Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!

Recommended Posts

μα τι εγινε βρε παιδια??της αλλαξε τα φωτα η ΔΕΗ της jean????

ηρεμησε μανα μου και ειναι νυχτα που να σε τρεχουμε????

κατα τα αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω...ειμαι μια φτωχη πλην τιμια ενοικιαστρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, θα τους κανω νιλα Μαρια. Θα τους πω λεφτα δεν εχω, αν θελετε σε ειδος... Και θα ανοιξω την καπαρντινα κι απο κατω δεν θα φοραω τιποτα...

Η εκδικηση της γριας!!!! :evil::evil::evil:

Θα δουν τους πλισεδες και θα μετραμε εν χορω τα εγκεφαλικα!! :twisted:

Θα με πληρωσουν κι απο πανω! :lol::lol:

αμα γουσταρουν, να δω τι θα κανεις.................

Γεροντολαγνεια στη ΔΕΗ; Κατσε γιατι αυτη ειναι ενδιαφερουσα πληροφορια... :roll: Αλλαζει το πραμα... :roll:

Διαφημίσεις

Η ελπιδα δυστυχως για σενα Αλμακ πεθαινει πριν τη γρια! Οποτε οχι να μην ελπιζεις!! Εδω οι πληροφοριες λενε οτι η γρια θα "χαρει" στη ΔΕΗ!! Ειμαι εγω τωρα για καμικαζανιες; :lol::lol:

ζεις μαζι με τη κουνιαδα και τη πεθερα σου? :shock:

α ρε φυστίκι την ιδια ερωτηση θα εκανα κι εγω :lol::lol::lol:

Εμας δεν μας αγγιξε το θέμα της ΔΕΗ :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Μπορειτε να βαλετε και πυρσους! Λεμε τωρα! :lol:

Εγω πάντως θα αναβα και θα εκαιγα τη πεθερά,τζάμπα να καιγονται τα υπόλοιπα αν την είχα δίπλα... :?:lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

παιδια δεν εχω κανενα προβλημα με την πεθερα μου, εχουμε μια σχεση τυπικη και δεν ανακατευεται στα του οικου μας. Με την κουνιαδα μου η σχεση μας ειναι αδελφικη.

Παω στη ΔΕΗ!

Μιλαμε για μεγαλο μπο*ρδελο!! Συγνωμη για τη λεξη αλλα δεν εβρισκα αλλην για ευστοχο χαρακτηρισμο.

Μετα απο 3-4 γραφεια μπες βγες (με υπαλληλους δεν ξερω, δεν ειδα, στην χουντα κοιταγα τα διαβασματα μου τυπου) καταληγω στην καταμετρηση. Μπαινω μεσα ο απολυτος τεκες απο την καπνα, εξηγω, ξαναεξηγω και η μανδαμ να επιμενει με μια τσιριχτικη εκνευριστικη φωνη: Οσα λεει, τοσα καψατε!! Μα ρε παιδια, ειναι μονο ενα φως στην σκαλα, να λεω η ερμη η καταναλωτρια που πληρωνω παντα στην ωρα μου εδω και χρονια! και αρχιζει: Μηπως σας κλεβει καποιος απο τους ενοικους; (ειμαστε οικογενεια), μηπως σας παιρνουν απο καλωδιο (τα ελεγξαμε ολα) μηπως μηπως μηπως...α!! Ειναι επαγγελματικη στεγη!! (Κυρια μου, ειναι το φως της σκαλα σε τριωροφη οικοδομη)... Ααα, μαλλον εχετε υδραυλικο ανανσερ (δεν εχουμε καν ανσανσερ της ουρλιαξα κι αρχιζω να βγαζω καπνους απο τη μυτη!!!) αφου τα αντεκρουσα ολα μου λεει "ε, λογικα το καψατε!!"

Σηκωνει το ακουστικο και λεω μεσα μου καποιον προισταμενο θα παιρνει και την ακουω ησυχη ησυχη να λεει: "Παναγιωτη, φερε μου μωρε εναν νες χωρις ζαχαρη και πολυ γαλα..." Εχω χτυπησει κοκκινο και παρατηρω τις φλεβες των χεριων μου να εχουν πεταχτει και οι κροταφικοι παλμοι να εχουν γινει ταξιμετρο. Ξανασηκωνει το ακουστικο και αρχιζει "μαμα, πηρε ο Κωστας τηλεφωνο; Α....αχα............αχα..... ναι...... αχα......" Καποια στιγμη το κλεινει και μου λεει: Θελετε κατι αλλο;

Ουρλιαζω πλεον: ναι, θελω να μου βρειτε το λαθος γιατι εγω με τα μηπως σου και το αν σου και τα ¨λογικα" σου δεν πειθομαι να βαλω το χερι στην τζεπη. Και θα διαμαρτυρηθω και για τον πρωτο λογαριασμο γιατι μεταξυ μας, ουτε αυτον τον εχαψα. Μεχρι τοτε κοφτε μου το και θ' ανεβαινω τη σκαλα με το κερι"

Καποια στιγμη λοιπον βλεπει οτι η πρωτη μετρηση ενω ηταν η πρωτη πρωτη σε ολοκαινουργιο ρολοϊ σημειωθηκε οτι μετρησε 69000. Κοιτανε στο κομπιουτερ τις ξενιζει αυτο.

και ρωταει η μια την αλλη: Ποιος σημειωσε τις μετρησεις του Νοεμβριου; Η Λ... λεει η αλλη. Ωχ απανταει, θα τα σημειωσε; Δεν ξερω απανταει η πρωτη, εγω παντα τα σημειωνω. Ανοιγει ενα μεγαλο τετραδιο δεν βρισκει τιποτα. Κοιταζονται, μου λενε οτι πρεπει να το δει ο προϊσταμενος (που ελειπε σε αδεια, αυτο ομολογουμενως μου φανηκε πολυ πρωτοτυπο, δεν εχει ματαγινει, σημειωστε το) μου σημειωνουν το τηλεφωνο και θα με ειδοποιησουν...

Ναι, καλα, χρονο να τα κουκουλωσουν ψαχνουν, αλλα και τι να εκανα; Θα περιμενω και αναλογως θα πραξω.

Jeanάκο, γι'αυτό σου είπα εχτές να δεις και τις μετρήσεις στο λογαριασμό του σπιτιού σου που το ρολόϊ μπήκε πάνω-κάτω την ίδια περίοδο... 69000 και βάλε μονάδες για ένα φως σκάλας για 4 χρόνια είναι πάαααααααρα πολλές. Η κυρία που σημείωνε τις μονάδες του Νοεμβρίου μάλλον είναι ερωτευμένη και άλλα 69 θα σκεφτόταν :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μηπως σας ξαναχρεωσανε και τον πρωτο λογαριασμο? Παντως μην τους αφησεις γιατι κατι αυτοι εκαναν λαθος αμα περασουν κανα δυο μερες ξαναενοχλησε τους! Παρε πρωτα ενα υπογλωσιο διοτι αμα μπλεκεις με τετοιες υπηρεσιες αστα βραστα. Αυτοι πονταρουν οτι στο τελος ο αλλος δεν θα ασχοληθει. Βρητε και το αποκομα πληρωμης του πρωτου λογαριασμου διοτι μπορει να σας βγαλουν οτι χρωστατε και απο πανω!

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Τι εννοεις; Να αντιστρεψαν τα ρολογια; Αφου και για το σπιτι πληρωνω κανονικους λογαριασμους. Δεν θα ηταν ξεφτιλε λογαριασμος αυτος του σπιτιου αν τα ειχαν αντιστρεψει;

Μηπως σας ξαναχρεωσανε και τον πρωτο λογαριασμο? Παντως μην τους αφησεις γιατι κατι αυτοι εκαναν λαθος αμα περασουν κανα δυο μερες ξαναενοχλησε τους! Παρε πρωτα ενα υπογλωσιο διοτι αμα μπλεκεις με τετοιες υπηρεσιες αστα βραστα. Αυτοι πονταρουν οτι στο τελος ο αλλος δεν θα ασχοληθει. Βρητε και το αποκομα πληρωμης του πρωτου λογαριασμου διοτι μπορει να σας βγαλουν οτι χρωστατε και απο πανω!

καταρχην χαπια παιρνω ουτως η αλλως... :roll: Αρα ειμαι καλυμμενη!

Τα εχω ολα Αμαρυλις, δεν ειναι χρεωση του προηγουμενου, δεν συμπιπτουν οι αριθμοι.

Τι εννοεις; Να αντιστρεψαν τα ρολογια; Αφου και για το σπιτι πληρωνω κανονικους λογαριασμους. Δεν θα ηταν ξεφτιλε λογαριασμος αυτος του σπιτιου αν τα ειχαν αντιστρεψει;

Πόσες μονάδες έχεις κάψει στο ρολόϊ του σπιτιού σου;;;

Μπορεί να είναι βλαμένο το ρολόι, δεν ξέρω...

Ή το άλλο, στον λογαριασμό που σου ήρθε εχτές για τη σκάλα, τί έχει για προηγούμενη μέτρηση;;; Έχει τη μέτρηση του προηγούμενου λογαριασμού, ή έχει 0;;; (μήπως σου χρεώνουν 2 φορές τις μονάδες).

Πόσες μονάδες έχεις κάψει στο ρολόϊ του σπιτιού σου;;;

Μπορεί να είναι βλαμένο το ρολόι, δεν ξέρω...

Ή το άλλο, στον λογαριασμό που σου ήρθε εχτές για τη σκάλα, τί έχει για προηγούμενη μέτρηση;;; Έχει τη μέτρηση του προηγούμενου λογαριασμού, ή έχει 0;;; (μήπως σου χρεώνουν 2 φορές τις μονάδες).

Αυτο ηθελα να πω αλλα δεν το διατυπωσα σωστα. Διοτι με τους εργολαβους που στελνουνε να μετρησουν τα ρολογια δεν βγαζεις ακρη.

καταρχην χαπια παιρνω ουτως η αλλως... :roll: Αρα ειμαι καλυμμενη!

Τα εχω ολα Αμαρυλις, δεν ειναι χρεωση του προηγουμενου, δεν συμπιπτουν οι αριθμοι.

Συγνωμη για το υπογλωσσιο δεν ηξερα οτι εχεις προβλημα για πλακα το ειπα :oops:

• 2 εβδομάδες μετά...

Ξεχασα να σας πω, οτι την Πεμπτη με πηραν τηλεφωνο απο τη ΔΕΗ και μου ειπαν οτι εντοπιστηκε καποιο λαθος στο λογαριασμο και οτι σταλθηκε για αναθεωρηση. Περισσοτερα δεν ηξεραν να μου πουν κι ετσι περιμενουμε το νεο μπουγιουρντι...

Αμαρυλις, τωρα το ειδα, γιατι απολογησαι παιδι μου; :D

ρε δεν παμε καλα!

Η δεη ειναι κατι σαν το στρατο τελικα.

εκει που σταματαει η λογικη ξεκιναει η δεη!!!

εμεις κοινοχρηστο δεν εχουμε. ΑΛλα ερχεται κατι 300- 400 ετσι εναντι!!!

Και συγνωμη να ρωτησω τα εξης.

Γιατι να εχουμε εναντι???εγω θελα να ξερω οτι καθε 2 μηνες ή καθε μηνα , θα ερχεται ο λογαριασμος μου, ο οποιος θα μπορω να υπολογισω περιπου ποσο θα ειναι , για να κανω το κουμαντο μου.

Στην πατρα οταν μεναμε 2004-2006 καποια στιγμη ειδα οτι πληρωναμε και κατι για την εκκλησια του αγ. αντρεα.

Δεν φανταζεστε τι επαθα τοτε!!" Με τι δικαιωμα σε κρατος συνταγματικης ανεξηθρησκειας με βαζεις να πληρωνω για ορθοδοξη εκκλησια???εγω ρε κυριε ειμαι αθεη...." τελικα επρεπε να μην τα πληρωσω και να παω δικαστικα και κατι τετοια......σιγα μην το εκανα. Δεν υπαρχει απαντηση. Γιατι ειμαι και εγω βοδι!!

Στα σκαω που στα σκαω ετσι, τουλαχιστον να εχω παντα ρευμα, οχι με την πρωτη κακοκαιρια......"κομμενο ρευμα!!!"

αααα αντε γιατι τωρα τα συγκεντρωσα ολα και τα εχω παρει.....

ανταρτικο χρειαζεται παει!!! δεν βγαινει αλλιως!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...