Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???

KANGOO

Recommended Posts

χαχαχα ρωτάς εμένα; Λοιπόν εγώ ήθελα (και ακόμα θέλω αλλά δεν με παίρνει πια) να πάω για Ψυχολόγος! Αμ έλα όμως που χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι στην Γ' Λυκείου και να μείνω μόνη μου οπότε δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε διάβασμα! Έτσι πήγα 5η δέσμη (τόσο αρχαία είμαι :lol: ) Όταν ανέκαμψα οικονομικά και αφού είχα τελειώσει και το Λύκειο... έπρεπε να δω τι θα κάνω... Αρχικά με πείσανε να πάω για δακτυλογράφος :roll: την τέλειωσα την σχολή αλλά δεν... όταν πήγα να πιάσω δουλειά δεν το γούσταρα.... μετά αποφάσισα ότι μ' αρέσει να γράφω να δημιουργώ κ.λπ. παιζόταν λοιπόν Δημοσιογραφία vs Γραφιστικής... ο τότε φίλος μου (που ψαχνόταν και αυτός) αποφάσισε να πάει γραφιστική... ε κι εγώ από κόντρα πήγα Δημοσιογραφία για να μην τον έχω στα πόδια μου...

Ξέρεις τι κάνω σήμερα;

Είμαι γραφίστρια :D και το χαίρομαι!

Μακάρι να μου δώσει ο θεός δύναμη να μπορέσω να τη βοηθήσω αν αμφιταλαντεύεται να δοκιμάσει οοοοοοοοοοοοοτι θέλει!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν εγώ ήθελα (και ακόμα θέλω αλλά δεν με παίρνει πια) να πάω για Ψυχολόγος!

αυτό το ψυχολογίκι μου 'χει μείνει τρελό απωθηένο κι εμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να μου δώσει ο θεός δύναμη να μπορέσω να τη βοηθήσω αν αμφιταλαντεύεται να δοκιμάσει οοοοοοοοοοοοοτι θέλει!

φυσικά και να το κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!

.Γενικα, δε πιστευω οτι υπαρχει αυτο που λεμε "γουσταρω τη δουλεια μου" κατα βαθος.

Μετά από 18 χρόνια δουλειάς στο ίδιο επάγγελμα το γουστάρω ακόμα με τρέλα :D Υπάρχει... απλώς κάποιες φορές όταν όλα πάνε ανάποδα μπουχτίζεις... στρώνουν και ξαναχαίρεσαι :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

οοοοτι θέλει!

φτάνει αυτό που θα επιλέξει να το κάνει γιατί του αρέσει πραγματικά κι όχι για να ευχαριστήσει εμένα η το μπαμπά του!

μόνο πολιτικός και εγκληματίας μη γίνει

Γιατρός+δικηγόρος!!!Οπως ηταν ο Αλέξης Δρακος στην Λαμψη(το θυμάται καμια ή είμαι πολύ σιτεμένη??:lol: )

Α!Και για χόμπι θα τον κανω πολίστα για να εχει ωραιο κορμι και να τον κυνηγανε τα κοριτσακια(την νυφη όμως θα την διαλέξει η μανούλα :mrgreen:).

Μην με παρεξηγείτε!Είμαι πρόσφατη μανούλα και εχω το.....ακαταλόγιστο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Αλλο αυτο...το τονισα και στο μηνυμα μου....κι εγω τη γουσταρω....αλλα! δε θα παω κυριακη, θα μου τη σπασει που θα ρθει η δευτερα, θα χαρω στο σχολασμα κλπ κλπ. Αυτα δεν εχουν να κανουν με το επαγγελμα, αλλα με την ιδια τη φυση της δουλειας σαν δουλεια.

Ειναι δουλεια οπως και να το κανουμε ....

μόνο πολιτικός και εγκληματίας μη γίνει

μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Γιατρός+δικηγόρος!!!Οπως ηταν ο Αλέξης Δρακος στην Λαμψη(το θυμάται καμια ή είμαι πολύ σιτεμένη??:lol: )

Α!Και για χόμπι θα τον κανω πολίστα για να εχει ωραιο κορμι και να τον κυνηγανε τα κοριτσακια(την νυφη όμως θα την διαλέξει η μανούλα :mrgreen:).

Μην με παρεξηγείτε!Είμαι πρόσφατη μανούλα και εχω το.....ακαταλόγιστο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

το έχεις, το έχεις!:mrgreen:

μετά το 6μηνο όμως κομμένες οι μαμακίες!:cool::lol:

Χαλίλ Γκιμπράν, ο προφήτης. Υπέροχα ποιήματα για τη ζωή, το γάμο, τη φιλία, το σχολείο, τη μόρφωση κλπ κλπ κλπ. Άσχετο, αλλά αν πέσει στα χέρια σας αυτό το βιβλιαράκι, ρίξτε του μία ματιά.

Τι μου θύμισες. Το έχω φυλαγμένο από το λύκειο, με σημειώσεις - σκέψεις μου επάνω, για τις κόρες μου!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Δεν ειναι χομπυ, ψωνιο, κλιση ή ο.τι αλλο πλεον....Γενικα, δε πιστευω οτι υπαρχει αυτο που λεμε "γουσταρω τη δουλεια μου" κατα βαθος.

Α, θα διαφωνήσω. Κάνω την δουλειά μου 11 χρόνια και την λατρεύω. Και δεν σκοπεύω και να την αλλάξω. Μόνο αν με αλλάξει!

Οσο για τις κορες μου, το μόνο που εύχομαι είναι να κάνουν αυτό που θα τους αρέσει και θα τις γεμίζει.Ακόμα και με την πολιτική (μπλιαχχ) να ασχοληθούν, τι να κάνω? Μάνα είμαι, θα σταθώ δίπλα του.. Κάπως έτσι:|:?:-(

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, χορό, τραγούδι, μουσική, υποκριτική και τα συναφή στον ελεύθερο χρόνο τους άμα θέλουν... δεν θα τα ταϊζω μέχρι τα 30! Εύχομαι να γίνουν δημ. υπάλληλοι.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

• 2 εβδομάδες μετά...

Εδώ στο φόρουμ δεν είχε μπει ένα λινκ, που μιλούσε ένας ειδικός για την εκπαίδευση; Ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας περίπου αυτά:

-Αν προσπαθήσουμε να φανταστούμε τι εφόδια-επάγγελμα θα είναι καλύτερο να ακολουθήσουν τα παιδιά μας, είναι πολύ πιθανό να πέσουμε έξω... Γιατί η εποχή που θα τελειώνουν την καριέρα τους τα παιδιά μας θα είναι το ... 2072.

Θέλω να πω, ότι θα τα στηρίξω όσο μπορώ, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι η πλέον αρμόδια να τα κατευθύνω. Θα ήθελα όμως να έχουν ευρείες γνώσεις, εξυπνάδα, εργατικότητα και δεν θα χαθούν...

• 2 months later...

Η δική μου κόρη σε σχετική ερώτηση που της κάναμε το καλοκαίρι είπε ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΥΦΗ ε όχι παίζουμε. Να σπουδάζει σαν τους γονείς και να ψάχνεται μετά...!

Να ναι καλά τα παιδάκια μου και να κάνουν ένα επάγγελμα που θα τουσ κάνει ευτυχισμένους με τα υλικά και τα άυλα στοιχεία του.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Θα ηθελα να βγαζει λεφτα κανοντας το κεφι της, να μην χρειαστει ποτε να σκυψει το κεφαλι, να μην καταπιεστει με ωραρια και προισταμενους.

Ιδανικα να γινοταν ωκεανογραφος και να εκανε ερευνητικα ταξιδια σε τροπικες θαλασσες, ή κατι εθελοντικο με ταξιδια!

(Και θα με παιρνει και μενα μαζι να της μαγειρευω. χι, χι)

(Πρωτα ηθελα να γινει χορευτρια αλλα αλλαξα γνωμη γιατι το περιβαλλον ειναι πολυ ανταγωνιστικο και θα πρεπει μια ζωη να προσεχει τι τρωει. Μην μου καταντησει και κομπλεξικο το πουλακι μου.)

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

MF88p3.png

Hf3jp3.png

• 2 months later...
Τωρα θα σας κουφανω ολες!!! Λοιπον στο διπλανο μας σπιτι υπαρχει ενα παιδακι που ειναι ιντιγκο. Ξερετε, ξεχωριστες ικανοτητες, διορατικοτητα, μιλαει με τον φυλακα αγγελο του, βλεπει οραματα και λεει πραγματα που ουτε το καλυτερο διαμεσο δεν θα μπορουσε να πει!!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

Οταν ηρθε λοιπον στο σπιτι και ειδε τον μπεμπικο μου μου ειπε οτι εχει γεννηθει με το χαρισμα της επικοινωνιας και της θεραπειας. Ειπε οτι θα του αρεσει να μαζευει κοσμο γυρω του [ πραγμα που συμβαινει απο την ημερα που γεννηθηκε] και θα του αρεσει να προσφερει και να θεραπευει τον πονο. Οποτε μαλλον για γιατρο τον κοβω ... Κατα τα αλλα εγω θα ηθελα να αγαπησει τη φυση τα ζωα και τη μουσικη. Θα μου αρεσε γενικα εκτος απο σπουδες να μαθει και μια τεχνη.

Εμμμμ, Φρίντα που μένεις, να φέρω τα μικρά μου να έχουμε μια πρόγνωση ? Τρελαίνομαι με αυτά.

Ο,τι, μα Ο,ΤΙ θελει....ΕΚΤΟΣ απο στρατιωτικος και αστυνομια(δε το γραφω αλλιως γιατι θα εχουμε παρεξηγησεις).....

Προσυπογράφω, ότι δεν έχει σχέση με στολή, τις απεχθάνομαι. Να φανταστείς ούτε με φαντάρο δεν τα είχα ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ παντρεύτηκα στρατιωτικό. Τον σώζει που δεν είναι στρατοκ........ος και το ότι μάλλον κατά λάθος πήγε εκεί, ξέρεις οι βαθμοί του ήταν τόσο καλοί που έκαναν ουρά στην ΣΜΥ για να τον πάρουν. Όταν παρουσιάστηκα στην υπηρεσία και μας είπαν μετά από κάνα 2μηνο κατεβείτε να σας πάρει μέτρα ο ράφτης για τις στολές, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Πήγα τελευταία. Δεν την έβαλα ποτέ, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε, μετά από 3 χρόνια τις ξεσαβούρωσα από το σπίτι και ησύχασα.

Επίσης ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, με τίποτα, τους απεχθάνομαι και τι, τα παιδάκια μου θα είναι μέσα στις αρρώστειες και στα νοσοκομεία ? Δεν σφάξανε. Και έχουμε και παππού γιατρό, αν σας λέει κάτι αυτό.

Τώρα για επάγγελμα, τοκιστές και σουλατσαδόροι τι σας λέει ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εγω θα ηθελα να γινει δικηγοροσ.τωρα τι θα θελει αυτοσ ειναι αγνωστο παντωσ δεν με νοιαζει τι θα γινει αρκει να ειναι ευτυχισμενοσ οτι και να κανει στην ζωη του

Το ιδανικό για εμένα -και για όλες τις μανούλες του κόσμου,πλην κάποιων διαταραγμένων ψυχικά περιπτώσεων- είναι οι κοράκλες μου να είναι υγιείς και πολύ ευτυχισμένες!

Τα άμεσο άγχος μου είναι να έρθει στον κόσμο η 2η και να οργανωθούμε ως τετραμελής πλέον οικογένεια.Να συμπαθήσει η μία την άλλη και να κάνουν καλή παρέα.Υπόσχομαι να τους προσφέρω ό,τι μπορέσω,μα πάνω απ'όλα θα τους χαρίσω όλη μου την ψυχή.Θέλω να είναι χαρούμενα παιδάκια,και να μεγαλώσουν με όμορφες αναμνήσεις!

Βάσει του δικού μου τρόπου σκέψης -που μπορεί να είναι εντελώς αντίθετος από αυτόν των παιδιών μου...

...θα ήθελα να χτίσουν από μικρές ισχυρά θεμέλια ώστε αργότερα να μορφωθούν και να γνωρίσουν τον κόσμο.Δεν είμαι καμιά τρελή που έχει ψύχωση να δει κορνιζαρισμένο το πτυχίο,αλλά πιστεύω ότι η γνώση είναι ο δρόμος προς το φως.Δεν θα ήθελα να τις ''καμαρώσω'' σε κάποια πασαρέλα,ούτε σαν αναγνωρίσιμες γλάστρες σε τηλεοπτικά πλατό.

Αν πρέπει να πω επαγγέλματα αυτή τη στιγμή,λέω εντελώς ''στον αέρα'' και χωρίς καμία βάση,γιατί το ένα είναι σχεδόν 15 μηνών και το άλλο είναι αγέννητο,δικηγόρος,ψυχολόγος,δημοσιογράφος,διπλωμάτης :-D

byhrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...