Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ! συμβουλές, tips & μικρά μυστικά!

Recommended Posts

Αχ κοριτσάκια, όλα αυτά που λέτε μου φαίνοντα τίποτα μπροστά στο δικό μου πρόβλημα, καινούργια πολυκατοικία πρώτος όροφος και κάθε χειμώνα (2 σύνολο) παρουσίαζε όχι απλά υγρασία αλλά νερό, πολύ νερό στις δύο κρεββατοκάμαρες, τι τον κατασκευαστή φέραμε και μας έβαλε επιπλέον μόνωση από κάτω στην πιλωτή (με χρέωση του εννοείτε), τι μηχανικοί και υδραυλικοί περάσαν, ολόκληρος στρατός, κανένας δεν έβρισκε την αιτία, λύση καμμία, ώσπου φέτος πήρα έναν αφυγραντήρα και ΣΩΘΗΚΑ, νερό πουθενά, πιστεύω ότι βρέθηκε η λύση. Βέβαια ο κατασκευαστής μου έχει ανανεώσει την εγγύηση λόγω του προβλήματος.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια, όλα αυτά που λέτε μου φαίνοντα τίποτα μπροστά στο δικό μου πρόβλημα, καινούργια πολυκατοικία πρώτος όροφος και κάθε χειμώνα (2 σύνολο) παρουσίαζε όχι απλά υγρασία αλλά νερό, πολύ νερό στις δύο κρεββατοκάμαρες, τι τον κατασκευαστή φέραμε και μας έβαλε επιπλέον μόνωση από κάτω στην πιλωτή (με χρέωση του εννοείτε), τι μηχανικοί και υδραυλικοί περάσαν, ολόκληρος στρατός, κανένας δεν έβρισκε την αιτία, λύση καμμία, ώσπου φέτος πήρα έναν αφυγραντήρα και ΣΩΘΗΚΑ, νερό πουθενά, πιστεύω ότι βρέθηκε η λύση. Βέβαια ο κατασκευαστής μου έχει ανανεώσει την εγγύηση λόγω του προβλήματος.

δηλαδή δεν βρήκαν αν έχει σπάσει κάποιος σωλήνας? και εμάς ο δίπλα έκανε την βλακεία να μην ενώσει καλά το σιφόνι του μπάνιου του και έτσι γέμισε όλη η πλάκα από τα νερά του όταν έκανε μπάνιο και περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι να στεγνωσουνε τα πατώματα και οι κοινοί τοίχοι...μήπως κάτι τέτοιο έγινε και με σας?

τι είναι αυτός ο αφυγραντήρας? και πόσο κοστίζει?

gwggp2.png ISWTp2.png

Δεν υπάρχει πρόβλημα σπασμένου σωλήνα γιατί τα ελέγξανε όλα, δεν υπάρχει πρόβλήμα ούτε από άλλο διαμέρισμα γιατί δεν επικοινωνούν τα δωμάτια με άλλους. Το πρόβλημα βέβαια υπάρχει, γι’ αυτό και ανανέωσα την εγγύηση, που όμως δεν μπορεί να το βρει κανένας. Ο αφυγραντήρας είναι μία συσκευή ηλεκτρική που την βάζω και λειτουργεί όλη την ημέρα και μέσα σε έναν κάδο μαζεύει νερό, το τι νερό μαζεύει δε λέγετε, κάθε δεύτερη μέρα να φανταστείς το αδειάζω. Κοστίζουν νομίζω από 80€ έως και 200€ αν θυμάμαι καλά.

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τα ρούχα ΔΕΝ μυρίζουν!Γενικά όλα όσα προτείνουν οι κοπέλες θα τα δοκιμάσω γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Άντε βρήκα καινούρια λόξα...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Καλησπέρα!!

Κι εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε με τους τοίχους. Όσους ειδικούς ρωτήσαμε μας είπαν ότι φταίνε τα αλουμίνια. Μήπως σωθούμε με τον αφυγραντήρα;; Και πώς γίνεται;; Χρειάζεται ένας για όλο το σπίτι ή θα πρέπει να βάλω σε κάθε δωμάτιο;;;

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει πρόβλημα σπασμένου σωλήνα γιατί τα ελέγξανε όλα, δεν υπάρχει πρόβλήμα ούτε από άλλο διαμέρισμα γιατί δεν επικοινωνούν τα δωμάτια με άλλους. Το πρόβλημα βέβαια υπάρχει, γι’ αυτό και ανανέωσα την εγγύηση, που όμως δεν μπορεί να το βρει κανένας. Ο αφυγραντήρας είναι μία συσκευή ηλεκτρική που την βάζω και λειτουργεί όλη την ημέρα και μέσα σε έναν κάδο μαζεύει νερό, το τι νερό μαζεύει δε λέγετε, κάθε δεύτερη μέρα να φανταστείς το αδειάζω. Κοστίζουν νομίζω από 80€ έως και 200€ αν θυμάμαι καλά.

Ασπασία πολύ χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου θα μπορούσες να μας πεις την μάρκα ή να βάλεις λίνκ , για την συσκευή που πήρες?

Ευχαριστούμε πολύ!

Καλησπέρα,

Εμείς έχουμε έναν και πιάνει τα δύο δωμάτια που έχουν πρόβλημα (να φανταστείς είναι απέναντι το ένα από το άλλο) νομίζω ότι πιάνει περίπου 50 τ.μ.

να λελευω τα πουλοπαμ!

ολοι εδω ανταμα τα τεμετερα....!!!

Αντε σιρτε ενα ξαϊ!!!!

κατι καλατσευω και εγω. αλλα οχι πολλα ριζαμ΄

Απο μαμα ποντια και εγω. Αλλα με αδυναμια σε αυτη την καταγωγη.

Σε χορευτικο ποντιακο εδω και 16 χρονια και μια περιοδο εκανα και γω την δασκαλα ποντιακων σε παιδακια στον εν λογο συλλογο. Εχω μεγαλη αδυναμια σε αυτη την μερια!!!

:D:lol::wink:

Και εγώ έχω μεγάλη αδυναμία ως ΛΑΖΙΝΑ!

Μήπως να ανοίξουμε ένα τοπικ με θέμα "Τα Τεμέτερον"?

θα ειναι καφε "Τεμέτερον"!!!Και πολυ στεναχωρεθηκα που ησαστε μισες(ποντιες εννοω):D:D!Κοιταξτε κατα δω και μια ολοκληρη!!Μαμα,μπαμπας, παππουδες και οσο κοιταμε πιο πισω φτανουμε στην Τραπεζουντα!!! :D:D:D

Βρε σεις! Πότε μου το κάνατε το θέμα 5 σελίδες χαμπάρι δεν πήρα! :lol:

Πάντως σας ευχαριστώ! Διαπίστωσα 2 λάθη που κάνω. Πρώτον ξεχειλίζω το μαλακτικό, δεύτερον στουμπώνω το πλυντήριο! Πολύ ρούχο βρε κορίτσια, πολύ.... :cry: Με 2 μπόμπιρες καταλαβαίνετε.....κάθε μέρα βάζω πλυντήριο..και το καλάθι πάλι τίγκα είναι κάθε βράδυ!!! Θα ξεκινήσω λοιπόν να κάνω πρώτα την συντήρηση με τους 90 και τις ταμπλέτες αποσκληρυντικού μαζί με το ξυδάκι.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έχω γύρω γύρω μπαλκόνι και η υγρασία παρουσιάζεται στους εξωτερικούς τοίχους όλων των δωματίων :shock: . Πολύ απαίσιο πράγμα. Ο άντρας μου το καθαρίζει συνέχεια, αλλά τι να σου κάνει; Ξαναβγαίνει. Χρειάζεται μια μόνιμη λύση. Θα ξαναρωτήσω γιατί δεν γίνεται να το αφήνουμε. Στο μεταξύ όλα γίνονται το χειμώνα με τα καλοριφέρ. Το καλοκαίρι όλα μια χαρά! :roll:

να λελευω τα πουλοπαμ!

Αντε σιρτε ενα ξαϊ!!!!

Σε χορευτικο ποντιακο εδω και 16 χρονια και μια περιοδο εκανα και γω την δασκαλα ποντιακων σε παιδακια στον εν λογο συλλογο. Εχω μεγαλη αδυναμια σε αυτη την μερια!!!

θα ειναι καφε "Τεμέτερον"!!!Και πολυ στεναχωρεθηκα που ησαστε μισες(ποντιες εννοω):D:D!Κοιταξτε κατα δω και μια ολοκληρη!!Μαμα,μπαμπας, παππουδες και οσο κοιταμε πιο πισω φτανουμε στην Τραπεζουντα!!! :D:D:D

Axx τι κάλα!!!

Συμφωνώ καφε "Τεμέτερον"!!!!!!

Άσε που μου ήρθαν στο μυαλό στα λαβάσ' και θα πάρω τη μαμά μου τηλ. να μας φτιάξει!!!!!

Αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα κορτόσπον ή και αγούραι τότε να ανοίξουμε το τοπικ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Ασπασια Β ο αφυγραντηρας μπορει να μπει σε μπανιο που εμενα δεν εχει παραθυρο καιο εξαερισμο δεν κανει τοσο καλη δουλεια?

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Ρε κορίτσια εσείς που είστε χρυσονοικοκυρές (που λέει και η γιαγιά μου), μήπως ξέρετε πως μπορώ να βγάλω το διορθωτικό (blanko) από ένα παντελόνι κοτλέ και από τις δερμάτινες μπότες μου?

Ξέφυγε της γραμματέως του παιδίατρου και γέμισα. Μου έφερε λιγο από το αντισηπτικό που χρησιμοποιεί ο γιατρός σε μορφή τζελ αλλά δυστυχώς μάζι με το blanko ξέβαψε και η μπότα στο συγκεκριμένο σημείο. Και έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια και δεν συνέχισα. Τώρα η μια μπότα μου είναι καφέ με άσπρα πουα. Να την βάψω ή δεν θα το καλύψει? Και το παντελόνι? Τα φώτα σας!!!! :D

yQPJp2.png N5FJp2.png

mpouki δοκίμασε βενζίνη (καθαρή - αυτη που πουλούν στα σ/μ ) , για το παντελόνι σου :) τις μπότες μάλλον να τις πάς για εμποτισμό , βαφή σε τσαγκάρη. :?

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

να λελευω τα πουλοπαμ!

Αντε σιρτε ενα ξαϊ!!!!

Axx τι κάλα!!!

Συμφωνώ καφε "Τεμέτερον"!!!!!!

Άσε που μου ήρθαν στο μυαλό στα λαβάσ' και θα πάρω τη μαμά μου τηλ. να μας φτιάξει!!!!!

Αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα κορτόσπον ή και αγούραι τότε να ανοίξουμε το τοπικ!

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=523828#523828

εδω ειμαστεεεεεε!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Kai emis ehoume afigranthira,to pirame apo to makro.Pragmati kani doulia. Eine prosoriniisi sto problima,pai analogos me ta tetragonika pou theletete na kalipsete,eiparhoun diafora 'megethi".Os tote ama paris ena gia 100 tetragonika metra, kai to spidi eine peripou toso,mporis na to valis se opio dipote simio tou spidiou.Ama eine gia ligotera tatragonika apo oti eine to spidi,tote ton alazis tesi..analogos se pio horo ehi perisoteri igrasia.

• 2 εβδομάδες μετά...

Επαναφερω παλι το θεμα διοτι θελω να ρωτησω αν ο αφυγραντηρας που εχει το κλιματιστικο κανει την ιδια δουλεια με τους αλλους. Το εχει χρησημοποιησει καμια ?

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Μετά από μαλακτικό-τεστ κατέληξα στο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ της Quanto και ΝΑΙ!!! Μένει στα ρούχα!!! :wink:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΗΣ Quanto! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Μετά από μαλακτικό-τεστ κατέληξα στο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ της Quanto και ΝΑΙ!!! Μένει στα ρούχα!!! :wink:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΗΣ Quanto! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ!!

Τώρα το είδα το θέμα, παιδία ναι ΜΟΝΟ αυτό μένει για πολύ καιρό.

rQGhp3.png

ΠΕΖΗ άσπρο είναι τα νησιά! Υπάρχει και άλλο? Να τα ανακατέψω λες και τα 2 μαζί? Καλή ιδέα!!!

ΤΟ ΜΠΛΕ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΑΖΙ. ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...