Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η jodido μας είναι έγκυος!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπατριώτισσες μου συγχαρητήρια και στις 2 σας και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας...και φυσικά εύχομαι να έχετε μια σούπερ ευχάριστη εγκυμοσύνη! :D:D:D

gwggp2.png ISWTp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!

Η χαρά μου είναι μεγάλη... δεν περιγράφεται. Δεν το συζητώ θα γελάσουμε μετα δακρύων με την mata. Μας φαντάζομαι στον στενό διάδρομο των γραφείων να προσπαθήσουμε να περάσουμε με τις κοιλάρες μέχρι το στόμα.......

Βέβαια το αφεντικό μας δεν θα χαρεί και τόσο μόλις μάθει τα χαρμόσυνα νέα...

Εγώ πάντως mata να ξέρεις .... αν πέσει το αφεντικό κάτω ξερό όταν μάθει τα νέα εγώ δεν θα τον σηκώσω... ο γυναικολόγος είπε να μη σηκώνω βάρη. Θα τον αφήσουμε εκεί χάμο....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δωράκι μου καλό... το πες και το 'κανες ε;;;;

382062pwdx1iv3xh.gif

μπράβο βρε κοριτσάρα μου!!! χάρηκα πααααααααααααααααααρα πολύ!!!

με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!! :D:D:D

αλήθεια εσύ πότε έχεις ΠΗΤ;;;

πλάκα θα έχει να γεννήσετε και ίδια μέρα με τη mata!!! :lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

1875068rqr7fiax6x.jpg

Αυτά και αν ήταν νέα.......Jodido με το καλό....

ΤΕΛΕΙΟ...... είστε μαζί εγκυούλες Μάτα μου... ΥΠΕΡΟΧΟ!! jo.... αμέτρητα φιλιά σου στέλνω!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Σας ευχαριστώ για την θετική σας αύρα και για τις ευχές σας.

Εγώ έχω ΠΗΤ 5-10-08... λίγες μέρες δηλαδή μετά την mata. Αν καθυστερήσει λίγο αυτή και επισπεύσω εγώ εεεε τότε βλέπω να γεννάμε μαζί...

dev277pr___.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Σας ευχαριστώ για την θετική σας αύρα και για τις ευχές σας.

Εγώ έχω ΠΗΤ 5-10-08... λίγες μέρες δηλαδή μετά την mata. Αν καθυστερήσει λίγο αυτή και επισπεύσω εγώ εεεε τότε βλέπω να γεννάμε μαζί...

Μπορείς να έρθεις και σπίτι μου φιλενάδα, τις πρώτες μέρες με τα ξενύχτια, να κάνουμε και λίγο κους κους!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

1936664o3mk8htox2.gif

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ,έναν εύκολο τοκετό κι ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι !!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

τι υπεροχα νεα ειναι αυτα !!!!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να φερεις στον κοσμο ενα υγιες και ομορφο μωρακι φιλια ......... αντε η εσυ η mata να καντετε κοριτσακι για να γινετε συμπεθερες χαχαχα φιλια πολλα και στις δυο σας ..

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

1687464ic4o2t3b8h.gif

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

τι υπεροχα νεα ειναι αυτα !!!!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να φερεις στον κοσμο ενα υγιες και ομορφο μωρακι φιλια ......... αντε η εσυ η mata να καντετε κοριτσακι για να γινετε συμπεθερες χαχαχα φιλια πολλα και στις δυο σας ..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Όλες σας πάντως είστε υπέροχες.

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι δεν συμμετέχω και τόσο ενεργά στο φόρουμ. Λίγο η δουλειά, λίγο οι υποχρεώσεις το πανεπιστημίου, πολυ μα πολύ ο μικρός δεν με αφήνουν ήσυχη να σερφάρω στο ιντερνετ.

Όταν όμως βρω τα δύσκολα (η επέμβαση του Γιάννη) ή όταν μου έρχονται τα ευχάριστα (εγκυμοσύνη) σας θέλω κοντά μου. Είμαι σίγουρη ότι θα με στηρίξετε. Αισθάνομαι πως είστε είστε ο "βράχος" μου και σας ευχαριστώ για αυτό.

dev277pr___.png

Όταν όμως βρω τα δύσκολα (η επέμβαση του Γιάννη) ή όταν μου έρχονται τα ευχάριστα (εγκυμοσύνη) σας θέλω κοντά μου. Είμαι σίγουρη ότι θα με στηρίξετε. Αισθάνομαι πως είστε είστε ο "βράχος" μου και σας ευχαριστώ για αυτό.
έτσι είναι οι φίλοι! και στα καλά και στα άσχημα!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

701159ovclblgr6o.gif

jodido Με το καλό το μωράκι!!!!Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη. :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

η ωρα η καλή κοπελιά :D:D:D

Αλλος με τη βαρκα μας??? Καλα το τι εγκυμοσυνες εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο δεν περιγραφετε...

Φετος θα γεννησουνε και οι πετρες :P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Η κριση κανει καλο στην υπογεννητικοτητα :P:lol::lol::lol:

Αντε καλη μας λευτερια :) οι μαιευτηρες θα φυλανε τα χερια τους :P:lol::lol:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Η κριση κανει καλο στην υπογεννητικοτητα :P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Σίγουρα η κρίση δεν θα αγγίξει τον κλάδο της γυναικολογικής - μαιευτικής και της παιδιατρικής.

Αυτοί για το 2009 θα φάνε με χρυσά κουτάλια...

dev277pr___.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...