Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη & Ακτινοβολία απο ακτινογραφία.

Recommended Posts

ακριβως το ιδιο κι εγώ, κρατουσα το μικρο κατω απο το μηχανημα στο παιδων επειδη ειχε χτυπησει το κεφαλι του και δεν γνωριζα τοτε οτι ημουν 2-3 εβδομαδων εγκυος. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι αυτες οι ποσοτητες ακτινοβολιας ειναι εντελως αβλαβεις..

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΑΝΙΑ .ΕΙΜΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ .ΕΚΑΝΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΠΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ .ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΝΩΡΙΣ .Η ΠΡΩΤΗ ΓΟΝΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΗ .ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

παρε καλυτερα και αλλες γνωμες και μη πανικοβάλεσσαι. Δεν ξερω για την αρχη της εγκυμοσύνης αλλα εγω να φανταστεις ημουν στον 5ο μήνα και εκαν μαγνητική. Κανένα πρόβλημα δεν είχα και η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα. Ολα καλα΄να σου πανε!!

παρε καλυτερα και αλλες γνωμες και μη πανικοβάλεσσαι. Δεν ξερω για την αρχη της εγκυμοσύνης αλλα εγω να φανταστεις ημουν στον 5ο μήνα και εκαν μαγνητική. Κανένα πρόβλημα δεν είχα και η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα. Ολα καλα΄να σου πανε!!

chrysa η μαγνητικη δεν εχει καμια σχέση με τις κλασικες ακτινογραφιες που εκπέμπουν ακτινες Χ. Λειτουργει με μαγνητικά πεδια και εχει τελειως διαφορετικές επιδρασεις.

• 9 months later...

Κοριτσια οποια ενδιαφερεται ας κοιταξει εδω....

http://www.gaec.gr/gr/docs/president/_egimosini_new.pdf

τι λεει η Ελληνικη Επιτροπη Ατομικης Ενεργειας

για την εγκυμοσυνη και τις ιοντιζουσες ακτινοβολιες.

• 6 months later...

Καλημέρα σας κορίτσια και πιθανώς και αγόρια.

Σήμερα έκανα ακτινογραφία αυχένα και έχω την εξής απορία. Μετά απο πόσο καιρό είναι καλό να ξεκινήσω προσπάθειες για εγκυμοσύνη; Μήπως πρέπει να περάσει καιρός; Μήπως επηρεάζεται το ωάριο;

Μπορεί να λεω χαζομάρες αλλά αγχώνομαι.

Επίσης μου είπε η κοπέλα που μου έβγαλε την ακτινογραφία οτι αν είσαι εγκυος και κυρίως και στο πρώτο τρίμηνο πρέπει να το ρίξεις γιατί αλλιώς μπορεί στα 10 του να πάθει λευχαιμία το παιδί.

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

συγνώμη αν σας σόκαρα με το τελευταίο.έτσι μου είπαν. σε καμία περίπτωση δεν το υιοθετώ. ο καθένας πέρνει τις γνώμες αρχικά από γιατρούς και όχι από ανθρώπους που βγάζουν ακτινογραφίες και μόνο. η αλήθεια είναι πως και εγώ σοκαρίστηκα. μου φάνηκε υπερβολικό..απ' την άλλη σε φοβίζουν (ίσως και σωστά) και ποτέ δεν ξέρεις.

s0g0p2.png

5wRrp2.png

νομιζω το θεμα με την ακτινοβολια δεν το κατεχει κανεις 100%!

ημουν 2εβδομαδων νομιζω- οταν πηγα για ακτινοβολια θωρακα. Δεν προσπαθουσαμε για παιδι αλλα αφου ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρη οταν μου ειπε η κοπελα που θα μου εβγαζε την ακτινογραφια στο κρατικο νικαιας οτι αν τυχων ειμαι εγκυος ΣΙΓΟΥΡΑ μετα πρεπει να το ριξω, βγηκα πηρα ενα τεστ εγκυμοσυνης, βγηκε αρνητικο, εκανα την ακτινογραφια ...μετα 2 εβδομαδες ανακαλυπτω την εγκυμοσυνη μου! σοκ πανικος και κλαματα!

ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο οτι ηταν πολυ νωρις και το πολυ πολυ ο οργανισμος να το απεβαλλε μονος του ...απο το κεντρο ατομικης ενεργειας που τηλεφωνησα μου ειπαν το ιδιο πραγμα κι οτι σε καμια περιπτωση δεν γινεται διακοπη κυησης για τετοια ακτινογραφια

ο γιατρος του ικα που πηγα να γραψω καποιες εξετασεις οταν του το ανεφερα, με ρωταει: οι ακτινολογοι τι σου είπαν? ...αυτο, του λεω... σηκωνει τους ωμους του και τι μου λεει? ε οι ακτινολογοι ξερουν καλυτερα! απο κει και περα παιρνεις το ρισκο σου!

Δεν θα φανει κατι στην αυχενικη ή στο β επιπεδου ρωταω? ...

Μπορει ναι μπορει οχι ..μπορει να παρουσιασει κατι αργοτερα... πως να ξερεις???? απαντησε

ρακος η ζωη? δε σας λεω πως εφυγα απο κει, να λεω στον εαυτο μου, το σκοτωσα, το σκοτωσα... και δεν ξαναπηγα ... Τωρα ειμαι στο 6ο

πως να παρεις την αποφαση να στειλεις πισω μια ψυχουλα, λες και τοσες μανες που δυστηχως γεννησανε ενα παιδακι με καποιο προβλημα ή που παρουσιασε λευχαιμια κανανε ακτινογραφια?

τα παντα γυρω μας εχουν ακτινοβολια με πρωτο και καλυτερο το κινητο μας τηλεφωνο! και δεν ειναι αμελητεα!

τωρα γιατι οι μεν εχουν αλλη αντιληψη απο τους δε ακτινολογους, κανείς δεν σου απαντάει!

ευχομαι και ελπιζω να πηγαν και να πανε ολα καλα για ολους μας και να γεννησουμε υγιεστατα παιδια!

Αληθεια εσεις οι παραπανω ολα καλα?

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

αυτό το να πάθει λευχαιμία στα δέκα μου φάνηκε πολύ απο το χωριό!

Αυτοί που κάνουν συνήθως τις ακτινογραφίες ειναι βοηθεί που έχουν τελειώσει κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ να μην πω τι....μην ακούτε λοιπόν το μακρύ και το κοντό τους. Εντάξει ναι οι ακτινοβολίες είναι βλαβερές καλό ειναι να αποφεύγονται αλλά οχι και να σου πει οτι θα πάθει καρκίνο το παιδί στα 10 του!!!!

νομιζω το θεμα με την ακτινοβολια δεν το κατεχει κανεις 100%!

ημουν 2εβδομαδων νομιζω- οταν πηγα για ακτινοβολια θωρακα. Δεν προσπαθουσαμε για παιδι αλλα αφου ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρη οταν μου ειπε η κοπελα που θα μου εβγαζε την ακτινογραφια στο κρατικο νικαιας οτι αν τυχων ειμαι εγκυος ΣΙΓΟΥΡΑ μετα πρεπει να το ριξω, βγηκα πηρα ενα τεστ εγκυμοσυνης, βγηκε αρνητικο, εκανα την ακτινογραφια ...μετα 2 εβδομαδες ανακαλυπτω την εγκυμοσυνη μου! σοκ πανικος και κλαματα!

ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο οτι ηταν πολυ νωρις και το πολυ πολυ ο οργανισμος να το απεβαλλε μονος του ...απο το κεντρο ατομικης ενεργειας που τηλεφωνησα μου ειπαν το ιδιο πραγμα κι οτι σε καμια περιπτωση δεν γινεται διακοπη κυησης για τετοια ακτινογραφια

ο γιατρος του ικα που πηγα να γραψω καποιες εξετασεις οταν του το ανεφερα, με ρωταει: οι ακτινολογοι τι σου είπαν? ...αυτο, του λεω... σηκωνει τους ωμους του και τι μου λεει? ε οι ακτινολογοι ξερουν καλυτερα! απο κει και περα παιρνεις το ρισκο σου!

Δεν θα φανει κατι στην αυχενικη ή στο β επιπεδου ρωταω? ...

Μπορει ναι μπορει οχι ..μπορει να παρουσιασει κατι αργοτερα... πως να ξερεις???? απαντησε

ρακος η ζωη? δε σας λεω πως εφυγα απο κει, να λεω στον εαυτο μου, το σκοτωσα, το σκοτωσα... και δεν ξαναπηγα ... Τωρα ειμαι στο 6ο

πως να παρεις την αποφαση να στειλεις πισω μια ψυχουλα, λες και τοσες μανες που δυστηχως γεννησανε ενα παιδακι με καποιο προβλημα ή που παρουσιασε λευχαιμια κανανε ακτινογραφια?

τα παντα γυρω μας εχουν ακτινοβολια με πρωτο και καλυτερο το κινητο μας τηλεφωνο! και δεν ειναι αμελητεα!

τωρα γιατι οι μεν εχουν αλλη αντιληψη απο τους δε ακτινολογους, κανείς δεν σου απαντάει!

ευχομαι και ελπιζω να πηγαν και να πανε ολα καλα για ολους μας και να γεννησουμε υγιεστατα παιδια!

Αληθεια εσεις οι παραπανω ολα καλα?

Ακριβώς το ίδιο μου ανέφερε και ο δικός μου γιατρός μιας που όταν έβαλα την ακτινογραφία δεν γνώριζα πως ήμουν έγκυος.

Επίσης να επισημάνω πως πριν 25 χρόνια δεν υπήρχαν υπέρηχοι και οι γυναικολόγοι βλέπαν την θέση του μώρου μόνο με την ακτινογραφία. Τα αδέλφια μου ήταν δίδυμα και την ημέρα του τοκετού η μάνα μου έφαγε 3 ακτινοβολίες γιατί ήταν περίεργη η θέση τους.

O5X4p2.png 

• 2 months later...

ειμαι κομματια...ειμαι 35η μερα το κυκλου και ακομα περιμενω να αδιαθετησω....αν ειμαι εγκυος θα εχω κανει 2 ακτινογραφιες για ιγμοριτιδα και θα εχω παρει 2 εβδομαδες αντιβιωση...τραγικο? αισθανομαι οτι αν ειμαι εγκυος, θα εχω κανει τα μεγαλυτερα σφαλματα της ζωης μου...οταν με ρωτουσε ο χειριστης, ειστε εγκυος, του ελεγα με πεισμα, οχι αποκλειεται....

και τωρα αναμενω αποτελεσματα χοριακης.

βοηθεια παναγιτσα μου

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

Λοιον εγώ έκανα ακτινογραφία θωρακος ενώ ήμουν έγκυος 1-2 εβδομάδων και δεν το ήξερα καθώς έπαιρνα και αντιβιωση μαζί με πονσταν και είχα και 40 πυρετο!!Όλα τα καλά μαζί!!! Σε πληροφορώ έχω έναν όμορφο γιο 3 ετών !!!:) Μη φοβάσαι καθόλου'!!

Και εγω εκανα ακτινογραφια 7 μηνων εγκυος γιατι ειχαν μαζεψει υγρο οι πνευμονες και δεν ανεπνεα μονη μου παρα μονο με οξυγονο. Μου εβαλαν πανω στην κοιλια μια ειδικη ποδια πολυ βαρια απο ενα μεταλλο που προστατευει απο την ακτινοβολια.

Ο μικρος μου γεννηθηκε προωρα εξαιτιας αλλων προβληματων και οχι της ακτινοβολιας και μεχρι σημερα ειναι υγιεστατος και πολυ ζωηρος. Και ετσι ευχομαι να ειναι σε ολη του την ζωη.

Μολις ειχα μεινει εγκυος και δεν το ηξερα και πηγα τον σκυλο μου για ακτινογραφιες. Φυσικα ο σκυλος μου καθ'οτι ολιγον θηριο δεν τον ειχε πιασει η αναισθησια και μου ζητησε ο γιτρος να τον βοηθησω να βγαλει την ακτινογραφια, εφ'οσον δεν ημουν φυσικα εγκυος. Οχι, οχι, με τιποτα απαντησα. Το μηχανημα ηταν απο αλλη εποχη, δεν εχω ιδεα ποση ακτινοβολια εφαγα.

Το ειπα στον γιατρο μου και μου απαντησε πως εαν υπηρχε προβλημα τοσο νωρις, θα το ειχε αποβαλλει ο οργανισμος μου.

Ο μικρος μου ειναι τωρα 2 και χτυπα ξυλο δεν εχει καποιο θεμα. Τωρα, τι να πω για αυτο που ειπε ο ακτινολογος....Υπηρχε καμια επιστημονικη τεκμηριωση σε αυτο που ειπε ή ετσι του ηρθε?

τελικα ειμαι εγκυος....μιλησα και με το γυναικολογο μου, αλλα μου ειπε οτι ειναι τελειως αδιαφορο η ακτινογραφια και η αντιβιωση που πηρα...δεν με επεισε.φοβαμαι πολυ...μιλησα και με τον παιδιατρο μου και αυτος ηταν πιο διστακτικος...τι να πω, απλα σκεφτομαι οτι αυτη η αγωνια για το τι μπορει να προκαλεσει αυτη η ακτινοβολια που εφαγα θα με απασχολει μεχρι να πεθανω....

υγ. ο γυναικολογος μου ειπε οτι οταν παω στο ιατρειο του απο εβδομαδα θα με πεισει τελειως...

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

οπως εγραψα παραπανω κι εγω ακτινογραφια θωρακα 2 εβδομαδων εγκυος! γενναω με το καλο τον αλλο μηνα, αν και ξεπερασα ολα αυτα στην αρχη που εψαχνα ρωτουσα εκλαιγα κλπ, στο πισω μερος του μυαλου μου παντα το σκεφτομαι και λεω ...μηπως ...ισως... αν και ολες οι μεχρι σημερα εξετασεις ηταν σουπερ

κοιτα το αρχικο σταδιο θα το ξεπερασεις , τα χαλια που νιωθεις τωρα εννοω ...υπομονη και κουραγιο!

ευχομαι το καλυτερο ...για ολους μας!

μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην ελληνικη εταιρεια ατομικης ενεργειας, θα σου πουνε κι αυτοι, εγω τους ειχα παρει, ηταν καθησυχαστικοτατοι!

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ελπίζω να γράφω σωστά εδώ. Το θέμα αφορά κολλητή μου φίλη και ρωτώ για λογαριασμό της.

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να έγινε σύλληψη στις 5/12 και σήμερα (8 μέρες μετά δηλαδή) χρειάστηκε να κάνει ακτινογραφία αυχένα.

Δε σκέφτηκε ότι υπάρχει -έστω και μικρή- περίπτωση να είναι έγκυος και έκανε την ακτινογραφία.

Απ' την ώρα όμως που το συνηδητοποίησε έχει αγχωθεί τρομερά.

Και η ερώτησή μου είναι, αν όντως έχει γίνει σύλληψη υπάρχει πρόβλημα με το μωρό; Είχε κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία; Τι μπορεί να γίνει;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

καλησπερα!

στην τρίτη μου εγκυμοσύνη και ενώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος έκανα ακτινογραφία θώρακα και πήρα και χάπια μυοχαλαρωτικά και κάποια χάπια για το στομάχι!όταν μετά την καθυστέρηση που είχα το είπα στον ΠΡΩΗΝ γιατρό μου ήταν κατηγορηματικός ότι δεν μπορούσα να το κρατήσω το μωρό και ότι ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό για το μωρό!μου όρισε ημερομηνία για να πάω να κάνω διακοπή κύησης!!!!!!για να μην σε κουράζω γιατί είναι μεγάλη η ιστορία μου το προηγούμενο βράδυ από την καθορισμένη ημερομηνία μίλησα με γυναικολόγους άλλους,με γενετιστές,με κέντρα προγεννετικών ελέγχων,με ακτινολόγους και όλοι τραβούσαν τα μαλλιά τους με αυτά που μου είπε ο γιατρός μου!το κράτησα το μωράκι μου και είναι μια χαρά!δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!να μην αγχώνετε η φίλη σου και άν είναι έγκυος όλα θα είναι μια χαρά!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

• 9 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα σας! Ήθελα να κάνω και γω μια ερωτηση!

Στις 18/04 είχα τροχαίο ατύχημα και στο νοσοκομείο μου έκαναν 4 ακτινογραφίες και ο ι2 απο αυτές ήταν στη λεκάνη.

Στον υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας μου είπε ο γιατρός πως σε 1-2 μέρες θα έχω ωοριξία. Μου έδωσαν μυοχαλαρωτικά γιατί δημιουργηθηκε πρόβλημα στον αυχένα για 10 μερες. Εγω τα πήρα μονο 3-4 μερες γιατι με πόνεσε φριχτα το στομάχι. Τώρα όμως που περιμενω περίοδο, έχω καθυστέρηση κάποιες μέρες.... Δεν έχω ανηυχήσει ακομα για εγκυμοσύνη γιατι λέω πως είναι απο τα φάρμακα και τη κουραση. Αλλά έχω και καποια συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά επειδή έχω φάει αρκετές ήττες με τα κατα φαντασίαν συμπτώματα, δεν πάω να κάνω ακόμα τεστ.

Ηθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θα υπάρχει καποιο προβλημα στο μωρό μου;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

TlL6p3.png

Καλησπέρα σας! Ήθελα να κάνω και γω μια ερωτηση!

Στις 18/04 είχα τροχαίο ατύχημα και στο νοσοκομείο μου έκαναν 4 ακτινογραφίες και ο ι2 απο αυτές ήταν στη λεκάνη.

Στον υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας μου είπε ο γιατρός πως σε 1-2 μέρες θα έχω ωοριξία. Μου έδωσαν μυοχαλαρωτικά γιατί δημιουργηθηκε πρόβλημα στον αυχένα για 10 μερες. Εγω τα πήρα μονο 3-4 μερες γιατι με πόνεσε φριχτα το στομάχι. Τώρα όμως που περιμενω περίοδο, έχω καθυστέρηση κάποιες μέρες.... Δεν έχω ανηυχήσει ακομα για εγκυμοσύνη γιατι λέω πως είναι απο τα φάρμακα και τη κουραση. Αλλά έχω και καποια συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά επειδή έχω φάει αρκετές ήττες με τα κατα φαντασίαν συμπτώματα, δεν πάω να κάνω ακόμα τεστ.

Ηθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θα υπάρχει καποιο προβλημα στο μωρό μου;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Σε καμια περιπτωση δεν προκειται εαν εμεινες εγκυος να επαθε κατι το εμβρυο....τοσο για τις ακτινογραφιες οσο και για τα φαρμακα...και εγω επαιρνα φαρμακα στις πρωτες εβδομαδες πριν καταλαβω καθυστερηση...αντιβιωση παρακαλω για ουρολοιμωξη αλλα ολα καλα.....

Μην ανησυχεις ευτυχως το επαθες νωρις....εαν εισαι τελικα εγκυος....μετα δεν θα μπορουσες ουτε να κανεις ακτινογραφιες και ουτε να λαβεις φαρμακα....τωρα ομως ειναι ακομα αρχη...

Περαστικα σου και σου ευχομαι οτι καλυτερο...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Anisuxw k egw polu koritsia m gia to mwraki m.. egw den ekana aktinovolia alla mpika sto xwro pou elege oti apagoreuetai i eisodos stous egkuous, gia na valw to pappou mou na kathisei giati eprepe na vgalei mia aktinografia sto podi tou. diladi den mpika mesa sto dwmatio alla ena xwro san living room! auto p me anisuxise itan oti eksw apo t porta elege apagoreuetai i eisodos stis egkuous. imoun sxedon 3,5 minwn egkuos.. emeina peripou 3 lepta s auton t xwro.. meta t eida k efuga amesws. o giatros ekei me epivevaiwse oti den uparxei t paramikro provlima k min anisuxw.. alla exw trelathei sto agxos. twra eimai 4,5 minwn kai perimenw na ginw 5 pws k pws na paw st giatro na dw analutika t mwraki m.. ase pou akomi den t exw niwsei na kineite.. kai eimai 18vdomadwn.. isws epeidi einai i prwti egkumosuni giauto n argw alla k pali den antexetaia uti i agwnia.. mipws anisuxw xwris logo? voithiste me sas parakalw me kapoia paromoia empireia mpas k iremisw ligaki..

sas euxaristw ek twn proterwn!

Anisuxw k egw polu koritsia m gia to mwraki m.. egw den ekana aktinovolia alla mpika sto xwro pou elege oti apagoreuetai i eisodos stous egkuous, gia na valw to pappou mou na kathisei giati eprepe na vgalei mia aktinografia sto podi tou. diladi den mpika mesa sto dwmatio alla ena xwro san living room! auto p me anisuxise itan oti eksw apo t porta elege apagoreuetai i eisodos stis egkuous. imoun sxedon 3,5 minwn egkuos.. emeina peripou 3 lepta s auton t xwro.. meta t eida k efuga amesws. o giatros ekei me epivevaiwse oti den uparxei t paramikro provlima k min anisuxw.. alla exw trelathei sto agxos. twra eimai 4,5 minwn kai perimenw na ginw 5 pws k pws na paw st giatro na dw analutika t mwraki m.. ase pou akomi den t exw niwsei na kineite.. kai eimai 18vdomadwn.. isws epeidi einai i prwti egkumosuni giauto n argw alla k pali den antexetaia uti i agwnia.. mipws anisuxw xwris logo? voithiste me sas parakalw me kapoia paromoia empireia mpas k iremisw ligaki..

sas euxaristw ek twn proterwn!

Δεν υπαρχει προβλημα γιατι σε εκεινο το δωματιο σε απαγορευουν μολις ξεκινησει ηδιαδικσια της ακτινογραφιας......γιαυτο και ο γιατρος μπαινει σε αλλοδωματιακι...εσυ αφησες τον παππου σου εμεινες λιγο αλλα μετα βγηκες για να αρχισει ηδιαδικασια....αλλιως δεν οατανε το κουμπακι για να βγει η ακτινογραφια σε περιπτωση που ειναι καποιος αλλος μεσα...γιαυτο λεει η επιγραφη απαγορευεται η εισοδος στις εγκυους....αυτο εννοει...!!!!!!

Ενα ενα τα θυμαμαι...

Οταν ειχα παει να κανω χοριακη...στον πυρηνικο ελεγε μιαεπιγραφη απογορευεται η εισοδος στις εγκυος...εγω καθησα στο σαλονι και ξαφνικα βλεπω την μικροβιολογο να ερχεται προς το μερος μου και να μυ λεει παμε μεσα να μεινεις στην αιμοληψια γιατι η κυρια διπλα σου εχει λαβει φαρμακο....και για να μην εκτεθεις εσυ καιτο μωρο σου....καλο θα ηταν να μεινεις μεσα.....εμενα κοπηκαν ταποδια μου..να σκεφτομαι γιατι δεν μου το ειπαν αποτην αρχη η γιατι δεν απαγορεψαν την κυρια να μπει στο χωρο οπου καθονται αλλα ατομα...μεχρι που πηγα στο γιατρο και μου εξηγησε οτι δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας....και οταν καναμε υπερηχο ηταν ολα καλα...

Τωρα το μωρο μου ειναι 9μιση μηνων.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...