Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κανονικα δεν δεχονται τα κουπονια αλλα αν ειναι λιγο αφηρημενη η ταμειας..και γω στο καρφουρ στα Libero -50% και κουπονακι πηρε...εντωμεταξυ πηρα και για τον μεγαλο πανα βρακακι ενω το κουπονι ειναι για ανοιχτη πανα αλλα χαμπαρι δεν πηρε...

σουπερ..

κριμα που δεν παιζει καμια προσφορα και στις σκονες γαλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Poykis εφοσων δεν το αναφέρει στο σαιτ τους δεν νομιζω να εχεις θεμα! Αλλιως θα το ελεγε με την κάρτα. Τωρα για τον μαρινοπουλο εκεινο δεν ξερω...εγω πηγα στο ανατολικο καρφουρ

Καλημέρα σε όλες....Εγώ πήρα τα Libero -50% αλλά δεν μου δέχτηκαν τα κουπόνια!!!!!ή το ένα ή το άλλο μου είπε η κοπέλα στο ταμείο!!!!γκρρρρρρρρ

Μακαρι να ηξεραν τι τελικα ισχυει οταν βαζουν μια προσφορα εκει στον Μαρινοπουλο!!!!Aν τους παρεις τηλεφωνο σου λενε πως ειναι η πολιτικη τους τετοια να μην δεχονται τα κουπονια,ενω αν τους στειλεις μηνυμα,τα πραγματα αλλαζουν...

Εγω τους εστειλα μηνυμα οπου τους ρωτουσα αν μπορω να χρησιμοποιησω τα κουπονια μου παραλληλα με την προσφορα τους στις πανες Libero και να τι μου απαντησαν:

Kαλησπέρα,

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια σας σε συνδιασμό με την προσφορά.

Εάν θέλετε πείτε μας σε ποιο κατάστημα θα απευθυνθείτε.

Με εκτίμηση,

download?mid=1%5f23228%5fAIdu%2bFcAAHxxTEcAmABOZnGJTo0&pid=2&fid=Inbox&inline=1

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μωρέ δεν μ' αρέσουν τα σπρίντερ, τουλάχιστον τα γυναικεία που 'χα δει. :(

Έχει ωραία παιδικά;

μμμ έτσι και έτσι, θέλεις ψάξιμο

έχω πάρει βέβαια ωραιότατο πουκάμισο του μικρού (2-3) με 3 ευρώ, αλλά γενικά θέλει πολύ αναζήτηση

ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!ΕΩΣ 80%!ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ 80% ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ 30 ΜΕ 40!ΕΛΕΟΣ!

ακριβώς έτσι!!

Κοριτσια σε ολα τα carrefour δεχονται κουπονια σημερα ψωνισα και μου το ειπαν. Πηρα δυο συσκευασιες Λιμπερο και τα δεχτηκαν κανονικα.

Το ίδιο και στο Carrefour στο Κορωπί, πέρασαν τα κουπόνια κανονικά μαζί με την έκπτωση. Στην αρχή τσίνισαν λίγο αλλά τους είπαμε ότι στα Carrefour της Λ. Αθηνών τα είχαν δεχτεί κανονικά την τελευταία φορά, οπότε μας έκαναν την χάρη και τα δέχτηκαν και στο Κορωπί.

Στο μεταξύ είχε τελειώσει το Νο3, οπότε στοκάραμε 4 και 5.

Έλεος πια με αυτά τα κουπόνια και το Carrefour... ας γίνει μια ενημέρωση στις ταμίες! Κάθε φορά είναι σα να μας κάνουν χάρη...:evil:

παω σημερα σε καταστημα υποδηματων mi.........γνωστο με καταστηματα σε ολη την ελλαδα.βλεπω στην βιτρινα παντοφλακια 20$.τα ειχανε στην βιτρινα το ενα διπλα και πανω στο αλλο και ακριβως διπλα καρτελακι με την τιμη.μπαινω τα δοκιμαζω λεω στην κοπελα οκ.παω ταμειο και μου ακουω την ταμια να λεει στην κοπελα που με εξυπηρετησε γελωντας ........α δεν προλαβαμε να βαλουμε και την τιμη σε αυτα.αρχιζω και φορτωνω.ποσο εχουν την ρωταω...............30$ μου λεει.......και σκεφτομαι απο μεσα μου..............αν τα παρεις θα εισαι μεγαλο κοροιδο....ευχαριστω για την εξυπηρετηση της λεω αλλα δεν θα τα παρω.....και σηκωθηκα και εφυγα.......γαι να πω την αληθεια ντραπηκα λιγο αλλα δεν μπορω αλλο να μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας.....οι εκπτωσεις αρχισαν απο τις 15 και σημερα εχουμε 23.τοση δουλεια που δεν μπορεσαν να βαλουν μια τιμη

Κάτι αντίστοιχο έπαθα και εγώ στο ζ...α. :evil::evil: Πήρα ένα φορμάκι για το μωρό που έγραφε 9.99 παλιά τιμή και είχε κολλημένο πάνω κίτρινο αυτοκόλλητο και είχε τιμή 4.99. Πάω στο ταμείο και χτυπάει τιμή 7.99. Ακριβώς την ίδια σκέψη με εσένα έκανα, ότι αν το πάρω θα είμαι κορόιδο, όχι να μας δουλεύουν μπρος στα μάτια μας! Τελικά δεν το πήρα, όχι για τα 3 ευρώ αλλά για την κοροϊδία!

Τονίζω ότι η τιμή ήταν κολλημένη πάνω στο καρτελάκι του ρούχου. Αφήστε, το θυμήθηκα και φούντωσα πάλι!!:twisted::twisted:

Ευτυχώς είχα μόνο αυτό οπότε το κατάλαβα, αν ειχα πολλά πράγματα μπορεί να μην το είχα καταλάβει καθόλου!

Πολύ προσοχή λοιπόν!!!

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Οι Babylino βγαζουν ανοιχτη και βρακάκι

Ραβ μου παρτες και θα με θυμηθεις! Ειναι πολυ καλες. εγω αυτες χρησιμοποιώ κατα κόρον πια για ενα μονο λογο...... Πρωτον δεν συγκαιγεται η μικρη μου οπως με τις πάμπερς

και δευτερον στελνω δευτερα εμειλ οτι χρειαζομαι κουπονια και ζητάω συγκεκριμένα για ποιες πα΄νες θελω ζηταώ παντα για το βρακακι και το αργοτερο την επόμενη δευτερα εχω το γραμματακι με τα κουπονια στο γραμματοκιβωτιο μου!!!

Kaλαμαράκι που στέλνεις email?εχω γινει κι εγώ μέλος αλλά εχουν πολύ καιρό να μου στείλουν κουπόνια!και τι τους λες:ειμαι μελος και θέλω κουπόνια?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα!Να σας πω κι εγώ μια περιπτωση,λίγο ασχετη με αυτα που γραφουμε συνήθως,αλλα χρησιμη πιστευω.

Αποφασισα να κόψω το συμβόλαιο του κινητού μου με cosmote,λόγω του αυξημενου λογαριασμού που πληρωνω, και πήρα τηλ να ζητησω να γινει ο ιδιος αριθμός ,κοσμοκάρτα.Με συνδεσαν με το σχετικό τμήμα και αφού με ρωτησαν τον λόγο,και τους εξηγησα,μου ειπαν πώς υπάρχει μια "προσφορά" και προτειναν να μου κανουν εκπτωση και αλλαγή πακετου,στο συνολο μου βγηκε το πάγιο στα 22 ευρώ,δηλαδη παραπάνω τα μισα απο πριν,και τωρα εχω τόση ομιλία και μνματα δωρεαν που αποκλειεται να υπερβώ το πάγιο.Ειχα 120 προνομιακό και 600+600 και τωρα απ'οτι μου ειπαν το πάγιο που πλήρωνα για το 600 + 600 αφαιρειται τελειως,θα εχω 2 ώρες προς αλλα δικτυα,10 ώρες προς οτε,cosmote και κοσμοκάρτα και επιπλεον εκπτωση πάνω σε αυτο.Οπότε το μόνο που θα χρεώνομαι ειναι τα μνματα αν στελνω σε κινητα εκτος cosmote.Επιπλέον,ενω ειχα επιδότηση για κινητό 85 ευρώ,μου την εκαναν 190!! και εκει που κανονικά ήταν να την πάρω τελος Αυγούστου,μου την ενεργοποιησαν απο τώρα.Τους ρωτησα γιατι αυτο το πακετο δεν το εχω δει πουθενά να διαφημίζεται και ούτε στο site της cosmote,και μου ειπαν οτι ειναι "άτυπο" ,δεν ειναι επισημο ,και χρησιμοποιέιται σαν κινητρο για τους πελάτες που θελουν να κόψούν την συνδεση,για να μην το κάνουν.Αν δηλαδη δεν επαιρνα τηλ δεν θα γινόταν ποτε!

Και κατι αλλο.Αν εχετε κι αλλα μελη της οικογενειας συμβόλαιο,τα μαζευετε και εχετε επιπλεον εκπτωση 10% (εκτος του απεριοριστου χρονου μεταξύ σας)!Το ψαχνω κι αυτο ,γιατι θελω να το κάνω,εντος της εβδομάδας και σας ενημερώνω.:)

κοριτσια στα μπενετον ποτε θα βαλουν 70%?

Εδώ με (εως)-50% και δε βρίσκεις τίποτα... Σίγουρα τα μαζεύουν. Πήγα να ψωνίσω για τα καρκαριάκια μου και... "Λυπάμαι, αυτό δεν το'χω... ούτε αυτό... ούτε αυτό..." Βρε, αϊ... Λογικά, όμως προς το τέλος των εκπτώσεων τα -70%.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Η Kira έχει δίκιο. Αυτό το κάνουν σε όλες τις εταιρίες. Εμείς θέλαμε να φύγουμε από vodafone γιατί μας έκανα καλύτερη προσφορά από cosmote και μας έκαναν τελικά στη vodafone ακόμη καλύτερη. -30% στα πάγια μας. Το ίδιο και η μητέρα μου με wind. Προτού κάνετε λοιπόν συμβόλαιο κάντε μια μικρή έρευνα αγοράς.

Djccp2.png

67KIp2.png

Kira κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει εμένα η Wind. Όταν ζήτησαν να μου κάνουν το συμβόλαιο καρτοκινητό με πήραν τηλ από την εξυπηρέτηση πελατών και μου πρόσφεραν 6 μήνες δωρεάν πάγιο. Το δέχτηκα αλλά πάγιο εξακολουθούσαν και μου έστελναν για άλλους 3 μήνες και όταν πήγα και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν ό,τι είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν το σύστημα αλλά έπρεπε να πληρώσω τα πάγια έτσι και αλλιώς εφόσον οι λογαριασμοί είχαν εκδοθεί. Εννοείται πως τους έβρισα. Με ξαναπήραν από την εξυπηρέτηση και μου έδωσαν 1 χρόνο δωρεάν πάγιο αλλά δεν το δέχτηκα. Το έκανα καρτοκινητό και πληρώνω ελάχιστα πια. Εξάλλου δεν κάνω χρήση.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Kira κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει εμένα η Wind. Όταν ζήτησαν να μου κάνουν το συμβόλαιο καρτοκινητό με πήραν τηλ από την εξυπηρέτηση πελατών και μου πρόσφεραν 6 μήνες δωρεάν πάγιο. Το δέχτηκα αλλά πάγιο εξακολουθούσαν και μου έστελναν για άλλους 3 μήνες και όταν πήγα και διαμαρτυρήθηκα μου είπαν ό,τι είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν το σύστημα αλλά έπρεπε να πληρώσω τα πάγια έτσι και αλλιώς εφόσον οι λογαριασμοί είχαν εκδοθεί. Εννοείται πως τους έβρισα. Με ξαναπήραν από την εξυπηρέτηση και μου έδωσαν 1 χρόνο δωρεάν πάγιο αλλά δεν το δέχτηκα. Το έκανα καρτοκινητό και πληρώνω ελάχιστα πια. Εξάλλου δεν κάνω χρήση.

Εμένα το εκαναν όντως!μου ήρθε και ο πρώτος λογαριασμός και μόνο 22 ευρώ το πάγιό μου,δηλαδή όπως το ειπαν.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...