Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απαραδεκτο περιστατικο στο mothercare

Recommended Posts

πριν 1 μηνα παραγγειλαμε με την γυναικα μου καποια πραγματα απο το mothercare στην θεσσαλονικη στο Apollonia center.μεσα στα πραγματα ηταν και 1 κρεββατακι και μια αλλαξιερα.

οταν πηγα να τα αποπληρωσω ,ρωτησα την υπαλληλο αν ειναι ευκολο να τα συναρμολογησω μονος μου στο σπιτι.η κοπελα μου ειπε οτι ειναι πανευκολο και οτι αν αντιμετωπησω καποιο προβλημα να τους τηλεφωνησω.

μολις ηρθαν τα πραγματα και ανοιξα τις κουτες για να αρχισω,διαπιστωσα οτι

1.οι οδηγιες ηταν μονο στα αγγλικα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

οχι οτι δεν γνωριζω την γλωσσα,αλλα,ελεος.υποτιθεται οτι πρεπει να υπαρχουν οδηγιες στην εκαστοτε γλωσσα της χωρας.

2.λειπουν καποιες βιδες απο αυτες που δειχνουν οι οδηγιες,ωποτε δεν μπορω καν να τα ξεκινησω.

τους τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν καποιον εξωτερικο συνεργατη να μου τα στεισει με εξτρα κοστος :shock::shock: .

ακομα τον περιμενω να ερθει.

αισχος και παλι αισχος

Διαφημίσεις

Βασικα ακομα και απο το ικεα αμα ζητησεις καποιον να ερθει τα συρναμολογησει το πληρωνεις εξτρα , αυτο για τις βιδες και τις οδηγιες στα αγγλικα επρεπε να τους τα πεις και να ζητησεις τις αντιστοιχες στα Ελληνικα.

δηλαδη τι εννοεις?να μου στειλουν τις βιδες που λειπουν?θα αστειευεσαι βεβαια.

800 ευρω πληρωσα για κρεββατι-αλλαξιερα!!!και οταν ρωτησα την υπαλληλο στο μαγαζι αν ειναι "στυλ IKEA'' ο τροπος στησιματος ,ενοχληθηκε και μου ειπε :εεεε,αλλη ποιοτητα τα δικα μας:.

επισης,δεν εχουν οδηγιες στα ελληνικα!!!!!!

αντι να τακιστουν να μου στειλουν καποιον αμεσως.............

To λαθος σου ειναι που δεχτηκες να στειλουν "καποιον να σου τα στησει με εξτρα χρεωση" Σ' αυτες τις περιπτωσεις αστραφτεις και βροντας στο τηλεφωνο και απειλεις Θεους και δαιμονες. Στη συνεχεια πας απο κει και ζητας να δεις τον υπευθυνο, κανεις ενα χαμο μεσα στο καταστημα και ο υπευθυνος αναγκαζεται να σε εξυπηρετησει σε οτι ζητας. Θα μου πεις ειναι αυτος τροπος; Ω, ναι! Δεν υπαρχει αλλος.

Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη; Αν ήταν σφραγισμένη, τότε δεν φταίει το κατάστημα που έλλειπαν οι βίδες, αλλά ο κατασκευαστής. Αν φαινόταν ότι κάποτε είχε ξαναανοιχτεί η συσκευασία και απλά την είχαν κλείσει με κάποια ταινία, τότε έπρεπε να ζητήσεις να το πάρουν πίσω και να σου στείλουν αμέσως καινούργιο γιατί απλά πλήρωσες καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο. Ίσως το είχαν χρησιμοποιήσει σε κάποια έκθεση. (μου είχε συμβεί με κλιματιστικό από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών: η συσκευασία φαινόταν ότι είχε ξαναανοιχτεί και έλειπαν βίδες. Απαίτησαν να τσακιστούν να μου στείλουν καινούργιο το πολύ σε μισή ώρα γιατί είχα τον ψυχτικό στο σπίτι, και όντως το εκαναν. Όπως αναφέρει η Jean, άστραψα και βρόντηξα στο τηλέφωνο απειλώντας Θεούς και δαίμονες)

Διαφημίσεις

To λαθος σου ειναι που δεχτηκες να στειλουν "καποιον να σου τα στησει με εξτρα χρεωση" Σ' αυτες τις περιπτωσεις αστραφτεις και βροντας στο τηλεφωνο και απειλεις Θεους και δαιμονες. Στη συνεχεια πας απο κει και ζητας να δεις τον υπευθυνο, κανεις ενα χαμο μεσα στο καταστημα και ο υπευθυνος αναγκαζεται να σε εξυπηρετησει σε οτι ζητας. Θα μου πεις ειναι αυτος τροπος; Ω, ναι! Δεν υπαρχει αλλος.

Δυστυχώς στην Ελλάδα μόνο με αυτό τον τρόπο βρίσκεις το δίκιο σου (γι' αυτό κι εγώ δεν το βρίσκω ποτέ :( )

Αχ βρε Jean πολύ θα ήθελα να ήσουν φίλη μου και να τρέχαμε μαζί να βρούμε το δίκιο μου... :D

*

δηλαδη τι εννοεις?να μου στειλουν τις βιδες που λειπουν?θα αστειευεσαι βεβαια.

800 ευρω πληρωσα για κρεββατι-αλλαξιερα!!!και οταν ρωτησα την υπαλληλο στο μαγαζι αν ειναι "στυλ IKEA'' ο τροπος στησιματος ,ενοχληθηκε και μου ειπε :εεεε,αλλη ποιοτητα τα δικα μας:.

επισης,δεν εχουν οδηγιες στα ελληνικα!!!!!!

αντι να τακιστουν να μου στειλουν καποιον αμεσως.............

Ε βέβαια, όταν πληρώνεις 100 ευρώ για το κρεβατάκι στο ΙΚΕΑ και το στήνεις μόνος σου σε μισή ώρα, δεν είναι καλή ποιότητα....

Ενώ των 800 ευρώ και ελαττωματικό μας το πλασάρουν για μερσεντές...

Εγώ πάντως δεν ψωνίζω ποτέ από το mothercare, έχει πολύ βάρετό "αγγλικό" στυλ και τα ρούχα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ακριβά για σχέδια περασμένης δεκαετίας. Μπες στην chicco ν'ανοίξει το μάτι σου! Απέναντι είναι... (απο το morhercare της Βενιζέλου εννοώ)

Διαφημίσεις

κι εγω απο το λητω τα ειχα παερει και σε καποιες αποριες που ειχα για το πως στηνεται η κουνια,και τα εξαρτηματα του καροτσιου τους ειχα τηλεφωνησει και ηταν πολυ εξυπηρετικοι.τελικα ειναι σε ποιον θα τυχεις.

ζητω η ελλαδα!!!!!τελος παντων..ενημερωτικα το λεω οτι εγω ολα τα πηρα απο το λητω και ειμαι υπερ ευχαριστημενη!

Εγώ είχα πάρει κούνια από τα Λητώ η οποία είχε ένα ράγισμα στο ξύλο. Μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα (είχαν πει ότι θα αλλάξουν το συγκεκριμένο τμήμα της κούνιας) και υποσχέσεις ότι θα έρθουν, ακόμα περιμένω...

εχω δυο μπουμπουκακια

τι να πω!!τελικα ηρθε καποιος και τα εστησε με 35 ευρω.

Σου έφερε και τις βίδες που έλειπαν;;

Πάντως βρε παιδιά, προσωπικά, όποτε έχω πάει στα mothercare έχω εξηπηρετηθεί ΠΑΡΑ πολύ καλά.... Δεν έχω πολύ μεγάλη πείρα (ακόμα) από αυτά τα μαγαζιά αλλά χθες για παράδειγμα που πήγα να αγοράσω σουτιέν εγκυμοσύνης, πήγα πρώτα στα ΗΡΑ και εκτός του ότι η πωλήτρια ήταν εμφανώς άσχετη με το αντικείμενο (της ζήτησα 85Ε και μου έδωσε 100C επιμένοντας να το δοκιμάσω μήπως μου κάνει.... :shock: ) εως και αδιάφορη. Αφού μου έδινε την εντύπωση ότι την ενοχλούσα βρε παιδάκι μου και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Στο τέλος μου έδωσε ένα σουτιέν θηλασμού να δοκιμάσω (εμπρός;;; ) και αφού κατάλαβα πως άδικα πασχίζω, σηκώθηκα κι έφυγα...! Παρεπιπτώντως η τιμή: 39€ το ένα. Πήγα λοιπόν απέναντι στα mothercare όπου με εξυπηρέτησε μια ευγενέστατη πωλήτρια η οποία μάλιστα αφού βρήκαμε ένα να μου ταιριάζει (42€ η συσκευασία των 2) με ρώτησε αν θέλω να μου δώσει κι άλλο ένα να δοκιμάσω, με παρόμοια φόρμα αλλά φθηνότερο (27€ η συσκευσία των 2) :shock: . Με βοήθησε πολύ εξηγώντας μου για τις διάφορες φόρμες των παντελονιών, ποιά είναι πιο βολικά, για περισσότερο καιρό κοκ. Δεν κοίταζε να με ξεπετάξει η γυναίκα και ήταν ολοφάνερο! Σε άλλο όροφο του ίδιου μαγαζιού με κρεβατάκια κλπ μας εξηπηρέτησαν με τον ίδιο τρόπο.

Εν ολίγης, πιστεύω πως το περιστατικό σου violin ήταν μάλλον μεμονωμένο. Επιχειρήσεις σαν τα mothercare είναι παγκοσμίου φήμης και δεν κρατιούνται με "ψέματα". Υποθέτω ότι μάλλον ήταν τυχαίο...

το περιστατικο ειναι μεμονωμενο,απλα το ανεφερα.

ακομα και μετα το περιστατικο πηγα και ψωνισα παλι απο το ιδιο καταστημα αλλα πραγματα,ακριβως επειδη εμεινα πολυ ευχαριστιμενος απο τις πωλητριες-εξυπηρετηση.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση της Mothercare.

Εντύπωση μου κάνει που ζήτησαν έξτρα χρέωση για τη συναρμολόγηση.

Στην Αθήνα δεν πλήρωσα τίποτα. Και ήρθαν και αμέσως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...