Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Σοφάκι τις λίμπερο πήρες? Εγώ πάμπερς σουίμερς και είναι γύρω στα 7.50 Ευρώ!!!!!!!!!! Λίμπερο δεν είχα δει για θάλασσα αλλά γενικώς δεν παίρνω λίμπερο, δεν ξέρω γιατί δεν πέρνω :roll: αλλά δεν έτυχε.

Τώρα θα βγω το κορόιδο του φόρουμ:shock::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο μπανιο ουτε εγω της φοραω αν εννοεις μεσα στη θάλασσα. Αλλα να την εχω γυμνή απο κατω να παιζει στην αμμο χλωμο...γιατι ετσι την πατησε η μανουλα μου σε μενα και ειχα κολπιτιδα...στην ηλικια των 5! Και δεν μου αρεσει....εκεινη κυλιεται...παιζει κανει οτι να ναι...να ναι γυμνουλα κατω και να καθεται στην αμμο...α παπα ! Το λεω επειδη εννοειτε οτι δεν καθεται στην πετσετα ε!

Ασχετο, αλλά καλαμαρακι μου γιατί δεν προσπαθείς να κόψεις την πάνα σιγά σιγά μιας που είναι καλοκαίρι?

Την Δανάη που είναι στην ίδια ηλικία με το Αρτεμάκι σου, την πάω για μπάνιο χωρίς πάνα.

Αχχ, ναι και γω το σκέφτηκα και όλο το περασμένο ΣΚ την είχα χωρίς πάνα στο σπίτι και όλο μάζευα τσισάκια. Πάντως εγώ γενικώς σκέφτομαι ότι πρέπει να κόψω την πάνα το συντομότερο.

Αλλα να την εχω γυμνή απο κατω να παιζει στην αμμο χλωμο...γιατι ετσι την πατησε η μανουλα μου σε μενα και ειχα κολπιτιδα...στην ηλικια των 5! Και δεν μου αρεσει....εκεινη κυλιεται...παιζει κανει οτι να ναι...να ναι γυμνουλα κατω και να καθεται στην αμμο...α παπα ! Το λεω επειδη εννοειτε οτι δεν καθεται στην πετσετα ε!

Σωστό αυτό!!!!!! Κάποτε στην παραλία σκέφτομαι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει λίγο και θα κάθεται στην άμμο.

Ασχετο, αλλά καλαμαρακι μου γιατί δεν προσπαθείς να κόψεις την πάνα σιγά σιγά μιας που είναι καλοκαίρι?

Την Δανάη που είναι στην ίδια ηλικία με το Αρτεμάκι σου, την πάω για μπάνιο χωρίς πάνα.

Τωρα αν εννοεις να την ξεκινησω εκπαιδευση...που χρονος!

Που απο τοτε που σταματησα την δουλεια(ειμαι ορισμενου χρονου) τρεχω σχεδον καθε μερα για μια υποχρεωση, για χαρτια , για επιδοματα...δεν εχω κατσει σχεδον καθολου απο τις 15/6 που εληξε το συμβολαιο μου! Τωρα ακομα ετοιμαζω τα χαρτια μου για το οικογενειακο επιδομα....ασε! Και αφου δεν μενουμε σπιτι το πρωι..και γυρναμε το μεσημερι σχεδον..

Τωρα θα την ξεκινήσει η μητερα μου που θα την παρει για μια βδομαδα στο εξοχικο και θα συνεχισω εγω στις διακοπες....Αντε να δουμε τι θα καταφερουμε

Διαφημίσεις

στην Α δε ξερω πως το εδεσε, της ειπα μια φορα στις κουνιες μη καθεσαι κατω στα χαλικια αλλα λυγισε τα γονατακια, και απο τοτε ετσι μου καθεται! ποτε κατω

Φοβερό το κοριτσάκι όμως εεεε?

κι εγώ μαγιό - σορτσάκι της φοράω για να παίζει με τα κουβαδάκια της

Και μην φανταστεις ότι πάμε για μπάνιο με τις ώρες....

Το λέω γιατί έτσι πέρισυ ξεκίνησα στην Αριάδνη την προσπάθεια και μέσα σε μια εβδομάδα την είχε κόψει την πάνα... ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!!

Διαφημίσεις

Το λέω γιατί έτσι πέρισυ ξεκίνησα στην Αριάδνη την προσπάθεια και μέσα σε μια εβδομάδα την είχε κόψει την πάνα... ΤΙ ΠΑΙΔΙ!!!!

Άρα λες τώρα με την παραλία είναι ευκαιρία? Πολύ με αγχώνει αυτό το θέμα παρόλο που το ΣΚ που της έλεγα να μου λέει τα τσίσα και να την βάζω στην τουαλέτα τα έλεγε το πουλάκι μου αλλά την ώρα που άρχιζε`να τα κάνει. Είναι 22μιση μηνών τώρα. Σόρυ για το οφφ τόπικ.

Σωστό αυτό!!!!!! Κάποτε στην παραλία σκέφτομαι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει λίγο και θα κάθεται στην άμμο.

τίποτα θα της φοράς το παντελονάκι σορτσάκι κολαν κλπ εγώ πάντα αυτό κάνω άμα το συνηθίσει από την αρχή δεν θα έχεις διαφωνίες .........:D:D

Πραγματικά θέλει λίγο χρόνο παραπάνω

Να το κάνεις σαν παιχνίδι... να τρέχετε μαζί, εκείνη στο γιο γιο, εσύ στην τουαλέτα, να διαβάζετε, να τα λέτε. Αρχικά τις περισσότερες φορές δεν θα κάνει τίποτα, και σιγά σιγά θα τα λέει κιόλας.

Το πόσο "σιγά - σιγά" εξαρταται από το παιδί.

Σου λέω η Αριάδνη μου κατευθείαν το έκοψε, ενώ φέτος η Δανάη την παλεύω πάνω από μήνα.

Σοφάκι τις λίμπερο πήρες? Εγώ πάμπερς σουίμερς και είναι γύρω στα 7.50 Ευρώ!!!!!!!!!! Λίμπερο δεν είχα δει για θάλασσα αλλά γενικώς δεν παίρνω λίμπερο, δεν ξέρω γιατί δεν πέρνω :roll: αλλά δεν έτυχε.

Τώρα θα βγω το κορόιδο του φόρουμ:shock::oops:

ποσες εχει μεσα???οι λιμπερο εχουν 6 τεμαχια.να παιρνεις λιμπερο φιλεναδα,πολυ συχνα βαζουν προσφορες τα σουπερ μαρκετ.τον προηγουμενο μηνα τις ειχε ο σκλαβενιτης και ο μαρινοπουλος μιση τιμη!και πριν μια εβδομαδα -8 ευρω την οικονομικη συσκευασια.στις pampers σπανια να βγαλουν προσφορα και το πιο πολυ θα ειναι 30% οχι παραπανω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

αντιθετως ο Β, πιανει τον κουβα με τα χαλικια και το ριχνει ολο πανω του!!!!!....ανδρες:D

Η μικρη μου ετσι κανει....το λουζεται το χαλικι...αφου οταν γυρναμε και παμε για μπανιο βγαζω την πανα μεσα στην μπανιερα γιατι ακουγονται τα χαλικια καθως πεφτουν απο μεσα τσικ τσικ τσικ.....

Εμ....εμεις φοράμε μπικινι τριγωνάκι με τον τουιτι....δικη της επιλογη για φετος! χαχαχα τα σορτσ ειχα παρει ενα...ουτε να το φτυσει!

εγω πηρα 3 πακετα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:,πρωτη φορα μανουλα και εγω ντε!!!

αλλα της πηρα 1,70 το πακετο οποτε δεν ποναει και τοσο!

χαχαχαχα και γω....

αλλα μαλλον λαθος ονομασια εχουν sandpants πρεπει να λεγονται....

Σοφάκι ευχαριστώ θα δοκιμάσω τις λίμπερο. Οι Πάμπερς έχουν μέσα 12 κομμάτια αλλά και πάλι η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.

Νίρμα, ευχαριστώ και εσένα θα προσπαθήσω αυτό που λες για να κόψουμε την πάνα.

κουπόνια λέτε να δέχονται???????????:D.........ή πολλά θέλω?

χε χε ποολλαά θες αλλα νομιζω η μαριλυν και η σοφια ειχαν εξηγησει πως ζητάμε και παιρνουμε εκπτωση και με κουπονια

Νομιζω πανε ταμειο, τα παιρνουν με 50% και μετα πηγαιναν στη ρεσεψιον με ενα εμειλ που τους ειχαν στειλει οτι επιτρέπονται τα κουπονια και τους δινουν πισω σε χρηματα την αξια των κουπονιων τους....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...