Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαστημα μεταξυ της μιας εγκυμοσυνης με την αλλη !!!

Διαστημα μεταξυ της μιας εγκυμοσυνης με την αλλη !!!  

1.096

1. 1. Διαστημα μεταξυ της μιας εγκυμοσυνης με την αλλη !!!

• από 1 μέχρι 3 μήνες
      24
    • από 3 μέχρι 6 μήνες
      37
    • από 6 μήνες έως 1 χρόνο
      127
    • από 1 χρόνο μέχρι 2 χρόνια
      245
    • πάνω από 2 χρόνια
      307

Recommended Posts

Όταν με το καλό γεννηθεί η μπεμπούλα μας θα έχει σχεδόν 2μιση χρόνια διαφορά από τον Νικολίνο. Έχουμε πέρασει τόσο όμορφες στιγμές με το αγοράκι μας που δεν είχαμε κανέναν ενδοιασμό για το αν θα κάνουμε δεύτερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εμεινα εγκυος τωρα που το κοριτσακι μου ειναι 8 μηνων!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Eμένα πάλι κορίτσια μου έλαχε ένας πρωτότοκος που έκανε 2 χρόνια να κοιμηθει!!!! Άσε η αφαγία του...οπότε για δεύτερο ούτε που το σκεφτόμουνα με τόση ταλαιπωρία. Περίμενα ένα χρόνο αφού έστρωσε, να στανιάρω η γυναίκα, και έμεινα έγκυος στα 3α του γενέθλια. Προσωπικά θεωρώ την τέλεια διαφορά τα 3,5 με 4 χρόνια. Μια χαρά παίζουνε μαζί τα μπουμπουκάκια μου!

κοριτσια (τα ξαναπα συοπτικα πιο πανω) κι εμενα εχουν 20μηνες διαφορα και ειναι καλα να ναι κοντα (μεχρι κ τα ιδια ρουχα φορανε!!!ειναι κ αδυνατουλες) κουβαλαμε καροτσι για τη μικρη αλλα αν τυχει ωρα αναγκης κοιμαται κ η μεγαλη(η μικρη κοιμαται ελαχιστα το καροτσι το κουβαλαμε απλα για να καθεται)...ειναι κ πρακτικο το θεμα!!! εχουν αρχισει να παιζουν μαζι δεν ενοχλουν η μια την αλλη στον υπνο . Προυποθεση ειναι να μην ειναι δυσκολα παιδια. εμενα ευτυχως η μεγαλη ειναι πολυ καλοβολη, η μικρη λιγο πιο γκρινιαρα αλλα οκ πολλα ηθελα?!!!

ευτυχως δεν εχουμε πολυ θεμα ζηλιας ελαχιστες φορες, συνηθως παει η μεγαλη να την αγκαλιασει,τη φιλαει, τη φωναζει να παιξουνε κλπ

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

• 8 months later...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Μόλις έκλεισε ο μεγάλος τα δύο άρχισα έστω και να το σκέφτομαι. Ειδικά αν δεν έχετε βοήθεια, όπως εγώ, δε συνιστώ νωρίτερα.

Τώρα, αν προκύψει, γερά να 'ναι κι όλα γίνονται. :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

• 1 month later...

Εχουν διαφορά περίου 22,5 μήνες, όταν ήταν ο μεγάλος 14,5 μηνών έμεινα έγκυος στον μικρό.

Είχε τα ζόρια του φυσικά στην αρχή, αλλά στην περίπτωσή μας που ειναι και ίδιο φύλο είναι πολυ οικονομικό :) :) :) και πάνω απο όλα βάζω τη σχέση που εχουν μεταξύ τους! κοινά ενδιαφέροντα, κοινοί φίλοι, κ.α.

• 1 month later...

Εγω γεννησα το πρωτο μου αγορακι οταν η κορη μου ηταν 13 χρονων! Δεν ηταν απο επιλογη μας , αλλα οταν η κορη μου ηταν 5 ειχα μια παλλινδρομη που λιγο ελλειψε να παθω σηψαιμια και ετσι το αναβαλαμε για ενα χρονικο διαστημα,μετα ηρθαν αλλα προβληματα υγειας και ετσι περασαν αρκετα χρονια για να αποκτησουμε το δευτερο -1/2008, μετα απο 2 χρονια ηρθε και ο τριτος μας -1/2010 και μετα απο 17 μηνες το τριτο μας αντρακι !- 8/2011!!!:D Η "αδικημενη" της υποθεσης ειναι η μεγαλη μου που ουσιαστικα μεγαλωσε μονη της...τα μικρα παραυτα τα λατρευει και τα βλεπει σαν κουκλες, αυτα απο την αλλη (τα δυο μεγαλυτερα κανουν κομμα στα παντα, ναι μαλωνουν κιολας ,αλλα αλιμονο μας αν μαλωσουμε εναν εκ των δυο!!! Σαυτο το "κομμα" πιστευω θα εισχωρησει καιτο νινι μολις ξεπεταχτει...και ενω λιωνω απο την κουραση (η μοναδικη βοηθεια που εχω ειναι απο τη μεγαλη μου κοπελιτσα!!!), τρελλαινομαι να τα βλεπω ετσι ολα

τα ζουζουνακια μου μαζι.....:):):)!

Εγώ μόλις πριν από 16 μέρες γέννησα το δεύτερο αγοράκι μου. Το πρώτο μου είναι αυτή τη στιγμή 28μηνών. Έμεινα έγκυος όταν ο μεγάλος μου ήταν περίπου 1,5 χρονών. Αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολα επειδή ο μεγάλος έχει κολλήσει στον πατέρα του κτλ. αλλά το έχει πάρει πολύ καλύτερα απ' ότι το περίμενα. Με βοηθάει σε όλα και συνέχεια θέλει αγκαλιά τον μικρούλη. Το μέλλον θα δείξει όμως!

Διαφημίσεις

Εγώ μόλις πριν από 16 μέρες γέννησα το δεύτερο αγοράκι μου. Το πρώτο μου είναι αυτή τη στιγμή 28μηνών. Έμεινα έγκυος όταν ο μεγάλος μου ήταν περίπου 1,5 χρονών. Αυτή τη στιγμή είναι λίγο δύσκολα επειδή ο μεγάλος έχει κολλήσει στον πατέρα του κτλ. αλλά το έχει πάρει πολύ καλύτερα απ' ότι το περίμενα. Με βοηθάει σε όλα και συνέχεια θέλει αγκαλιά τον μικρούλη. Το μέλλον θα δείξει όμως!

Mαρία μου ακριβώς την ίδια διαφορά έχουν τα μωρά μου, όταν ήταν 19 μηνών ο πρώτος έμεινα έγκυος στο δεύτερο που κοντεύει να χρονίσει.

Το πρώτο 6μηνο ήταν πολύ ήρεμο μετά υποτροπίασε ο μεγάλος και κάτι ζηλίτσες τις έχουμε. "Το μέλλον θα δείξει όμως!"

23 μήνες έχουν διαφορά το κορίτσια μου! Γεννήθηκαν όπως καταλαβαίνετε ίδια εποχή, είναι και ίδιο φύλο και είναι πολύ πρακτικό αυτό!

Έμεινα έγκυος δύο μήνες μετά τα πρώτα γενέθλια της μικρής μου

Διαφημίσεις

κι εγώ έμεινα έγκυος όταν ο μεγάλος μου ήταν 8 μηνων και μιας και ο μικρός γεννήθηκε 8 μηνων έχουν περίπου 16 μήνες διαφορά.... Δυσκολα λίγο τα πράγματα στην αρχή αλλά περιμένω τις μέρες που θα παιζουν μαζί και χαίρομαι!

εμένα τα ζουζούνια μου έχουν 28 μήνες διαφορά... και ευτυχώς όλα μέχρι στιγμής πάνε θαυμάσια... παίζουν μαζί... είναι χάρμα... θέλω πολύ τρίτο... αλλά δεν το βλέπω... εκτός εάν έρθει "ξαφνικά" :wink:

2Niwp2.png

6PDKp2.png

• 2 months later...

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ)..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

• 3 εβδομάδες μετά...

εμένα ο μπέμπης μου είναι 8 μηνών !!!!!!!! Ήθελα μεγάλη οικογένεια.....4 παιδάκια αλλά δεν το βλέπω, είμαι μόνη μου και δυσκολέυομαι.....ιδανικά νομίζω ότι τα παιδάκια θα πρέπει να έχουν 3-4 χρόνια διαφορά, έτσι ώστε όταν έχει ξεπεταχτεί λιγάκι το ένα, να μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο νέο μωράκι που το χρειάζεται περισσότερο.

14 μήνες διαφορά έχουν τα παιδάκια μου! Όταν γέννησα την κόρη μου ο γιος μου δεν περπατούσε ακόμα..

και τα δικα μου τοσο θα εχουν?αναρωτιεμαι αν θα ζηλεψει ο μικρος και το ποσο θα προσαρμοστει ευκολα λογω του οτι θα ειναι πολυ μικρος.....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

και τα δικα μου τοσο θα εχουν?αναρωτιεμαι αν θα ζηλεψει ο μικρος και το ποσο θα προσαρμοστει ευκολα λογω του οτι θα ειναι πολυ μικρος.....

Ο δικός μου προς το παρόν δε ζηλεύει καθόλου.. Το αντίθετο, πάει και τη χαϊδεύει κ της κάνει οοοοο.... Επειδή είναι τόσο μικρά νομίζω δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.. Ελπίζω να μην αλλάξει μεγαλώνοντας κ αρχίζει να τη ζηλεύει!

KtMtp3.png

• 3 months later...

Εγω δεν έχω ακομα δεύτερο. Έχω την εξής ερώτηση, αν επιτρέπεται να τη γράψω εδώ,

πόσο εύκολα μείνατε στο δεύτερο έγκυος?

είναι πιο εύκολα επειδή έχει ας το πούμε το σύστημα της αναπαραγωγής ενεργοποιηθεί μια φορά? είναι πιο δύσκολα επειδή λόγω πρώτου παιδιού δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος?

• 1 month later...

Τι να σου πω, δεν υπάρχει κανόνας.... Σϊγουρα ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ περιορισμένος, αλλά εμείς γαι παράδειγμα δεν χρειαστήκαμε και πολύ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη! Προέκυψε ανέλπιστα εύκολα και γρήγορα... Γνωρίζω άλλες κοπέλες που προσπάθησαν πολύ περισσότερο για το δεύτερο. Λαχείο είναι τελικά....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...