Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

clermont λεγεται..ειναι στη θεσσαλονικη..εχει και σαιτ..

και μαλιστα εψαχνα το συγκεκριμενο ποδηλατο αλλα στη μυτιληνη το ειχανε 12αρι και ητανε μικρο λογω υψους της μικρης και το βρηκα τελικα στην καλλονη το 14αρι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

clermont λεγεται..ειναι στη θεσσαλονικη..εχει και σαιτ..

και μαλιστα εψαχνα το συγκεκριμενο ποδηλατο αλλα στη μυτιληνη το ειχανε 12αρι και ητανε μικρο λογω υψους της μικρης και το βρηκα τελικα στην καλλονη το 14αρι..

ναι με σι ειναι ,εγω το εγραψα λαθος

NJMAp3.png

ναι βρε το ξερω αλλα ειναι ψυχολογικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!εχω και εγω τα ψυχολογικα μου:twisted:!επιπλεον ειναι το γαμωτο και το γεγονος οτι ληγουν τελος ιουνιου τα κουπονια που εχω.

το "ρε" ελευθερα :-D:-D:-D:-D

γεια σας κ απο μένα,

πήραμε κ εμείς τις πάνες μας σήμερα παο καρφούρ αλλά δεν ξέρουμε πού να τις βάλουμε!!!!:roll:

ναι ναι πήραμε πολλές!!!!

σοφάκι τα κουπόνια που λήγουν μήν τα πετάς, γιατί προχτές στο σκλαβενίτη μου είπανε οτι τα δέχονται απλά να μην έχει περάσει η ημερομηνία που γράφει για το κατάστημα!!!! αυτό στο λέω μετά πάσης βεβαιότητας αλλά μόνο για σκλαβενίτη!!!;)

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

σοφάκι τα κουπόνια που λήγουν μήν τα πετάς, γιατί προχτές στο σκλαβενίτη μου είπανε οτι τα δέχονται απλά να μην έχει περάσει η ημερομηνία που γράφει για το κατάστημα!!!! αυτό στο λέω μετά πάσης βεβαιότητας αλλά μόνο για σκλαβενίτη!!!;)

..κι αυτο εχει να κανει με το καθε καταστημα.καποιοι τα παιρνουν,καποιοι οχι.στο δικο μας σκλαβενιτη (ν κοσμου) δεν τα παιρνουν ουτε τη μερα που ληγουν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

μιλησα με τον σκλαβενιτη στην βαρη και οντως τα εχουν μιση τιμη.και μαλιστα η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε αν θελω να μου κρατησει πανες για να μην παω τζαμπα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

τα εχω ηδη υπολογισει!

θα παρω 8 πακετα Νο 4 οικονομικη 45 ευρω!!!!!!!(εχω κουπονια)

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:-P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μιλησα με τον σκλαβενιτη στην βαρη και οντως τα εχουν μιση τιμη.και μαλιστα η κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε αν θελω να μου κρατησει πανες για να μην παω τζαμπα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

τα εχω ηδη υπολογισει!

θα παρω 8 πακετα Νο 4 οικονομικη 45 ευρω!!!!!!!(εχω κουπονια)

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:-P

τα δεχονται?το καρφουρ οχι :(

NJMAp3.png

τα δεχονται?το καρφουρ οχι :(

μια κοπελα πριν καμια δεκαρια μηνυματα ειπε οτι εστειλε μειλ κ της ειπαν οτι τα δεχονται...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Διαφημίσεις

μια κοπελα πριν καμια δεκαρια μηνυματα ειπε οτι εστειλε μειλ κ της ειπαν οτι τα δεχονται...

εγω ειμαι η κοπελα!!!:mrgreen:ετων 32!

αν θελετε στειλτε μου το μειλ σας να σας στειλω την απαντηση τους ωστε να την εκτυπωσετε και να πατε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω ειμαι η κοπελα!!!:mrgreen:ετων 32!

αν θελετε στειλτε μου το μειλ σας να σας στειλω την απαντηση τους ωστε να την εκτυπωσετε και να πατε.

κοπελα σε σχεση μ εμενα που ειμαι 36+ πλεον.........

θα σου στειλω πμ με το μειλ μου,αν δε σου ειναι κοπος....

αληθεια???????ε θα παω σκλαβενιτη!σε ποιο καταστημα?

Εκείνος πήρε από Χαλάνδρι.

Για τα ποδήλατα που είπατε, δεν ξέρω αν απάντησε κάποιος άλλος, έχει το Καρφούρ (Χαλανδρίου, δεν ξέρω για τα άλλα), πήρα χθες στον μικρούλη μου και είναι πανευτυχής σήμερα!!!!! Η έκπτωση ήταν 20 ή 22 %, δεν θυμάμαι ακριβώς.

ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!! εμεις ευτυχως βγαλαμε πριν λιγες μέρες και τις νυχτερινες πανες αρα σωθηκαμε οικονομικώς!!! :)

Όντως σωθήκατε, από πολλές απόψεις!

Εγώ έχω τις πάνες του lidl και μου κάνουνε, οπότε βγαίνει οικονομικά!

Αλλά και το να γλιτώσεις το "καθάρισμα" είναι σωτηρία!!! :mrgreen:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγω τελειωνω (απολύομαι) με την δουλεια μου στις 15/6 και θα βαλω μπρος την επομενη μερα...μπας και γλιτώσουμε κανενα ευρω γιατι ο χειμωνας προβλέπεται δύσκολος !!!

Ουτε κι εμενα μου πηραν τα κουπονια:evil::evil:

Ποτε θα βγαλει ο ΑΒ που δεχεται κουπονακια;;;;

λογικα ειναι να βαλει τελος του μηνα... το φυλλαδιο με τις προσφορες που εχει βγαλει για τωρα ισχυει μεχρι 16/6... στο επομενο ισως εχει...

εδω στη Σπαρτη εχουμε μονο βασιλοπουλο και ατλαντικ και παρακολουθω τις προσφορες... ο βασιλοπουλος βγαζει καθε τριμηνο ή δυομιση μηνες.... και τωρα ειμαστε στο τριμηνο..... μονο μην αλλαξει κατι λογο της καμπανιας που κανανε με τη φηθηνουπολη που εβαλαν 50% στα libero.... κι ετσι λογο αυτου μηπως αργησουν λιγο....

ελπιζω πως οχι παντως γιατι τα κουπονακια μου ληγουν 30/6........

:?:-?:?:-?:?:-?:?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...