Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ τι έπαθα,πώς την πάτησα,να σου πώ φοβάμαι να το πάω σε καθαριστήριο μην το κάνουν χειρότερο!!!την μοίρα μου βραδυάτικα, ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ψάχνοντας τρόπο να καθαρίσω μούχλα από δερμάτινα ρούχα ανακάλυψα το παρακάτω σαιτ:

http://www.johnpap.net/not-el/diaMikraKaiPraktika/SynoptikhAnafora.htm

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.

Πάντως εαν γνωρίζετε πως να αφαιρέσω την μούχλα από τα δερμάτινα χωρίς να τα βλάψω παρακαλώ βοηθήστε με.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Και πως έγινε η μούχλα στο δερμάτινο ρε κοπελιά που το είχες;;;;;;;;

Ξέχασες κάτι σε τσέπη και έγινε, αλλιώς πώς!!!!!!!

Στην ντουλάπα του σπιτιού, το οποίο καθώς είναι καινούριο και κοντά στη λίμνη έχει πολύ υγρασία. Βασικά δεν άνοιγα και πολύ αυτήν την ντουλάπα οπότε ότι δερμάτινο υπήρχε μέσα γέμισε μούχλα αφού η μούχλα μεταδίδεται από το ένα στο άλλο. Να φανταστείς ένα σακάκι που το είχα πάρει για δερμάτινο τελικά κατάλαβα ότι δεν ήταν αφού έμεινε άθικτο! δίπλα στα άλλα.

Εγώ το ΄παθα αλλά ξέχασα κάτι στην τσέπη και το αποτέλεσμα ήταν να το πάω στο καθαριστήριο να ΄το απολυμάνουν πρώτα, μετά έκοψαν την τσέπη και ήταν εντάξει. Αλλά αυτό που λες έκανε τόση ζημιά επειδή είναι το σπίτι κοντά στην λίμνη;;;;;;;:confused:Πήγαινέ το καθαριστήριο.......και μετά έχει ο θεός.

a63700a23b.png 87032dd023.png

Δεν έχει άλλη πολυκατοικία από την μια πλευρά, και η μόνωση είναι μηδαμινή - εργολάβοι τι να περιμένεις - όπότε λίγο η υγράσία, λίγο η κλεισούρα έγινε η δουλειά.

Λέω να δοκιμάσω με λίγο νερό και ένα σφουγγάρι και μετά ως έσχατη λύση το καθαριστήριο αν γίνεται να τα αναλάβουν.

Διαφημίσεις

Παντως για τις δερματινες τσαντες εμενα μου εχει πει πωλητρια να χρησιμοποιω μωρομαντηλα για να τις καθαριζω. Δεν ξερω αν κανει για τη δικη σου περιπτωση ομως.

οτι ετοιμαζομουν να γραψω οτι με τον ατμοκαθαριστη ο φουρνος γινεται τελειος ! ... θελει μετα και το τριψιματακι του βεβαια με υγρο πιατων κ σφουγγαρι !!!

συνηθως ο αντρας μου καθαριζει τις σχαρες του φουρνου , ντουλαπια κουζινας , πλακακια κ ειδη μπανιου, την τζαμενια πορτα του τζακιου κ την εστια , την φριτεζα , το νεροχυτη, το αυτοκινητο και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις !

βεβαια δεν ειναι για καθημερινη χρηση !!!! οταν κανουμε γενικη !

αν παρεις , να παρεις εναν μεγαλο γιατι εμεις εχουμε εναν μικρο και μας σπαει τα νευρα το γεμισμα συνεχεια !

αααα επισης πρεπει να εχεις ενα στεγνο πανι γιατι αφηνει νερα

αυτα

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

όλα αυτά που αναφέρει η GEMAKOAL μόνο όμως σε περίπτωση που δεν βαριέσαι να τον ξεντουλαπιάσεις να τον συνδέσεις και να περιμένεις όση ώρα χρειάζεται για να ζεσταθεί ο ατμός ή να κρυώσει για να βάλεις νερό .... :mrgreen::mrgreen:με αυτό θέλω να πω ότι εμείς δεν τον βολευτίκαμε καθόλου, για την ακρίβεια ο άντρας μου πάντα μου την λεει για την συγκεριμένη αγορά κάθε φορά που το θυμάτε :oops::oops::oops:

Ενώ έναν μικρό που είχε αγοράσει η μητέρα μου μια χαρά τον χρησιμοποιούσα ως ανύπαντρη στο σπίτι της. :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεισ σας.

Θαρρώ πως είναι πολύ βαρετό να περιμένω να ζεσταθεί κλπ,κλπ..Αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια ''μεγαλύτερη'' συσκευή που ίσως είναι πιο άμεσα τα πράγματα.

Θα πάω να ρωτήσω, αλλά -γενικά- οι υπάλληλοι καλά όλα δεν τα παρουσιάζουν?

Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα να μου απαντήσει:

Εχω κατι μποτες καστόρι κουρεμένο Πολύ καλής ποιότητας, αλλά είναι μπεζ και μετα απο κάποιες φορες ε΄χουν αρχίσει να ψιλομαυρίζουν σε κάποια σημεία, όσο και αν τις προσέχω.

Εχετε καμιά ιδέα πώς να τα καθαρίσω, αλλά να είναι κάτι σίγουρο, για να μην μου χαλάσουν, γιατί είχα δώσει ένα κάρο λεφτά.

Ευχαριστώ!

Εμένα δεν είναι μούχλα, είναι βρωμιά απο χρήση. Απλά λόγω χρώματος φαίνεται πολύ. Λες να κάνει δουλειά το νερο? Φοβάμαι μήπως χαλάσουν...

Δεν έχει τύχει να έχουν βραχεί από βροχή?

πιστεύω το νερό δεν χαλάει τα δερμάτινα, αλλά αν ψάξεις ίσως βρεις και ειδικά προιόντα καθαρισμού στο εμπόριο.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραψε αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο εύγε και ένα ευχαριστώ!!

Εφάρμοσα αυτό που είπε να βάλουμε 1-2 βανίλιες σκόνη να ρουφήξει η ηλεκτρική σκούπα και τότε κάθε φορά που θα σκουπίζουμε θα μοσχομυρίζει και ΄ναι όντως έτσι είναι και μου άρεσε πάρα πολύ!! Να είστε καλά κορίτσια με τις συμβουλές σας

Δεν έχει τύχει να έχουν βραχεί από βροχή?

πιστεύω το νερό δεν χαλάει τα δερμάτινα, αλλά αν ψάξεις ίσως βρεις και ειδικά προιόντα καθαρισμού στο εμπόριο.

Οχι γιατί τα προσέχω πολύ όπως είπα, ακριβώς για να μην χαλάσουν.Βασικά αν ήταν το κλασικό γυαλιστερό δέρμα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Είναι όμως το καστόρι το κουρεμένο.

Δεν γνωρίζω εάν έχει ξαναειπωθεί αλλά ανακάλυψα έναν τρόπο για να φεύγει η κόλλα από συσκευασία των επίπλων, τρίψιμο με λίγο baby oil και εξαφανίστηκε η κόλλα.

μελιτα να κανω μια ερωτηση??εγω στο τραπεζακι του σαλονιου ειχα βαλει προστατευτικα για τις γωνιες τα οποια τα ειχα κολλησει με αυτοκολητακια..τεσπα η μικρη μου τα ξεκολλησε και εχει μεινει η κολλα πανω θα μπορουσα λες να τα ξεκολλησω με το παιδικο λαδακι??

Το καλύτερο για ξεκόλλημα και υπολείματα κόλλας από αυτοκόλλητα είναι η καθαρή βενζίνη δεν λερώνει και δεν αφήνει σημάδια λεώ εγώ από προσωπική εμπειρία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...