Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ

Recommended Posts

Και εγώ τώρα αγόρασα μερικά καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα και κάτι δωράκια που έχω υποχρέωση να πάω αλλά και προχθές που πήγα στο Λ@τ# και ζαχάρωνα το μακλαρεν για να δω πως είναι κτλπ μου λέει "Είναι πολύ καλή αγορά" και της απαντάω (είναι η ίδια που μου πούλησε το zippy για 780ευρώ γμτ... πριν ανακαλύψω το bimbomarket, εκείνη δεν φταίει ΄βεβαια ) και της απαντάω "Κούκλα μου πιάστηκα μια φορά κορόιδο και το πήρα από ελλάδα το πρώτο καρότσι τώρα θα το παραγγείλω απο έξω και θα μου βγει φθηνότερο 100ευρώ" και τι μου απάντησε η αθεόφοβη...? "ε καλά αλλά δεν γνωρίζετε την ιστοσελίδα και που την εμπιστεύεστε και δεν θα έχετε after sales service που δίνουμε εμείς εδώ" :shock::shock: και φυσικά της το ανταπώδωσα λέγοντας της ότι έχω after sales service από τον Ελληνα αντιπρόσωπο με την απόδειξη αγοράς μου γιατί το προιόν είναι ένα και η εταιρεία μια δεν αλλάζει από που το πήρα :evil::evil: δεν ήξερε τι να μου πει...

Είσαι το ίνδαλμά μου!!!!

:P

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ τώρα αγόρασα μερικά καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα και κάτι δωράκια που έχω υποχρέωση να πάω αλλά και προχθές που πήγα στο Λ@τ# και ζαχάρωνα το μακλαρεν για να δω πως είναι κτλπ μου λέει "Είναι πολύ καλή αγορά" και της απαντάω (είναι η ίδια που μου πούλησε το zippy για 780ευρώ γμτ... πριν ανακαλύψω το bimbomarket, εκείνη δεν φταίει ΄βεβαια ) και της απαντάω "Κούκλα μου πιάστηκα μια φορά κορόιδο και το πήρα από ελλάδα το πρώτο καρότσι τώρα θα το παραγγείλω απο έξω και θα μου βγει φθηνότερο 100ευρώ" και τι μου απάντησε η αθεόφοβη...? "ε καλά αλλά δεν γνωρίζετε την ιστοσελίδα και που την εμπιστεύεστε και δεν θα έχετε after sales service που δίνουμε εμείς εδώ" :shock::shock: και φυσικά της το ανταπώδωσα λέγοντας της ότι έχω after sales service από τον Ελληνα αντιπρόσωπο με την απόδειξη αγοράς μου γιατί το προιόν είναι ένα και η εταιρεία μια δεν αλλάζει από που το πήρα :evil::evil: δεν ήξερε τι να μου πει...

Είσαι το ίνδαλμά μου!!!!

:P

άντε ρε χαζό... χαχαχαχα!! κοκκινίζω λέμε...

:oops::oops::oops:

πάντως έιμαι μαχητική δεν λέω ,,,,δεν αφήνω κουβέντα να πέσει κάτω

αλλά αυτό είναι συγχρόνως και μειονέκτημα

Klamaraki ευχαριστω πολυ επειδη λεγατε για λιρες φανταστηκα οτι ηταν μονο απο εξω.Σε κατι τετοιο βλεπω να καταληγω αλλιως πρεπει να παρω αλλο καροτσι.Τοσα που εχει δεν ξερεις τι να παρεις και αν θα σου βγει καλο

line_flow_rose_beg_39_time_1228194000_text_c720ccf0eff5f1ecf0eff5ebe7e8f1e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ανηκει στην καινουρια συλλογη της CHICCO και μας ελυσε τα χερια!

Ομορφο, ελαφρυ, λειτουργικο, πολυ ευκινητο και καταλληλο για καθε εποχη!

Ειναι το μονο στην κατηγορια του με δυνατοτητα ρυθμισης της πλατης σε εντελως οριζοντια θεση -το μωρο κοιμαται πολυ ανετα, ακομα και νεογεννητο.

Κατεληξα σ'αυτο μετα απο ενδελεχη ερευνα αγορας και το συνιστω ανεπιφυλλακτα. Διατιθεται σε αρκετα και ωραια χρωματα (εμεις το πηραμε σε συνδυασμο τζην-κιτρινο).

Ακομα κι ο αντρας μου ενθουσιαστηκε και σχολιασε την "πολυ καλη οδηγητικη του συμπεριφορα"!

Κοστιζει 135 ευρω.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1158&ct=10403&itmid=1173395

Παρηγγειλα κι εγω αυτο το καροτσι(εδωσα προκαταβολη)αλλα με προβληματιζει οτι δεν εχει μπαρα προστασιας,φοβαμαι μην κουνιεται και γλιστραει και οτι θα βαριεται επειδη δεν θα εχει κατι να πιανει.Ψαχνω να αγορασω μπαρα αλλα δεν βρηκα πουθενα.Εσυ το ευχαριστηθηκες?Πες λεπτομερειες αν μπορεις

Λυδια μου, χρησιμοποιησα το καροτσι μετα το εξαμηνο και το παιδι δεν εδειχνε να βαριεται καθολου.

Η ελλειψη μπαρας δε με προβληματισε καθολου -με τις ζωνες ειναι απολυτα ασφαλες.

Ειναι πολυ πρακτικο -εμεις το εχουμε κυριολεκτικα λιωσει, εντος κι εκτος σπιτιου.

Καθως η πλατη ξαπλωνει τερμα πισω, το μωρο κοιμαται πολυ ευκολα και οπουδηποτε -σχηματιζεται μια ζεστη και αεροστεγης "φωλιτσα" που δειχνει να της αρεσει πολυ.

Επισης, "οδηγητικα" ειναι πραγματι τελειο.

Εγω το ευχαριστηθηκα και το προτεινω ανεπιφυλακτα (εχω το κιτρινο-μπλε)!

Φιλια. :D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Κορίτσια εκτός απο τα MAC LAREN άλλο ελαφρύ κάρότσι που να ξαπλώνει όμως για να κοιμάται το παιδί; Να το πάρω απο εδώ όμως.

Σε παραπαμπω στην ακριβως απο πανω απαντηση μου.

Ειναι πραγματικα πολυ πρακτικο!

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ευχαριστω KINDER ηθελα μια γνωμη απο καποιον που το χρησιμοποιει γιατι μου αρεσε.Βρηκα και ενα παιχνιδι ωραιο που μου προτεινε το kalamaraki,που ειναι σαν μπαρα και εχει τιμονι κορνα κτλ.και πιστευω θα με βολεψει.Αντε και φτιαχνει ο καιρος να παρουμε τους δρομους!!!

line_flow_rose_beg_39_time_1228194000_text_c720ccf0eff5f1ecf0eff5ebe7e8f1e120eceff520e5e9ede1e9.gif

• 1 month later...
Ανηκει στην καινουρια συλλογη της CHICCO και μας ελυσε τα χερια!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1158&ct=10403&itmid=1173395

kinder...

ψαχνουμε κι εμεις για καροτσι κ ειμαστε αναμεσα σε αυτα τα 2...

το δικο σας...http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4751&c_id=33&cf_id=38

και αυτο...http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=147_148_150_154&products_id=1096

ειναι καποια κοπελα που εχει το ct 05 και εχει αποψη...

στο lite way με προβληματιζουν οι μικρες μπροστινες ροδες...

kinder εχετε βαλει και ψωνια στο καροτσι??? ποσο καιρο το εχετε???

ευχαριστωωωωω

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

τελικα πηραμε αυτο...5684zoom.jpg

στα 120€ με ποδοσακο και καλυμα βροχης απο ενα συνοικιακο μαγαζι (περιοχη Ζωγραφου).ειναι η καλυτερη τιμη που βρηκαμε και σε ελληνικα μαγαζια και ψαχνοντας on-line...αφηστε δε που το καροτσι ειναι τελειο!

πολυ μαζεμενο και ανετο και για την μαμα (απ οτι μας ειπε) και για το παιδι...

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Να επισημάνω κι εγώ δύο-τρία πραγματάκια, με κίνδυνο να τα έχει γράψει ξανά κάποια μαμά (δεν διάβασα όλα τα ποστ...:roll:)

Εμείς πήραμε το Aria της Peg perego, αν θυμάμαι καλά 120 ευρώ. Είναι πανάλαφρο (5 κιλά), εύκολο στο άνοιγμα-κλείσιμο και δεν πιάνει χώρο. Παρόλα αυτά δεν κλείνει σαν μπαστούνι αλλά γίνεται πλατύ παραλληλόγραμμο.

Το αρνητικό του είναι το εξής: Το φρένο του είναι μια μπάρα πάνω από τις πίσω ρόδες, Αυτό δυσκολεύει φοβερά το ανέβασμα σκαλοπατιών με την όπισθεν. Απορώ πώς δεν το έλαβαν υπόψη στη σχεδίαση...

Σχετικά με το Μακλάρεν. Μια γνωστή μου που το έχει μου είπε πως το μόνο που δεν της αρέσει είναι ότι το κάθισμα του παιδιού είναι σκέτο πανί, δεν έχει σκελετό σταθερό το καροτσάκι από κάτω. Και ότι αυτό είναι κουραστικό για το παιδάκι.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

pasxalitsa,σε τι χρώμα το πήρες? Γιατί σε ένα-δυο μαγαζιά που ρώτησα το είχαν μόνο σε μπλέ... που δεν το θέλω....

kallisto σε αυτο της φωτογραφιας...το τυρκουαζ, το οποιο ειναι υπεροχο για αγορακι...θελεις να σου δωσω τα στοιχεια να ρωτησεις απο εκει που το πηρα εγω??? σε τι χρωμα το θελεις? νομιζω βγαινει σε 5 χρωματα...

pasxalitsa v

kALOp3.png

kallisto σε αυτο της φωτογραφιας...το τυρκουαζ, το οποιο ειναι υπεροχο για αγορακι...θελεις να σου δωσω τα στοιχεια να ρωτησεις απο εκει που το πηρα εγω??? σε τι χρωμα το θελεις? νομιζω βγαινει σε 5 χρωματα...

Αχ ναι βρε pasxalitsa!!!!!!!!! Αν μπορεις στείλε μου:P

Λέω να το πάρω στο λαχανί αλλά μόνο αν δω τους χρωματισμούς απο κοντά, θα αποφασίσω.... Ευχαριστώ!!!!!

Διαφημίσεις

το εχω ξαναγραψει.εχω το zibos σε ροζ-μαυρο.εχει τεντα κανονικη απο πανω.πεφτει η πλατη μεχρι κατω!ειναι πολυ λαφρυ.πηρα και μια ομπρελα ροζ 7 ευρω.ολα απο το κουκου!το καροτσι εκανε 60 ευρω αλλα ειχα δωροεπιταγη και το πηρα 50.βγαινει επισης σε κοκκινο-μαυρο και γαλαζιο-μαυρο.ριξτε του μια ματια αν θελετε.αξιζει!

4624zoom.jpg

ξαναβαζω την φωτο γιατι εκανα κατι κ την εσβυσα απο το προηγουμενο post...

kallisto θα σου στειλω pm...ρωτησε τους αν μπορουν να στο φερουν να το δεις ή δες το σε αλλο μαγαζι κ αν σε συμφερει παρηγγειλε το απο εκει...

εσυ λες το LITE WAY WIMBLEDON ε???

pasxalitsa v

kALOp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια ψάχνω ένα καροτσάκι για τις διακοπές μας και για να το αφήσω στο χωριό για τις βόλτες για να μην κουβαλάμε το ''καλό'' μας στο αυτοκίνητο τώρα που έχουμε και τα μπανιερά μαζί μας. Θέλουμε να ξαπλώνει η πλάτη ώστε να μπορεί να κοιμηθεί στις διακοπές, να έχει από πάνω τέντα (έτσι λέγεται;) να είναι ελαφρύ και μαζεμένο όταν κλείνει. Η μικρή μας είναι μόλις 6 1/2 μηνών οπότε δε στηρίζει την πλάτη της καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θέλουμε να δώσουμε πάνω από 80 ευρώ καθώς έχουμε το καρότσι της Inglesina που το πήραμε 400 ευρώ και ο μπαμπάς δε το συζητάει καν! Μου είπανε για τα Juniors, έχει χρησιμοποιήσει καμία κάποιο από αυτά;

Γειά σας, η μπέμπα μας κοντεύει 8 μηνών (κοντα στα 10 κιλά) και ψιλοστηρίζει τη μέση της. Εχουμε καρότσι αλλά είναι ασήκωτο για τη μαμά. Κάνουν τελικά το maclaren και το chicco liteway; Προβληματίζομαι από το μέγεθος της ρόδας στο maclaren - θα είναι άνετο για το μωρό...(το chicco δεν το έχω δει) και αυτό το σχόλιο για το οτι είναι πολύ μαλακή η πλάτη στο mclaren (θα την κουράζει;).

Τα υφάσματα είναι καλής ποιότητας;

Θα σκάει το καλοκαίρι;

Θέλουμε να πιάνει και λίγο χώρο έχουμε ένα Toyota Celica και όσο πιο λίγο χώρο πιάνει τόσο θα χωράνε και άλλα πράγματα.

as1cCBT0g410010MzgybGR8NDUzbHxIIG1wZW1wYSBtYXMgZWluYWk.gif

an1cRfv003D1200MDAwMjAwMGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TyBGaWxpcHBha29zIG1hcyBlaW5haQ.gif

• 3 εβδομάδες μετά...
Να ρωτησω κι εγω αν το Quinny Zapp ανηκει στην κατηγορια "ομπρελα"!;

Το εχει καποια κοπελα αυτοτο καροτσι;;

To έχω εγώ και με έχει σώσει. Όταν κλείνει είναι πολύ μικρό, και πανεύκολο στην οδήγηση ιδίως σε ανηφόρες ή σε ανώμαλο έδαφος. Το μόνο μείον είναι πως δεν πέφτει η πλάτη.

το εχω γραψει καπου εχω και perego kai maclaren. ΤΟ καροτσι ειναι καθαρα θεμα πως θελει καποιοσ να το χρησιμοποιει. Το chicco ειναι καλο αλλα σε καποια απο τα καλοκαιρινα του δεν πεφτει η πλατη σε σημειο που να μπορει να κοιματε το μωρο. Επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευχρηστο για το χειμωνα. Σκεφτειτε οτι το καροτσι που θα παρετε κατα πασα πιθανοτητα θα το χρησιμοποιησετε και το χειμωνα γιατι αν υπολογισεις οτι το perego ειναι 8 κιλα και το μωρο 10 βαλε και τα ψωνια, δεν κουνιετε ευκολα ( και δεν ειμαι καμια αδυνατουλα:D) αλλα το maclaren παναλαφρο

συνηθως τα πρωτα καροτσια που περνουμε ειναι ογκωδη και βαρια ( ξαπλωνει και τελειος η πλατουλα). Μετα ( τουλαχιστον εγω) ανακαλυψα οτι δεν βολευει για τις καθημερινες μετακινισεις οποτε αρχιζει το ψαξιμο για ελαφρυτερο και πιο ευχριστο:D Φυσικα υπαρχουν και ατομα που βολευοντε και με τα πρωτα καροτσια ( εκαναν καλυτερη επιλογη;))

σταματησα μια μαμα στο δρομο σημερα με αυτο της chicco που εχει το χαβανέζικο πανι και μου ειπε πως δεν την βολευει καθολου τη μικρή. Ειδα και την κλιση του και δεν ξαπλώνει τελειως για υπνο....νομιζω οτι αυτη τη φορα πρεπει να τα δω απο κοντά και μετα να αποφασισω. Το Inglesina Παντως με το μωρο μεσα εχει βαρυνει απιστευτα πλέον!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...