Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???

KANGOO

Recommended Posts

Αυτο το θεμα το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο..λογω της συνεχιζομενης ανεργιας, σκεφτομου, τι επαγγελμα θα ακολουθησουν τα παιδια μας στο μελλον ωστε να μην φτασουν και να μην βιωσουν ολα αυτα τα δεινα που ζουμε εμεις?????/ :cry:

Γιαυτο ας ονειρευτουμε , τωρα που ειναι ακομα μικρα..πως θα θελαμε να τα δουμε..απο επαγγεματικης αποψης .

Καποια παιδια εχουν δειξει απο μικρα τις δεξιοτητες και κλισεις σε καποιους τομεις.

Καποια αλλα εχουν αποφασισει απο τωρα..?!!!!

Ποιος εχει πραγματικα τον τελευταιο λογο σε αυτην την αποφαση?

Επηρεαζονται απο καπου? τί ερεθισματα παιρνουν και κρινουν τα επαγγελματα??

Παραδειγμα ο γιος μου, 4 ετων και 3 μηνων, καθε τοσο αλλαζει αποψη, ξεκινησε ως μαστορας, γιατι του αρεσει να φτιαχνει πραγματα, του αρεσουν τα εργαλεια και βοηθαει τον πατερα του στον ελευθερο χρονο.

Μετα εγινε επιστημονας, να κανει πειραματα, λεει..

Αυτην την βδομαδα ειπε οτι θα γινει οτι και ο μπαμπας (στρατιωτικος).Εμενα μου αρεσε η ιδεα....απο τωρα τον καμαρωνω με την στολη και τα κοριτσακια απο πισω..χιχιχι

Ποια ειναι τα δικα σας ονειρα για τα παιδια σας!!!!

Ας τα μοιραστουμε και κανεις δεν ξερεις μεχρι που μπορουν να φτασουν........ :?:

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Kangoo αν και ο γιός μου είναι ακόμα πολύ μικρός :lol: εγώ τον προβληματισμό αυτόν τον είχα πριν καν μείνω έγκυος. Αναρωτιόμουν σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας (ενα πράμα σαν την διαφήμιση με τα κουνούπια :lol::lol: ). Αλλά δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, τώρα όσο αφορά τον επαγγελματικό του προσανατολισμό ας ακολουθήσει ότι θέλει και του αρέσει και μεις θα είμαστε στο πλευρό του.

Οτι την κανει ευτυχισμενη.Αυτο θελω να γινει...Μονο να ατης αρεσει αυτο που θα διαλεξει, γιατι εμενα δεν μου αρεσει η δουλεια μου και ξερω πως ειναι :(:(:(

Εγω σαν μαμα το μονο ονειρο που εχω για το παιδι μου ειναι να εχει υγεια και να μην του συμβει κατι ασχημο που θα το πληγωσει ανεπανορθωτα(τοσα ακουμε καθε μερα!!!!!!!!!!!!!)

QJZup3.png

bxuCp3.png

Σήμερα στο δρόμο μου είπε οτι θέλει να γίνει παιδίατρος και να κάνει τα άρρωστα παιδάκια καλά. :!::!::!: Της είπα οτι θα πρέπει να είναι καλή μαθήτρια όταν πάει σχολείο για να το καταφέρει και μου απάντησε και τώρα πάω σχολείο αλλά είμαι μικρή για να γράφω γράμματα και αριθμούς. Γενικά από μας (γονείς γιαγιάδες-θείους. θείες κλπ) δεν έχει κάποιο γνωστό επάγγελμα για να παραδειγματιστεί (πχ κομμώτρια - δασκάλα - αστυνόμος κλπ) η’ δεν έχει δει ποτέ στην δουλειά του κανέναν μας. Εκτός από μένα που δουλεύω στους υπολογιστές αλλά αυτό το βλέπει συχνά και σε άλλους που δεν είναι η δουλειά τους .η παιδίατρος της έχει μείνει γιατί κάθε φορά που χτυπάει η αρρωσταίνει αδερφή της την βλέπει σαν σωτηρία και νιώθει ασφάλεια.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Εμενα η κορη μου δειχνει απο τωρα οτι της αρεσει η μουσικη, ο χορος κλπ. :roll:

Αν αυτο αγαπησει κ θελει, θα την βοηθησω απο μικρη, ηδη ψαχνω ωδειο για να ειμαι ετοιμη! :wink:

Παντως θελω να εχει γερες βασεις απο το δημοτικο ακομα γι'αυτο κ μεσα στο μυαλο μου εχω ενα καλο σχολειο για να την γραψω.

Κι εγω αν ειχα βασεις κ βοηθεια απο τους γονεις μου τωρα θα ημουν ψυχολογος, που τοσο το ηθελα κ πιστευω ακομα πως θα μου ταιριαζε.

Παντως δεν θα αποπροσανατολισω το παιδι μου ή δεν θα του στερησω την δυνατοτητα να δοκιμασει τον εαυτο της οπου θελει.

Τελικα φινελαδιτσα μου καλη το βραδυ σου ερχεται η εμπνευση :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Οσο για τα επαγγελματα των παιδιων μας εμεις θα τους δωσουμε ερεθισματα, εφοδια και η επιλογη δικη τους.........................

Κανενας δεν χανεται σε αυτην την ζωη... Οπως εμεις ετσι και αυτα δεν θα χαθουν..

Σαν χθες θυμαμαι που διαβαζαμε να δωσουμε πανελλαδικες στα τυφλα χωρις να εχουμε ιδεα τι σχολες δηλωναμε αν ειχαν μελλον αρκει να περνουσαμε καπου.... Εγω παντως ελπιζω μεχρι τοτε να ειμαι πιο ενημερωμενη ετσι ωστε να μπορεσω καλυτερα να καθοδηγησω το παιδι μου στο να παρει μια σωστη αποφαση ..............

Εγω πάντως θέλω να γίνει ο γιος μου υδραυλικός

μπας και πλουτίσουμε

ακου 100,00€ επίσκεψη για να αλλάξει μια βρύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χα χα συμφωνώ!! " μαθε τεχνη και αστην΄...δεν λενε

Εμένα πάντως μου ξεκαθάρισε ότι θέλει να οδηγάει μποτονιέρα ή γερανό :lol::lol:

rQGhp3.png

εγω θελω η δικια μου να γινει τραγουδιαρα για να εχουμε πρωτο τραπεζι πιστα

αμα το δευτερο ειναι αγορι, θελω να γινει ποδοσφαριστης στη μπαρτσελονα για να πλακωθω στα λιφτινγκ στα 50 μου, και να χωρισω τον αντρα μου και να τα φτιαξω με κανενα συμπαιχτη του

θελω να γινει ποδοσφαριστης στη μπαρτσελονα για να πλακωθω στα λιφτινγκ στα 50 μου, και να χωρισω τον αντρα μου και να τα φτιαξω με κανενα συμπαιχτη του

αυτό είναι το δικό μου όνειρο για τον μικρό..πριν ειπα τη δικήτου αποψη :lol:

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

αμα το δευτερο ειναι αγορι, θελω να γινει ποδοσφαριστης στη μπαρτσελονα για να πλακωθω στα λιφτινγκ στα 50 μου, και να χωρισω τον αντρα μου και να τα φτιαξω με κανενα συμπαιχτη του

Χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε συ Φυστικάκι πονηρό θυληκό τι σκέφτηκες τώρα?????????

Μ'αρέσεις...

Εμένα η μικρή βλέπω πως έχει κλίση, μα πολύ μεγάλη όμως, τόση που γέρνουμε( :D:D:D:D ) στον χορό!!!

Η αλήθεια είναι εγώ προσωπικά θα την ήθελα ως αισθητικό ή ως κωμμότρια.

Μια χαρά επαγγέλματα είναι, και βγάζουν πολλύ χρήμα!!!

Τώρα βέβαια αν δω πως το παιδί τα παίρνει τα γράμματα, δεν θα του κόψουμε την φόρα..

Πάντως κάτι σε φοροτεχνικό θα την ήθελα σε επιχείρηση..

Θα δείξει όμως καθώς θα μεγαλώνει τι θα μου λέει και η ίδια...εκτός αν γίνει και αυτή τραγουδιάρα σαν την τσαχπίνα κόρη της Φυστικούλας!

'Οτι θελήσουν, γερά να είναι και καλότυχα!!! :D:D:D:D

433965qzur0la2nd.gif

smiley-laughing025.gif

Μιλάμε για μεγάλη ανιδιοτέλεια η μάνα

Μπράβο ρε fistiki

Η ζωή μου όλη .....

Εγω είμαι εξίσου ανιδιοτελής με το fistikaki ..

Θα ήθελα να γίνει

1)ποδοσφαιριστής (βλέπε Κακά :lol: οχι στην πάνα του καλέ τον ποδοσφαιριστή λέω:lol::lol::lol: )

2)Μπασκετμπολίστας

3)τραγουδιστής να του γράφει επιτυχίες ο Φοιβος :lol::lol::lol::lol:

Αύτά γιατί άμα γίνει επιστήμονας την κάτσαμε :!:

Εγώ το μόνο που θέλω είναι τα παιδιά μου να είναι γερά, υγιής, να μεγαλώσουν και να γίνουν σωστοί και άξιοι πολίτες και όχι βάρος στην κοινωνία

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Το μονο που θελω για την πριγκιπισα μου (και για τα παιδια που ελπιζω να

αξιωθω να κανω ) ειναι κατ'αρχην να ειναι υγιη,ευτυχισμενα.....και να

κανουν οτι τα ευχαριστει και τα κανει να νιωθουν χρησιμα.

matina

Διαφημίσεις

Γελαγαμε τις προάλλες με τον άντρα μου, διαβάζαμε ένα άρθρο σ' ένα περιοδικό που "προέβλεπε" τι θα γίνουν τα παιδιά που θα γεννηθούν σ' ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Ο δικός μας μάλλον θα ειναι κριόψαρο (στο τέλος των ιχθύων - αρχή του κριού) οπότε έκανα έναν πολύ ωραίο συνδιασμό επαγγελμάτων (σύμφωνα με το περιοδικό πάντα) και κατέληξα ότι θα τον κάνω τον γιόκα μου χειρούργο στη νασα... δεν ξέρω αν υφίσταται η θέση αυτή τη στιγμή, αλλά θα δημιουργηθεί για τον δικό μου γιο :D

κουκουβάου κουκουβάου

:lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το κάναμε σαν την διαφήμηση που λέει:

-Εμένα τον γιο μου του χρόνου τον βλέπω για Νόμπελ!

-Του χρόνου? Φέτος!

αποκλειεται για φετος η δικια μου... εδω 5 μηνων, και ακομα δεν εχει μαθει ριζες... κολλησαμε στα κλασματα και τα ολοκληρωματα... και στη χημεια, σκραπας ειναι... οτι κανει στην εκθεση

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το κάναμε σαν την διαφήμηση που λέει:

-Εμένα τον γιο μου του χρόνου τον βλέπω για Νόμπελ!

-Του χρόνου? Φέτος!

αποκλειεται για φετος η δικια μου... εδω 5 μηνων, και ακομα δεν εχει μαθει ριζες... κολλησαμε στα κλασματα και τα ολοκληρωματα... και στη χημεια, σκραπας ειναι... οτι κανει στην εκθεση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα με πεθάνεις ρε fistikaki

Η ζωή μου όλη .....

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.....

Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ.... ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΑ... )

Δεν έχω πρόβλημα με το τι θα κάνει, αρκεί να αισθάνεται καλά, αυτό που θελω γι αυτόν είναι να μπορέσει να ταξιδέψει όσο γίνεται πιο πολύ, να πάει παντού , να ανοίξει το μυαλό του και να αποκτήσει εμπειρίες απο άλλους ανθρώπους και μέρη.

αυτό το όνειρο κάνω για αρχή :D

WDWSp2.png

TAlMp2.png

Πηρα το περιοδικο φορμα (για καλη φορμα χαχααα) και ειχε δωρο ενα dvd για ασκησεις με λαστιχα... Φαγωθηκε η μικρη να το δουμε χθες το βραδυ... Το παρακολουθησε ως το τελος με αμειωτο ενδιαφερον και στο τελος ειπε την ατακα

"μαμα οταν γινω λιγο μεγαλη θα γινω σαν αυτη την κοπελα""

κοινως γυμναστρια......... :D:D:D

Επομενως για αυτην την βδομαδα ειμαστε γυμναστριες..

ααα Φαγωθηκε να της παρω λαστιχα "παιδικα" (ασχετο αραγε υπαρχουν παιδικα?) για να κανουμε καθε μερα μαζι τις ασκησεις.. Ωχ τι μου εμελε να παθω :lol::lol:

Eμένα ο γιος μου χτες το πρωϊ αποφασισε να γίνει γιατρός και να ανακαλύψει το φάρμακο που θα κάνει τους ανθρώπους να μη γερνάνε και να μη κανουν γραμμές στο πρόσωπο :shock: . Ξέρει βέβαια ότι αυτό θέλει πολύ διάβασμα αλλά πιστευει ότι θα τα καταφέρει.

Όλα αυτά τα είπε από μόνος του χωρίς να έχει προηγηθεί κουβέντα για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό ή για το πολύ διάβασμα. Είναι τρομερό το πως επεξεργάζονται και "παντρευουν" τις πληροφορίες που λαμβάνουν τα μικρά παιδιά.

Anyway ας ανακαλύψει το φάρμακο να χαρούμε όλοι, βέβαια και πλαστικός χειρουργός να γίνει πάλι με συμφαίρει, θα φαίνομαι συνέχεια νέα :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...