Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ

kanasta

Recommended Posts

Κορίτσια σας εύχομαι καλό κουράγιο, υπομονή και να δείτε που ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Τα λέω γιατί τα έχω ζήσει (μία αποβολή και μία παλίνδρομη).

Παρεμβαίνω στην συζήτησή σας γιατί είδα ότι κάποια κορίτσια έχουν πληρώσει 70 ευρώ για την ιστολογική, εγώ έδωσα 600 ευρώ χωρίς απόδειξη στο Ιασώ, και αναρωτιέμαι έπεσα θύμα του γιατρού ή κάνετε κάποιο λάθος στο ποσό; Δεν εννοώ καρυότυπο εμβρύου (που καλό είναι να ζητάτε επίμονα να γίνει), μόνο την ιστολογική.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την εξεταση του εμβρυου φαινεται αν ηταν πμυλη η κυηση? εμενα υπηρχε εμβρυο, αλλα δε χτυπησε καρδια. το ειδαμε στην 5 εβδομαδα κ οταν πηγαμε να ακουσουμε καρδια μετα απο 20 μερες ειχε σταματησει να ανπτυσεται, δεν εθχε χτυπησει η καρδια καν. ο γιατρος ειπε παλινδρομη. παιζει να ηταν μυλη κυηση δηλαδη????????? αχ τι μπερδεμα.........

Σ' εμένα δεν υπήρχε έμβρυο και το είδαν από την ιστολογική του σάκου. Σε άλλη κοπελιά που υπήρχε έμβρυο που σταμάτησε η καρδιά του, το είδαν από την ιστολογική του εμβρύου. Η ιστολογική πάντα γίνεται στο υλικό που θα βγάλουν με την απόξεση.

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια σας εύχομαι καλό κουράγιο, υπομονή και να δείτε που ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Τα λέω γιατί τα έχω ζήσει (μία αποβολή και μία παλίνδρομη).

Παρεμβαίνω στην συζήτησή σας γιατί είδα ότι κάποια κορίτσια έχουν πληρώσει 70 ευρώ για την ιστολογική, εγώ έδωσα 600 ευρώ χωρίς απόδειξη στο Ιασώ, και αναρωτιέμαι έπεσα θύμα του γιατρού ή κάνετε κάποιο λάθος στο ποσό; Δεν εννοώ καρυότυπο εμβρύου (που καλό είναι να ζητάτε επίμονα να γίνει), μόνο την ιστολογική.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΘΥΜΑ ΤΟΤ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 700 ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΟΤΥΠΟ ΕΜΒΡΥΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 600 ΕΥΡΩ!!!Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

Και εγω συνολο γυρω στα 700 εδωσα, αλλα η αποδειξη του Ιασω που μου εδωσε η γιατρος γραφει οτι η ιστολογικη κοστιζει συγκεκριμενα 62 ευρω.

Μαρία+Ανδρέας, έπρεπε να πάτε να ακούσετε καρδούλα την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την 6η κι όχι 20 μέρες μετά. Στην πρώτη μου κύηση, είχα πάει πρώτα στο νοσοκομείο αλλά επειδή ήταν 4η-5η εβδομάδα δεν ακούσαμε τίποτα και μου έκλεισε ραντεβού μετά από 3 εβδομάδες. Την επόμενη εβδομάδα (στην 6η της κύησης) πήγα σε ιδιώτη και άκουσα καρδιά κανονικά. Την 8η εβδομάδα που ξκαναπήγα είχε σταματήσει η καρδούλα του. Το έμβρυο όταν το είδατε τελευταία είχε αναπτυχθεί, ή ήταν όπως το είχατε πρωτοδει; Αν είχε αναπτυχθεί, την 6η εβδομάδα θα ακούγατε καρδιά σίγουρα. Εγώ σήμερα το πρωί έκανα απόξεση και έστειλα το σάκο για ιστολογική. Σε 20 μέρες θα έχω τα αποτελέσματα. Τελικά η ιστολογική θα μου κοστίσει 350,00 ?.

γεια σου! εμεις πηγαμε στο γιατρο, οταν ημουν 5 εβδομαδων κ 4 ημερων. εκανα κολπικο υπερηχο κ δεν ακουσαμε καρδια. ο γιατρος ειπε οτι η καρδουλα χτυπαει γυρω στην εβδομη εβδομαδα. ετσι δηλαδη μου ειπαν κ αλλες κοπελες που ηταν εγκυες. την επομενη φορα που πηγαμε εμεις νομιζαμε οτι ημουν 9, 5 εβδομαδων περιπου. στον υπερηχο που εκανα φανηκε οτι το μωρο ειχε σταματησει στην 6 εβδομαδα κ 3 ημερες. οπως καταλαβαμε δεν ειχε χτυπησει καν η καρδια. ειχε αναπτυχθει λιγο, αλλα οχι αναλογα με την ηλικια κυησης. εμεινε δηλαδη στην 6 ενω ηταν 9......αυτα!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σημερα βγηκε το αποτελεσμα απο τα αντιπατρικα και βγηκε αρνητικο (15%) που σημαινει οτι δεν εχω αντισωματα, οποτε ισως να ειναι αυτη η αιτια για τις παλινδρομες. Οχι οτι ηρεμησα, γιατι το θεμα των αντιπατρικων ειναι αμφιβολο ακομα. Ξερετε κατι για τα αντιπατρικα?

Καλησπερα κοριτσια.Δυστυχως ειχα κι εγω μια παλλινδρομη κυηση πολυ φρεσκια.Εκανα αποξεση την παρασκευη στο ιασω και η αποδειξη που πηρα εγραφε

ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 110 ΕΥΡΩ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ 72,00 ΕΥΡΩ

ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΗΤΡΑΣ 358,00 ΕΥΡΩ

ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 74,00 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΟΛΟ 614,00

Χωρια τον ΥΠΕΡΗΧΟ 65,00

ΣΥΝΟΛΟ 679,00 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 600,00 ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ???????????

Κι ομως κοριτσια τοσα πληρωσα.Κλινικη-Ιστολογικη και Γιατρος 1279!Πηρα τηλεφωνο στο Ιασω να τους ρωτησω αν στα λεφτα τις αποξεσης ειναι και τα λεφτα του γιατρου και μου απαντησαν πως ο μισθος του γιατρου μου δεν εχει καμια σχεση με την κλινικη.Οποτε πληρωσε ο αντρας μου 679 την ημερα εκεινη στην κλινικη και αλλα 600 στον γιατρο σημερα.

Σημερα που μιλησα και με μια φιλη μου η οποια ειχε κανει αποξεση πριν 4 χρονια ειχε πληρωσει 950 ευρω.Τελος παντων τι να πω οπως ειπε και ο γιατρος μου και τον αερα στο Ιασω τον πληρωνουμε.

Διαφημίσεις

Μηπως ζητάει ότι θέλει σε καθεμία? Παίζει με τον πονο μας και αφου σίγουρα εκεινη την ωρα το τελευταίο που θα σκεφτουμε μεσα στη στεναχωρια μας είναι τα λεφτά, κάνουν ότι θέλουν?

Ασε που παίζει να κανονιζει και ο γιατρος, με βάση τη θεση του στο νοσοκομείο....

tndLp2.png

FgHKp2.png

• 1 month later...

Τελικα εκανα την επεμβατικη υστεροσκοπηση για τις συμφυσεις και τωρα παιρνω απο την 3η εως την 7η ημερα της περιοδου τα κομιφερ σιτρατ τα οποια προκαλουν ωορηξια και απο την 16η εως την 25η ημερα της περιοδου τα πριμολουτ για την αναπλαση του ενδομητριου.Αυτα για τρεις κυκλους αντι του σπιραλ και απο τον δευτερο μηνα της θεραπειας μπορω να ξεκινησω ελευθερα παλι.Επιση βρεθηκε στην καλλιεργεια του σπερμοδιαγραμματος μικροβιο σταφυλοκοκκος, το οποιο δειχνει να ειναι αιτια της παλινδρομης κυησης και το οποιο πρεπει να εξαφανιστει με την αντιβιωση που παιρνει για τις νεες μας προσπαθειες.

Ετσι και για αυτους που ενδιαφερονται και μαθανε ψαχνοντας, δεν ανχωνομαι για την εγκυμοσυνη. Χαλαρα. Λεω να ξεκινησω προσπαθειες μετα το καλοκαιρι, το ποτε θα προκυψει.....μονο ο Θεος το ξερει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι πολλοι θα το μαθουνε μετα απο καιρο. Ας ξεκουραστει και λιγο ο οργανισμος.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.(Αν και μερικες φορες ερχοντε μπροστα σου πραγματα χωρις να τα ψαχνεις.)Εγω εκανα το λαθος και εμπιστευτηκα ανθρωπους που τελικα αποδειχτηκαν μικροψυχοι και που ισως λυπαμαι που το λεω αυτο ποτε δεν χαρηκαν για μενα και τον αντρα μου(Ακομα και τωρα που ειμαι στον 6ο μηνα).Δεν εxω μαθει στην ζωη μου να ειμαι μυστικοπαθεις και προληπτικη(ετσι εχω μεγαλωσει)και αυτο μονο σε καλο μου εχει βγει ,ισως γιατι δεν αντεχω τα ψεματα και τα δηθεν και θελω διπλα μου παντα ανθρωπους με πραγματικα αισθηματα κρινοντας μαλλον απο τον εαυτο μου.Βεβαια με πικραινει που οσο πιο πολυ μεγαλωνει η κοιλια μου τοσο περισσοτερο κακια και φαρμακι βγαζουν μερικοι και πραγματικα δεν καταλαβα ποτε το λογο,εμαθα ομως ολα να τα ξεπερναω!!!!!

Θα σου δωσω μια συμβουλη που εγω την εκανα πραξη και με γλυτωσε απο πολυ κλαμα και στεναχωρια(γιατι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες που μου ελεγαν διαφορα)!!!

Θωρακισε τον εαυτο σου και την οικογενεια σου απο ανθρωπους που μονο αρνητικες σκεψεις και κακοπροαιρετα σχολια εχουν στο μυαλο τους (ετσι εχουν μαθει) βγαλ'τους απο την ζωη σου και απλα...ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ για αυτους ετσι δεν τους δινεις εδαφος και απλα τους αφηνεις να βρασουν στο ζουμι και στην ζηλια τους.Εγω αυτο κανω και ολα μου πανε μια χαρα!!!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα για σενα και το ποτε θα το πεις ,(ενα τοσο ευχαριστο γεγονος)ειναι συμφωνα με αυτα που πιστευω εγω το τελευταιο πραγμα που θα πρεπει να απασχολει και εσενα αλλα πολυ περισσοτερο τους αλλους (αν σε νοιαζονται πραγματικα)και οπως ειπες και εσυ ΧΑΛΑΡΑ και ο θεος ξερει!!!!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

Ξερεις ποιο ειναι το κακο?Οτι πολλοι δεν νοιαστηκανε να ρωτησουνε για το τι περασα εγω και τι προβλημα υπηρχε, αλλα το ψαχνανε, που απλα θα μπορουσανε να με ρωτησουνε. Πως εχουν την απαιτηση να πω το προβλημα μου σε αυτους. Εστω και με ενα τηλεφωνο.Δεν νομιζω κοπελα μου οτι υπαρχει λογος να σε ζηλεψει καποιος. Ετσι πιστευω και μην σου μπαινει τετοια ιδεα στο μυαλο αν δεν σου εχουν δωσει δικαιωμα. Μην την βλεπεις ετσι, γιατι μπορει να μην ειναι μονο με σενα ετσι.Για ψαξτο, γιατι καθε ανθρωπος τραβαει το δικο του γολγοθα. Και το οτι καποιοι θα το μαθουνε πολυ αργα, δεν ειναι θεμα προληψης, αλλα ειναι θεμα αμφιβολιας για το αν θα τα καταφερω παλι και δεν θελω να το ξερουνε πολλοι, οποτε χαλαρωσε λιγο.

Διαφημίσεις

Και να ρωτησω και κατι. Αυτοι οι μικροψυχοι που λες σε εχουν πειραξει? Εχεις μαθει ποτε κατι οτι εχουν πει για σενα? Αν ναι, τοτε εχεις δικιο και καλο θα κανεις, αφου πρωτα το επιβεβαιωσεις αν σου εχουν πει κατι και ειναι αληθεια, να τους κρατησεις μακρυα. Προσεχε, οπως μην βγαζεις λαθος συμπερασματα, αν δεν σε εχουν πειραξει και μην εισαι εσυ προκατηλημενη. Καλυτερα να τσεκαρεις αυτους που ειναι διπλα σου. Γιατι αυτοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι σου και δεν τους ξερεις.Αυτο θα σου πω μονο. Σου μιλαω γιατι κατι παρομοιο συμβαινει και με μενα, με την κουμπαρα μου, που ειναι εγκυος. Εχω σκεφτει πολλες φορες οτι επειδη εχω εξαφανιστει, αλλα οχι μονο απο αυτην, μπορει να νομιζει οτι της κραταω κακια (για ποιο λογο αλλωστε) και οτι ζηλευω, αλλα προκαλω εναν να ερθει να μου πει αν εχω πει κατι για αυτην. Θελω να της πανε ολα καλα και ας πιστευει το αντιθετο.

• 1 χρόνο μετά...
  • 2 χρόνια μετά...

kalispera eimai kainouria sto site....en suntomia na po oti eixa dyo palidromes kai ego kai pros theou den thelo na to ksana zhso pote!!!! den ksero omos apo pou prepei na ksekiniso geniak..akouo gia thromvofilia kai polles alles eksetaseis...poso kostizoun kai an ta analamvanei to ika den ksero..eimai apo thessaloniki kai akousa gia tmhma katheksin apovolon sto papageorgiou..gnorizei kapoia na mou pei leptomeries..eyxaristo

sugoura i osteologiki tha edeixne to provlia..ego thn ekana exei mia evdomada akoma perimeno ta apotelesmata pou kanei peripou ena mhna mou eipane

συνήθως κάνουν ιστολογική και καρυότυπο εμβρύου, αμέσως μετά την εξέταση. να πας σε κάποιο γυναικολόγο, ειδικό στις καθ'έξιν αποβολές να σε καθοδηγήσει με τις εξετάσεις γιατί είναι πολλές. οι περισσότερες δεν καλύπτονται από τα ταμεία, γιατί είναι εξειδικευμένες. αξίζει τον κόπο όμως να τις κάνεις για να μην ξαναπεράσεις τα ίδια.

kala sygoura aksizei den to suzhto..o ponos ths psixis einai megalos kai den thelo na to ksana peraso.....nai diavasa oti einai pano apo 20 eksetaseis gia thromvofilia kai paei legontas.....tha tis kano oles! ma oles! exo kai mia akomi aporia pou den rotisa ton gitro mou..afou tha ginei kariotipos tou emvriou ara den xriazetai na thn kano kai ego me ton suzigo? i einai duo diaforetika pragmata

kala sygoura aksizei den to suzhto..o ponos ths psixis einai megalos kai den thelo na to ksana peraso.....nai diavasa oti einai pano apo 20 eksetaseis gia thromvofilia kai paei legontas.....tha tis kano oles! ma oles! exo kai mia akomi aporia pou den rotisa ton gitro mou..afou tha ginei kariotipos tou emvriou ara den xriazetai na thn kano kai ego me ton suzigo? i einai duo diaforetika pragmata

άλλο πράγμα ο καρυότυπος εμβρύου κι άλλο πράγμα η ιστολογική του προϊόντος της απόξεσης. επίσης άλλο πράγμα ο καρυότυπος ζεύγους.

• 1 χρόνο μετά...

εγω απλα θα πω την λεξη....ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!δεν ξερω αν υπαρχει γιατρος στη Ελλαδα τουλαχιστον που να μπορει να βρει γιατι συνβαινουν οι παλινδρομες και τι φταει!!!μετα απο εξωσωματικη ειχα 4 συνεχομενες κυησεις που κατεληξαν σε παλινδρομες!!!!ουτε μια ουτε δυο 4!!!!εχω κανει οτι εξεταση υπαρχει και ειναι ολες καλες.στο τμημα καθεξιν αποβολων στο ΕΛΕΝΑΣ σηκωσαν τα χερια ψηλα μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν τι μου συμβαινει!!!εχω κανει θεραπαεια με ανοσοσφαιρινη που ειναι τοσο επικινδυνο για τον οργανισμο και παρ'ολα αυτα παλι την ιδια καταληξη ειχαν,την 1η φορα ειχα ενα εμβρυο σταματησε την 8η εβδομαδα την 2η φορα ειχα 4 εμβρυα που σταματησαν σταδιακα εως την 8η εβδομαδα την 3η φορα ειχα 3 εμβρυα παλι τα ιδια εως την 7η εβδομαδα και την 4η φορα μετα απο προεμφυτευτικο ελενχο των εμβρυων ειχα διδυμα οπου το ενα σταματησε στην 7η εβδομαδα και εκανε ο Θεος το θαυμα του και συνεχισε το αλλο οπου απεκτησα το παιδακι μου και ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στην γη γιατι ειμαι σιγουρη οτι ειναι θαυμα!!!ετσι λοιπον μετα απο 2 χρονια ξαφνικα μαθαινω οτι ειμαι εγκυος φυσιολογικα ενω μας το ειχαν αποκλεισει οι γιατροι,αλλα μαλλον κατι δεν παει καλα το αισθανομαι γιατι πλεον τοχω δει το εργο τοσες φορες και φοβαμαι οτι παω για την 5η παλινδρομη......ας ερθει λοιπον καποιος να μου πει τι ειναι αυτο που ευθυνεται για τις παλινδρομες!!!!!οσο για την θρομβοφιλια που διαβασα πιο πανω να πω οτι μετα απο ολες τις εξετασεις που εκανα δεν εχω αλλα παρολα αυτα με το που εμενα εγκυος προληπτικα εκανα ενεσεις αντιπικτυκες αλλα τιποτα!!!

δυστυχως κ εγω ειμαι στο κλαμπ των παλινδρομων...δεν θεωρω οτι ειναι βλακειες διοτι η επιστημη λεει οτι εκτος απο το ποσοστο των γυναικων που κανουν εξετασεις κ βρισκεται η αιτια υπαρχει και ενα ποσοστο ,μικροτερο βεβαια,που δυστυχως ειναι αγνωστου αιτιας και για αυτο το λογο σηκωνουν κ τα χερια ψηλα..οι εξετασεις ειναι απειρες που πρεπει να γινουν απλα ο καθε γιατρος κ ο καθε αιματολογος πρεπει να τις γνωριζει...εγω εχω μπει σε αυτο το "τρυπακι" και απλα θελει πολυ χρονο κ υπομονη...εγω πιστευω οτι απο τη στιγμη που γινεται συλληψη ολα φτιαχνουν αρκει βεβαια να σε βοηθαει κ η ηλικια...

φουλα εχω κανει οτι εξεταση υπαρχει ακομα και για το HLA που κοστιζε 1500ευρω!!!δεν υπαρχει καμια εξηγηση γιατι παθαινω τις παλινδρομες και ολα ξεκινησαν απο τα 27 και σημερα ειμαι 33 ετων οπως το ιδιο και ο ανδρας μου,γιαυτο λεω οτι δεν νομιζω να υπαρχει πλεον γιατρος στην Ελλαδα να μου δωσει μια λογικη απαντηση!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...