Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΑΝΤΙΑΣΗ σε βρέφος

Afroditi D

Recommended Posts

Τοσο τους κοβει τοσο κανουν...

Ας ελπισουμε οτι αυτο θα γινει μαθημα στις ηλιθιες γιαγιαδες που κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι...

πραγματικα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καποιο δελτιο ενας γιατρος ειπε οτι ειναι απο μελι που εβαλε στην πιπιλα η μητερα.......

Ας ελπισουμε μετα απο αυτο να το μαθουν ΟΛΟΙ πια οτι απαγορευεται το μελι στα μωρα.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

και εμενα μου ελεγαν να δωσουμε λιγο μελι η κατι γλυκο στο μωρο οταν εκλαιγε αλλα ειχα διαβασει για το μελι νομιζω στο παιδι μου και εγω η καποιο τετοιο παντως περιοδικο και φυσικα τους το απαγορευα.επρεπε να αρρωστησει παιδακι για να βαλουν μυαλο οι ανεγκεφαλοι παλαιομοδητες?

υπαρχει ενα σκευασμα στα νοσοκομεια σαν γλυκοζη που το δινουν για να ηρεμουν τα μωρα οταν πανε για εξεταση η μετα απο επεμβασες.σε μεγαλη αναγκη μπορει καποιος να δινει αυτο αλλα οχι πανω απο 2 φορες την μερα(αυτο μου το ειπαν στο νοσοκομειο οταν ειμασταν)ισα ισα για να ηρεμησει και κοιμηθει λιγο.εγω δεν το εδωσα μετα που βγηκαμε γιατι πλεον το μωρο ειναι καλα και δεν κλαιει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Σε καποιο δελτιο ενας γιατρος ειπε οτι ειναι απο μελι που εβαλε στην πιπιλα η μητερα.......

Ας ελπισουμε μετα απο αυτο να το μαθουν ΟΛΟΙ πια οτι απαγορευεται το μελι στα μωρα.....

Οι ΠΑΛΑΙΟΙ λένε ότι λίγο μέλι στην πιπίλα ανακουφίζει τον πόνο από τα νέα δόντια!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοιτα τωρα..και εκανα καυγαδες με την πεθερα μου για να μην βαλω μελι στην πιπιλα..

και μετα σου λενε..ξερουν οι παλιοι...αμ δε..

φανταστειτε ομως τυψεις οποιος και να το εκανε..:?

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=11435

κάτω γράφει : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΟΚΙΔΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΑΛΑΝΤΙΑΣΗ (Click για κατέβασμα)

κάπου έγραψε η Jean για τον κρατικό μηχ/σμό ... συμφωνώ απόλυτα , απο τις σπάνιες φορές που λειτούργισε αψογά & άμμεσα.. ευτηχώς.

μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

κι ομως υπάρχουν παιδιατροι που δεν λένε για το μέλι!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

εχω την εντύπωση πως το μεγαλύτερο ποσοστό πάντως παιδιάτρων ενημερώνει ... :?

εμας ηταν κατηγορηματική ΟΧΙ ΜΕΛΙ τον πρώτο χρόνο ... και μας το θυμιζε συνεχώς όταν ξεκινάγαμε ανα διαστηματα την εισαγωγή στις στερεές τροφές ... πχ. φρουτόκρεμα , ρυζάλευρο , χορτοσουπα ..κτλ ...

Δεν φτανει που προσπαθουν να περασουν το δικο τους, σου κανουν και τις εξυπνες. "Ναι εμεις δεν μεγαλωσαμε παιδια, εσεις ξερετε καλυτερα" Ναι κυρα μου αλλα τοτε κανατε 5-6 παιδια σας πεθαινε και ενα δυο και δεν το αποδιδατε καπου συγκεκριμενα απλα λεγατε αρρωστησε. Οταν της ειπα οτι ο γιατρος μου ειπε οτι δεν κανει να πιανω ωμο κρεας με γυμνα χερια, αρχισε, τα γνωστα: εμεις τοτε δεν μαγειρευαμε πως πιαναμε και κρεατα και συκωτια τρωγαμε και εντοσθια τωρα ολα απαγορευονται. Τι να πεις. Χθες κατι πηγε να πει για φασκιωμα του μωρου νταλα κατακαλοκαιρο που θα γεννηθει ( οχι οτι χειμωνα ειχε διαφορα) και της εκοψα τη φορα. "Δεν ξερω τι κανατε εσεις , τωρα τα παιδια δεν φασκιωνονται, ουτε εγω θα το φασκιωσω το δικο μου" Δεν ειπε τιποτα... :lol:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

Δεν φτανει που προσπαθουν να περασουν το δικο τους, σου κανουν και τις εξυπνες. "Ναι εμεις δεν μεγαλωσαμε παιδια, εσεις ξερετε καλυτερα" Ναι κυρα μου αλλα τοτε κανατε 5-6 παιδια σας πεθαινε και ενα δυο και δεν το αποδιδατε καπου συγκεκριμενα απλα λεγατε αρρωστησε. Οταν της ειπα οτι ο γιατρος μου ειπε οτι δεν κανει να πιανω ωμο κρεας με γυμνα χερια, αρχισε, τα γνωστα: εμεις τοτε δεν μαγειρευαμε πως πιαναμε και κρεατα και συκωτια τρωγαμε και εντοσθια τωρα ολα απαγορευονται. Τι να πεις. Χθες κατι πηγε να πει για φασκιωμα του μωρου νταλα κατακαλοκαιρο που θα γεννηθει ( οχι οτι χειμωνα ειχε διαφορα) και της εκοψα τη φορα. "Δεν ξερω τι κανατε εσεις , τωρα τα παιδια δεν φασκιωνονται, ουτε εγω θα το φασκιωσω το δικο μου" Δεν ειπε τιποτα... :lol:

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΑΣΚΙΩΜΑ ΤΟ 2009!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

Απλως μου κανει εντυπωση γιατι τετοια συζητησει εκανε η μαμα μου με την γιαγια μου πριν 35 χρονια για το αν θα φασκιωσουν εμενα!!!!!!!!!!!Δεν περιμενα οτι σημερα υπαρχουν γυναικες-πεθερες που το λενε και το εννοουν.

QJZup3.png

bxuCp3.png

κι ομως υπάρχουν παιδιατροι που δεν λένε για το μέλι!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

εχω την εντύπωση πως το μεγαλύτερο ποσοστό πάντως παιδιάτρων ενημερώνει ... :?

εμας ηταν κατηγορηματική ΟΧΙ ΜΕΛΙ τον πρώτο χρόνο ... και μας το θυμιζε συνεχώς όταν ξεκινάγαμε ανα διαστηματα την εισαγωγή στις στερεές τροφές ... πχ. φρουτόκρεμα , ρυζάλευρο , χορτοσουπα ..κτλ ...

μιας φίλης η γιατρός όχι μόνο δεν την ενημέρωσε αλλά της έλεγε να βάζει στο γάλα του μωρού ,επειδή δεν το έπινε :roll:

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Παιδια, ειχε κανεις καποια ενημερωση; Κατι νεοτερο για το μωρο; Ημουν σε δουλειες ολο το πρωι, τωρα γυρισα και δεν ειχα προσβαση σε ειδησεις κτλ...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=9283&pubid=2472823

Jean το επόμενο 5ήμερο θα είναι πολύ κρίσιμο θα πρέπει να ανταποκριθεί το φάρμακο και να καταφέρουν να αποσωληνώσουν το βρέφος

"Ο κ. Πιερουτσάκος μίλησε για την αλλαντίαση και τόνισε ότι παιδάκια κάτω από 12 μηνών δεν θα πρέπει ποτέ να τρώνε μέλι. «Το γαστρεντερικό σύστημα στα βρέφη δεν είναι ώριμο σε αυτές τις ηλικίες. Ακόμα και ο αέρας που βγάζει η ηλεκτρική σκούπα σε συνδυασμό με τη σκόνη είναι επικίνδυνος για τα βρέφη. Βέβαια δεν θα πρέπει να μας πιάνει πανικός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων."

Εγω ακουσα πως σημερα το μωρακι παει καλυτερα.Μακαρι να πανε ολα καλα.

Επισης σημερα που βγηκα για ψωνια,μου ειπε μια γνωστη στην γειτονια,η οποια εχει ενα μωρακι 7 μηνων,οτι μια γειτονισσα η οποια ειναι απο ορεινο μερος της Αχαιας,οταν εφερε η γνωστη μου το μωρο της σπιτι (συγκεκριμμενα η μαμα της γνωστης μου το εβαλε μεσα),η γειτονισσα βουτηξε το δαχτυλο της στο μελι και το εδωσε στο μωρο,για να ειναι γλυκο το καλωσορισμα στο σπιτι.Το εχουν εθιμο.

Η μαμα της γνωστης μου,δεν γνωριζε οτι απαγορευεται το μελι.Εφριξε η γνωστη μου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Έβαλε το βρωμοδάχτυλό της στο στόμα του παιδιού;;;;;; Ακόμα και αν δεν είχε βάλει μέλι, με ποιο δικαίωμα χώνει τα βρωμοδάχτυλα της στο στόμα ενός παιδιού;;

Η γυναίκα αυτή δεν πρέπει να δικαστεί για σωματική βλάβη από αμέλεια, ή τεσπα κάτι τέτοιο, δεν είμαι νομικός;

Δεν ξερω,Maggie μου,εαν κατι τετοιο γινεται,παντως απαραδεχτο ειναι.Αμαν αυτα τα κολληματα των παλαιοτερων γενιων πια.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Οι ΠΑΛΑΙΟΙ λένε ότι λίγο μέλι στην πιπίλα ανακουφίζει τον πόνο από τα νέα δόντια!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάλι καλά που δεν συστήνουν και μπουκώματα με ούζο....!! :lol::lol::lol::lol:

Πάντως δεν είναι καθόλου αστείο.... Να κοντεύει να χάσει τη ζωή του ένα μωρό από την ανευθυνότητα κάποιων...

Εμένα πάλι η πεθερά μου δε πρόκοψε να μου πει να βάλουμε μέλι στην πιπίλα της μικρής. Αλλά από το....μέλι που στάζει το στοματάκι της πεθερούλας πώς θα γλιτώσουμε την αλλαντίαση; Και από το πολύ το άλλα αντ' άλλων που λέει, υπάρχει φόβος αλλαντίασης.

Πεθερές= κίνδυνος κατά της δημόσιας υγείας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...