Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ

kanasta

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Εγω πριν δυο χρονια, στα 27 μου ειχα μια παλινδρομη εγκυμοσυνη και πριν δυο μηνες ειχα την δευτερη.Οι εξετασεις που εχω κανει μεχρι τωρα (γιατι εχω μελλον ακομα με τις εξετασεις) δεν εδειξαν κατι εκτος απο την υστεροσαλπιγγογραφια, που εδειξε συμφυσεις στο ενδομητριο. Η γιατρος μου ως θεραπεια θα μου βαλει για τρεις μηνες ενα σπιραλ, σε συνδυασμο με αντιβιοτικα και αντιφλεγμονοδη.ξερετε κατι για αυτο το σπιραλ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα ειχα κ εγω μια παλινδρομη πριν απο 2 εβδομαδες. τραυματικη εμπειρια....ειμαι 27 κ ηταν η πρωτη εγκυμοσυνη. εστειλα το εμβρυο για ελεγχο κ τα αποτελεσματα βγαινουν σε λιγες μερες. εσυ εκανες εξετασεις στα εμβρυα? εδειξαν κατι? κ εγω θα κανω εξετασεις μετα κ ελπιζω να ειναι ολα καλα. προβλημα συλληψης δεν ειχα αλλα τωρα εχω μπει σε αμφιβολιες. οσον αφορα το σπιραλ εγω ηξερα οτι ειναι μεσο αντισυλληξης

τι να σου πω; πρωτη φορα ακουω για αντιμετωπιση των συμφυσεων μεσω σπιραλ και αντιβιοτικων

και εγω εχω δυο παλλινδρομες και μου βρηκαν συμφυση στη μητρα την οποια καθαρισαμε με επεμβατικη υστεροσκοπηση

και οσες κοπελες με συμφυσεις εχω ακουσει με επεμβατικη υστεροσκοπηση τις αντιμετωπιζουν

μηπως να επερνες και μια ακομα γνωμη;

Καλημερα.Η υστεροσκοπηση ποναει?Κοστιζει ακριβα?

Καλημερα!!ειμαι και εγω με 2 παλλινδρομες η τελευταια ειναι πριν απο 5 μηνες!κοιτα εγω ειχα μια μικρουλα εβαλα σπιραλ για 1 24ωρο βοηθαει να σπασουν αλλα ποναει αρκετα οντως θελει αντιβιοση και εαν δεν αδιαθετουσα ειχαν (περασει τις 40 μερες μετα την παλλινδρομη)θα εκανα υστεροσκοπηση και εγω!!!!αλλα ολα καλα πηγανε οποτε τη γλειτωσα!!!το σπιραλ ειναι ακριβω!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Εγω πριν δυο χρονια, στα 27 μου ειχα μια παλινδρομη εγκυμοσυνη και πριν δυο μηνες ειχα την δευτερη.Οι εξετασεις που εχω κανει μεχρι τωρα (γιατι εχω μελλον ακομα με τις εξετασεις) δεν εδειξαν κατι εκτος απο την υστεροσαλπιγγογραφια, που εδειξε συμφυσεις στο ενδομητριο. Η γιατρος μου ως θεραπεια θα μου βαλει για τρεις μηνες ενα σπιραλ, σε συνδυασμο με αντιβιοτικα και αντιφλεγμονοδη.ξερετε κατι για αυτο το σπιραλ?

Kalimera !

kanasta ki egw exw kapoies symfyseis kai o giatros mou eipe oti tha tis katharisei me epemvatikh ysteroskopish kai tha mou valei kai spiral gia 2-3 mhnes....

Γεια σας κορίτσια. όπως βλέπετε, είμαι νέα στο forum. Εγώ είχα δύο παλίνδρομες κυήσεις, έκανα απόξεση και στις δύο (μια που δεν έρχονταν αίμα) και στη δεύτερη μου είπε ο γιατρός να κάνω κάποιες εξετάσεις για καρυότυπο, πήξη αίματος και κάτι άλλες που δεν κατάλαβα. Σε κανένα από τα έμβρυα δεν έγινε ιστολογική γιατί στην πρώτη το θεώρησαν τυχαίο και σύνηθες φαινόμανο, ένώ στη δεύτερη το θεώρησε περιττό αφού έδωσε να εξεταστούμε εμείς. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η πρωτείνη S ήταν πεσμένη από το κανονικό. έτσι, ξεκίνησα παιδική ασπιρίνη κατά τη διάρκεια του κύκλου και ενέσεις όταν είδα καθυστέρηση. Στην εξέταση του γυναικολόγου, είδα ότι υπήρχε κενός σάκος αυτή τη φορά. Η αποβολή πάλι δεν γίνεται από μόνη της και μόνη λύση είναι και πάλι απόξυση. Του είπα για ιστολογική και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται τη στιγμή που ο καρυότυπός μας είναι φυσιολογικός. Γενικά πόσο κοστίζει μια ιστολογική σε κλινική για να επιμείνω;

Καλωσόρισες! δεν γνωρίζω για τις εξετάσεις που ανέφερες(τις οποίες σίγουρα έπρεπε να κάνεις) αλλά γνώμη μου είναι να επιμείνεις για ιστολογική εξέταση! γιατί ο γιατρός σου αρνείται;πώς αιτιολογεί την άρνησή του και μάλιστα μετά από δεύτερη παλλίνδρομη; :o απόσο γνωρίζω(μην παρεξηγηθώ και το παίζω γιατρός), είναι το πρώτο πράγμα που γίνεται μετά απο μια παλλίνδρομη κι ακολουθούν εξετάσεις. Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν μπορείς να απευθυνθείς σε κλινική, δεν πρέπει να παει το δείγμα ο γιατρός; Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας πεις νεα σου :)

Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι η περίπτωση του κενού σακου στην τρίτη εγκυμοσύνη είναι θέμα χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Εφόσον είμαστε εμείς χρωμοσωμικά υγιείς δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα μια ιστολογική εξέταση, τη στιγμή που δεν υπάρχει θεραπεία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο κοστίζει μία ιστολογική γιατί για την απόξεση μόνο θα μου πάρει 700,00 € (400 ο γιατρός και 300 η κλινική). Στο νοσοκομείο δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς γιατί δεν τους ξέρω.

Διαφημίσεις

Κοίτα κι εγώ είχα ΚΕΝΟ ΣΑΚΟ αλλά ευτυχώς έκανε ιστολογική και αποδείχτηκε ότι ήταν μερική μύλη κύηση κι έτσι δεν πρέπει να μεινω έγκυος για 6 μήνες μετά την απόξεση. Αν είναι κι εσένα κάτι παρόμοιο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να το ξέρεις, για να προσέχεις.

5f27b8bd0c.png

Εγω για την ιστολογικη του εμβρυου στο Ιασω συμφωνα με την αποδειξη που μου εδωσε η γιατρος εδωσς γυρω στα 70 ευρω.Καρυοτυπο στο εμβρυο σου εκανε?

Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι η περίπτωση του κενού σακου στην τρίτη εγκυμοσύνη είναι θέμα χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Εφόσον είμαστε εμείς χρωμοσωμικά υγιείς δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα μια ιστολογική εξέταση, τη στιγμή που δεν υπάρχει θεραπεία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο κοστίζει μία ιστολογική γιατί για την απόξεση μόνο θα μου πάρει 700,00 € (400 ο γιατρός και 300 η κλινική). Στο νοσοκομείο δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς γιατί δεν τους ξέρω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΑΜΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ!!

Εγω για την ιστολογικη του εμβρυου στο Ιασω συμφωνα με την αποδειξη που μου εδωσε η γιατρος εδωσς γυρω στα 70 ευρω.Καρυοτυπο στο εμβρυο σου εκανε?

Δεν ξέρω ποια ρωτάς, αλλά θα σου απαντήσω. Βλέποντας τώρα τις αποδειξεις (γιατι τότε που μυαλό για τέτοια) η απόδειξη του ΙΑΣΩ είναι 155Ε μαζι η ιστολογικη και η κλινική. Τα υπόλοιπα τα έκοψε ο γιατρος σε δική του απόδειξη, παροχης υπηρεσιών.

Καρυότυπο εμβρύου δεν κανανε.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Έμβρυο δεν είχα τώρα. Στις προηγούμενες δεν έκανα τίποτα εκτός από τις δικές μας αιματολογικές για καρυότυπο και πήξη αίματος. Ρώτησα σήμερα το γιατρό και μου είπε ότι θα ρωτήσει και θα μου πει αύριο πόσο κοστίζει μια ιστολογική (μα ποτέ δεν έχει κάνει, σε καμιά;) Το πρόβλημα είναι ότι μένω επαρχία (Κεντρική Ελλάδα) και ο σάκος θα σταλεί Αθήνα για εξέταση. Από τις προηγούμενες αποξέσεις, δεν μου έδωσε ποτέ κανείς απόδειξη. Ούτε η κλινική ούτε ο γιατρός, όπως δεν μου δίνει και στις επισκέψεις. Εδώ υπάρχει μόνο μια κλινική μαιευτική και έχει μονοπώλιο, οπότε όσα θέλει παίρνει.

Διαφημίσεις

Μου έκλεισε ραντεβού για απόξεση Πέμπτη πρωί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αύριο θα κάνω γενική αίματος και καρδιολογική για να είμαστε καλυμένοι.

Πιστευω οτι πρεπει να γινεται καρυοτυπο του εμβρυου γιατι μονο εκει δειχνει αν ηταν οντως χρωμοσωμιακη ανωμαλια (τυχαιο γεγονος) και δεν κανεις εξετασεις εσυ.Η ιστολογικη δειχνει καποια πραγματα, αλλα δεν ειναι τοσο σαφη, οποτε συνεχιζεις ψαχνοντας και αλλες πιθανες αιτιες.Η δικη μου για παραδειγμα ιστολογικη δειχνει πιθανη χρωμ.ανωμαλια, αλλα η γιατρος δεν αρκειται σε αυτο και ψαχνομαι.Λαθος της που δεν μου εκανε καρυοτυπο εμβρυου, αλλα το εμαθα εκ των υστερων.

Μου έκλεισε ραντεβού για απόξεση Πέμπτη πρωί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αύριο θα κάνω γενική αίματος και καρδιολογική για να είμαστε καλυμένοι.

Κουραγιο κοπελιτσα μου και υπομονη!!!οσο για το καρυοτυπο και για οσα σου λεει η Κanasta συμφωνω απολυτα!!!

εγω δεν χρειαστεικε να τα ζητησω τα εκανε απο μονος του ο γιατρος μου οπωσδηποτε να τα κανεις ολα!!!!!

ne2005 σε καταλαβαινω απολυτα , εχω περασει και γω απο αυτο το σταδιο .....Κανε υπομονη ο Χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος ....και μετα απο λιγο καιρο θα εχεις ενα υγιεστατο μωρακι στην κοιλιτσα σου !!!Το ξερω οτι τωρα τα ακους και τα διαβαζεις ολα αλλα σε αφηνουν αδιαφορη ....αλλα θα αλλαξουν ολα θα το δεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο κοπελιτσα μου !!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια κ εμενα ο γιατρος μετα την παλινδρομη θα στειλει το εμβρυο για εξεταση. την αλλη εβδομαδα τα αποτελεσματα. ρε κοριτσια τι ειναι η μυλη κινηση?

[

quote="Μαρια+Ανδρεας]καλησπερα κοριτσια κ εμενα ο γιατρος μετα την παλινδρομη θα στειλει το εμβρυο για εξεταση. την αλλη εβδομαδα τα αποτελεσματα. ρε κοριτσια τι ειναι η μυλη κινηση?

Η μύλη κύηση είναι τροφοβλαστική νόσος. Υπάρχει χρωμοσωματική ανωμαλία, γιατί το έμβρυο κανονικά πρέπει να έχει 23 ζεύγη χρωμοσώματα από τη μητέρα και 23 από την πατέρα. Στη μύλη κύηση έχει 23 από τη μητέρα και 46 από τον πατέρα. Αυτά τα έμβρυα δεν είναι βιώσιμα. Στη δική μου περιπτωση για παράδειγμα δεν είδαμε έμβρυο ποτέ, παρά μόνο κενό σάκο. Μια άλλη κοπελιά έλεγε ότι είδαν έμβρυο, ακούσανε και καρδιά αλλά ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε η ανάπτυξη του εμβρύου.

5f27b8bd0c.png

απο την εξεταση του εμβρυου φαινεται αν ηταν πμυλη η κυηση? εμενα υπηρχε εμβρυο, αλλα δε χτυπησε καρδια. το ειδαμε στην 5 εβδομαδα κ οταν πηγαμε να ακουσουμε καρδια μετα απο 20 μερες ειχε σταματησει να ανπτυσεται, δεν εθχε χτυπησει η καρδια καν. ο γιατρος ειπε παλινδρομη. παιζει να ηταν μυλη κυηση δηλαδη????????? αχ τι μπερδεμα.........

Μαρία+Ανδρέας, έπρεπε να πάτε να ακούσετε καρδούλα την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την 6η κι όχι 20 μέρες μετά. Στην πρώτη μου κύηση, είχα πάει πρώτα στο νοσοκομείο αλλά επειδή ήταν 4η-5η εβδομάδα δεν ακούσαμε τίποτα και μου έκλεισε ραντεβού μετά από 3 εβδομάδες. Την επόμενη εβδομάδα (στην 6η της κύησης) πήγα σε ιδιώτη και άκουσα καρδιά κανονικά. Την 8η εβδομάδα που ξκαναπήγα είχε σταματήσει η καρδούλα του. Το έμβρυο όταν το είδατε τελευταία είχε αναπτυχθεί, ή ήταν όπως το είχατε πρωτοδει; Αν είχε αναπτυχθεί, την 6η εβδομάδα θα ακούγατε καρδιά σίγουρα. Εγώ σήμερα το πρωί έκανα απόξεση και έστειλα το σάκο για ιστολογική. Σε 20 μέρες θα έχω τα αποτελέσματα. Τελικά η ιστολογική θα μου κοστίσει 350,00 ?.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...