Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Παλλάδα

Recommended Posts

fistikaki, πήγαμε κι εμείς τελικά στην Ζώτου.

Μου άρεσε καταρχάς που μας δέχτηκε αμέσως

παρόλα τα πολλά ραντεβού της.

Επίσης μου άρεσε που μας έκανε την εξέταση με το αίμα

για να δει εαν ο πυρετός είναι απο ίωση ή απο μικρόβιο.

(ένιωσα οτι μας εξέτασε με σοβαρότητα και όχι "επιδερμικά")

Και σε γενικές γραμμές αυτό που μου άρεσε είναι

οτι δεν είναι σκληροπυρηνικός ομοιοπαθητικός!

(κάνει και επιλεκτικό εμβολιασμό )

Δεν έχω κάτι με τους σκληροπυρηνικούς!

Θαυμάζω αυτούς που συμβαδίζουν μαζί τους....

Εγώ όμως δεν έχω τα κότσια να τους ακολουθήσω! :(

Στον Κ.τελικά είδα οτι σε μια "έκτακτη και επείγουσα" περίπτωση

δεν μπόρεσε να μας καλύψει.

H όλη διαδικασία με την γραμματεία και το "χαλασμένο τηλέφωνο"

με ενόχλησε αφάνταστα.

Στα κανονισμένα ραντεβού είναι όλα άψογα.

Στα έκτακτα όμως όχι.

Τέλοσπάντων.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλω μια ολοκληρωμένη

άποψη για την Ζώτου. Στην πορεία θα φανούν όλα.

Το οτι πρότεινε πάντως σε κάποια μαμά να σταματήσει να θηλάζει

στον 9ο μήνα δεν μου λέει κάτι...

Εαν εγώ θέλω να συνεχίσω, θα συνεχίσω κι ας λέει αυτή ό,τι θέλει.

Κι έπειτα όλα αυτά τα... "μου είπε-σου είπα" κλπ

καλό είναι να μην τα λαμβάνουμε και τόσο υπόψη μας

μέσα σε ένα φόρουμ

γιατί μπορεί κάποια συζήτηση να έχει υποθεί με διαφορετικό τρόπο

και να ερμηνεύονται λανθασμένα απο τρίτους.

Τέλοσπάντων.

Εγώ θα τον έχω τον νου μου....

Προσωπικά, για να έχω άποψη για κάτι

θέλω να το δοκιμάσω πρώτα εγώ η ίδια.

...κι επειδή ξέρω ακριβώς το τι θέλω

εαν δεν το βρω, δεν πρόκειται να ησυχάσω! :mrgreen:

Για να δούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 408
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι ομοιοπαθητικοί όσον αφορά τον θηλασμό είναι απλά λιιιιιιγο καλύτεροι από τους συμβατικούς. Ο Κ μου είχε πει θα θηλάσεις το λιγότερο ένα χρόνο ενώ αυτός που πάω τώρα μου είπε μετά το εξάμηνο δεν προσφέρει κάτι. Τα ψιλοκλασσικά δηλαδή.

Ναι yogini κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.

Anyway, δεν μπορεί να μου επιβάλει κανένας το τι

τροφή θα δίνω εγώ στο παιδί μου.

Στο φινάλε δεν νομίζω πως εαν της πω

"ξέρετε θέλω να συνεχίσω να θηλάζω ακόμα"

οτι θα μου βάλει και το μαχαίρι στο λαιμό!

Μην τρελαινόμαστε κιόλας!

Εμένα με ενδιαφέρει να κάνει καλά τη δουλειά της:

να μου κάνει σωστές διαγνώσεις

να μου δίνει τα σωστά ομοιοπαθητικά φάρμακα

και να την βρίσκω όποτε την χρειάζομαι.

Τις "συμβουλές" της αμα θέλω τις ακούω!

Εαν δεν μου κάνουν θα τις πετάω! ;)

Εχει κανεις ακουσει για την κυρια Μεγρεμη?μενουμε κοντα στο περιστερι γι αυτο ρωταω.ας μου απαντησει καποιος.ειτε με προσωπικο μην,ειτε εδω.Ευχαριστω.

καλησπερα, θα ηθελα να σε ρωτήσω αν πηγες στην μεγρεμη και να εμεινες ευχαριστημένη;

καλησπέρα,

θα ηθελα πρωτον να ρωτήσω αν ξερετε καποια παιδιατρο μεγρεμη στο περιστέρι;

επισης θα ηθελα να ρωτήσω μηπως ειναι καλύτερα να την παω στην δική ομοιοπαθητικο που ειναι γενική ιατρος και να την παρακολουθει σε συνεργασια με τον παιδιατρο;

Διαφημίσεις

ριξτε και εδω μια ματια, ειναι της ζωτου ο πινακας.. μιλαει για αιτιες προσφυγης σε ομοιοπαθητικο..

το βρηκα ενδιαφερον

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatrics_children.html

ριξτε και εδω μια ματια, ειναι της ζωτου ο πινακας.. μιλαει για αιτιες προσφυγης σε ομοιοπαθητικο..

το βρηκα ενδιαφερον

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatrics_children.html

Οντως ενδιαφέρον.

Αυτό για τα "απανωτά" ομοιοπαθητικά

μας το είπε και εμάς.

• 2 εβδομάδες μετά...

Για την σωστή οργάνωση και την διευκόλυνση των μελών μου αναζητούν πληροφορίες για το θέμα , τα θέματα που αφορούν πληροφορίες για την ομοιπαθητική για παιδία μεταφέρονται εδω

Παρακαλείστε να αναφέρετε στο παρόν πόστ πληροφορίες για ομοιοπαθητικούς παιδίατρους και μόνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 3 εβδομάδες μετά...
Γεια σου Βέρα' date='

εγώ πηγαίνω την κόρη μου σε μια ομοιοπαθητικό παιδίατρο στο Νέο Κόσμο και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την αγωγή γιατί και η δική μου αρρώσταινε συνέχεια χειμώνα και καλοκαίρι. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι τόσο αυτή η παιδίατρος όσο και η προηγούμενη ομοιοπαθητικός, δεν είναι τόσο "ανεκτικές" με τα κλάμματα και τα πείσματα των παιδιών, όπως για παράδειγμα ο κλασικός μας παιδιάτρος ο οποίος παρόλο που έχει τρέλη πελατία είναι πάντα ευδιαθέτος και προσιτός τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς για να τους λύσει τις όποιες απορείες έχουν.

Αν σε ενδιφέρει πάντως γράψτο μου για να σου δώσω την διευθυνση της και το τηλέφωνο της !!![/quote']

δεν ειναι φοβεροσ ο χαρακτηρασ τησ

απιστευτα στριμμενη κ αδιαφορη

εμασ ουτε ενα τηλ δεν μασ πηρε οταν μπηκαμε νοσκομειο

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος από εσάς για την παιδίατρο-ομοιοπαθητικό Βασιλική Κωνσταντά είτε από προσωπική εμπειρία είτε από κάποιον φίλο/γνωστό. Γεννάω τον Μάιο και σκέφτομαι να κάνω ομοιοπαθητική στο μωρό μου και έχω αρχίσει να το ψάχνω λιγάκι...

Ευχαριστώ πολύ!

κοριτσάκι μου την είχε συστήσει ο πρώην ομοιοπαθητικός μου αλλά όταν την πήρα τηλέφωνο μου είπε δεν κάνει επισκέψεις σε σπιτια και γενικά αποθαρρύνθηκα λιγάκι λόγω του ότι είναι πηγμένη οπότε πήγαμε σε κλασσική παιδίατρο κοντά στο σπίτι μας. Αν όμως μένεις κοντά κάνε μια κρούση. Μακάρι να είχα αρχίσει εξ' αρχής με ομοιοπαθητικό παιδίατρο...δεν θα έχεις θέμα με τα εμβόλια και γενικότερα αλλά το βασικότερο είναι να σε βολεύει και σαν τοποθεσία γιατί δεν μπορείς να τρέχεις ένα άρρωστο μωρό στην αλλη άκρη της Αθήνας.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μένω κοντά οπότε νομίζω οτι αξίζει να της κάνω ένα τηλέφωνο και ενδεχομένως να κλέισω και ένα ραντεβού. Το οτι δεν κάνει ποτέ επίσκεψη σε σπίτια είναι βέβαια αρνητικό γιατί κάποια στιγμή ίσως και να χρειαστεί αλλά όπως και να χει θα το προσπαθήσω γιατί κάνω και εγώ ομοιοπαθητική και θα ήθελα και το μωρό μου να ξεκινήσει σε μια τέτοια βάση.

Γνωρίζει μηπως κανεις την ομοιοπαθητικο παιδιατρο στον Αλιμο Φωτεινή Ντουρου ? Ο μικρός μου εχει προβλημα με τις αμυγδαλες - κρεατάκια αλλα η Ζωτου που προσπαθησαμε να κλεισουμε ραντεβου, κλεινει μετα απο πολυ καιρο. Τον εχω κρατησει ηδη 1 μηνα μακρια απο παιδικο, του εχουν απαγορεψει οι γιατροι επαφη με αλλα παιδακια, παιδοτοπους και παιδικες χαρες για να μην χειροτερεψει και να αποφυγουμε την εγχειρηση. Ταλαιπωρείται πολυ με τον υπνο αλλα δεν μπορω και να τον εχω σε καραντινα για πολυ ακομα.

citron ο μικρός έχει ξανακάνει ομοιοπαθητική; μην τον αφήνεις τόσο καιρό απομονωμένο μωρέ πήγαινε τον άμεσα ακόμα και σε γενικό ομοιοπαθητικό. Δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου πώ για την Ντούρου.

Διαφημίσεις

Δεν εχει ξανακανει ομοιοπαθητικη γιατι μεχρι να ξεκινησει τον παιδικο σπανια ειχε καποιο προβλημα. Φυσικα και δεν ειναι λυση η απομονωση αν και με εχουν τρομοκρατησει οι γιατροι για το γεγονος οτι αμα ξανακολλησει κατι, θα ταλαιπωρηθεί αφανταστα. Εχω την αισθηση οτι αυτο που εχει αντιμετωπιζεται ευκολα ( ελπιζω ) με τιν ομοιοπαθητικη αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλο τοσο καιρο να δει την συγκεκριμενη παιδιατρο και μετα να πιασει - εαν βρουν το καταλληλο φαρμακο απο την αρχη - η θεραπεια. Οντως πρεπει να κανω κατι άμεσα.

Ο μικρός μου εχει προβλημα με τις αμυγδαλες - κρεατάκια αλλα η Ζωτου που προσπαθησαμε να κλεισουμε ραντεβου, κλεινει μετα απο πολυ καιρο.

δοκιμασες να κλεισεις ραντεβου στην αναβυσσο? βλεπει και κει, και ειναι πιο ευκολο για εκεινη νομιζω.... εγω οσες φορες δοκιμασα, μας ειδε αυθημερον, νωρις το πρωι -κατα τις 9.30- ή σαββατο

Δεν εχει ξανακανει ομοιοπαθητικη γιατι μεχρι να ξεκινησει τον παιδικο σπανια ειχε καποιο προβλημα. Φυσικα και δεν ειναι λυση η απομονωση αν και με εχουν τρομοκρατησει οι γιατροι για το γεγονος οτι αμα ξανακολλησει κατι, θα ταλαιπωρηθεί αφανταστα. Εχω την αισθηση οτι αυτο που εχει αντιμετωπιζεται ευκολα ( ελπιζω ) με τιν ομοιοπαθητικη αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλο τοσο καιρο να δει την συγκεκριμενη παιδιατρο και μετα να πιασει - εαν βρουν το καταλληλο φαρμακο απο την αρχη - η θεραπεια. Οντως πρεπει να κανω κατι άμεσα.

Για τον μεγάλο μας γιο υπήρχε υποψία για κρεατάκια και κάνει ομοιοπαθητική (δηλ. όταν αρρωσταίνει πάμε πλέον σε ομοιοπαθητικό παθολόγο). Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει 2 ρινοφαριγγίτιδες μόνο με ομοιοπαθητική.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως και ο συμβατικός παιδίατρος και ο ομοιοπαθητικός παιδίατρος (τον διακόψαμε λόγω του ότι μιλούσαμε μόνο με την γραμματέα του, έπρεπε να επικοινωνούμε το πρόβλημα μας μέσω sms και αναγκαστήκαμε να του δώσουμε αντιβίωση από συμβατικό παιδίατρο αφού δεν σήκωνε τηλ. το ΣΚ), αλλά και η ομοιοπαθητικός παθολόγος που τον παρακολουθεί τώρα μας είπαν πως για θέματα κρεατάκια πρέπει να πάμε σε ωρλ! Έτσι τον πήγαμε σε ωρλ. Αν θέλεις μπορώ να σου πω για τον ωρλ, ο οποίος είναι πολύ αξιόπιστος και έχει σώσει πολλά παιδιά από τσάμπα χειρουργεία!

Sorry για την μεγάλη παρένθεση που εξηγώ για τον ομοιοπαθητικό παιδίατρο, αλλά την έβαλα για να εξηγήσω τον λόγο που έχουμε παθολόγο-ομοιοπαθητικό...;)

tZh5p3.png

G0KVp3.png

αλλά και η ομοιοπαθητικός παθολόγος που τον παρακολουθεί τώρα μας είπαν πως για θέματα κρεατάκια πρέπει να πάμε σε ωρλ! Έτσι τον πήγαμε σε ωρλ. Αν θέλεις μπορώ να σου πω για τον ωρλ, ο οποίος είναι πολύ αξιόπιστος και έχει σώσει πολλά παιδιά από τσάμπα χειρουργεία!

;)

Τον εχει δει ΩΡΛ, που δεν θελει να του βγαλει τις αμυγδαλες αλλα ειπε οτι η μοναδικη εναλλακτικη για τωρα απο το χειρουργειο, ειναι η καραντίνα και αυτο γιατι οι αμυγδαλες παραμένουν ακομα πολυ μεγαλες. Για αυτο θελω να δουμε και εναν ομοιοπαθητικο γιατι περα απο την καραντινα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο.

Οσο για την Ζωτου, μας παρέπεμψε στην γραμματεα της η οποια εκλεισε για πανω απο 2 εβδομαδες μετα και ηταν καθετη στο οτι δεν γινεται κατι καλυτερο. Δεν μας ανεφερε την Αναβυσσο, αρα δεν μπορουσα να επιμενω. Δεν αμφιβαλλω οτι αυτη την περιοδο ειναι ολοι οι γιατροι πολυ απασχολημένοι και δεν μπορω να την κατηγορησω. Απο την αλλη δεν μπορουμε και εμεις να περιμενουμε σε μια φουσκα, μεχρι να ξεπρηστουν οι αμυγδαλες. Σορυ, αυτο μπορει να παρει χρόνια και στο τελος θα καταληξουμε μικροβιοφοβικοι. Κλεισαμε με αλλον που μας βλεπει σχεδον αμεσως.

Ειχε κανεις επιτυχια με κρεατακια-αμυγδαλες και ομοιο? Να ελπιζω?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, μπορείτε να μου πειτε όσες πηγαίνετε συστηματικά σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο ή απλό ομοιοπαθητικό (σχετικά με το παιδί πάντα), πώς τον πληρώνετε? Κάθε μήνα π.χ. που είναι το ραντεβού δίνετε 80-100 € ή όποτε αρρωστήσει πηγαίνετε και τότε μόνο πληρώνετε?

Εμείς που έχουμε ξενικήσει γενικά συστηματική θεραπεία, πληρώνουμε κάθε μήνα 100€. Αν αρρωστήσει φαντάζομαι ότι τηλεφωνικώς θα μπορεί να μας καθοδηγήσει χωρίς να πάμε. Εσείς πώς πληρώνετε? Δεν είναι πολλά τα 100 κάθε μήνα?:rolleyes:

:shock:

Η δικιά μας παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη. Αν αρρωστήσει ο μικρός εξαντλεί τα περιθώρια της τηλεφωνική επικοινωνίας και μετά τον βλέπει. Αν μας δει μέσα σε 15 μέρες δεν πληρώνεται και δεν πληρώνεται και για επανεξέταση.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Καλημέρα, μπορείτε να μου πειτε όσες πηγαίνετε συστηματικά σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο ή απλό ομοιοπαθητικό (σχετικά με το παιδί πάντα), πώς τον πληρώνετε? Κάθε μήνα π.χ. που είναι το ραντεβού δίνετε 80-100 € ή όποτε αρρωστήσει πηγαίνετε και τότε μόνο πληρώνετε?

Εμείς που έχουμε ξενικήσει γενικά συστηματική θεραπεία, πληρώνουμε κάθε μήνα 100€. Αν αρρωστήσει φαντάζομαι ότι τηλεφωνικώς θα μπορεί να μας καθοδηγήσει χωρίς να πάμε. Εσείς πώς πληρώνετε? Δεν είναι πολλά τα 100 κάθε μήνα?:rolleyes:

:shock:

Η δικιά μας παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη. Αν αρρωστήσει ο μικρός εξαντλεί τα περιθώρια της τηλεφωνική επικοινωνίας και μετά τον βλέπει. Αν μας δει μέσα σε 15 μέρες δεν πληρώνεται και δεν πληρώνεται και για επανεξέταση.

Μάλλον πληρώνω πολλά.....:confused::confused::confused:

Μήπως πας σε απλό ομοιοπαθητικό και όχι σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο;

Γιατί κι εμείς πιο παλιά που πηγαίναμε σε γενικό ομοιοπαθητικό μας χρέωνε κανονική επίσκεψη ενήλικα προκειμένου να εξετάσει το βρέφος!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μήπως πας σε απλό ομοιοπαθητικό και όχι σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο;

Γιατί κι εμείς πιο παλιά που πηγαίναμε σε γενικό ομοιοπαθητικό μας χρέωνε κανονική επίσκεψη ενήλικα προκειμένου να εξετάσει το βρέφος!

Ναι, αυτό είναι. Πρόκειται για απλό ομοιοπαθητικό ενηλικων που όμως έχω δει να έρχονται και παιδιά. Τι πρέπει να κάνω δηλ.? Να το πώ??? Δεν το καταλαβαίνει ?? Κάθε μήνα παρακολούθηση και 100 €????:evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...