Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως η προωθητικη ενεργεια "φθηνοπολη" που λενε κρατησει μεχρι 30/5 βαζωντας καθε εβδομαδα αλλα προιοντα???

Προφανώς!!! ;););)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια το atlantic δεν εχει καμμια προσφορα σε πανες?

Απο 28/4 και μεχρι 11/5 στα sm ΑΤΛΑΝΤΙΚ

20% εκπτωση στις οικονομικες συσκευασιες ανοιχτης πανας και πανας βρακακι libero και δωρο 1 συσκευασια μωρομαντηλα.

Δηλαδη

ανοιχτη πανα απο 18.82 στα 15,05 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

πανα βρακακι απο 20,53 στα 16,42 +1 πακετο μωρομαντηλα (αξιας 3,09)

Ακομα 20%φθηνοτερα στις μεσαιες συσκ. babylino

Δηλαδη

απο 9.89 στα 7.91

Δεχονται και κουπονια και στις δυο προσφορες.

Κορίτσια σήμερα με πήραν τηλέφωνο στο κινητό από τις πάνες Nannys και μου είπαν ότι κάνουν δωρεάν αποστολή στο σπίτι και έρχονται λέει σε 2 εργάσιμες..Με ρώτησε τα κιλά της μικρής και μου είπε ότι η συσκευασία (αλλά δεν θυμάμαι πόσα κομμάτια) έχει 9 ευρώ και κάτι και αν μου φαίνεται καλή η τιμή??Επίσης αν παραγγείλω θα μου κάνουν δώρο 1 πακέτο μωρομάντηλα της ίδιας εταιρείας και ένα αρκουδάκι και θα μου τα στείλουν όλα δωρεάν στο σπίτι χωρίς να πρέπει να πηγαίνω σουπερ μαρκετ...Εγώ είπα θα το σκεφτώ γιατί δεν χρησιμοποιώ αυτή τη μάρκα και μου είπε ότι αν θελήσω να τους τηλεφωνήσω...Αν σας ενδιαφέρει να σας δώσω το τηλ..

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Όχι δεν εννούσαν 30/04 γιατί τους είπα ό,τι είχα καταλάβει μέχρι 30/04 και μου είπε όχι μέχρι 30/05.

Βασικά ρώτησα την κοπέλα που ήταν υπεύθυνη στον κισέ και μου αν θα φέρουν άλλα νούμερα γιατί είχε μόνο το 7άρι σε οικονομικη συσκευασία. Και μου λέει 'ναι θα φέρουμε σίγουρα. Εξάλλου μέχρι 30/05 θα κάνουμε πολλές παραλαβές'.

Και της λέω 'μέχρι 30/05 ισχύει η προσφορά? Όχι 30/04?'

Όχι όχι μου λέει μέχρι 30/05!

Αυτά...Θα δείξει!

κορίτσια είναι μέχρι αύριο η προσφορά , μόλις γύρισα από τον Βασιλόπουλο, και όντως είναι 50%. Επίσης έχει 15% και στις οικονομικές της Pampers.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα με πήραν τηλέφωνο στο κινητό από τις πάνες Nannys και μου είπαν ότι κάνουν δωρεάν αποστολή στο σπίτι και έρχονται λέει σε 2 εργάσιμες..Με ρώτησε τα κιλά της μικρής και μου είπε ότι η συσκευασία (αλλά δεν θυμάμαι πόσα κομμάτια) έχει 9 ευρώ και κάτι και αν μου φαίνεται καλή η τιμή??Επίσης αν παραγγείλω θα μου κάνουν δώρο 1 πακέτο μωρομάντηλα της ίδιας εταιρείας και ένα αρκουδάκι και θα μου τα στείλουν όλα δωρεάν στο σπίτι χωρίς να πρέπει να πηγαίνω σουπερ μαρκετ...Εγώ είπα θα το σκεφτώ γιατί δεν χρησιμοποιώ αυτή τη μάρκα και μου είπε ότι αν θελήσω να τους τηλεφωνήσω...Αν σας ενδιαφέρει να σας δώσω το τηλ..

Δεν μας το δινεις να τους τηλεφωνησουμε; Τα μωρομαντηλα παντως τα εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλα!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

τις ειδα αυτες τις πανες στο my market και αν θυμαμαι καλα ειχαν μεσα 54 κομματια και τιμη 11 και κατι.και επισης αν θυμαμαι καλα δεν ειχαν διαφορα στην τιμη τα νουμερα μεταξυ τους.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τις ειδα αυτες τις πανες στο my market και αν θυμαμαι καλα ειχαν μεσα 54 κομματια και τιμη 11 και κατι.και επισης αν θυμαμαι καλα δεν ειχαν διαφορα στην τιμη τα νουμερα μεταξυ τους.

Σοφάκι σίγουρα μου είπε 9 ευρώ και κάτι, 9,64 νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί με ρώταγε πως σας φαίνεται η τιμή κτλ..Πάντως ήταν για μεγάλη συσκευασία νομίζω...Με πέτυχε στον ύπνο όμως και δεν τα συγκράτησα...Το τηλ είναι 2262089871..Εγώ γενικά μόνο πάμπερς παίρνω στην μικρή, παίρνω τρόπος του λέγειν, ο πεθερός μου τις αγοράζει αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και καμιά λίμπερο...Πάντως μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένη με τα παμπερς..

Σοφάκι σίγουρα μου είπε 9 ευρώ και κάτι, 9,64 νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί με ρώταγε πως σας φαίνεται η τιμή κτλ..Πάντως ήταν για μεγάλη συσκευασία νομίζω...Με πέτυχε στον ύπνο όμως και δεν τα συγκράτησα...Το τηλ είναι 2262089871..Εγώ γενικά μόνο πάμπερς παίρνω στην μικρή, παίρνω τρόπος του λέγειν, ο πεθερός μου τις αγοράζει αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω και καμιά λίμπερο...Πάντως μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένη με τα παμπερς..

Ευχαριστουμε!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

ναι καλε σε πιστευω οτι τοσο σου ειπε,γι΄'αυτο το εγραψα γιατι σου ειπε πιο χαμηλη τιμη απο Σ/Μ.

εγω παλι pampers ποτε!δεν ξερω αν ειδες 4-5 σελιδες πιο πισω που σε σουπερ μαρκετ της αγγλιας βρηκα τις pampers baby dry τα 144 τεμαχια 13,50 ευρω και εδω τις εχουν τα 62 κομματια 19 και κατι....ε γι'αυτο και εγω κανω μπουκοταζ:evil::evil::evil::evil::evil:!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι καλε σε πιστευω οτι τοσο σου ειπε,γι΄'αυτο το εγραψα γιατι σου ειπε πιο χαμηλη τιμη απο Σ/Μ.

εγω παλι pampers ποτε!δεν ξερω αν ειδες 4-5 σελιδες πιο πισω που σε σουπερ μαρκετ της αγγλιας βρηκα τις pampers baby dry τα 144 τεμαχια 13,50 ευρω και εδω τις εχουν τα 62 κομματια 19 και κατι....ε γι'αυτο και εγω κανω μπουκοταζ:evil::evil::evil::evil::evil:!

Μωρέ δεν διαφωνώ, έχεις απόλυτο δίκιο..Εδώ όλα είναι πανάκριβα...Γι αυτό κι εγώ πια από ίντερνετ θα ψωνίζω, ήδη πήρα παρκοκρέββατο, ατμομάγειρα και καρεκλάκι φαγητού από bimbomarket αλλά και από το amazon.uk έχω ψωνίσει πραγματάκια κι έχω βρει τρελλές διαφορές..Βρε Σοφάκι βρες κανά σαιτ να παίρνουμε φθηνότερα τα pampers..Εσύ είπαμε όλα τα ξετρυπώνεις, δεν σε φοβάμαι...

Μωρέ δεν διαφωνώ, έχεις απόλυτο δίκιο..Εδώ όλα είναι πανάκριβα...Γι αυτό κι εγώ πια από ίντερνετ θα ψωνίζω, ήδη πήρα παρκοκρέββατο, ατμομάγειρα και καρεκλάκι φαγητού από bimbomarket αλλά και από το amazon.uk έχω ψωνίσει πραγματάκια κι έχω βρει τρελλές διαφορές..Βρε Σοφάκι βρες κανά σαιτ να παίρνουμε φθηνότερα τα pampers..Εσύ είπαμε όλα τα ξετρυπώνεις, δεν σε φοβάμαι...

υπαρχει τροπος αλλα ειναι λιιιιιιιιγο πολυπλοκος και προυποθετει να εχεις καποιον γνωστο στην αγγλια.υπαρχει ενα κουριερ που χρεωνει για 10 κιλα 22 λιρες μεταφορικα για ελλαδα.τα στελνεις στην διευθυνση του φιλου/γνωστου και ειδοποιεις την κουριερ να παει να παραλαβει απο το σπιτι του.η αν δεν εχεις γνωστο ρωτας την εταιρεια-καταστημα αν μπορεις να στειλεις στην εδρα τους κουριερ να παραλαβει.αυτα ομως που σου γραφω δεν τα εχω κανει στην πραξη εγω,τα εχει κανει αλλο μερος του φορουμ το οποιο και ανακαλυψε αυτο τον τροπο.οποτε συγχαρητηρια σε αυτο το θεμα μην μου δωσεις:-P:razz:.

εγω μονο καφε δεν παραγγελνω απο ιντερνετ πλεον αλλα θα γινει και αυτο:D!καλα το αμαζον το εχω ξετιναξει και ψωνιζω και απο το com στελνωντας τα σε συγγενεις στην αμερικη που μου τα φερνουν οταν ερχονται.στο αμαζον com εχει απιστευτα παιδικα ρουχα!!!!

ααααα και σημερα ηρθε και παρκοκρεβατο απο το my toys de!

τρελες διαφορες δεν λες τιποτα!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Στα babylino γιατί είναι το 5 μεγαλύτερο και δεν έχει 6? Εμείς βάζουμε 4+ αλλά μόλις τελειώσουν θα βάλουμε 5 αλλά μου φαίνονται και αυτά μικρά :confused:

Στο carrefour πήραμε σήμερα τσιπούρες με 2 ευρώ το κιλό.¨Ομως οι μισές μύριζαν άσχημα.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

κυριακη υπαρχει 5+

Κοριτσούδι μου!!! :)

Το ξέρω αλλά όπως στο 4 και 4+ ΔΕΝ υπάρχει διαφορά έτσι και στο 5 με 5+ ΔΕΝ θα υπάρχει καμία γι'αυτό απογοητεύομαι.... :(

Τι θα του βάλω του παιδιού μου μετά οεο??????

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...