Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Βρε σεις! Πότε μου το κάνατε το θέμα 5 σελίδες χαμπάρι δεν πήρα! :lol:

Πάντως σας ευχαριστώ! Διαπίστωσα 2 λάθη που κάνω. Πρώτον ξεχειλίζω το μαλακτικό, δεύτερον στουμπώνω το πλυντήριο! Πολύ ρούχο βρε κορίτσια, πολύ.... :cry: Με 2 μπόμπιρες καταλαβαίνετε.....κάθε μέρα βάζω πλυντήριο..και το καλάθι πάλι τίγκα είναι κάθε βράδυ!!! Θα ξεκινήσω λοιπόν να κάνω πρώτα την συντήρηση με τους 90 και τις ταμπλέτες αποσκληρυντικού μαζί με το ξυδάκι.

Βικάκι...τι γρεάφεις;;;Το ιδιο και με μένα...Επειδη δεν παιζει να διαβάσω 6 σελίδες...πλίζ κάνε μια σούμα για τα πρεπει και τα μη με τα μαλακτικά-κάτι πήρε το μάτι μου για ξυδια και αλάτια...-και γράψτα πλίζ και εγω κάνω 20 τις κρέπες και τις στέλνω με κουριερ...

ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Βικάκι...τι γρεάφεις;;;Το ιδιο και με μένα...Επειδη δεν παιζει να διαβάσω 6 σελίδες...πλίζ κάνε μια σούμα για τα πρεπει και τα μη με τα μαλακτικά-κάτι πήρε το μάτι μου για ξυδια και αλάτια...-και γράψτα πλίζ και εγω κάνω 20 τις κρέπες και τις στέλνω με κουριερ...

Aggeloudia μου,

1) δεν στουμπώνουμε το πλυντήριο. Στο πάνω μέρος του κάδου πρέπει να χωράει η παλάμη μα ςόρθια, να έχει κενό δηλαδή.

2)δεν ξεχιλίζουμε το μαλακτικό,αν το κάνουμε θα "φύγει" την ώρα της πλύσης και δεν θ αυπάρχει στο τελευταίο ξέβγαλμα

3)Αν το νερό της περιοχής είναι σκληρό, χρησιμοποιούμαι ταμπλέτες αποσκλυρυντικού

4) Καλό είναι να κάνουμε πλύση εγώ λέω φορά το εξάμηνο, χωρίς ρούχα στους 90, αδειάζοντας ένα μπουκάλι λευκό ξύδι και 4 κουταλιές σούπας σόδα μαγειρική, την σκόνη.

5)Το απορρυπαντικό για τα ρούχα δεν πρέπει να έχει έντονη μυρωδιά γιατί θα καλύψει την μυρωδιά του μαλακτικού.

6)Τα ρούχα πρέπει να απλώνονται και να μαζεύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

7) Υπάρχουν υγρά απορρυπαντικά που έχουν ενσωματωμένο και το μαλακτικό όπως ΑΡΙΕΛ προσωπικά τα μύρισα και δε μου άρεσαν

:cool:Υπάρχει το ΣΚΙΠ πανίσχυρο μικρό που είναι μόνο απορρυπαντικό και έχειέντονη μυρωδιά που μένει στα ρούχα και κάποιες κοπέλες δεν χρησιμοποιούν καθόλου μαλακτικό, δεν ξέρω όμως αν τα ρούχα είναι μαλακά μετά την πλύση και επίσης λέχθηκε ότι το μαλακτικό έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται ΄στην περίπτωση του υγρού απορρυπαντικού.

:cool:Τα Ελληνικά νησιά μυρίζουν όντως πολύ ωραία όπως και η ΠΟΥΔΡΑ του Βασιλόπουλου αλλά δεν μου έμεινε στα ρούχα όσο τα νησιά με το σίδερο μειώθηκε πολύ...

Αυτά! Αν χρειάζεσαι περισσότερες ίνφο πέστο ε?!

:lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλά γελάω ΑΚΟΜΑ μαζί σου...(οχι μεσενα αλλά με το πως ταγραψες...)

Εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερωτηση προην χαζής ξανθιάς...Η συντηρηση του κάδου αυτο με το ξυδι ...το ξυδι και η σοδα κατευθειαν στον κάδο ή στην θηκη;

1422749yb3nxyefmn.gif

Γιατι το πληντηριο εχει φρουμάξει...δεν παιρνει ανασα το τσαμένο....εχω περιοδικά και καλλυντικά πάνω...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Στη θήκη φιλενάδα για να περάσει από όλα τα εξαρτήματα του το καημένο! Και εγώ βάζω κάθε μέρα πλυντήριο στάνταρ! Μόνο μην με ρωτήσεις κανείς για το σίδερο θα κάνω ΦΟΝΟ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Aggeloudia μου,

1) δεν στουμπώνουμε το πλυντήριο. Στο πάνω μέρος του κάδου πρέπει να χωράει η παλάμη μα ςόρθια, να έχει κενό δηλαδή.

2)δεν ξεχιλίζουμε το μαλακτικό,αν το κάνουμε θα "φύγει" την ώρα της πλύσης και δεν θ αυπάρχει στο τελευταίο ξέβγαλμα

3)Αν το νερό της περιοχής είναι σκληρό, χρησιμοποιούμαι ταμπλέτες αποσκλυρυντικού

4) Καλό είναι να κάνουμε πλύση εγώ λέω φορά το εξάμηνο, χωρίς ρούχα στους 90, αδειάζοντας ένα μπουκάλι λευκό ξύδι και 4 κουταλιές σούπας σόδα μαγειρική, την σκόνη.

5)Το απορρυπαντικό για τα ρούχα δεν πρέπει να έχει έντονη μυρωδιά γιατί θα καλύψει την μυρωδιά του μαλακτικού.

6)Τα ρούχα πρέπει να απλώνονται και να μαζεύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

7) Υπάρχουν υγρά απορρυπαντικά που έχουν ενσωματωμένο και το μαλακτικό όπως ΑΡΙΕΛ προσωπικά τα μύρισα και δε μου άρεσαν

:cool:Υπάρχει το ΣΚΙΠ πανίσχυρο μικρό που είναι μόνο απορρυπαντικό και έχειέντονη μυρωδιά που μένει στα ρούχα και κάποιες κοπέλες δεν χρησιμοποιούν καθόλου μαλακτικό, δεν ξέρω όμως αν τα ρούχα είναι μαλακά μετά την πλύση και επίσης λέχθηκε ότι το μαλακτικό έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται ΄στην περίπτωση του υγρού απορρυπαντικού.

:cool:Τα Ελληνικά νησιά μυρίζουν όντως πολύ ωραία όπως και η ΠΟΥΔΡΑ του Βασιλόπουλου αλλά δεν μου έμεινε στα ρούχα όσο τα νησιά με το σίδερο μειώθηκε πολύ...

Αυτά! Αν χρειάζεσαι περισσότερες ίνφο πέστο ε?!

:lol:

Να σαι καλα για τη λιστα :wink: ... Θα δοκιμασω και το Quanto να δω τι διαφορα εχει με το Cajoline ...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Καλημέρα.Με τι καθαρίζεται πατωμα ,τζάμια,πόρτες δεδομένο οτι η μικρή ακουμπάει και γλύφει τα πάντα?Ρώτησα βέβαια την παιδιάτρο για τα απορυπαντικά και μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ως μάνα έχω τις αμφιβολίες μου!!!!Κάποιοι μου είπαν με σκέτο νερό αλλα γίνεται δουλειά ετσι? Για τα εντομοκτόνα τι γνωμη έχετε?

2GxD.jpg2GxDp2.png

Frourou μου, εγω από τοτε που γεννηθηκε ο Θεόφιλος όλα τα καθάριζα με το αντίστοιχο απορρυπαντικό.Πόρτες με γενικης χρήσης.Στο σφουγγαρισμα μέσα στον κουβά έσταζα και μια σταγονα χλωρίνη.Συνήθως όμως πέρνω απορρυπαντικό γενικής χρήσης που να περιέχει χλώριο.( σ'αυτή την περίπτωση δεν στάζω χλωρίνη )

Εντομοκτόνα όχι δεν χρησιμοποίησα ποτε..μακρυά.Εσύ γιατί ακριβώς τα χρειάζεσαι τα εντομοκτόνα?

υ.γ.: γράφω αυτό που εκανα εγώ που δεν είναι απαραίτητα το σωστο.Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. :D

rQGhp3.png

δε χρησιμοποιω ουτε εντομοκτονα,ουτε πολλα χημικα!!!

σφουγγαριζω σχεδον παντα με ξυδι και τα υπολοιπα τα κανω με γεν.χρησεως.τις τουαλετες συνηθως με χλωρινη!!! :)

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

εμφανίστηκαν τα αγαπημένα μου μυρμηγκάκια και είμαι να σκάσω :cry::cry:

Η ρίγανη είναι ότι πρέπει!

:wink: Δεν πλησιάζουν! Καθώς και ο βασιλικός για τα έντομα!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

μια καλη λυση αν και θα ακουστει κουφο για τις πορτες ειναι τα μωρομαντηλα ναι τα μωρομαντηλα μου το ειπε μια φιλη και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι πορτες <τζαμι> κανει οσο για πατωμα κτλ εγω χλωρινη βαζω

Εγώ χρησιμοποιώ topine αντιμικροβιακό σε όλα,

πάγκους πάτωμα τουαλέτα παιχνίδια

είναι σούπερ καθαρίζει καλά και μοσχομυρίζει,

το χρησιμοποιούσαμε και στον παιδικό σταθμό που δούλευα..

δοκιμάστε το είναι φοβερό και έχω και το κεφάλι μου κάπως ήσυχο...αλλιώς ...detol.

Διαφημίσεις

Αν και απολυμαινει καλα η χλωρινη(την οποια κι εγω χρησιμοποιω)δεν πρεπει να αναμιγνυεται με αλλα καθαριστικα γιατι μπορει να προκαλεσει σοβαρες βλαβες στον ανθρωπινο οργανισμο.

Ειχα διαβασει για ¨ τα τοξικα στο σπιτι¨της greenpeace αυτος ειναι και τιτλος,και το τι λεει κοριτσια μεσα ,δεν περιγραφεται :shock:

Αν και απολυμαινει καλα η χλωρινη(την οποια κι εγω χρησιμοποιω)δεν πρεπει να αναμιγνυεται με αλλα καθαριστικα γιατι μπορει να προκαλεσει σοβαρες βλαβες στον ανθρωπινο οργανισμο.

Gold μου αυτό ισχύει όταν χρησιμοποιείς την χλωρίνη με καθαριστικά που έχουν σχέση με απομάκρυνση αλάτων. Στο γενικής χρήσης δεν υπάρχει πρόβλημα.

rQGhp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΠΑΛΕΣ ΌΠΩΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ? Ή ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ ΣΥΧΝΑ?

Με τον καιρο σκηραινουν δυστυχως. Απλα οταν σκληραινουν απο πετσετες προσωπου γινονται ποδιων και για το προσωπο παιρνουμε αλλες. :wink:

:lol::lol::lol::lol: κι εγω αυτο κανω

z1QBp3.png UKB8p3.png

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΗΜΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ Α¨ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ 60 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ .ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ

εγώ έχω ένα κολπάκι που νομίζω ότι πιάνει...

πριν τις σιδερώσω τις ψεκάζω το ψεκαστήρι (χαχα..τι λέγειν έχω η άτιμη)

που μέσα έχει λίγο νεράκι και λίγο μαλακτικό...προσοχή λίγο μαλακτικό ελάχιστο...αυτό το κάνω και σε άλλα ρούχα...και έτσι είναι πολύ πιο

μαλακά και πολύ πιο μυρωδάτα :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...