Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλημέρα !!

Χτες πάντως πήγα Μαρινόπουλο στην έξοδο της Αττικής Οδού στο Μαρούσι και είχε τα Libero 7,42 τις μικρές συσκευασίες. Είχα και κουπονάκια -2,5 οπότε καλά μας ήρθε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα παω αργοτερα στο καρφουρ....θα εχει απο τα δικα μου καθως δεν τα αγοραζει σχεδον κανεις χε χε τις πάνες βρακάκι λιμπερο! Εμενα με βολευουν τρομερα ενω βλεπω οτι δεν τις προτιμάνε, παιρνουν τις ανοιχτες πανες.

kalamaraki αναποδα τα ειπες.στο ταμειο περνανε τα κουπονια ΜΟΝΟ και μετα στην υποδοχη παιρνουν σε μετρητα το -50%.

εχμ...ειπα δεν το ξερω καλα! Περιμενα εσενα αντιπρόεδρε να μας τα πεις!! χε χε

Οκ το απογευμα που θα παω θα το κανω...

Χρειάζομαι και το μειλ...? Στειλτε το μουυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Ισμηνη εγω τα αγοράζω σχεδον μονο απο αυτα, τωρα ας πουμε στο στοκ μου εχω 3πακέτα βρακακι μπευμπιλινο και ενα πακετο λιμπερο, αλλα αγοράζω λιμπερο οταν τα βρισκω σε προσφορα τοση μεγαλη αλλιως μονο μπευμπιλινο!

στον μαρινοπουλο το σαββατο τα ειχαν σε ενα σταντ μονα τους,οχι εκει που ειναι ολες οι πανες.

α τωρα καταλαβα γιατι ερχεται ο καλος μου καθε φορα και μου λεει δεν υπαρχουν αυτα που λες θα τα σταματησε η εταιρεια μαλλον μη με βαλεις να τα ξαναψαξω μας ανοιξες τα ματια πατριωτακι καλημερα

kalamaraki αναποδα τα ειπες.στο ταμειο περνανε τα κουπονια ΜΟΝΟ και μετα στην υποδοχη παιρνουν σε μετρητα το -50%.

Σοφααααααααααααααααααααααακι!!! Που εισαι χανεσαι την καλυτερη στιγμη!!!

Για πες χρειαζομαι και το μειλ???

α επισης εχω και αλλη ερωτηση ελα στο θεμα με τις ιντερνετικες αγορες πληηηζ!

Χρειάζομαι και το μειλ...? Στειλτε το μουυυυυυυυυυυυυ
Θα το στείλετε και σε'μένα;;; Κατά καιρούς δε μου παίρνουν τα κουπόνια και δεν το ρισκάρω τώρα που έχω ξεστοκάρει... Αγχώνομαι χωρίς στοκ... Ευχαριστώ κορίτσια!!!
0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον θα αρκεστουν στο λογο μου....

πω πω παλι καυγαδες θα κανω γμτ μου.....

αρα αν κατάλαβα σωστα παω ταμειο της λεω να μη κανει την εκπτωση 50% ,της λεω να περάσει τα κουπονια, τα περναει...και μετα παω ρεσεψιον..και παιρνω πισω το 50% ?

Σωσταααααααααααααα?

Βρε κορίτσια πρέπει να τους στείλετε η καθεμιά προσωπικό μέιλ και να τους πείτε σε ποιο κατάστημα θα πατε να τις αγοράσετε.

Μετά αυτοί ενημερώνουν το κατάστημα και εσείς πηγαίνετε και παραλαμβάνετε με τον τρόπο που σας είπα.

Θέλουν και ονοματεπώνυμο στο μέηλ....

Οπότε στείλτε μέηλ!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πρέπει να τους στείλετε η καθεμιά προσωπικό μέιλ και να τους πείτε σε ποιο κατάστημα θα πατε να τις αγοράσετε.

Μετά αυτοί ενημερώνουν το κατάστημα και εσείς πηγαίνετε και παραλαμβάνετε με τον τρόπο που σας είπα.

Οπότε στείλτε μέηλ!!!

πάλι ως ξάνθια δεν καταλαβα

1ον στελνω email

2ον στο ταμειο δινω το κουπόνι και δεν μου κανουν την εκπτωση

και 3ον παω στη ρεσεψιον και μου κανουν εκει μετα την εκπτωση

τα ειπα σωστά????

1ον στελνω email

τα ειπα σωστά????

Βρε στείλε εσύ το μέηλ, και αυτοί ξέρουν την διαδικασία στο ταμείο.

Στο ταμείο τα πληρώνεις χωρίς την έκπτωση μόνο με τα κουπόνια, και μετά στην ρεσεψιόν πας και σου επιστρέφουν το 50% από την αξία.

Απλά θα τους πεις ότι σου έχουν απαντησει με μέηλ ότι θα δεχτούν τα κουπόνια σου.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Καλημέρα

Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει κάθε χρόνο Φεστιβάλ στο Θεατράκι του Αττικού Άλσους στο Πολύγωνο.

Υπάρχουν παραστάσεις και συναυλίες εντελώς δωρεάν και παραστάσεις με αντίτιμο 10? (ελάχιστα αν σκεφτούμε πόσο πληρώνουμε να δούμε αντίστοιχη παράσταση σε θέατρο)

Το πρόγραμμα για όποιον ενδιαφέρεται είναι το εξής

http://www.athensbars.gr/analutiko-programma-festival-attikou-alsous-2010

κοριτσια, εγω πηγα Μαρινοπουλο πριν λιγο, δεν ειχε οικονομικες συσκευασιες στο 6 νουμερο που παιρνουμε!!πηρα 2 μικρες συσκ. των 25 τεμ και 2 μικρες βρακακια των 20 τεμ, μου πηραν και κουπονια (ειχα 4 των 2,5?), συνολο 11,50?!!!!!!!!!!!!!!!!!

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Οπότε στείλτε μέηλ!!!

1ον στελνω email

τα ειπα σωστά????

Βρε στείλε εσύ το μέηλ, και αυτοί ξέρουν την διαδικασία στο ταμείο.

Στο ταμείο τα πληρώνεις χωρίς την έκπτωση μόνο με τα κουπόνια, και μετά στην ρεσεψιόν πας και σου επιστρέφουν το 50% από την αξία.

Απλά θα τους πεις ότι σου έχουν απαντησει με μέηλ ότι θα δεχτούν τα κουπόνια σου.

Λοιπον κορίτσια.....

Μολις γυρισα απο το Καρφουρ ανατολικής θεσσ

Παω που λετε στις πανες

Και τι να δω... εχει και -50% στις πανες babylino! Μεγαλη χαρα πηρα καθως ειχα κουπονια μονο για τις babylino.

πηγα στη ρεσεψιον της λεω μιλησα το πρωι με τα κεντρικα στην αθηνα και μου ειπαν οτι μπορω να παρα πανες Babylino.. (ειπαμε χρησιμοποιούμε καθε μεσο...ακομα και το ψεμμα χαχαχα) με την εκπτωση συν τα κουπονια μου Ναι μου απαντάει το κοριτσι

Πως θα το κανουμε τη ρωταω, μου λεει απλα επειδη εχει ηδη γινει η εκπτωση στο κουτι τις πανες θα πας ταμειο και θα δώσεις και τα κουπονια σου!!:shock::shock: Μεγαλος ενθουσιασμος εκ μερους μου αλλα ημουν και καχυποπτη οτι παλι θα κανω καυγα στο ταμειο....

Και πηρα 3 κουτια πανες βρακάκι για 12-18κιλά τεμαχια 20 ανα κουτι

αρχική τιμη 9,38ευρώ

-50% παμε στα 4,69ευρώ

-κουπόνι των 2,5ευρώ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 2,19ευρώ για 20πάνες

Πηρα 60πάνες με 6,57ευρώ ....τουτέστιν 0,11λεπτά η πανα....

Δηλαδη τις πηρα με -70%

Ξανα πηγα στη ρεσεψιον και την ρωτησα για τις πανες λιμπερο , ναι μου λεει γινεται και σε αυτες με κουπόνι καθως η εκπτωση του 50% εχει ηδη γινει στο ράφι!!!!!!!!!

Αρα σπευσατε και για Λιμπερο και για Babylino!!!!!!!!!

Βρε κορίτσια πήγα και γω να αγοράσω libero σήμερα αλλά μόνο το Νο 6 και 7 είχαν σε βρακάκι. Μάλλον τις βάζουν για να ξεστοκάρουν μου φαίνεται!!

Ο διαδρομος εκει ηταν φισκα σε κουτες που ανοιγαν τα παιδια και ειχε αποοοο ολα τα νουμερα και ανοιχτης και βρακάκι!! Το μονο που δεν βρηκα παλι ειναι της λιμπερο για τη θάλασσα....τζιφος!

Κι εμένα μου απάντησαν στο μέηλ μου να πάω να πάρω και θα μου δεχτούν τα κουπόνια.

Οπότε το απόγευμα θα πάω μια βολτίτσα!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...