Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγω παντως αυριο πρωι πρωι θα παρω τηλεφωνο να μου πουν τι παιζει

Στη διαφημηση ειχε ομως μονο τα newborn:?

Εγώ newborn χρησιμοποιώ! Είναι όντως 50%; Μόνο για τις οικονομικές συσκευασίες;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσούδι μου!!! :)

Το ξέρω αλλά όπως στο 4 και 4+ ΔΕΝ υπάρχει διαφορά έτσι και στο 5 με 5+ ΔΕΝ θα υπάρχει καμία γι'αυτό απογοητεύομαι.... :(

Τι θα του βάλω του παιδιού μου μετά οεο??????

και γω θα συμφωνήσω με τη maeleni που σου απάντησε. Χρησιμοποιώ babylino 5 και πουθενά δε βρίσκω το μεγαλύτερο νούμερο. Ετσι αγόρασα libero 6 και είδα διαφορά. Είναι πιο άνετη.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια σημερα με πηραν τηλ απο τα atlantic που ειχα στειλει mail και μου ειπαν οτι ειναι λαθος δικο τους και συγνωμη φταιει το καταστημα θα επικοινωνισουν μαζι τους και θα με ξαναπαρουν....καλα λεω και ο αγιος φοβερα θελει!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια σημερα με πηραν τηλ απο τα atlantic που ειχα στειλει mail και μου ειπαν οτι ειναι λαθος δικο τους και συγνωμη φταιει το καταστημα θα επικοινωνισουν μαζι τους και θα με ξαναπαρουν....καλα λεω και ο αγιος φοβερα θελει!!!!!

χαχα!

μολις γυρισα απο το καρφουρ της κηφισιας και ειχε τις οικονομικες συσκευασιες λιμπερο up&go 1+1δωρο. δε ξερω αν ισχυει για ολα τα καταστηματα και μεχρι ποτε. οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει πρωτα μαζι τους

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Επιχειρήσεις, εμπόροι, καταστηματάρχες μέλη της συμμαχίας με μια μοναδική προϋπόθεση:

Να προχωρούν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν:

-ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΠΑΣ

-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

http://help.in.gr/symmaxia/

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Επιχειρήσεις, εμπόροι, καταστηματάρχες μέλη της συμμαχίας με μια μοναδική προϋπόθεση:

Να προχωρούν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν:

-ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΠΑΣ

-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

http://help.in.gr/symmaxia/

μολις τωρα το διαβαζα στο σαιτ του καρφουρ.

http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=302

Kht7p2.png

3iVPp3.png

βρε κοριτσια που θα βγαλει -50παμπερς σε ποιο σ.μ??επισης θελω να αγορασω καμια 5δα μωρομαντηλα εννοω 5Χ3 κουτια..ξερετε κανενα σ.μαρκετ που να εχει προσφορα??δεν παιρνω καποια συγκεκριμενα..

α δε τα μπορω αυτααααααα δηλαδη εμεις???? μονογονεικη με 2 στα αζητητα?

μετα θα βγουν οι τριτεκνοι κλπ κλπ

το θεμα ειναι να ριξουν απλα τις τιμες!

χανουμε εμεις 15% μισθου? να το χασουν ΟΛΟΙ!!!!! (και δεν ειμαι και δημοσιος υπαλληλος τρομαρα μου)

kKZUp2.png

βρε κοριτσια που θα βγαλει -50παμπερς σε ποιο σ.μ??επισης θελω να αγορασω καμια 5δα μωρομαντηλα εννοω 5Χ3 κουτια..ξερετε κανενα σ.μαρκετ που να εχει προσφορα??δεν παιρνω καποια συγκεκριμενα..

με καθε 2 τετοιες συσκευασιες παμπερς κανουν -20% στα αβ

απισης αν βρεις σε κσποιο καταστημα το πασχαλινο τευχος του αβ εχει μεσα κουπονια -1 ευρω οποτε θα τα παρεις ακομα πιο φθηνα..το τευχος αυτο φετος το χρεωσανε 0,20 λεπτα που τα δινουν στη φλογα..

εδω στη μυτιληνη υπαρχουν ακομα προς πωληση.

δεν ξερω στην αθηνα αν θα τα βρεις.

μου κανει τρομερη εντυπωση..τοτε που τα χαριζανε τα τευχη τελειωνανε πριν το πασχα και τωρα που τα πουλανε 0,20 λεπτα που πανε στο συλογο για παιδια με καρκινο υπαρχουν ακομα ενα μηνα μετα το πασχα:(:(

α δε τα μπορω αυτααααααα δηλαδη εμεις???? μονογονεικη με 2 στα αζητητα?

μετα θα βγουν οι τριτεκνοι κλπ κλπ

το θεμα ειναι να ριξουν απλα τις τιμες!

χανουμε εμεις 15% μισθου? να το χασουν ΟΛΟΙ!!!!! (και δεν ειμαι και δημοσιος υπαλληλος τρομαρα μου)

και τι θα γινοταν γατουλα αν εχανα και εγω το 15% του μισθου?απλα θα εβαζε το αφεντικο μου πιο πολλα στην τραπεζα:!::!::!::!:.

και αυτο το -5 και -10% σε ανεργους και πολυτεκνους ειναι απλα σταχτη στα ματια την στιγμη που σημερα το πρωι ακουσα οτι τα μακαρονια θα αυξηθουν 21%!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...