Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δυστυχως δεν ξερω,και μαλλον και αυτοι δεν ειναι ενημερωμενοι γιατι χτες που ειδα μια κοπελα που δουλευει εκει και την ρωτησα,μου ειπε οτι μαλλον ισχυει μεχρι την επομενη εβδομαδα,χωρις να ειναι και εκεινη σιγουρη.

Καλημερα το -40 στα libero ισχυει μεχρι 26/4 δηλαδη μεχρι σημερα γιατι απο 27 εχει νεο φυλλαδιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα ισχύει το 50% στις οικονομικές συσκευασίες της Libero

Παίρνουν και τα κουπόνια

Δηλάδή σήμερα πήρα 18,45 - 9,23? ( είχα και κουπόνι -2,50?)

Έχει και έκπτωση στα azax - 30% και στο skip - 30%

ποσα τεμαχια εχει η μεγαλη συσκευασια στα libero;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

marilyn το νουμερο 4(7-14 κιλα)εχει 60 πανες και το νουμερο 3 68 πανες.

τελεια! ελπιζω μεχρι το απογευμα που θα παω να μην τελειωσουν...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Απίστευτο! Να ειστε καλά που το γραψατε εδω, αλλιώς δε θα το έπαιρνα είδηση!

18,45 -50% -5 ευρω κουπόνι= 4,22 ευρω οι 60 πάνες Νο 4!!!

Επίσης, στις δυο πολυσυσκευασιες(2+1) μωρομαντηλα pampers κάνουν 20% εκπτωση και παιρνουν και κουπόνια!

Διαφημίσεις

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τερμα ομως δε παιρνω αλλα!

θα φαω το στοκ γιατι σε λιγο δε θα ψαχνω κουπονια αλλα θα πουλαω πανες!!!!

χαχαχαχαχα Αμαν ρε Γατουλα κοντεψα να πνιγω!!!!!!!!

Και εγω ζηλευω αλλα εχω 7 κουτες των 68 τεμαχιων...δεν εχω αλλο χωρο που να τις βάλω???

και εγω εχω στοκ αλλα συνεχιζω:P:p:p!με 4,22 ευρω οι 60 πανες που θα ξαναβρω?????μακαρι να ειχα πολλα κουπονια -5 ευρω αλλα εχω μονο ενα :-(:sad::-(:sad:!ειμαι και αχαριστη,το ξερω!

η προσφορα ειναι για ολες τις συσκευασιες????η μονο τις οικονομικες???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω στοκ αλλα συνεχιζω:P:p:p!με 4,22 ευρω οι 60 πανες που θα ξαναβρω?????μακαρι να ειχα πολλα κουπονια -5 ευρω αλλα εχω μονο ενα :-(:sad::-(:sad:!ειμαι και αχαριστη,το ξερω!

χαχαχα ομοιοπαθείς κι εγώ!!! Εγώ είχα αρχισει να στοκάρω πριν γεννηθεί η μικρή...καλά δεν παίζομαι ε; :D:D:D θέλω κι άλλα κουπόνια των 5? :(

:D:D:D:D:D:D

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Έχει ξαναγραφτεί για το στοκ της Orchestra στην Τιτάνων που έχει -30%, αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό ισχύει και για τα παπουτσάκια που έχουν, γιατί γενικά δεν μπορώ να βρώ κάπως οικονομικά παπούτσια. Δεν έχουν άπειρα σχέδια, αλλά είναι ωραία και είχε καταπληκτικά πεδιλάκια.

Διαφημίσεις

Έχει ξαναγραφτεί για το στοκ της Orchestra στην Τιτάνων που έχει -30%, αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό ισχύει και για τα παπουτσάκια που έχουν, γιατί γενικά δεν μπορώ να βρώ κάπως οικονομικά παπούτσια. Δεν έχουν άπειρα σχέδια, αλλά είναι ωραία και είχε καταπληκτικά πεδιλάκια.

βρε αγαπη!!!!!

φτανεις Ορκεστρα

και αντι να μπεις μεσα...κανεις αναστροφη

κοιτας απεναντι

Kind Land

μπαινεις με αερα και κατεβαινεις ....υπογειο!!!!

πανω ειναι η νεα σεζον ητη 60+ ππαπουτσι

κατω η παλια σεζον , ητη σπαστα νουμερα και -----35 ευρω και ΚΑΤΩ!!!!

εκει ψωνιζωμαστε πλεον!!!

με 60 πηρα 2 ζευγαρια Κροκοντιλινο στη βαφτιστηρα μου και αλλα 15 για σπορτεξακια κουκλα της Α!!!

kKZUp2.png

βρε αγαπη!!!!!

φτανεις Ορκεστρα

κοιτας απεναντι

Kind Land

με 60 πηρα 2 ζευγαρια Κροκοντιλινο στη βαφτιστηρα μου και αλλα 15 για σπορτεξακια κουκλα της Α!!!

Ax θα αυτοκτονήσω... Ψάχνω εδώ και καιρό από που να της παίρνω παπούτσια. Κι έλεγα να μπω μέσα να ρωτήσω για προσφορές και μετά ντράπηκα... πήρα αθλητικά στο άλλο με τα παιδικά παραδίπλα με 30 ευρώ. Ευτυχώς τα παπουτσάκια για τη βάφτιση έκαναν μόνο 25. αλλα θα προτιμούσα τα κροκοντιλίνο βέβαια. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Οπωσδήποτε θα πάω από εκεί, με την πρώτη μας ανάγκη. Μένω και κοντά δηλ. Ωραία, πάνε και τα παπούτσια (το μεγαλύτερο πρόβλημα, τουτέστιν το πιο ακριβό). Νομίζω ότι τώρα είμαστε τακτοποιημένες! Ευχαριστούμε!

Τα παπούτσια του Orchestra συνήθως έχουν συμπαθητικά σχέδια, αλλά είναι απείρως σκληρά. Προσοχή.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

βρε αγαπη!!!!!

φτανεις Ορκεστρα

κοιτας απεναντι

Kind Land

Για ποια περιοχή μιλάτε βρε κορίτσια?

ρε παιδια εγω πηρα μωρομαντηλα 2+1 pampers αλλα δεν μου κανανε καμια εκπτωση..στις πανες εχει -15% στα μωροματηλα δεν μου κανανε εμενα..το σαββατο τα πηρα..μηπως αρχισε σημερα αυτο?

ρε παιδια εγω πηρα μωρομαντηλα 2+1 pampers αλλα δεν μου κανανε καμια εκπτωση..στις πανες εχει -15% στα μωροματηλα δεν μου κανανε εμενα..το σαββατο τα πηρα..μηπως αρχισε σημερα αυτο?

ναι σημερα ξεκινησε.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Για ποια περιοχή μιλάτε βρε κορίτσια?

Ελληνικό, όρια με Αργυρούπολη. Στην οδό Τιτάνων λίγο πιο κάτω από το Πράκτικερ, αριστερά είναι το mothercare, λίγο πιο κάτω το στοκ της Orchestra και δεξιά το στοκ της Ήρα και εκεί δίπλα το Kids Land που μας είπε η Γατούλα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...