Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δευτερη θεαματική απόδραση!

Λέγκω

Recommended Posts

Ήθελα να κρατηθώ αλλά δεν τα κατάφερα...

Κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν, για δεύτερη φορά, το μεσημέρι της Κυριακής οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριζάι. Είχαν μεταφερθεί πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού από σωφρονιστικά ιδρύματα της επαρχίας, καθώς επρόκειτο να δικαστούν για την προηγούμενη απόδραση με ελικόπτερο. Η νέα τους απόδραση σημειώθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη κατάθεση στο δικαστήριο. (Είπαν να βοηθήσουν την κατάσταση και να κάνουν αναπαράσταση!!! :wink:)

Το ελικόπτερο εντοπίστηκε στο Πολυδένδρι, όπου άφησαν δεμένο και φιμωμένο τον πιλότο.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Πώς το λένε?Ρόμπες ξεκούμπωτες?Και συλλάβανε τον πιλότο που ήταν έυκαιρος. :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

:lol::lol::lol: Πώς το λένε?Ρόμπες ξεκούμπωτες?Και συλλάβανε τον πιλότο που ήταν έυκαιρος. :lol::lol:

Ααααπ ότι πιάσεις καλό είναι!!!

Διαφημίσεις

CLUB MEDITERANNE ο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ .... :lol:

να τους χαιρόμαστε για άλλη μια φορά τους "υπεύθυνους" και τον κρατικό μηχανισμό μας , τις κυβερνίσεις μας ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλό θα ήταν οι αποδράσεις του Παλαιοκώστα να μετατραπούν σε επετειακό δρώμενο και να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο στις φυλακές Κορυδαλλού σε συνδυασμό με άλλες επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Τις μέρες εκείνες οι φυλακές θα είναι ανοικτές για το κοινό και θα μπορεί κανείς έναντι αντιτίμου να φωτογραφίζεται δίπλα στους δραπέτες. Με μια έξτρα χρέωση θα μπορεί κανείς να απολαμβάνει μικρή ρομαντική βόλτα με το ελικόπτερο!

(Εντάξει από τη στιγμή που το είδα στις ειδήσεις δε μπορώ να σταματήσω να γελάω......)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά θεϊκό!!!

Το συζητούσαν εχτές ο άντρας μου με την κουνιάδα μου και όταν άκουσα τι έλεγαν τους λέω "Σωπάτε καλέ, αυτό έγινε πριν κανά δυό χρόνια!" Και μου λένε πως ξανάγινε το ίδιο !!!! Ξεράθηκα!!!!!

Μυρτώ, έχω μια απορία.........Τι σημαίνει το there is no spoon;;; :D

Καλά δεν πάμε καλά

Στο prison break στήσανε ολόκληρη απόδραση... Που να ξέρανε οτι με ένα ελικοπτεράκι θα κάνανε τη δουλειά τους οι άνθρωποι και δεν θα ταλαιπωριόντουσαν... :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλά δεν πάμε καλά

Στο prison break στήσανε ολόκληρη απόδραση... Που να ξέρανε οτι με ένα ελικοπτεράκι θα κάνανε τη δουλειά τους οι άνθρωποι και δεν θα ταλαιπωριόντουσαν... :lol::lol::lol:

Καλά στο ραδιόφωνο άκουσα το καλύτερο... ότι το prison break είναι λες κι έχει σκηνοθετίσει ο Αγγελόπουλος την απόδραση του Παλαιοκώστα :lol::lol::lol:

«Δεν πρόκειται να ανεχθώ αυτή την προσβολή, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα,

όσο σκληρά κι αν είναι» δήλωσε ο υπουργός από το αεροδρόμιοsmiley-laughing014.gifsmiley-laughing014.gif

Συνάδερφος του στην Ισπανία παραιτήθηκε γιατί πήγε για κυνήγι :wink:

αλλά εδω το θράσοα περισσεύει την επόμενη φορά μην ξεχάσουν τα πυροτεχνήματα!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

σιγα μη θιχτουν και χασουν την καρεκλιτσα τους..

εδω δεν παραιτηθηκε κανεις το δεκεμβρη, για μια αποδραση και μαλιστα σε επαναληψη θα το κανουν?

παντως ολοι μα ολοι χαρηκαν..και γελανε με τα χαλια τους :wink:

Φοβερες ατάκες από indymedia:

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ!!! Ποιός Βγενό και κουραφέξαλα...

Είμαστε όλοι ελικόπτερα (αλά το "Είμαστε όλοι μετανάστες")

Koridallos airlines! για κρατησεις θεσεων...

Kαι μπαινω για να ανοιξω το θεμα....αλλα ως συνηθως Λεγκω....με προλαβες!!!

Ρε συ, αυτο ελεγα με τον αντρα μου πριν λιγο, να ερθει το παλικαρι εδω, να τον φιλοξενησουμε, να ξεκουραστει και συνεχιζει!!!

Θεος ετσι!!!??

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Καλά δεν πάμε καλά

Καλά στο ραδιόφωνο άκουσα το καλύτερο... ότι το prison break είναι λες κι έχει σκηνοθετίσει ο Αγγελόπουλος την απόδραση του Παλαιοκώστα :lol::lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grow up and get a life!

%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF+%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%B5%CE%B9.jpg

Είναι όλες οι πτήσεις της ημέρας από το ελικοδρόμιο του Κορυδαλλού

http://troktiko.blogspot.com/

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...