λιμπερο.εκτος του οτι παιρνουν τα κουπονια ........αβασανιστα:mrgreen: η οικονομικη συσκευασια κοστιζει 8,45 αντι για 9,38 στον μαρινοπουλο!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Λοιπόν κορίτσια θα σας κουφάνω...

2χ48 πανα βρακάκι Libero + 7 Fairy + 7 καλαμποκέλαιο ΜΙΝΕΡΒΑ + 9 πακέτα σακουλες γίγας vileda + 1 ζευγάρι παντοφλάκια για τον μικρό = 100,30 και με περίπου 96 ευρώ δωροεπιταγές πλήρωσα για ΟΛΑ ΑΥΤΑ το φοβερό ποσό των 4,30 ευρώ!!!!!ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

z4X6p2.png

Ξέρετε αν έχει το καρφούρ παιδικά χειμερινά παντοφλάκια κλειστά (αυτά με το φερμουάρ);Και αν ναι είναι της προκοπής;

Στο εδώ καρφουρ δεν είδα. Πήρα όμως χθες από το jumbo με 5 ευρώ. Και δεν έχει πάρα πολλές διαφορές από αυτά που πλήρωσα 25 στα crocodilino... Όταν της τα φορέσω θα σου πω. Από τα ακριβά όμως είμαι υπερ ευχαριστημένη...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Χτες το απόγευμα , ο αδερφός μου πήγε στο Carrefour Μακεδονία και γυρίζοντας μου είπε ότι έχει -50% στις πάνες Libero!!!

Το βράδυ είδα διαφημίσεις με τις προσφορές για Παρασκευή και Σάββατο και δεν έλεγε τίποτα για πάνες...πριν σκεφτώ ότι ο αδερφός μου δεν είδε καλά...λέω να περάσω από κει...

Πήγα σήμερα το πρωί πριν έρθω στη δουλειά και έχει όντως -50% στα Libero , αλλά χωρίς την προσφορά του στυλ "με την κάρτα Carrefour" , μάλλον είναι προσφορά της εταιρίας, σπεύσατε μανούλες!!!!!

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Χτες το απόγευμα , ο αδερφός μου πήγε στο Carrefour Μακεδονία και γυρίζοντας μου είπε ότι έχει -50% στις πάνες Libero!!!

Το βράδυ είδα διαφημίσεις με τις προσφορές για Παρασκευή και Σάββατο και δεν έλεγε τίποτα για πάνες...πριν σκεφτώ ότι ο αδερφός μου δεν είδε καλά...λέω να περάσω από κει...

Πήγα σήμερα το πρωί πριν έρθω στη δουλειά και έχει όντως -50% στα Libero , αλλά χωρίς την προσφορά του στυλ "με την κάρτα Carrefour" , μάλλον είναι προσφορά της εταιρίας, σπεύσατε μανούλες!!!!!

Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο!!!

μέχρι και τις 2 του μήνα θα ισχύει η προσφορά και εχθές που πήγα και εγώ τα ράφια ήταν όλα γεμάτα.Μάλλον μας τελείωσαν τα κουπόνια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...