Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Λοιπον, εχω γινει τουρμπο! Με παρακολουθειτε;

Το 2004 εχτισα το σπιτι μου πανω απο την κουνιαδα μου που αυτη με τη σειρα της ειναι πανω απο την πεθερα μου. 3 σπιτια δηλαδη. Βαλαμε κοινοχρηστο ρολοι για τη σκαλα. Απλη σκαλα, χωρις ανσασερ.

Περνανε τα χρονια και λογαριασμος για τον κοινοχρηστο δεν ηρθε ποτε. Ο αλλος του σπιτιου τακτικος και στην ωρα του. λεμε με τον αντρα μου να τους το πουμε γιατι ως γνωστον απο τη ΔΕΗ δεν γλιτωνεις. Παει τους το λεει και σκαει ο πρωτος οπου γραφει εκκαθαριστικος 483 ευρω για τα ετη 2005-2008. . Τον πληρωνουμε και περιμενουμε να αρχισει να ερχεται ενας νορμαλ λογαριασμος. Και σκαει σημερα αλλος ενας εκκαθαριστικος, για την περιοδο 18/11/2008 με 21/1/2009. 2 μηνες δηλαδη, 493 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!

Τονιζω οτι προκειται για το φως της σκαλα που το εχουμε ρυθμισει κιολας να κλεινει αυτοματα στο 1 λεπτο! Τι να κανω εγω τωρα μου λετε; Α, εν τω μεταξυ υπολοιπο προηγουμενου λεει : ο,49 ευρω αρα δεν προκειται για καποια καθυστερηση ή πιθανοτητα να μην ειδαν την προηγουμενη πληρωμη (αλλωστε την πληρωσαμε στην ωρα της) Τι κανω τωρα; Θα πληρωνω κερατιατικα; Να ζωστω 10 τονους δυναμιτιδα να μπουκαρω αυριο το πρωι στη ΔΕΗ; :evil:

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

............; Να ζωστω 10 τονους δυναμιτιδα να μπουκαρω αυριο το πρωι στη ΔΕΗ; :evil:
Nαι σε παρακαλώ , κάντο!!!!!!!!!!

DO IT DO IT ....JUST DO IT.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

Να γλυτώσω από εσένα :P:P:P

Διαφημίσεις

παιδιά κι εμάς από 58 που ερχόταν, ήρθε 112 την προ-τελευταία φορά. και την τελευταία ήρθε -8 :shock::shock::shock:

σε κοινόχρηστο

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Fistikaki συγκεντρωσου, αλλο ειναι το θεμα μας...

Ναι, οι μετρησεις στο ρολοι ειναι αυτες που λεει και ο λογαριασμος. 69000 κατι στην προηγουμενη. 72000 κατι σ΄αυτην (συμπιπτει στο ρολοι) η διαφορα 3000 κατι επι το τιμολογια της ΔΕΗ και προκυπτει η λυπητερη... Τι σκατα ρε παιδια. Ο αντρας μου τωρα μου λεει οτι ειχε ερθει ενας λογαριασμος το πρωτο διμηνο μετα τη συνδεση και ηταν 20 ευρω. Μετα σταματησε να ξαναρχεται και αναγκαστηκαμε να τους ενημερωσουμε. Αλλα αφου τα 4 χρονια στοιχησαν σχεδον 500 ευρω, τωρα οι δυο μηνες παλι 500 ευρω;

Κοίτα, αν το δικαιολογεί ο μετρητής, τότε είναι σκούρα τα πράματα...

Είναι μόνο για τη σκάλα αυτό το ρολόι ή παίρνει και το καλοριφέρ από εκεί;;; Πρέπει μάλλον να δεις αν γυρίζει συνέχεια ενώ θα έχεις κλείσει τα πάντα.

Προστιμο γιατι; Αυτοι δεν μας εστελναν λογαριασμο. Δεν ειναι οτι ερχοταν και δεν τον πληρωνα. Εμεις πηγαμε και τους ξεστραβωσαμε την τελικη.

ζεις μαζι με τη κουνιαδα και τη πεθερα σου? :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αχ φιστικάκι μου άρεσε πολύ η παρατήρηση σου!!!!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Καλά,μην το ψάχνεις.Ποτέ και σε καμμία περίπτωση δεν φταίνε αυτοί.Δεν βγάζεις άκρη κοπέλα μου με δάφτους.Θα σου πουν "καλά δεν χρησιμοποιούσες ρεύμα,αφού δεν ερχόταν λογαριασμός γιατί δεν το έψαξες νωρίτερα κ.τ.λ.".Και ας κοιμόντουσταν αυτοί τόσα χρόνια.Τώρα αυτά που σου λέω είναι υποθέσεις,απλά επειδή το ποσό είναι μεγάλο δεν στέκει να είναι απλός λογαριασμός.Ολη μέρα να άναβε το φως δεν θα πληρώνατε τόσα.Και εμείς 3 διαμερίσματα είμαστε,χωρίς ασανσέρ,και πληρώνω 6 ευρώ το δίμηνο.

PMNYp3.png

Παντός και τις πεθεράς μου που το μόνο ρεύμα που καίει είναι για φως και κουζίνα – ψυγείο, της ήρθε 200+ !!!

Υ.Σ Και μάντεψε φιστικάκι μένω και γω στη ίδια πολυκατοικία με την πεθερά μου

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Λοιπον, εκλεισα τα παντα και το κοιταξα με φακο. Δεν κουνηθηκε. Αρα παιρνει ρευμα μονο για το φως την σκαλας! :evil: Θα τους σκισω! :evil:

Κάτσε βρε πουλί μου όμως, οι μονάδες έχουν μετρηθεί σωστά όμως λες!!!!

Δες και τον προηγούμενο λογαριασμό τι μετρήσεις έχει, και δες και τον υπολογισμό τους... Αν θες, σκανάρισε τους λογαριασμούς και στείλτους μου να τους δω. Κάτι τρέχει, είναι τόσες μονάδες...

Παιδια θα παω αυριο με την ελπιδα οτι προκειται για καποιο λαθος. Αν μου πουν σουξου μου θα δω πως θα την ψαξω απο κει και περα. Γιατι εγω 500 ευρω δεν τους πληρωνω. Και δεν ειναι για τα λεφτα. Ειναι γιατι εχουν βγαλει και το σχοινι και το παλουκι που λενε και στο χωριο μου. Αϊ σιχτιρ πια!!

Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν. (micnat σ'ευχαριστω για την προθυμια να ασχοληθεις)

Ναι, κι εγω μετα θα βαλω τη γατα μου να πλανταξει...

Κερακι και ανεβασμα της σκαλας αλα παλαια...

Εμ, γι'αυτό το λέω... Να σου κατέβει και η πίεση λίγο :D