Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προτιμησεις τριτων για το φυλο του παιδιου...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 267
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι τετοιοι ειναι να παθουν κανενα καζο, να καταλαβουν ποση λιγη σημασια εχει το φυλο. Ολο αηδιες...

Κασσιανή τέτοια κουβέντα ούτε να τη σκέφτεσαι να την ξεστομίζεις για κανέναν συνάνθρωπό μας...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αυτές τις αηδίες Bon bon τις άκουσα όταν ήρθα στη Πάρο και το κακό είναι οτι σε βάζουν κι εσένα στο τρυπάκι να τα σκέφτεσαι!Εμένα μου λέγανε οτι όταν θηλάζω να μην φιλάω κανέναν όταν τον αποχαιρετώ γιατί μπορεί να μου ΄"πάρει"το γάλα κι έμεινα άναυδη :o:o:o Έλα μου ντε Κασσιανή χαμός γίνεται αυτό τον καιρό με το"ισχυρό"φυλο!!

Δεν ηταν ευχη, ουτε βεβαια καταρα. Διαπιστωση ηταν και μαλιστα απο προσωπικη εμπειρια. Οταν το παθεις,μαθαινεις να υπολογιζεις τα πιο σημαντικα. Ισως δεν το καταλαβες καλα...[/b]

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

ο κλασσικος διαλογος πλεον... και ενω ολοι μα ολοι ηταν σιγουροι για κορη... -δεν αντιλεγω οτι θα ηθελα την αλλαγη αλλα δεν θα παθω και πανικο!-

- τι περιμενεις?

- 2ο γιο...

- α, ε δεν πειραζει καλα να'ναι...

- ??? :mad:

και μετα ανταπανταω συνηθως

- ε, ναι μωρε στο επομενο

- α, θα πας και για 3ο?

- ???? :mad: γιατι τραβαμε κανα ζορι? (απο μεσα μου...)

me and my men...

Εδώ ενώ εμένα καυμενουλα με ανέβαζαν και με κατέβαζαν για το πως θα τα κάνω με 3 παιδιά όντας μόνη μου(λες και παραπονέθηκα ή ζήτησα βοήθεια),τώρα με ρωτάνε αν θα κάνω 4ο για να πάω για τη κόρη άπαιχτοι είναι!Και που να τους δώσεις και θάρρος "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟς ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ'ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ" :mad::mad:

το καλύτερο ήταν το εξής:

- δε φταίει ο άντρας σου που θα κάνετε κόρη , εσύ φταις που δε πρόσεχες , οπότε τώρα δε σε βλέπω να το γλυτώνεις το 3ο :shock:

μηπως να τους βάλω και στο κρεββατι μου;;;;

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Εδώ ενώ εμένα καυμενουλα με ανέβαζαν και με κατέβαζαν για το πως θα τα κάνω με 3 παιδιά όντας μόνη μου(λες και παραπονέθηκα ή ζήτησα βοήθεια),τώρα με ρωτάνε αν θα κάνω 4ο για να πάω για τη κόρη άπαιχτοι είναι!Και που να τους δώσεις και θάρρος "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟς ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ'ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ" :mad::mad:

Τι εννοείς μόνη σου Zambeto μου? (αν δεν γίνομαι αδιάκριτη βεβαίως-βεβαίως...)

UmGGp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα και τώρα μένω στην Πάρο(αχ αυτός ο έρωτας :cool: Οι γονείς μου εξακολουθούν να μένουν στην Αθήνα οπότε δεν έχω καμία βοήθεια :cry: Τουλάχιστον θα κατέβουν λίγο το καλοκαίρι, για να έχουν τα άλλα μου παιδάκια,να κάνουν κι αυτά κανένα μπανάκι στη θάλασσα.Άστα πολύ ζόρικα,από τη μια λέω δεν έχω κανέναν να ανακατεύεται στα πόδια μου και από την άλλη με παίρνει η από κάτω γιατί μου λείπουν πολύ :cry::cry::cry:

Εμένα μου λέγανε οτι όταν θηλάζω να μην φιλάω κανέναν όταν τον αποχαιρετώ γιατί μπορεί να μου ΄"πάρει"το γάλα κι έμεινα άναυδη :o:o:o

Αυτό κι αν είναι αλήθεια! Μου έχουν πάρει τόσο γάλα, που συναγωνίζομαι τις πιο παραγωγικές αγελάδες :lol::lol:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Προσπάθησα στην αρχή!Νασου πω όταν ήρθα είχα σαν δεδομένο ότι έχω κάποιους ανθρώπους αν χρειαστώ κάτι γιατί έχω πολλούς συγγενείς εδώ και ενώ εγώ ήμουνα πολύ τυπική μαζί τους και να πάω και να τους πάρω τηλέφωνο,και όταν χρειαζόντουσαν κάτι να τρέξω εκείνοι δεν ενδιαφερόντουσαν παρά μόνο όταν ήθελαν κάτι και η ειρωνία είναι οτι όποτε τους δω μου λένε ότι με έχουν στο μυαλό τους χα χα χα αλλά κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο να δει αν ζω ή αν πέθανα :cry::cry: Όσον αφορά τις φίλες έχω 2 και καλές(ευτυχώς)προσπάθησα και με άλλες αλλά άστα να πάνε εδώ μπαίνουν στο σπίτι σου για να σε κουτσομπολέψουν και να πάρουν λόγια ή να αρχίσουν να σου κατηγορούν τον ένα και τον άλλο,κι εγώ δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την νοοτροπία τους.Τέλος πάντων στην αρχή έκλαιγα και στενοχωριόμουνα αλλά όταν έκανα τα παιδάκια μου σκλήρυνα λίγο και είμαι αφοσιωμένη στην οικογένεια μου!!Συγνώμη για τα πολλά λόγια αλλά δεν ξέρεις πόσο καλό μου έχει κάνει αυτό το forum :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ σκλήρυνα έτσι όπως περιγράφεις, όταν γέννησα τον γιο μου. Σούταρα πολλούς τότε, γιατί πέρασα όλη την εγκυμοσύνη σε μερική ακινησία, όπως και τώρα και εξαφανίστηκαν!

Ξέρεις τι με εκνευρίζει πιο πολύ :mad::mad: ότι όταν με το καλό γεννήσω θα θέλου όλοι να παρελάσουν για να χορτάσουν την περιέργειά τους και φυσικά να μάθουν πως θα βγάλουμε το μωρό γιατί τους απασχολεί πολύ(περισσότερο από ότι εμάς)!!!!!

Να βάλεις στο σπίτι σου μόνο αυτούς που θέλεις πραγματικά. Εγώ έδειξα εγκαίρως τις διαθέσεις μου και δεν πάτησαν. Σιγά μην τους άφηνα να δουν το νεογέννητο! Το θεωρούσα γρουσουζιά να βάλω άτομα που δε γούσταρα στο σπίτι και γι αυτό δεν το έκανα. Και τώρα έχω ήδη βάλει στη μαύρη λίστα ένα άτομο. Και ξέρεις κάτι? Δε με νοιάζει καθόλου!

Κι εγώ το ίδιο θα κάνω έχω βάλει αρκετούς στη μαύρη λίστα!!!Να φανταστεις πολλοί δεν ξέρουν καν ότι είμαι έγκυος και κάποιοι που το έμαθαν είπαν:κοίτα κι εμείς δεν μαθαίνουμε τίποτα.Δεν το ήξερα να το βάλω και στην εφημερίδα :o:o:o

ελεος!!!!!!!

εεεελεεεεεοοοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!!!!

σημερα ακουσα το πιο κουλο απ΄ολα!!!!!!!!!!!!!!!!

πεταχτηκα ως το μπακαλη να παρω ενα κουτι φρυγανιες και γιαουρτια που ειχαν τελειωσει και πετυχα μια γειτονισα που ειχα καιρο να δω!

με βλεπει με την κοιλια, παιρνει αυτο το υφος :o και αφου με ρωταει και της επιβεβαιωνω οτι οντως ειμαι εγκυος και δεν φταιει η φασολαδα γι΄αυτο το φουσκωμα συνεχιζει...

"τι το εχεις" ???

δεν καταλαβα στην αρχη την ερωτηση και με ξαναρωταει...

"τι ειναι αγορι ή κοριτσι" ??

α! αγορι της λεω

και τοτε ειπε το κουλο!!! (επειδη εχω ηδη 2 αγορια)

"και τι θα κανεις τωρα" ???????

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ... ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ?????

ακου τι θα κανεις τωρα ??????!!!!!!!!!!!!!

:evil:

Ε!Ρε τι θα ακούσουμε ακόμα :roll::roll: Κάτι τέτοια κουλά μου λέγανε και μένα κι ακόμα δεν τους έχω πει τι είναι για να αποφύγω τις γρουσουζιές τους :wink::wink: Εδώ κάποιος που το έμαθε με ρώτησε αν θα κάνω και 4ο γιατί με το φτωχό του το μυαλό νομίζουν ότι έκανα 3ο παιδί για να κάνω την κόρη κι εγώ προσπαθώ να τους πείσω ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ένα γερό παιδάκι και δεν πείθονται ρε :twisted::twisted:

καλημερα κοριτσια. κι εγω μια απο τα ιδια περναω. με ρωτησε καποια γνωστη τι εχω και οταν της ειπα κοριτσι μου απαντησε :"δεν πειραζει. το επομενο θα ειναι αγορι" και με τσαντισε παρα πολυ. αν ομως ολοι αυτοι ειχαν δει τα χειροτερα, δεν λεω να τα ζησουν, δεν θα ελεγαν τιποτα. ποτε δεν σκεφτηκα το φυλλο του παιδιου. μου αρκουσε να ειναι γερο. γιατι ξερω πολυ καλα πως ειναι οταν κατι παει στραβα. η δευτερη κορη μιας φιλης μου ειναι 2 ετων και ειναι με εγκεφαλικη παραληση. οταν βλεπεις αυτα και ζεις αυτα ζητας μονο υγεια και τιποτα αλλο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...