Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και απώλεια βαρους (της μαμας)

erica

Recommended Posts

εμενα δε μου εχει ερθει τρελη ορεξη με το θηλασμο δε ξερω γιατι!Εχω χασει 16 κιλα απο τη μερα που γενησα κ εχουν περασει 43 ημερες..πηρα ομως 27 περιπου κιλα με την εγκυμοσυνη κ κανα δυο πριν μεινω εγκυος...οπως καταλαβαινετε κανω υπομονη..ελπιζω να χασω αποτομα οταν σταματησω το θηλασμο σε καποιους μηνες κ οχι συντομα! :D Ας προσεχα :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 792
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ δυστυχώς έχω μείνει με τα δώδεκα παραπανίσια κιλάκια μου που δε λένε να με αποχωριστούν :cry: Δε θέλω να κάνω δίαιατα, απλά προσπαθώ να τρώω πιο ισορροπημένα: περισσότερες φυτικές ίνες, ψάρια, να κόψω το πολύ κρέας, να τρώω περισσότερα λαχανικά... Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το φούσκωμα που έχω :cry: ιδιαίτερα στις γάμπες μου. Αφού και οι αγαπημένες μου μποτούλες με το φερμουάρ δεν κλείνουν, αφήνουν το μισό πόδι ...ακάλυπτο. :cry: (σνιφ σνιφ)

μακάρι Έρικά μου να συμβεί και σε μένα αυτό, μόλις κλείσει ο μπεμπης έναν χρόνο να μηδενίσω κι εγώ :D:lol::lol:

Εμένα κορίτσια μου είχαν μείνει 4 κιλά μετά τη γέννα, αλλά απο τότε που άρχισα τη διαιτα για την αλλεργία της μπέμπας τα έχασα όλα. Μάλιστα τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω χάσει 2,5 κιλά . Μήπως είναι πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα για το θηλασμό :?: ... Το λέω γιατι νομίζω οτι κάπου αλλού είχε γραφτεί οτι περνάνε στο γάλα οι τοξίνες που έχουν αποθηκευτεί με τα χρόνια στο λίπος ...

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Το παν ειναι να βρισκουμε λιγο χρονο για γυμναστικη,,,, σιγα σιγα θα επανελθουμε στα κιλα,Η γυμναστικη βοηθαει πολυ στον μεταβολισμο μας,Κ δεν αναφερομαι σε πολυωρες γυμναστικες,Μιση ωρα τρεξιμο=περπατημα για 3 φορες την εβδομαδα κ υπαρχει τρομερη διαφορα,Καιγεται ολο το λιπος σιγα σιγα!!

LIKA

line_line01_beg_girl01_time_1190952000_text_e8e7ebe1e6f9.gif

Προσέχοντας τι τρώω και κάνοντας λίγη εξάσκηση είμαι πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα :) . Δηλαδή να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (4,5 μήνες μετά) ωστόσο φοράω ακόμα τον κορσέ και επειδή θηλάζω χρισημοποιώ ένα βιολογικό λάδι σύσφιξης (χωρίς χημικά με σημύδα και δεντρολίβανο) για την κοιλιά και την κυταρίτιδα που μου φαίνεται πως δουλεύει!!!

Εχετε καμιά άλλη λύση για την σύσφιξη????

γιατί ενώ έχω επανέλθει σχεδόν στα κιλά μου δεν μπαίνω στα ρούχα μου με την ίδια άνεση και η κοιλιά μου είναι γενικά χαλαρή. :(:(

Πείτε κανένα tip συμβατό με το θηλασμό :) βρε κορίτσια

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

Νομιζω πως βρηκες τον ανθρωπο σου ζετα...

Πηγα σε διαιτολογο οσο θηλαζα μου εδινε μενου καθε εβδομαδα για 3μηνες και εχασα 15 κιλα τρωγοντας καθε μερα γλυκο και μια φορα τη βδομαδα σουβλακι...

Αυτο που δινεις ειναι εξαιρετικα αυστηρο η θηλαζουσες εχουν πολυ πιο πλουσιες διαιτες...

Σου γραφω ενα ημερησιο μενου μου...

ΠΡΩΙ

Ενα τοστ ζαμπον γαλοπουλας και τυρι λάιτ ή ενα ψωμακι με ενα λουκανικο 0-3%

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

2 φρουτα

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

150 γρμ κοτοπουλο και ενα φλυτζανι μακαρονια

ή

300 γρμ πατατες ψητες ή βραστες και 3 λουκανικα 0-3%

ή

150 γρμ. μοσχαρακι και 2 φλυτζανια φασολακια

ΜΕ 1 φετα ψωμι και σαλατα οση θελεις με 2 κουταλακια λαδι

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

2 φρουτα

ΒΡΑΔΥ

ο,τι και το πρωι

ή

μια ομελετα με 2 αυγα και μανιταρια

ΣΝΑΚΣ

2 κουταλακια μερεντα ή μελι

ή

1 ρυζογαλο/ 1 κρεμα βανιλια/1 κρεμα καραμελε (ετοιμα τυπου γλυκοκουταλιες της ΦΑΓΕ)

γιατί ενώ έχω επανέλθει σχεδόν στα κιλά μου δεν μπαίνω στα ρούχα μου με την ίδια άνεση

αυτό οφείλεται κυρίως σε μεταβολές του σκελετού. Θα επανέλθει αλλά δεν μπορείς να επιταχύνεις τη διαδικασία.

Υπομονή! :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ , ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΗν ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ? :?::roll:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ , ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΗν ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ? :?::roll:

Την ποσότητα του γάλακτος δεν θα την επηρεάσεις αλλά για να μην επηρεάσεις την υγεία σου θα σου συνιστούσα να κάνει μια δίαιτα που θα σου δώσει κάποιος διατροφολόγος, διαιτολόγος για να είναι ισορροπημένη και πληρης. :)

Καλή επιτυχία! :)

διαβασε και εδω : http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3845

Φυσικά η γνώμη του ειδικού προέχει!! :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ.ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ, ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ.

ΒΟΝ ΒΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 5 &9 ΗΜ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 5&23 ΗΜ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ?

σε ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι και εσύ το παληκαράκι σου!

για το ticker, πάτα πάνω στο δικό μου, διπλό κλικ, μετά ακολουθησε τις οδηγίες , διαλεξε μετρητη κτλ, βάλε ημερομηνια και τέλος αντεγραψε τον κωδικο BBCode στην υπογραφή του προφίλ σου!

http://www.tickerclub.com/tickers/event/

http://tickers.baby-gaga.com/birthday.php

http://www.bump-and-beyond.com/birthday-tickers.php

http://daisypath.com/

http://ticker.7910.org/?lg=en&fltruler=d&fltslider=d&sliderpg=17&rulerpg=33

(στο τελευταίο τα νούμερα σε κάθε επιλογή για μετρητές και καρτούν είναι πόσες σελίδες έχει)

και απο εδώ κατεβάζουμε με αντιγραφή του BBCode στην περιοχή της απάντησης σε ένα μύνημα , εικόνες:

http://www.glitterfy.com/

http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=45&page=18

Αν έχεις απορίες στείλε πμ!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

να σας αλλαξω λιγο θεμα.(παλι) :P οκ η διαιτα με το θηλασμο ειναι απολυτα κατανοητο πως συμβαδιζουν,επισης τα περι διακοπης του γαλατος λογο των δονισεων του power plate που ακουσα ειναι μεγαλες ανοησιες.Τα μηχανιματα με θερμοτητα κ γενικα τα μηχανιματα αδυνατισματος που χρησιμοποιουν στα διαφορα ινστιτουτα ειναι πιθανο να δημιουργησουν καποιο προβλημα?Πηρα πολλα κιλα με την εγκυμοσυνη μου,μου εχουν μεινει ακομα 16 κ λεω να κανω κ αυτη την προσπαθεια.θηλαζω αποκλειστικα.θεωριτικα εχει εδραιωθει ο θηλασμος ετσι δεν ειναι? :roll:

Διαφημίσεις

Τα μηχανιματα με θερμοτητα κ γενικα τα μηχανιματα αδυνατισματος που χρησιμοποιουν στα διαφορα ινστιτουτα ειναι πιθανο να δημιουργησουν καποιο προβλημα?Πηρα πολλα κιλα με την εγκυμοσυνη μου,μου εχουν μεινει ακομα 16 κ λεω να κανω κ αυτη την προσπαθεια.θηλαζω αποκλειστικα.

Ναι θα κάνουν κακό στο πορτοφόλι σου βασικά... :P

Το μωρό σου με την θεαματική ανάπτυξη δεν θα πάθει τίποτα και το γάλα του επίσης.... :wink:

WLn5p2.png

Ναι θα κάνουν κακό στο πορτοφόλι σου βασικά... :P

Το μωρό σου με την θεαματική ανάπτυξη δεν θα πάθει τίποτα και το γάλα του επίσης.... :wink:

Aκριβώς!

Αν τα μηχανήματα σε αδυνατίζανε χωρίς δίαιτα και χωρίς γυμναστική δεν θα υπήρχαν τόσοι πλούσιοι παχύσαρκοι...

Θα έλεγα καλύτερα να ξεκινήσεις μαζί με ένα διαιτολόγο (ανεξάρτητο από κέντρα) που θα σε υποστηρίζει, πάρε και έναν προσωπικό γυμναστή να σε προπονεί, και φθηνότερα θα σου βγούνε και θα έχεις σίγουρα θετικά αποτελέσματα! :wink:

ΑΓΛΑΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 22 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 5. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ?ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!

ΑΓΛΑΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 22 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 5. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ?ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!

Μην ανησυχείς! Το στήθος δεν αποθηκεύει πια γάλα, παράγει την ώρα που το μωρό θηλάζει. Όταν κάνεις δίαιτα έχει σημασία η ποιότητα της τροφής για να μην νιώθεις κουρασμένη (όχι για το γάλα).

Καλή συνέχεια! :)

Αν τα μηχανήματα σε αδυνατίζανε χωρίς δίαιτα και χωρίς γυμναστική δεν θα υπήρχαν τόσοι πλούσιοι παχύσαρκοι...

:lol::lol::lol: Αυτο λεω και εγω παντα σε αυτους που δινουν λεφτα σε ινστιτουτα αδυνατισματος ή σε χαπια και συπμληρωματα!!!!! :lol:

anantin

κ εμενα μετα απο εξι μηνες μου εχουν μεινει 6 κιλα αλλα δεν μπορω με τιποτα να κανω μια ολοκληρωμενη και συνεχομενη προσπαθεια για να τα χασω. Το καλο ειναι οτι γυμναζομαι, αλλα και παλι αυτα τα 6 παραπανισια κιλα εχουν εδραιωθει στην κοιλια κ γυρω γυρω σαν σωσιβια οποτε τα νιωθω κανονικοτατα! ευελπιστω οτι τωρα που θα μπουμε στην ανοιξη θα συνειδητοποιηθω ωστε να μπω σε προγραμμα κ να τα χασω !

LIKA

line_line01_beg_girl01_time_1190952000_text_e8e7ebe1e6f9.gif

anantin

κ εμενα μετα απο εξι μηνες μου εχουν μεινει 6 κιλα !

εγώ έχασα τα τελευταία κιλά τώρα (είχα πάρει 20) :oops: ... Το σώμα συνεχίζει να καίει λίπος για τον θηλασμό και μετά τους 6 μήνες...

Όσο για την σαμπρέλα, ευελπιστώ ότι το καλοκαίρι με το κολύμπι θα υποχωρήσει... :D

WLn5p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Erica, όπως είπε και η Αγλαΐα αλλά και άλλα κορίτσια, μάλλον δεν έπεσες σε καλή περίπτωση. Εγώ θήλαζα αποκλειστικά μέχρι τους 7 μήνες και μετά αποφάσισα (μονόπλευρα...το ξέρω εγωιστικά) να σταματήσω. Ο αδερφός μου που είναι διαιτολόγος επέμενε βέβαια να μην το κάνω. Λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο μικρούλης εγώ είχα μείνει με περίπου 12 περίσσια κιλά. Μιλήσαμε για δίαιτα και μου είπε ότι θα με αναλάβει μετά τους 2 μήνες, αφού εδραιωθεί ο θηλασμός και για να μην νιώθω έξτρα άγχος. Μετά από 2 μήνες δίαιτας (πλουσιοπάροχη και στα μέτρα μιας νεομαμάς) μπήκα στα παλιά ρούχα μου και μάλιστα το γάλα έρεε άφθονο. Και μου το είχε πει, ότι η σωστή διατροφή θα βοηθήσει στον θηλασμό, γιατί δεν χορταίνεις με μπαρούφες αλλά τρως ουσιαστικά. Και είχε υπολογίσει και μικρολιχουδιές, καμιά μπύρα χωρίς αλκοόλ, κανά σουβλάκι κοτόπουλο για το τσακίρ-κέφι. Το παν είναι να βρεις κάποιον σωστό. Erica αν θέλεις στείλε μου πμ να σου στείλω το mail του αδερφού μου να τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Βέβαια ζούμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει επαφή με σωστούς επαγγελματίες στην Αθήνα. Η δίαιτα δεν αποτελεί δίλημμα για τον θηλασμό αλλά βοήθεια!!!Θα επανέλθεις στα κιλά σου υγιεινά και θα έχεις άπειρη ενέργεια και για τον θηλασμό και για την κουκλίτσα μάγια-μέλισσα!

lina δεν στελνεις και σε μενα το τηλ. του αδερφου σου? εγω ειμαι Θεσσαλονικη. που κοντα εχει γραφειο? ευχαριστω

3OaPp3.png CNKep3.png

Εκανα δίαιτα οσο θηλαζα και εχασα 17κιλα σε 5μηνες χωρις να το καταλαβω... Ποτέ η διαιτολόγος δεν μου ειπε οτι μπορει να επηρεαστει η ποσοτητα του γαλακτος και την ειχα ρωτησει για αυτο. Αν ειναι διαιτολογιο απο επιστημονα και οχι τσαρλατάνο που παριστανει το διαιτολόγο θα λαμβανει υποψην το οτι θηλαζεις και αρα κανενα προβλημα. :wink:

geia sou Franklin, ήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλ. και το όνομα της διαιτολόγους σου? Από ποια περιοχή της Ελλάδος είναι?

Γειά σας κορίτσια. Επειδή έχω τις ίδιες αγωνίες με εσάς, μήπως θα μπορούσα να έχω και εγω το τηλέφωνο της διαιτολόγου; Ξέρετε ότι είναι δύσκολο να διακρίνεις τον άνθρωπο που και μπορείς να εμπιστευθείς και που όντως μπορεί να σε βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων.

Εκανα δίαιτα οσο θηλαζα και εχασα 17κιλα σε 5μηνες χωρις να το καταλαβω... Ποτέ η διαιτολόγος δεν μου ειπε οτι μπορει να επηρεαστει η ποσοτητα του γαλακτος και την ειχα ρωτησει για αυτο. Αν ειναι διαιτολογιο απο επιστημονα και οχι τσαρλατάνο που παριστανει το διαιτολόγο θα λαμβανει υποψην το οτι θηλαζεις και αρα κανενα προβλημα. :wink:

geia sou Franklin, ήπως μπορείς να μου δώσεις το τηλ. και το όνομα της διαιτολόγους σου? Από ποια περιοχή της Ελλάδος είναι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...