Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η jodido μας είναι έγκυος!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Η καλή μου φιλενάδα jodido με έκανε πολύ χαρούμενη πρίν λίγες μέρες που μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D Εδώ και καιρό μου έλεγε ότι εμείς θα είμαστε μαζί εγκυούλες, αλλά την πείραζα και δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί μια τέτοια ευχάριστη σύμπτωση!!!!!!!!!!

Κι όμως είναι αλήθεια!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Μέχρι και σ'αυτό αποφάσισε να μου συμπαρασταθεί και να περάσουμε αυτούς τους υπέροχους 9 μήνες, παρέα!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Φιλενάδα, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, να κυλήσουν όλα ήρεμα και εύκολα, και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της όμορφης σας οικογένειας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

632630p45f08a47t.jpg

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αχ!!!! ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!! Κοριτσάρες να έχετε μια τέλεια κοινή εγκυμοσύνη :P ! Να την χαρείτε και με το καλό να μας έρθουν τα καινούργια φορουμομωρά μας!!!!!

1615100eduqqdc4s0.gif

232620fk2lr7rwtg.gif 232620fk2lr7rwtg.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

jodido, συγχαρητήρια...

Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας...

Ορίστε...αυτά είναι ωραία πόστ και ωραία νέα...

Να σαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου κ το θαυματάκι που κουβαλάς.

Δώρα μου μπράβο!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!

1870654s0u88tcris.gif

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Αχ τέλεια!!!

Συγχαρητήρια!!!!Να απολαύσεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας :):):)

Τι ωραίο κορίτσια που θα μοιραστείτε όλες τις χαρές και τις αγωνίες σας!!!! :):)

6qjVp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!

Η χαρά μου είναι μεγάλη... δεν περιγράφεται. Δεν το συζητώ θα γελάσουμε μετα δακρύων με την mata. Μας φαντάζομαι στον στενό διάδρομο των γραφείων να προσπαθήσουμε να περάσουμε με τις κοιλάρες μέχρι το στόμα.......

Βέβαια το αφεντικό μας δεν θα χαρεί και τόσο μόλις μάθει τα χαρμόσυνα νέα...

Εγώ πάντως mata να ξέρεις .... αν πέσει το αφεντικό κάτω ξερό όταν μάθει τα νέα εγώ δεν θα τον σηκώσω... ο γυναικολόγος είπε να μη σηκώνω βάρη. Θα τον αφήσουμε εκεί χάμο....

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχ τέλεια!!!

Συγχαρητήρια!!!!Να απολαύσεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας :):):)

Τι ωραίο κορίτσια που θα μοιραστείτε όλες τις χαρές και τις αγωνίες σας!!!! :):)

:D

911279m890lhudgd.gif

Υπέροχα νέα Δώρα να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και να μην ξεχνιόμαστε μας υπολείπονται άλλα 9 παιδάκια :lol::lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά