Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου είπαν ότι δεν βαφτίζουν λόγω ρεπό της εκκλησίας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

στον τίτλο του τόπικ δεν φαίνεται ο λόγος που δεν βαφτίζει κάποιος στην εκκλησία :lol::lol::lol: ! γράψε περισσότερααα :)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

ITHELA NA BAFTISW TON MIKROYLH MAS TON FEBROYARIO -KYRIAKH- (EINAI 6 MHNWN TWRA) KAI MOY LENE OTI APO TON FEBROYARIO MEXRI TON APRILIO EXOYN REPO TIS KYRIAKES !?!?!?!

KAI YPARXEI ELEYTHERO MONO STIS 13 IANOYARIOY...(KYRIAKH)!!

TI NA PW?!?!?! MPOROYN NA TO KANOYN AYTO OI PAPADES????

:?:shock:

Διαφημίσεις

Συγνώμη, στη συγκεριμένη εκκλησία ή γενικώς; Όλοι οι παπάδες σε όλες τις εκκλησίες έχουν φόρτο εργασίας; :shock:

Δηλ. πόση δουλειά επιπλέον μπορεί να έχουν οι παπάδες ωστε να μην κάνουν μυστήρια;;;;

ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!!

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Δε μπορεί θα είναι στη συγκεκριμένη εκκλησία κι αυτό για να εξυπηρετήσει τους συγκεκριμένους εφημέριους.

Κανονικά και στη Σαρακοστή βαφτίσεις γίνονται. Γάμοι δεν γίνονται.

Εγώ θα σου έλεγα να πήγαινες σε άλλη εκκλησία αλλά να έριχνες και ένα σύρμα στην Μητρόπολη γιατί δεν είναι δυνατόν να κάνουν αυτό το πράγμα...από πότε οι εκκλησίες έχουν ρεπό? :roll:

telika kleisame sti sygkekrimeni ekklisia ...(xaidari)... alla stis 13 Ianouariou kai oxi Febrouario pou thelame...!! den peirazei!!

euxomai kai stis upoloipes manoules (pou den exoun baptisei akoma ta mwra tous)

na pane ola opws ta theloun!!!! xwris paratragouda!

:D:)

Εμάς μας είχε τύχει να μη θέλει ο παπάς να κάνει γενικώς βάπτιση στην εκκλησία του. Θέλαμε να βαπτίσουμε τη μικρή σε μια μικρή εκκλησίτσα μια και δεν είχαμε την πρόθεση να καλέσουμε πολύ κόσμο και ήταν και δίπλα στην παραλία και ήταν όμορφα. Έλα όμως που και δυσκολευτήκαμε να βρούμε τον ίδιο τον παπά για να κανονίσουμε και όταν επιτέλους τον βρήκαμε, άρχισε να μας τα μασάει.... "Και τι θέλετε να κάνετε βάπτιση σε τόσο μικρή εκκλησία, και δεν θα χωράει ο φωτογράφος και ο κάμεραμαν, δε θα φαίνονται ωραίες οι φωτογραφίες, δεν επιτρέπονται πολλά πράγματα εδώ.... και θα πρέπει να κάνετε πολύ λιτή βάπτιση". .... Μέχρι που τελικά αλλάξαμε εκκλησία.

Ίσως θα έπρεπε να τον αναφέρουμε στη Μητρόπολη αλλά είπαμε να μην μπλέξουμε.....

sL7ap2.png

telika kleisame sti sygkekrimeni ekklisia ...(xaidari)... alla stis 13 Ianouariou kai oxi Febrouario pou thelame...!! den peirazei!!

euxomai kai stis upoloipes manoules (pou den exoun baptisei akoma ta mwra tous)

na pane ola opws ta theloun!!!! xwris paratragouda!

:D:)

Να σου πώ ελπίζω να μην είναι η Παναγίτσα η εκκλησία που κλείσατε γιατί χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν θα είναι το μόνο άσχημο που συναντήσατε....έχω πρόσφατη πείρα από δικό μου άνθρωπο που έγιναν χοντρές ιστορίες....

Η Παναγιτσα στο Φαληρο?????

Αχ τι κριμα γιατι ειναι τοσο ωραια εκκλησια και ξεπετανε τους γαμους στο δεκαλεπτο, οπως και τα βαφτισια. Χωρια την χρηματικη εκμεταλλευση.

Μαλιστα μια φορα ειχε αργησει λιγο η νυφη και ο παπας (ο Θεος να τον κανει) φωναζε απο τα μεγαφωνα κι ακουγοταν εξω οτι "αργησε παααααρα πολυ η νυφη και μετα μας παραπονιεστε οτι τα λεμε γρηγορα" κι αλλα τετοια κουλα.... Ο δε γαμπρος δεν ηξερε που να κρυφτει ο καημενος... :oops::oops::oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...